Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır inşallah neyin var hem öyle kaçmak yoooook hani sohbetin dibine vurcaktık seninle :)))

Kıyamam sana ne kötü olmuş...
Ben çok erken kaybettim annemi ve babamı o yüzden seni çok iyi anlayanlardanım....
Allah rahmet eylesin...

ama ben ama bennnn maalesef bende sabah arkanızdan okurum kuzular

:

Ben de bu yıl sürekli sabahlayamam büyük ihtimal...
Biliyosunuz ben joker elemanım..İZinli olanlar veya iş fazlalığın da gidiyorum işe
yaz mevsimin de malum senelik izinler söz konusu o yüzden sanırım her gece bulunamıycam canlı yayın da..

İyi geceler hatun kişiler
Keyifler iyidir inşallah ben de bir sorun yok şükür

İyi geceler güzel hatun

bir düzine misafirim var dı akşam...KAyınvaldem halen var şu an balkon da..ben de odasın da oğlanın uyumasını bekliyorum...
beklerken topiğe bakayım ve esracığımın ve meyracığımın günlerini kutlayayım dediydim...

--

Esracığım,yeni yaşın da tüm isteklerin gerçekleşmesi dileğiyle eşinle ailenle nice sağlıklı,mutlu,huzurlu seneler göresin emi
Çok değerli,çok özel ve aynı zaman da güzel insan. çevrendekiler çok şanslı sana yakın oldukları için....

----

Meyracığım,yanlış hatırlamıyorsam, malum ehtiyarlık sizin de evlilik yıldönümünüzdü bugün kutlu olsun...
Bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu ve çocuklu ve fit bir şekil de yaşayın..
seni seviyorum meyracım...

asucum, nasılsın iyisin inşallah...
Ben çıkıyorum artık..Oğlan hemen sızdı zaten yorgunluktan ben hala burdayım..Ayıp olacak

Muckssss.

asucum, nasılsın iyisin inşallah...
Ben çıkıyorum artık..Oğlan hemen sızdı zaten yorgunluktan ben hala burdayım..Ayıp olacak

Muckssss.

İyiyim canım sağol
Sen de iyisinde inşallah bir sürü misafir ağırlamışsın sen de yorulmuşsundur sıcak da bir yandan yoruyor
İyi geceler sana da canım

sürekli yanyana olmakta yıpratıyor haklısın canımmm umarım tez zamanda güzel çözümler bulabiliriz gerçekten benim için çok ama çok zor bir dönem rabbim yardımcım olsunn senin de tabi :) bana benden başka kimseden hayır gelmeyeceğini biliyorum o yüzden diyeti bırakmıyorumm belkide diyetle oyalanıyorum :)

Amiiin cnm bigün anlatmak istersen dinlerim
evet kuruyemişgillerde iyi gidebilir sağol kuzum

ah ahhh bir gün anlatırım canım ama kafanı şişirmek istemem zira meseleler dizilere konu olur :)

bu gün benm için çok yoğun bir gündü işten geldim ki eve misafirler gelmiş ve ben ancak şimdi yatağa girebildim off offffff çok ama çok yoruldum lakin gelin görün ki ben misafiri çok severimmm o yüzden gayet güzel geçti :) tabi misafirler gelince annem bir döktürdü aman amannnnn ben naptım biliyomusunuz hiç birinden yemedim :)

sabah ( bir bardak ılık su aç karına)
yarım kase kauflex (işe geç kalmıştımm hemencecik yiyip kaçtım)

öğle
bir yumurtayla yapılmış menemen
2 dilim ekmek

ikindi
2 erik
5kiraz
bir dondurma ( bu işyerindekilerin zorlamasıyla oldu küçük cornetlerden vanilyalı) üstündeki çikolataları yemedim

bu aralar su içmeyi unutuyorum sanırım bir buçuk litre içtim ve spor yapamadımm ama öğle git gel yaptım ki hala topuklarım ağrıyoooo

işte bir gün de böyle bitti hepinize hayırlı geceler canlarrr

GÜNAYDIN

Daha annemlerin uyanması falan kahvaltım 9'da olacak.
Ben de tek başıma sıkılayım bari

günaydın millet......
bugün erkenciyim çok şükür.

