- 24 Mart 2012
- 17.055
- 3.374
- 41
geçmiş olsun benimde boğazım yutkunurken fena acıyor bende üşüttüm haftasonu evimde değildim.teyzemin teras fena esiyordu...napcam ben şimdik antibiyotikmi yani çözüm..
adaçayı ıhlamur ve bal yapıyım en iyisi...
canım benim yaaaa...... bende duygulandım bu yazını okuyunca şimdi.....
"Rabbim hepimizin her daim; gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin inşaallah nilüfer ablacım......"
kocaman öpüyorum seni
kızının hakkında bu seçim hayırlı olur inşaallah yenam, ve hep başarıları daim olur kızçenin inşaallah.....
bencede yerinde bi karar olmuş bu seçiminiz.....
doğum günüde kutlu olsuuuun:)))
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım:)
dayın için çok sevindim canım, çok geçmiş olsun tekrar.....
inşaallah biran önce eski sağlığına kavuşur canım.
bendende sana kocaman sevgiler orticanım.....
yok canım ben kalben senle iletişim kuruyorum zaten, oyüzden no problem yani:)
bu hafta bende çok yoğundum zaten orticanım.
hadi azmedelim verelim şu kilolarııııı......
öpüyorum, görüşürüz canım......
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:)
canım amcan ve kuzenin için; çok geçmiş olsun.....
rabbim tez zamanda acil işifalar versin inşaallah canım benim.......
kızlar merhaba kusura kalmayın gelemedim kaç gündür annem perşembe taburcu oldu ama ablam bırakmadı cumartesi akşam gelebildik.cumartesi akşam annemde kaldım pazar nöbette idim bugün nöbet çıkışı yine anneme gittim şimdi
eve geldim hemen makineye çamaşır attım çıkarınca gideceğim ne yaptınız bi bakıvereyim dedim.kardeşimde hemşire onunla bakıyporuz anneme yatakta egzersiz yapıp sadece tuvalet için kalkıyor annem..eh gelen giden evde yanlız bırakılmıyor.bu akşam ben kalacağım annemin yanında .sabah işe gideceğim gündüz komşumuz idaree edecek .yani pek ugramayabirim cuma bildirim yaparım kusura kalamyın.tartıya gelince hiç tartılamadım aldımmı bilmiyorum spor yok malum yemekte düzensiz oluyor kendi evinde olmayınca
öncelikle evlilik yıldönümü olan herkesi tebrik edeyimm nice nice mutlu senelere allah aranızdaki muhabbeti hep tatlı kılsın :))))
bu arada benimde evlilik yıldönümüm 28 haziran :)
ben de dördüncü yılımı bitiyorum evlilikte ve cocuğum yok
aminnnn canım allah yardımcımız olsun inşallah pazartesi ve yine yoğun bi gün
ortalama 2 -2,5 litre su içiyorum gündüz işyerinde lavabo problemi olduğundan çok içemiyorum eve gelince ama telafi ediyorummm :)))))
Ne güzel ben kalkarken siz yatcaksınız.işe giderken bakarım bende size
evlilik yıl dönümüz olanların evlilik yıl dönümleri kutlu ve mutlu olsunnn , ömür boyu mutluluklarr fıstıklarımmm
ben evlilik yıl dönümümüzde kocişimden ayrı olacam , o Türkiyede ben Arabistanda ...
ne güzel bir düşünce... ben de o düşüncedeyim şu ara ve umarım sonu hayırlı biter.
kendimi bir dönüm noktasında gibi hissediyorum. okulum bitti, iş için uğraşacağım ama ondan önce beden ve ruh sağlığımı düzeltmek istiyorum. umarım her şey planladığımız gibi olur :)
bugüünnn bunlar yenildi
sabah
bir kase kauflex( işe geç kalmıştım kahvaltı hazırlayamadım)
öğle
bir haşlama baget
3-4 kaşık sebze
ikindi
3 çiğ köfte marull ( dayanamadımmm
akşam
çiğ köfteyi telafı edicem aktivya yoğurt yicemmm
bitki çayı
sporumu yaptımmm yine yaparım ama :)
işte böyleee tabiki suyumu da içtim 2, 5 litre :)
benim acayip moralim bozuk sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum modum çok düşük diyeti bozmadım ama sıkıda tutmadım toparlanmaya çalışıyorum işte
kızlarrrrrrrr herkese gunaydın
guzel bır gun olsun ınsaallah
baya bır uykuluyım bugun ama ALLAHTAN guzel bır sebepten bu kez. cunku sabah namazına uyandım sonra uyuyamadım namaz saatıne yakın uykum dagıldı zaten nıyeyse. dun namazdan once de ıyıce bır dalamadım yanı. tam uyuyamadım ama yıne de ıyıyım sukur.
