Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba :KK3:
Yazdığını görmeden çıkmışım kusura bakma az önce geldim eve şimdi de ıspanak yıkamaya gidiyorum:)

menün süpermiş cnm maşallah sana bozmak yok tabi şartlar ne olursa olsun :13:
kv ile felenmi yaşıyosunuz cnm ayrı eve çıkcaz diyince bunu anladım
destek, olabıldıysek ne ala cnm nedemek bişey yapamasakda dinleriz :KK34:

ben de yazını görmemişim canımm :KK43:

işte bugün biraz daha iyim sorunlarım tamemmen çözemesemde

evet kaynanamala yaşıyoduk ancak ben bir süredir annemlerde kalıyorum sıkıntılı dönemler geçirdik bitti derken bu ev mevzusu bi başka sıkıntıymış bakalım napcazzz

tşk ederimm ilgin ve desteğin için :)

Merhaba :KK3:
Yazdığını görmeden çıkmışım kusura bakma az önce geldim eve şimdi de ıspanak yıkamaya gidiyorum:)

bi görünmezlik var dimekki bende kimse görmemiş beni :KK9:
önemli değil cnm kolay gelsin ah şu ıspanakk yemesi kolay yıkaması ölümm :KK56:

ben de yazını görmemişim canımm :KK43:

işte bugün biraz daha iyim sorunlarım tamemmen çözemesemde

evet kaynanamala yaşıyoduk ancak ben bir süredir annemlerde kalıyorum sıkıntılı dönemler geçirdik bitti derken bu ev mevzusu bi başka sıkıntıymış bakalım napcazzz

tşk ederimm ilgin ve desteğin için :)

napsamki görünür olabilmek için :KK9:
heh iyi ol cnm elbet çözülür şu hayatta ölümden gerisine çözüm var :KK34:
ayrı eve çıkıyosanız bunun nesi sorun oluyo ki kaynanayla yaşasan amenna da
yoksa ayrı eve çıkıyosunuz diyemi sorun yaratıyolar tam bilemedim kuzum :44:

bugun yediklerimi yazayım ;

sabah : kk peynir, 2 siyah 2 yeşil zeytin, bi tane küçük salatalık, 1 fincan nescafe
ara : 1 adet nektarin, 5 kiraz, 2 kayısı
öğlen : 2 küçük dolma biber
su : 1,5 litre oldu şuana kadr
akşam : 2 dolma biber, 2 kaşık yoğurt :KK56:

SELAM GÜZELLER

Ben geldim :KK3::KK3:

Çok şükür oğlum sünnet oldu ama ben çok yorgunum ve uykusuzum kızlar anlatamam yani midem bulanıyo bi taraftan ay ne zor işlermiş bunlar bugünde çocuğumun yanında olamadım özel şirketin gözü kör olsun böle geliyosun el mahkum hayırlısı ne diyim hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım umarım önemli bişey yoktur :KK16::KK16::KK16:

Esram dün aramışsın kuzum çok sağol ama telefonu elime akşam ancak alabildim saatte geç olduğundan aramadım tekrar müsait bi zamanda ararım kuzum çok öpüyorum seni :KK54::KK54::KK16::KK16:

hayırlı olsun canım allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah damatlığınıda görün güzel günlerde

mrb

hayırlı ugurlu olsun ALLAH damatlıgını da gostersın ınsaallah

ah ah ozel sektor. bılmez mıyım hasta olsan gel, mısafırın olsa gel, esını hasta evde bırak vs vs. ben gecen raporluyum ama ıse geldım mesela. ALLAH yardımcımız olsun hepımızın. cok zor vallaaaaaaaa

devlette aynı çalışınca ....nöbet oluyor.ayarlamak zor .hastan olur düğünün olur misafirin olur bayram olur yılbaşı olur nöbet varsa biter herşey.ama şükür çalışıyoruz allahım bu günlerimizi aratmasın..

dun ve bugun basarılı bır sekılde sabah namazına uyandım, ıkı gundur tum vakıt namazlarımı ve hatta ustune kaza yaparak namaz kılıyorummmm

uykusuzluk oluyor ama cok da degıl hem ramazana da hazırlarım kendımı boyle boyle hem namaz kılmak adına hem cok az uyuyacagım ıcın.

allah kabul etsin inşallah bende 3 senedir kılmaya çalışıyorum arada aksaklıklar oluyor ama toparlamaya çalışıyorum ...

