Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

rıca ederım bız daha cok az gorustuk konustuk degıl mı

ısmınızıne asıkarım da pek denk gelmedık dıye dusunuyorum.

hımmmmm suları + odem yapmıstır dıyorsun mantıklı valla. bır de ben baya su ıcıyorum enaz 3-3,5 lt oluyor bunun hepsını vucut atmıyordur belkı de. onu da dusunuyorum buaralar. ıyı mı yapıyorum kotu mu acaba dıye yanı.

aynennnnn kabızlık olmasın da ben artı cıkayım razıyım. dort bes gun okadar sıkıntı cektım kı sukur eskıye gore ıyıyım. mecburen kayısı yıyorum yapacak bırsey yok hapın etkısıymıs hapı da bırakamadıgıma gore boyle devam edecegız.

GÜNAYDIN GÜZELLER
Şükür bugün daha iyiyiz oğluşumla gece yine biraz huzursuz olsada uyudu yani bakalım bugün daha iyi oluruz inşallah
Hepinizi öpüyorum kızlar işlerim beni bekliyo

beslenme mücadelesi hep var Yenam ama adı üstünde mücaaadeeeleeee

ama ben ama bennnn maalesef bende sabah arkanızdan okurum kuzular

Zehram hayırlı olsun Allah damatlığını göstersinn
Teşekkür ederim yasemin ablacım amin inşallah
Çok sağol asuman ablacım atlattık çok şükür
Çok sagol canım amin inşallah benim oğlum 21 aylık bence şimdiden yaptır ayaklanınca iyice zor oluyo ama çok şükür atlattık sayılır bugünde geçerse iyice rahat ederiz inşallah bence biran önce yaptır
çok sevindim canım inşallah askerlik damatlık halleride böyle sevinçle geçer
Çok sağol canım benim amin inşallah
hayırlı olsun canım allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah damatlığınıda görün güzel günlerde
Emine abla teşekkür ederim amin inşallah
Sağolasın gelin bizde sünnet olmasını bekliyoduk olsun öle isteyelim diye bi iyileşsin geliriz senden iyi gelinmi bulacam

Günaydın canım yoğun bi gün geçirmişsiniz dün allah kolaylıklar versin

Esram kuzum dün hiç gelmemişsin sanırım canım tekraar doğum günün kutlu olsun rabbim eşinle ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu seneler nasip etsin çok öpüyorum

Bu arada zeynep yok yine ortalarda kaçırdığım bi durummu var

ayyyyyyy cok kucukmus sızın oglussssssssss

ya acısı olunca ınsan daha cok uzulur elbet. ınsaallah hemencecık gecer agrıları da.

kucuk bır kuzuymus daha yazıkkkkkkk

amın tsk ederım ALLAH razı olsun duanız dılegınız ıcın.

esracıgım dun hıc gırmemıssın tekrardan dogumgunu kutlayayım canımmmmmmmmmmmm

ıyı kı dogdun guzel kalplı guzel guluslu arkadasımızzzzzzzzzzz

bu yıl hersey dıledıgın gıbı olsun ınsaallah gonlunden gecen hersey gerceklessın ınsaallah

:118::119::124:

yarın tartı gunu ama kılo veremedım hatta ++ cıkmam yuksek ıhtımal.

spor olarak da az dakıka oldu bugunku spor ıle ataga gecebılırım ancak.

bugun arkadas spora gıdecekmıs sukur. ben de gıdebılırım bu sayede. erkekler arasında tek basıma asla ızın vermedı esım. oyuzden dıger arkadas gıtmeyınce ben de gıdemıyorum step hocasın sakatlanmadan once cok ıyıydı boyle sorunlar yoktu bayan hoca sakatlandı yenı hoca bulunamadı bızım de tum planlar degıstı ıste.

Hayırlı sabahlar
Erken kalkmayı seviyorum ama uyumayı da seviyorum ilginç bir durum:)
Eşim camiye kızım da başka bir camiye kursa gittiler büyük kızım uyuyor
Ben defırına börek attım pişiyor arkadaşıma gideceğiz pişince kızının doğumgünübugün toplaşalımdedik o bahaneyle
Filizim iş yerindeki olay için ve arkadaşınızın rahatsızlığıiçin geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tüm sıkıntılarına yardımcı olsunherkesleberaber

sana da hayırlı sabahlar
aynen erken kalkmak guzel oluyor ama nezaman tatıl gunumde olsun uyumak ıstıyorum ben de hem erken kalkmak hem uykuyu sevenlerdenım :)))) erken kalkınca gun ınsana kalıyor dolu dolu gecıyor aslında

maasallah aıle boyu kuran ogrenıyorsunuz sanırım, ALLAH kabul etsın. bu yıl zamanı olursa hem benım hem esımın ıftardan sonra bana bıraz bıraz ogretsın ıstıyorum bu yıl hem namaz hem kuran konusunda yenıden eskı heevsım geldı ıkı uc yıldır cok cok uzaklasmıstım herseyden.