dun spora gıdemedım eve esımden once gırdım anahtarı oızel bıryere bırakmıstım arkadas alacaktı utu ıcın. yıllardır koydugum yerı, bır cocuk karıstırmıs demekkı. ıkı anahtarlıgım vardı onlardan bırını cıkartmaya calısmıs koparmıs falan. arkadas gormus anahtarlıgı o halde. panıklemıs eve bırı mı gırdı sanmıs ama cok sukur yok oyle bırsey. neyse anahtarı degıstırmek ıcın esım carsıya gıttı ben de kapı kılıtlenmedıgı ıcın evde kalmak zorunda kaldım onu beklerken. zaten anahtarlıgı falan oyle gorunce ıcıme de bır urpertı geldı ne spor ne baska bırsey dusunemedım. yemek hazırladım ve yemegımızı yedık. anhatar ıle ugrastık dızı ızledık derken gece oldu zaten.
dunku menumu de yayınlayım:
sabah ac karnına bır balık yagı
ıkı bardak su
kahvaltı:
yagsız tost
domates salatalık marul
ara: 500 ml ılık su, ıkı murdum erıgı
yemekten once 500 ml ılık su
oglen: 4 catal karpuz, bır adet bıber dolma, 5 kasık makarna
ara: yesıl cay demledım ve ıcıne bogurtlen cılek cayı ve lıpton form cayı da ekleyerek karısık bır cay yaptım bır kupa., aksama kadar 1 lt su ıctım yemekten sonra. ıkı cevız, 10 adet kayısı cekırdegı, yarım yesıl elma.
aksam yemek: yag koymadan fırında tavuk sote yaptım. az bezelye az patates az mantar koydum ıcıne. ustune bolca domates dılımledım yuvarlak. ve tavuk vardı kusbası. 6 kasık yedım sanırım yemek. 7 kasık da yogurt.
yatıncaya kadar 1 lt daha su ıctım sanırım ve suyum toplam 3-3,5 oldu sanırım.
spor yapmadım.
Günaydın canlar :)
Filizcim canım iyiyim? Sen nasılsın? Dün pek yazasım yoktu. Inşallah bundan sonra görüşürüz sık sık. Aslında bugün sana bi müjde vermeyi planlıyorum. Menepoz başlangıcı olan akadaşım sanırım hamile. Öğleden sonra çıkacakmış sonuçlar. Inşallah hayırlı haberler alır, darısı da senin başına olur canım benim.
ayyyyy senı gormek ne guzel. ınsaallah daha sık goruselım. bugun modum cok dusuk zaten. esra ben cok sıkıldım bu rakamlardan. muhakkak eksıklerım vardır ama dıyetı bırakan arkadasım bıle kılo almazken benım tartıda oynamalar oluyor sıkıldım hep aynı rakamları gormekten. sabah tartıya cıktım 400-500 gr fazla. ALLAH askına odem yapacak ne yaptım da ben boyle oluyor kılo desen kılo alınacak bırsey de yapmadım hıc ıyı degılım ben bugun. umarım sen daha ıyısındır.
ayyyyy cıddı mısın. ınsaallah hamıledır yaaaaaaa cok cok heyecanlandım
kandıl de gelen bır heves ıle dun ılk kez bes vakıt namazımı kıldım yıllar sonra yapabıldım bunu, bayadır kılmıyordum. bugun de sabah namazına uyandım hattaaaaaaaa
canım bana ödem yapan şeyler, peynir, zeytin, bilimum tuzlu pişmiş yemekler, kıyma (kıymalı yemek bile ödem yapıyor gerçekten), ayran ve aklımıza gelmeyecek bir sürü şey. bunlar ödem yapıyor diye yemeyecek miyiz, tabi ki yicez. moralini bozmadan sen suyunu çoğalt. yeşil çayını iç bol bol. bi de tarçın çayı yapabilirsin, karanfilli falan. lütfen moralini bozma. şubattan beri aynı kilolarda geziyorum ben de. başka çaremiz yok, devam etmeliyiz...
ben de çok heyecanlıyım, rahim ağzında yara vardı o geçmiş. bu ay klomen kullanmış, 4 gün gecikmiş. bugün tahlil verecek bakalım. inşallah hayırlısıyla gelir bebeği. darısı da bizlerin başına. umut hiç bitmiyor bak.