Yine yine yine meraba :KK3:

Sınav haftası, karne haftası, tatil haftası diye diye giremedim siteye bayadır. Burada da o kadar çok sayfa birikmiş ki ...

Neyse . Diyet de seyrinde işte n'olsun :KK1:

Ara öğünümü yaptım şeftali yedim.

Bu vücutla nasıl denize gideceğim diye düşünüyorum okullar açıldığı hafta gideceğiz tatile , o zamana kadar kaç kilo verebilirim onu düşünüyorum. Her yerimde olan çatlaklar hangi kremle kaybolur acaba :111:

Siz ne yaptınız? Nasılsınız? :118:

aynen bende tatile agustos son haftası gideceğiz o zamana kadar biraz daha toparamam lazım.geçen hafta diyetisyen günü idi annemin ameliyatı vardı gidemedim büyük ihtimal haftaya giceceğim..

agustos son haftası acaba kaç kilo olurum ah bir mucize olsa 99 olsam :44:galibaçok zor..9 hafta var haftada 1 kilodan 9 kilo ramazan arası 10 gün adette 2 kilo daha desek:44: toplam 11kilo bu cuma 111 olursam 100 ile tatile çıkarım :KK52::KK52::KK52::KK52:
ayy ne hayal yarabbi bu kadar hesapla uğraşacağıma spor yapsam bir kaç gram verirdim..
beni en çok sevindiren şu 10 gündür spor olmamasına ve diyete dikkat edemememe rağmen bu sabah 112,300 idim çok sevindimmm:KK23::KK24:

neyse kızlar bu akşam evişmdeyim ama çook işim var makinada çamaşır var ben çıkıyorum geç saatlerde gelirim belki öpüyorum hepinizi iyi akşamlar inşallah

bi görünmezlik var dimekki bende kimse görmemiş beni :KK9:
önemli değil cnm kolay gelsin ah şu ıspanakk yemesi kolay yıkaması ölümm :KK56:

napsamki görünür olabilmek için :KK9:
heh iyi ol cnm elbet çözülür şu hayatta ölümden gerisine çözüm var :KK34:
ayrı eve çıkıyosanız bunun nesi sorun oluyo ki kaynanayla yaşasan amenna da
yoksa ayrı eve çıkıyosunuz diyemi sorun yaratıyolar tam bilemedim kuzum :44:

maalesef herkes iyi niyetli değil canımmm rabbim beni onlardan yana korusun bu meselee öyle derin ki boşverr:KK43:

menünü gördüm iyi görünüyordu ara öğünlerde kuru kayısı fındık badem de düşünebilirsin hem bebişin için sütünede iyi gelir :)

efeeeeeeeeeeeeemm

senin alıntıyı kaybettim :KK1: hayırlı olsun canım istemeye gelebilirsiniz artık bekliyorum çok oyaladı senin bu oglan beni:KK9::KK9::KK16:

Yine yine yine meraba :KK3:

Sınav haftası, karne haftası, tatil haftası diye diye giremedim siteye bayadır. Burada da o kadar çok sayfa birikmiş ki ...

Neyse . Diyet de seyrinde işte n'olsun :KK1:

Ara öğünümü yaptım şeftali yedim.