guzel eglencelı bır gun olacak anlasılan. ıyı eglenceler hepınıze.

tsk ederım ALLAH razı olsun dua ve dılegın ıcın.

bugün daha iyi olmana sevindim:)

Allah hep yar ve yardımcısı olsun inşaallah hastalanan arkadaşınızında canım

birde anladığım kadarıyla eşini dün baya zorlamışlar artıkki eşin tabiatının dışında davranmak zorunda kalmış anlattığına göre, demek son hadde dayandığında kendini sonuna kadar savunabilen biri eşin, ne güzel:)

evet öyle:)
ben konyadan olanım:)

aslında bir insanın günlük içmesi gereken su miktarı nedir? ve bu neye göre belirlenir? hiç bilmiyorum ben, ama tabi bununda bi uzmanı vardır mutlaka danışacağımız.
ama senin günlük içmen gerekli olan su miktarın 3-3,5lt ise eğer; bu kadar su içmen sorun değil ama bu 3-3,5lt fazla ise sana o zaman sorun olabilir sağlık açısından, senin için gerekli miktarı öğrenip ona göre içmen senin için iyi olur bence canım.

kabızlığı ben çok iyi bilirim, çocukluğumdan beri yaşadım benki ama çok şükür 1-2senedir rahatım artık.
ben bu kabızlık sorunumu; günlük tükettiğim yiyecek ve içeceklerimdeki katı sıvı dengesini dengede tutarak çözdüm, çok katı yemiyorum yersemde su ile yada başka sıvı ile dengeliyorum mesela....
birde stresste yapıyo kabızlığı; bunuda aynen su ve sıvı tüketerek dengeliyorum ben.
tabi senin ilaçtan oluyomuş, sende doktoruna sorarak zararı yoksa bol su ve bol sıvı tüketerek kabızlığın önüne geçebilirsin belkide, geçmiş olsun canım bu durumun içinde.
kayısıda iyi fikir ama, belki başka yollarıda vardır daha kolay sormak lazım doktorlara yada vs vslere canımcım.

herkese günaydın...

Meyracım evlilik yıldönümünüzmüş.. Allah nice uzun seneler geçirmeyi nasib etsin size ve tüm sevenlere...

Sabah sabah piştim sıcaktan...dün akşamda şeytanın bacağına bi tekme attım 1 saat yürüdüm. ama ayaklarım ağrıyor ya kızlar ben kendimi taşıyamıyorum artık dün iş çıkışı işlerim vardı 2 saat dolandım koptu ayaklarım...topuklarım sızlıyor size de oluyor mu yoksa ben topuk dikenimi oldum...

dünkü menüm

sabah
domates salatalık
2 dilim tam buğday
2 kk peynir

ara
sanırım yok

öğle
(ara yapmadığım için artan iştahla 1 dilim kek)
domates
1 kk peynir

ara
5 çilek+4 ceviz

akşam

3 minik köfte
koca bir bardak cacık
yarım dilim çavdar ekmek

2 dilim karpuz....

yürüyüşe gittik dönüşte eltimgillere gittik orda ben sadece şekersiz çay içtim akşamdan memnunum...

aslında dolaptaki magnum kafamı kurcalarken hadi dedim yürü en iyisi...

tsk ederım sen de ıyısındır ınsaallah bugun.

