Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karyeee nasılsın canım?
ne zamandır göremiyorum yazdıklarını
Nasılsın, nasıl gidiyor eş zamanlı topik kardeşim
eliz inanamıyorum tam sana yazıcaktım neler yapıyosun diye sen benden önce davrandın:))
kalp kalbe karşı demekki canım :)
valla bugün halama gittim, rahatsız biraz misafirleri de gelecekti kalabalıklardı baya.
onlara hazırlık, servis, gittikten sonra ortalığı toplamak falan baya bi yordu beni.
ama iyiyim genel olarak çok şükür. minik sıkıntılar dışında pek sorunum yok( amcamın iyi olduğunu varsayarsak..)
sen nasılsın :)
evlilik yıl dönümüz olanların evlilik yıl dönümleri kutlu ve mutlu olsunnn , ömür boyu mutluluklarr fıstıklarımmm
ben evlilik yıl dönümümüzde kocişimden ayrı olacam , o Türkiyede ben Arabistanda ...
Hoşgeldiin :) İyi diyelim iyi olalım :)
Dönünce telafisini layıkıyla yaparsınız inşallah
benim acayip moralim bozuk sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum modum çok düşük diyeti bozmadım ama sıkıda tutmadım toparlanmaya çalışıyorum işte
evlilik yıl dönümüz olanların evlilik yıl dönümleri kutlu ve mutlu olsunnn , ömür boyu mutluluklarr fıstıklarımmm
ben evlilik yıl dönümümüzde kocişimden ayrı olacam , o Türkiyede ben Arabistanda ...
inşAllah kuzumm , dönünce bebüş düşünecez bebüüüşşşşşş
aaa yapma böyle canım yaa önemli olan moral, önemli olan modumuzu yüksek tutmak..
ara ara normal tabi düşüşlerin olması ama yine de çok kasma kendini.
yanında sana destek olan kimse var mı bizlerden başka?
umreye gidiyodun dimi rica etsem benim içinde dua edermisin ?
ayyy çok güzeeeel :)
bir tane daha mı bebişimiz olucak :) ay Rabbim hayırlısını versin inşallah hakkınızdaa
pek yok aslında herkes çok abarttığımı düşünüyo kilomu pek belli etmiyorum sadece eşim destek ki oda zayıflamasanda olur sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap diyo yani destekçim olarak sizler varsınız iyiki varsınız :))
karyecim özelden mesaj at , not alayım canımm
evettt bebüş bapacass ama olcakmı bakalımmmm
hayırlısı kuzum hayırlısıııı , artık benimde bebişim olsun , bünyemde rahat 2 bebeklik yer açtımm , şimdi onu dolduracazz
karyecim özelden mesaj at , not alayım canımm
evettt bebüş bapacass ama olcakmı bakalımmmm
hayırlısı kuzum hayırlısıııı , artık benimde bebişim olsun , bünyemde rahat 2 bebeklik yer açtımm , şimdi onu dolduracazz
inşallah canım çok sağol biz anı gün geldik buraya aynı gün idael kilomuzla gitcez işte okadar ayy gaza geldim şimdi :))
senin kendini nasıl hissettiğin önemli tatlım her şeyden önce :)
ama biz seni daha zayıf, daha sağlıklı görmek istiyoruz :) bunun ilerki yaşları var Allah esirgesin...
Sen hiiç bozma moralini, inşallah iyi olacaktır her şey :)