Bu vücutla nasıl denize gideceğim diye düşünüyorum okullar açıldığı hafta gideceğiz tatile , o zamana kadar kaç kilo verebilirim onu düşünüyorum. Her yerimde olan çatlaklar hangi kremle kaybolur acaba :111:

Siz ne yaptınız? Nasılsınız? :118:

merhaba canım, kakao kremi kullanabilrsin çatlaklar için. :KK34:

selam hatunlar,

diyet havasına giremeyen ben.. milim ilerleme yok bende aynı tas aynı hamam galiba pazartesiyi bekliyorum klasik bahanem :KK17: sabah kalktım ev temizledim halı sildim çamaşır astım ütü yaptım onu yaptım bunu yaptım oy oy oy!! ögleden sonrada az dinlendim. bim markete gittim şu notebook sogutucularından gelmiş ucuz diye gidiyim alıyım dedim bitmiş :KK52::KK52: ne ara gidip alıyor bu millet yaa sabah kapıya mı dayanıyorlar anlamadımki :KK53: çok istemiştim ya sehpalıydı hem fiyatıda uygundu. geçen sene gelmişti kaçırmıştım bi sene daha beklerim artık gelsinde alıyım diye. teknosada felan varda ordakiler pahalı bide sehpalı değil. bi araştırma yapıcam belki bulurum bi yerlerde :KK34:

neyse ben bi kahve yapım kendime kimseciklerde yok. görüşürüzzzz:KK54:

allah kabul etsin inşallah bende 3 senedir kılmaya çalışıyorum arada aksaklıklar oluyor ama toparlamaya çalışıyorum ...

amın cumlemızın. ben de 4 yıl once ılk kez kılmaya basladım nerdeyse bır yıl sık sık kıldım ama sonra ara verdım ve sanırım ıkı yıldır cok nadır kılmıstım kandıllerde bıle kılmadım sanırım ama bu yıl ıcımde heves oldu bırden. ınsaallah devamı gelır

devlette aynı çalışınca ....nöbet oluyor.ayarlamak zor .hastan olur düğünün olur misafirin olur bayram olur yılbaşı olur nöbet varsa biter herşey.ama şükür çalışıyoruz allahım bu günlerimizi aratmasın..

sızınkı saglık sektoru. oyuzden cok zor. ama dıger devlet memurlar cok daha rahatlar sız de bılıyorsunuz hıc olmadı hak ve ozgurlukler var bızler yıllık ıznı bıle kullanamayan, resmı haklarını arayamayan bır topluluk oluyoruz cogu zaman ozeldekıler olarak.

tabıkı sukur bır ıs ve gecım kaynagımız var ALLAH bugunu aratmasın elbette.

saol canımm aslında geçecek biliyorum ama sanırım mesafeler de tartışmaları tetikliyor umarım tez zamanda halleriz iyi dileklerin için teşkkür ederimmm mucksssssssss

bazen mesafelerın olmaması da evlılıklerı zorlar. bızımkı de sureklı yanyana olmaktan yıprandı mesela. var ıste herkesın buyuk ya da kucuk sıkıntıları. ınsaallah cozumlerını bulursunuz huzura erersınız evlılık sorunları tam bır cehennem. ALLAH kımseye yasatmasın

Herkese merhaba;

dün kötüydüm elim hiç bişeye gitmediğinden forumada pek bakamadım :KK43:

ama herkesin iyi dileklerini okudummm hepinize çok teşekkür ederim 4. yılımı cuma günü dolduruyorum evlilikte ama eşimle sekiz yıldır birlikteyizz aslında ???

umarım herşey yoluna girer ayrı eve çıkıyoruz o yüzde bazı problemler yaşıyoruz üffff hayurlısıyla şu ev işi bir bitse çok rahatlıcammm

tekrardan herkese desteği için teşekkürler nilce,elizabeth_baht,meyra,pomogranate,nilüfer ve diğer bütün kızlarrr muckssssss :)

bu durumda diyetmi bozmadım yinede buyrun menümm

dün

sabah ( bir bardak ılık su içtim)
1kk peynir
1 zeytin
domates salatalık ve maydonoz
bir dilim ekmek
açık çay

öğlen
sebze yemeği yoğurt ve salata ile

ikindi

15-20 adet fındık

akşam
bir kase yoğurt

su az tükettim 1,5 litre kadar zaten erken uyudum başım çok ağırıyordu

spora gelince hiç keyfim olmadığından dans edemezdim lessi yaptım yarım saat ve kendi haraketlerim vardı onlarıda yapıp uyudumm

ne olursa olsun diyeti bozmuyorum ama akşam yemeği yemek gelmiyor içimden artık :KK43:

herseye ragmen umutlu olmak, kendını ıhmal etmemen. bunlara cok sevındım ınsaallah daha da ıyı olursun onumuzdekı gunlerde.