ALLAH herkese huzur ve saglık versın ınsaallah cok zor valla boyle seyler.

esım evet dunya sakınıdır ozellıkle ısyerındeyken. ozel hayatında oyle degıldır ama yıllardır yasanan seyler bırıkım yaptı ısyerınde cok yıprandık ıkımız de. dun patlak verdı demekkı. aslında dıyorum ya ıyı de oldu aslındaaaa

su konusunda hıc dusunmemıstım ama cok haklısın fazla su ıcerken belkı de zararlı oluyor pekı bundan nasıl emın olacagız ozaman ?

ben ınanılmaz kuru beslensem de eskıden tek bardak su ıcen bırı olsam da stresım herzaman ust duzeyde olsa da kabızlık hıc yasamazdım tamamen haptan oldu bu dıyebılırım. su zaten 3 lt ıcerım genelde, yıyeceklere de dıkkat edıyordum ama bıtkı cayını ekledım yenıden. kayısı erık kıraz yemege basladım ıste kabızlık ıcın. faydası da oluyor sukur bakalım.

hımmmm etlıekmek ıcın senınle mı konustuk etlıekmek yemıstın

ben sana cok yakınım. aksaraydayım. esım de konyalı buarada

kızlar ben kacıyorummmmmmmmmmmmmm

calısmam lazım

herkese guzel bır gun dılıyprum

gunduz gırerım belkı tekrar, menumu yazarımmmmmmmmm gıremezsem eger yarın sabah ancak gırerım saat 10 da spordan gelıp esımın valızını hazırlayacagım camasır vs falan var.

Kahvaltım (9.00) : 2 bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yk patatesli omlet(aslında sadece patatesle yapıldı ama pişirme tarzı olarak omlet), 3 siyah zeytin, 1 çay bardağı süt, domates, salatalık, kırmızı biber.

amin.

uyku konusunda da aynen bendensin ablacımDDD
yattımmı kalkmak bilmem, kalktımmıda yatmak bilmem.....
ayyy hürremim geldi aklıma şimdi böyle söyleyince, nerelerde bu kız yaaa.....
hem merak ediyorum onu, hemde çok özledim.....
mesaj kutusuda dolu; mesajım gitmedi.....

sizde tamam toplaşın toplaşında fazla yeme sakın emi ablacım.......

öpüyorum kocaman

amin.
çok sağol canım benim......

canım fazla yorulduğum zaman ayaklarım aynen benimde ağrır seninki gibi böyle.....
bence senin ayaklarının bu ağrısı aslen senin aşırı yoğunluğunun verdiği yorgunluktan dolayı.....
Rabbim kolaylık versin inşaallah canım işlerinde sana......
sana bi yol öğreteyim, mutlaka tamamen olmasada kısmen faydalı olacaktır ayaklarına....
ben hep faydasını görürüm bunun.
eve gelince ayaklarını duvara güzelce ve baya havada duracak şekilde dik ve eline bi saat alarak 15yada20dk öylece bekle.....
sonra indir ayaklarını, bu ayak yorgunluğuna birebir bence, böylece kan dolaşımı hızlanıyo ve daha çabuk dinlenme oluyo, bunu ben her çok yorulduğumda yaparım, hatta bazen aralıklı olarak 2kere yaparım bi öğünde.....
ben çok faydasını görürüm bunun.
tavsiye ederim bunu, bunu babam rahmetli öğretmişti bana ben çocukken.

su konusunu kime danışcaz bende bilmiyorum ama bu bi diyesten olabilir belki canım???

hımmmm etlıekmek ıcın senınle mı konustuk etlıekmek yemıstın

ben sana cok yakınım. aksaraydayım. esım de konyalı buarada

evet:)

eşinle hemşeriyiz:)

sen nerelisin peki canım?

meyra evlılık yıldonumun kutlu olsunnnnnnnnnnn

mutlulugun daım olsun huzurun eksık olmasınnnnnn ınsaallah

:13:

amin.
sağolasın canım benimmmm:))

kızlar size güzel bi haberim var:)
artık panik-atak ilaçlarımı bırakabilirim gibime geliyo, ve artık ilaçlarımı bırakmak istediğimi doktoruma söylemeye ve bir adım atmaya karar verdim.
yarın doktoruma randevu alıcam birazdan, ve yarın bu konuyu kendisiyle görüşcem, inşaallah doktorumda beni onaylar aksi bişey söylemez:18::18:
çünkü bazen doktorumun ne diyeceğini hiç kestiremiyorum.....
bilgim yetmiyo yani onun fikirlerine.......
inşaallah yarın o da beni onaylar ve artık yarın bi adam atarım artık bu ilaç bırakma konumda.....
bunu çok istiyorum.........
kaç senedir içiyorum bu ilaçları.....
bakalım yarın ola, hayır ola inşaallah......
bunu sizinlede paylaşmak istedim.......

Canimmm sendedemi panik atak vardi diyim ilaci birakcagin icin cooook sevindim!!!
Benim esimdede var panik atak... o ilaci birakali 3ay falan oldu...

kac zamandir var sende bu panik atak? esimde 2008'den beri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…