- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
inşallah canım çok sağol biz anı gün geldik buraya aynı gün idael kilomuzla gitcez işte okadar ayy gaza geldim şimdi :))
hafifledikten sonra bebek düşünmen daha sağlıklı olmuş canım hem bebiş hem anniş açısından :)
ay ben çok heyecanlanıyorum bu haberlere :)
inşallah hayırlısı neyse o olur :)
biz de yeğenimi bekliyoruz iki ay sonra, ilk kez yeğenim olucak çok heyecanlıyım
çok tşk ederim.özelden msj atamadım yaaa yeniyim pek beceremiyorum :)
evet kuzum bende bebişten önce hafiflemek istedim ,çok şükür yaptımda , eee bu kadar yaptım ,bebüşüde yapayım tam olsun amaa
canım paylaşımın 100 olunca özel mesajın açılacak , o zaman atarsınn
ne güzel heyecanlar bunlar :)
bu arada hiç söyleyemedim ama ne mutlu sana umreye gidiyorsun... Allah hepimize nasip eylesin inşallah.
evet kuzum bende bebişten önce hafiflemek istedim ,çok şükür yaptımda , eee bu kadar yaptım ,bebüşüde yapayım tam olsun amaa
canım paylaşımın 100 olunca özel mesajın açılacak , o zaman atarsınn
sen gidersin ozamana kadar
evet canımm bu sıralar pek bi heyecan içindeyiiimm
sağolasın bebeeemm, darısı isteyen herkese olsun
ben hayatımda artık birşeyleri değiştirip , yoluna koymak istedimm ,sonuç bu olduu
sen gidersin ozamana kadar
ne güzel bir düşünce... ben de o düşüncedeyim şu ara ve umarım sonu hayırlı biter.
kendimi bir dönüm noktasında gibi hissediyorum. okulum bitti, iş için uğraşacağım ama ondan önce beden ve ruh sağlığımı düzeltmek istiyorum. umarım her şey planladığımız gibi olur :)
İyi akşamlar
Bugün arkadaşlarım vardı bende fellah köftesi yaptım yedik yanında da semizotu salatası
Hem öğle hem akşam yemeği niyetine yedim şimdi acıktım bile:)
Yürüyüş de yok bugün
Yarın da öğlen bir ablaya geçmiş olsuna gideceğiz
Zehracım efeye geçmiş olsun şimdiden Allah damatlığını da göstersin inşallah
Evlilik yıldönümü olanlara da ice seneler dilerim meyracım ve Esra sanırım ama clutch olmayan Esra:)
benle yarım saat konuş yüz olur o :)
merhaba iyi aksamlar arkadaşlar :)
1haftadır yazmadım.. çünkü sadece 1 kilo verebilmiştim inanılmaz mutsuzdum...ama cumadan beri 1 kilo daha vermişim böylece 18 günde 8 kilo oldu..sanırım mide balonuma alıştım epey o da bana tabi :)))))
tam bi zeytinciyim ama azaltayım bari işime gelmedi ama olsunşaka bi yana çok iyi geldi rejim ve bu topik
o gazla bu akşam dans ettim haftada 3 gün dans edeyim diyorum çünkü spor salonuna bebişten ötürü gidemem
bu akşam 15 dak dans ettim az birazda spor hareketleri yaptım çok iyi geldi valladestegın için sağol cnm iyi geldiniz cidden emzirme sıkıntı oluyo malesef ama mecburr önce afacan gelir yeşil çay içemiyorum bu emzirmeden dolayı yaramıyomuş bebeklere ama bol bol su içicem cnm
anlat ozaman :)))
inşAllah canımmm , herşey gönlünce olsun
insanın hayatında bazı dönüm noktaları oluyor , gerçektende güzel oluyor ama
ben kaçtım canlarımm , hepinizi seviyorum & öpüyorumm , iyiki varsınızzz
kendime alışveriş listesi hazırladım ben
Kilo verilince alınacaklar yazıyor başında da. Aynı listeden sen de yapmak ister misin?
Baya güzel oluyor :)