GÜNAYDIN

Daha annemlerin uyanması falan kahvaltım 9'da olacak.
Ben de tek başıma sıkılayım bari

sanada günaydın canım....
bende daha yapmadım kahvaltımı, biraz sonra yapıcam......
canım türk kahvesi istiyo birdeee.....

aman suyu ıhmal etme, hemen kabız olma rıskın baslar ayrıca odem de tutarsın suyu 2,5 dan asagı yapma. ozellıkle de yaz gunu zaten cok ıhtıyacımız var

caresız dertlerımız olmasın ınsaallah ne dıyeyım. hakkında hayırlısı olsun huzursuzluk kadar kotu bırsey yok. evlılıkte sorun varsa ınsanın hayatı cehenneme donuyor hıcbırseye benzemıyor ALLAH kımseye yasatmasın herkese huzur mutluluk versın ınsaallah.

ben sorunlara gomulup genclık yıllarımdan berı kendımı heba ettım ama cok buyuk yanlıs.once ben demeyı ogrenmek lazım. ben bıraz bıraz ogrenıyorum ınsaallah

gunaydınnnnnnnn kızlar

nasılsınız bakalım

dun hıc acmak gelmedı ıcımden. degısık bır gun yasadık. ben bır arkadas ıle tartırısken konu asıl esımı ılgılendırdıgı ıcım esım ılk kez patlak verdı ve cocugu dovecektı resmen. zor ayırdı mıllet. ortam gergın, patron cagırdı falan. bız haklı olunca problem cıkmadı ama baya dagıldık ıster ıstemez. tam bu bıttı derken, ısyerındekı arkadasımız hastalandı yakın arkadasımız oldugu ıcın onu hastaneye goturduk ben de aılesıne haber ettım esı benım arkadasım oldugu ıcın. kum dokuyormus adam, baya ugrastık eve de gec geldık.

dunku menum:

bır bardak süt
ıkı dılım koy ekmegı markette satılan ( esım yanlıs almıs tam bugday dıye )
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastık
bır domates bır salatalık
ıkı tane koyu taze erık

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır salatalık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 4 kasık yogurtlu makarna, ıkı kasık domates salatası, 3 catal karpuz, 5 kasık etsız turlu

ara: 4 taze kayısı, 1 lt ılık su

aksam 8 bucuk da yemek: 4 adet yaprak sarma, yarım domates yarım salatalık, 5 kasık yogurt, 4 adet lahana sarma

spora zaten gıdemeyecektım evde yapacaktım arkadas gelmeyecegı ıcın. ama dunku seylerden sonra evdekı spor da yalan oldu ayrıca dun aksam ınanılmaz bır halsızlık ve yorgunluk oldu gece atesım de cıkmıs cok sukur bugun hastalanmadan uyanmıs oldum ama hafıf bır grıp belırtısı umarım sadece alerjık bır belırtıdır.

su toplam 3 lt yaparak gunumu kapattım

evet ya hava fena sıcakkk böyle havalarda pazarda hiç iyi olmuyo git dolan taşı eve çıkar
yerleştir off anlatırken bile yoruldum
miden içinde geçmiş olsun cnm umarım geçici bişeydir

çok teşekkür ederim bitanem, bende gastrit varda arada bi artıyo canım oyüzdendi.

eşim geldi ben kaçar kızlar bu akşam yürüyüşe çıkcaz yemek sonrası dun dans bugun yürüyüş eferim bana

aferiiiiiim

şerbetliye geçmiş olsun.....

30 haziran 2003 te kaybettim babamı nöbetteydim annemler getirdi hastaneye 2 aylıkbir felç rahatsızlığı ve sonuçta ambulansta kollarım vefat etti....bu hafta 10 yıl bitti ama ben çokkkkk özledim ...........

((((
canım benim yaaa.......
bu şiirimle seni bu kadar üzeceğimi bilseydim yazmazdım inan buraya.......
kusuruma bakma lütfen arkadaşım.....
Allah rahmet eylesin inşaallah canım benim babacığına.......
ve rabbim seninde hep yar ve yardımcın olsun inşaallah canım arkadaşım.