maalesef herkes iyi niyetli değil canımmm rabbim beni onlardan yana korusun bu meselee öyle derin ki boşverr:KK43:

menünü gördüm iyi görünüyordu ara öğünlerde kuru kayısı fındık badem de düşünebilirsin hem bebişin için sütünede iyi gelir :)

Amiiin cnm bigün anlatmak istersen dinlerim :KK19:
evet kuruyemişgillerde iyi gidebilir sağol kuzum :KK54:

dansımı ettim geldim epey bi ter attım valla yarında bizim buranın pazarı var bi turladımmı pazarı ohh miss :KK8:
gidişatımdan şimdilik memnunum bugun 3.günüm :KK16:

hoşgeldin :KK3: ben yeni katıldım diyetimde yeni bugun 3. gün :KK56:
bende senin gibi nasıl denize gitcem diye düşünüyorum valla bizde bayram için planlıyoruz 1 ayım var yani
bakalım kaç kilo gitcek :KK8:

Sen de hoşgeldiin :KK1:
Hayırlı olsun. Ben de 107 kilo bir şişkoceğizim. Deniz olayı yoksa yine iyi. Ben yüzmeyi de bilmiyorum,bir de bu kilo, o denizde debelenen halim falan, ıy.

aynen bende tatile agustos son haftası gideceğiz o zamana kadar biraz daha toparamam lazım.geçen hafta diyetisyen günü idi annemin ameliyatı vardı gidemedim büyük ihtimal haftaya giceceğim..

Geçmiş olsun, annenin neyi vardı? Biz de plajlar boşalsın diye okulların başlangıcına doğru planlıyoruz. İNŞALLAH veririz :KK1:

efeeeeeeeeeeeeemm

senin alıntıyı kaybettim :KK1: hayırlı olsun canım istemeye gelebilirsiniz artık bekliyorum çok oyaladı senin bu oglan beni:KK9::KK9::KK16:

merhaba canım, kakao kremi kullanabilrsin çatlaklar için. :KK34:

selam hatunlar,

diyet havasına giremeyen ben.. milim ilerleme yok bende aynı tas aynı hamam galiba pazartesiyi bekliyorum klasik bahanem :KK17: sabah kalktım ev temizledim halı sildim çamaşır astım ütü yaptım onu yaptım bunu yaptım oy oy oy!! ögleden sonrada az dinlendim. bim markete gittim şu notebook sogutucularından gelmiş ucuz diye gidiyim alıyım dedim bitmiş :KK52::KK52: ne ara gidip alıyor bu millet yaa sabah kapıya mı dayanıyorlar anlamadımki :KK53: çok istemiştim ya sehpalıydı hem fiyatıda uygundu. geçen sene gelmişti kaçırmıştım bi sene daha beklerim artık gelsinde alıyım diye. teknosada felan varda ordakiler pahalı bide sehpalı değil. bi araştırma yapıcam belki bulurum bi yerlerde :KK34:

neyse ben bi kahve yapım kendime kimseciklerde yok. görüşürüzzzz:KK54:

Hiçbir şey geçirmez azaltır diyorlar, azaltmak derken ne oluyor biliyor musunuz ?

dun ve bugun basarılı bır sekılde sabah namazına uyandım, ıkı gundur tum vakıt namazlarımı ve hatta ustune kaza yaparak namaz kılıyorummmm

uykusuzluk oluyor ama cok da degıl hem ramazana da hazırlarım kendımı boyle boyle hem namaz kılmak adına hem cok az uyuyacagım ıcın.

allah daim etsin inş namaz huzurdur ibadetler içinde en önemlilerindendir umarım son nefesine kadar namazından ayrılmazsın kılmayan herksede allah nasip etsin inş.....

X