Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selamlar. Umarım güzel bir gün olur herkes için.
Ben moralsizim çok, valla keyif yok, sıkıntılarım da çok şu ara...
İnşallah geçer bütün sıkıntılar hepimiz için...
Giremem heralde bugün, mutlu huzurlu günler herkese..

Sağol canım teşekkür ederim amin inşallah

menum:

bır bardak süt
ıkı dılım koy ekmegı markette satılan ( esım yanlıs almıs tam bugday dıye )
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastık
bır domates bır salatalık
ıkı tane koyu taze erık

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: bır salatalık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 4 kasık yogurtlu makarna, ıkı kasık domates salatası, 3 catal karpuz, 5 kasık etsız turlu

ogleden sonra arayı taze kayısı ıle yapacagım, aksam da lahana sarması ve yogurt olacak. kıstan kalmaz lahanam vardı haslanmıs buzlukta. komsuma sardırdım

en sevdıgım yemegı yıyecegım aksammmmmmmmmmm

spora gıdemeyecegım yarın gıdebılırım arkadas yarın gelebılecek ama evde yapacagım yıne spor. oncesınde uzun bır yuruyus yapabılırım dısarda, asırı sıcak olmazsa.

İnşallah tatlım...
Bu aralar yine yolun da gitmiyor beslenmeyle olan mücadelem...
Ama sen böyle yazdıkça, yeniden kendim de savaşma gücü buluyorum .

Çok iyisin,çok zarifsin...

beslenme mücadelesi hep var Yenam ama adı üstünde mücaaadeeeleeee

Geçen yıl sahurumuz bayağı eğlenceliydi asucum..Beyzuşum da vardı..bakalım bu yıl gelirmi sohbete...

Nasip olursa yine muhabbetin dibine vururuz..

ama ben ama bennnn maalesef bende sabah arkanızdan okurum kuzular

Zehram hayırlı olsun Allah damatlığını göstersinn

Esrammm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın huzur ve mutluluk getirsinn kuzum

Eklentiler

• $esra doğum günü.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalar
Bugün sakin geçiyor:)
Kahvaltımızı yaptık biraz da balkon keyfi öğleden sonra küçük kızımı kuaföre götüreceğim ordan da sosyete pazarı var yakında uğrayıp yorgan hurcu alırım yorganları kaldıracağım hurcum kalmamış
Akşama ne pişirsem derdi var bir de
Esracım doğum günün kutlu mutlu olsun inşallah kuzum
Zehracım efeciğe tekrar geçiş olsun atlatmışsınız maşallah

Son düzenleme:
selam güzellerrr

umarım herkesler iyidir.bende iki gündür enerji patlaması var hayrolsun modum yüksek ama hafta sonuna doğru düşer eminim

diyet iyi ama şişkinlik devam regl geçince belli olur kara koyun ak koyun derlerya.

asummmm sesin soluğun çıkmıyor demirbaşım senin diğer demirbaşlar gidince yalnız kaldın sıkıntı yoktur umarım seviliyorsunn

Asuman 'dan ses geldiii

ay canım çok tatlısın

sende öylesin cnmcım

evet cnm azim şart ee burayı bırakmamak lazım hakketden burası insanı bi frenliyo aklıma yiycek düştüğünde buraya gelip unutuyorum unutmak değilde vazgeçiyorum hemen iyi ki var burası

hoşbulduk efenim Amiiiiin diyeyim hemencik

Maşallah sana enerjik hemşerim benimbana da gönder azcık:) yorgunluktan sesim çıkamıyor kaç gündür yaşlanıyorum herhalde artık
Ben de seni seviyorum canım
Asuman 'dan ses geldiii

30 haziran 2003 te kaybettim babamı nöbetteydim annemler getirdi hastaneye 2 aylıkbir felç rahatsızlığı ve sonuçta ambulansta kollarım vefat etti....bu hafta 10 yıl bitti ama ben çokkkkk özledim ...........

Allah gani gani rahmet eylesin Mekanı cennet olsun..

Damatlıgını da görmeyi nasip etsin Rabbim bizde sünnet düşünüyoruz benımki 11 aylık senın oğlan nekadarlık cnm
nasıl oldu sünnet bi sıkıntısı varmı :44:
özel sektör ne hastalık dinleeer ne düğün ne tören zor malesef

a.s cnm senin neyin var
bence gel topiğee sohbet iyi gelir öyle kaçmak yok

Herkese merhaba;

dün kötüydüm elim hiç bişeye gitmediğinden forumada pek bakamadım

ama herkesin iyi dileklerini okudummm hepinize çok teşekkür ederim 4. yılımı cuma günü dolduruyorum evlilikte ama eşimle sekiz yıldır birlikteyizz aslında ???

umarım herşey yoluna girer ayrı eve çıkıyoruz o yüzde bazı problemler yaşıyoruz üffff hayurlısıyla şu ev işi bir bitse çok rahatlıcammm

tekrardan herkese desteği için teşekkürler nilce,elizabeth_baht,meyra,pomogranate,nilüfer ve diğer bütün kızlarrr muckssssss :)

bu durumda diyetmi bozmadım yinede buyrun menümm

dün

sabah ( bir bardak ılık su içtim)
1kk peynir
1 zeytin
domates salatalık ve maydonoz
bir dilim ekmek
açık çay

öğlen
sebze yemeği yoğurt ve salata ile

ikindi

15-20 adet fındık

akşam
bir kase yoğurt

su az tükettim 1,5 litre kadar zaten erken uyudum başım çok ağırıyordu

spora gelince hiç keyfim olmadığından dans edemezdim lessi yaptım yarım saat ve kendi haraketlerim vardı onlarıda yapıp uyudumm

ne olursa olsun diyeti bozmuyorum ama akşam yemeği yemek gelmiyor içimden artık

saol canımm aslında geçecek biliyorum ama sanırım mesafeler de tartışmaları tetikliyor umarım tez zamanda halleriz iyi dileklerin için teşkkür ederimmm mucksssssssss

çok sevindim canım inşallah askerlik damatlık halleride böyle sevinçle geçer

menün süpermiş cnm maşallah sana bozmak yok tabi şartlar ne olursa olsun :13:
kv ile felenmi yaşıyosunuz cnm ayrı eve çıkcaz diyince bunu anladım
destek, olabıldıysek ne ala cnm nedemek bişey yapamasakda dinleriz

Yine yine yine meraba

Sınav haftası, karne haftası, tatil haftası diye diye giremedim siteye bayadır. Burada da o kadar çok sayfa birikmiş ki ...

Neyse . Diyet de seyrinde işte n'olsun

Ara öğünümü yaptım şeftali yedim.

Bu vücutla nasıl denize gideceğim diye düşünüyorum okullar açıldığı hafta gideceğiz tatile , o zamana kadar kaç kilo verebilirim onu düşünüyorum. Her yerimde olan çatlaklar hangi kremle kaybolur acaba :111:

Siz ne yaptınız? Nasılsınız? :118:

hoşgeldin ben yeni katıldım diyetimde yeni bugun 3. gün
bende senin gibi nasıl denize gitcem diye düşünüyorum valla bizde bayram için planlıyoruz 1 ayım var yani
bakalım kaç kilo gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…