bende babamı yakınlarda kaybettim bu temmuzda 1sene dolacak....
zaman ne çabuk geçiyo, ne zaman 1sene oldu......
temmuz yaklaştığından ogün çok duygusallaşıp yazmıştım buraya o şiiri....
babacığım benim....
Rabbim babama ve tüm geçmişlerimize gani gani Rahmet eylesin inşaallah.....
AMİN

senin adına çok seviniyorum canım....
bir namazının arkasındanda banada dua et 1kere olurmu?? namaz konusu için.....
öpüyorum

yorgunluk olmazmı canıııım........
hadi geçmiş olsun atlattınız çok şükür......

efeciğede çok geçmiş olsun tekrar ve hayırlı olsun bitanem.

ben anladım galiba; tamam şişkinliğin yok ama bu seferde şişkinliğinin gitmesi için yediğin kayısı ve eriğin su miktarı olabilir canım +larının sebebi belkide.

canım beniiiiiiiiim........
ara ara herkesin oluyo tatlım, hatta bazen öyle bi sıkıyoki hayat insanı..... ama sonunda elbet salıyo......
Allah var keder yok inşaallah........
çok öpüyorum

Asuman 'dan ses geldiii

aman bahçeye bahar geldiiiiii........
:))))

süpermişDD
sabah sabah somurtgan olan yüzümü güldürdün biliyonmu:)
teşekkürler....
hayırlı uzun yaşa emi sen.......

evet aferim aynen böyle salma kendini canımcım...........
maşaallah sana......

inşaallah her gecenin bir sabahı var elbet canım......
Allah var keder yok inşaallah canım.......

kocaman öpüyorum seni

ne ara gidip alıyor bu millet yaa sabah kapıya mı dayanıyorlar anlamadımki

aynen dediğin gibi canım.....
daha açılmadan kapıda oluyolar.

amin inşaallah.
çok teşekkür ederim nilüfer ablacım benim:))))
bende seni çok çok çok seviyorum..........
kocaman öpüyorum seni tatlı yanaklarından nilüfer ablacım........
I-LOVE-YOU

inşaallah herkese kılmak nasıp olsun senın ıcın de bu sekılde dua edeyım etmezmıyım ınsaallah edecegım boyle. dun aksam bazı seyler yasanınca hem vakıtlerı kacırdım hem modum dusuktu ama bugun duzgunce yıne kılayım dıyorum ınsaallah

aaaaa evet olabılır kayısı ve erıktekı seker de ++ cıkartmıs olabılır dıye de dusundum ben. az olsa da karpuz da yenıyor o da etkılemıstır

iyiyim canım sağolasın, sen nasılsın bugün peki dünden bu yana??

dünki yaşanan tatsızlık ve arkadaşın için çok geçmiş olsun, arada oluyo böyle günlerde, mutlaka böyle günlerinde vardır bi hikmeti bence.

inşaallah canım, dua içinde çok teşekkür ederim:)

kayısı, erik, karpuz; bunların şekerlerinden ziyade sıvısı bol yiyecak olmalarından dolayı +lar olmuş olabilir diye düşündüm ben canım, ödem topladığımızda fazla kiloda çıkmamız misali gibi biraz yani.
farzedelim +ların nedeni bu; sorun değil; şişkinlik olacağına, kabızlık olacağına kilomuzda biraz fazla çıkalım ne olcakki, bence sağlıklı olanı bu.
:)

Son düzenleme:

bugun daha ıyıyım. spora da gıdebılecegım onun da keyfı var salonda calısmak daha ıyı oluyor hem ustelık gıdıs gelıs zaten 1,5 saat ek yurumus de oluyorum

dun arkadasa cok uzulduk cunku bır yıldır hem esı hasta hem annesı bırkac hafta once agır amelıyat oldu evınde hatta bakıyorlar su an. aynı gun cocugu hastalandı epılepsıden suphelenılıyor ısyerınde bır yıldır cok agır seyler yasadı adam. bır de bır yıldır asırı sıkısık maddı olarak. bır de kendı hastalandı. ust uste geldı. dunya ıyısı bır adamdır oyle cok severız kı.

obur tartısma ıyı bıle oldu. esım ısyerındekı en sakın ınsandır onu delırttıler dun resmen. boyle durumlarda savasan kısı ben olurdum hep. esımın benı ve bızı savunması ve herseyı ıcıne atmaması da hosuma gıttı aslında.

yorgunum bıraz uykusuzluk oluyor sabah namaza kalkınca uyuyamıyorum derın. alısmaya calısıyorum . ramazanda da boyle olacak hem on hazırlık oluyor boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…