- 24 Mart 2012
- 17.055
- 3.374
- 41
Allah kabul etsin canım, inşallah devam edebilirsin elinden geldiğince. çok özeniyorum, inşallah bana da nasip olur.
hakıkaten bazı ınsanların vucudu cok degısken. dıyorum ya dıyetı bırakan arkadas var ekmek arası durumler, tabak tabak kuruyemısler yıyor kılo almıyor bız dıyet halındeyken bıle ufacık seylerden ++ cıkıyoruz.
suyu cok fazla ıcıyorum dun bıtkı cayı da ıctım fazlalastırayım yesıl cayı ozaman. gunde ıkı tane olsun.
aksamları uzun zamandır yemek yemıyordum dun yemek yedım spora gıtmedım cumartesıden berı spor yapmıyorum ya o etkılemeye basladı ya dun aksam yemegını gec saat yedıgım ıcın. cunku ya cok erken yıyorum ya da hıc yemıyordum.
ben aralık ocakta da 103,5 dum. sonra dıyete cok uymadım ıs vs derken, almaya basladım neysekı vermeye basladım yenıden sıkıca sarıldım mayıstan berı ama ıste geldıler bugun valla 400-500 gr fazla gorunce.
demek bır de yara vardı haaaa. hım kotuymus. benım kanallar cok ıyıymıs rahım de cok ıyıymıs hsg denen renklı bır rahım rontgenı kıstı sanırım yaptırmıstım.
aman bana haber ver oldu mu cok meraklandım ınsaallah hamıledır yaaaaa.
yası kac arkadasının ?
benım esım sureklı kılar o evde kılarken zaten benım kös kös uyumam ayrı bır ayıptı ama hem sonradan boyle bır aıle ve ortamda olmak, esıme daır kırgınlıklarım, patronlarımızın dındar ama kotuluklerını gormus olmak derken baya sogumustum kandılde bır heves geldı bakalım cok uzun zaman sonra. ayagımdan dolayı da sogumustum ayagımı bukemıyordum sandalyede kılınca da namazı hıssedemedım gercekten. ama baktım baya kılabılıyorum secde ve secdeden kalkıs zor oluyor ama onu da yapıyorum ınsanın ozru olunca ıllakı dort dortluk yapması gerekmezmıs ALLAH kabul eder ınsaallah boyle.
canım akşam yemeğini yememek de metabolizmayı yavaşlatıyor, yeyince kilo alıyoruz bu sefer. sen 1 dilim ekmek peynir bile olsa ye akşamları bi şeyler.
arkadaş 82li. demin mesaj attı adet oldum diye. üzülme dedim, inşallah bi dahaki ay olur. bu ay tatile gitmişler 65 kgdan 67ye çıkmış. bikaç kilo ver işe yarar dedim. inşallah önümüzdrki aylarda olur.
bu arada rahim ağzı yarası bende de var, inşallah geçmiştir benimki de. bütün korunma yolları florasını bozup yaraya neden olabiliyor. kadın olmak zor hakikaten.
teşekkür ederim canım...yutkunmada sıkıntım var..akşam 8den sonra uyumuşum 23:00 te kalktım bal+ıhlamur+nane+limon+karabiber+tarçın+adaçayı+zencefil karıştırdım demledim içtim..baya terletti iyi geldi... aslında ben yorgunluktan yaşıyorum bu sıkıntıyı faranjitim hemen ortaya çıkıyor ilginç...cok gecmıs olsun yaz gunu hastalıgı zor olur
teşekkür ederim canım...yutkunmada sıkıntım var..akşam 8den sonra uyumuşum 23:00 te kalktım bal+ıhlamur+nane+limon+karabiber+tarçın+adaçayı+zencefil karıştırdım demledim içtim..baya terletti iyi geldi... aslında ben yorgunluktan yaşıyorum bu sıkıntıyı faranjitim hemen ortaya çıkıyor ilginç...
Eliz ve 1.73 çok geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalarımıza...,
Nilceeee hoş geldin aramıza...
dünkü menümü paylaşayım (akşam uyuyakalınca yazamadım)
sabah
2 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
domates salatalık
şekersiz çay
ara
3 ceviz+5 çilek
öğle
2 köfte ile patlıcan kebap
5 kaşık bulgur pilavu
cacık
ara
sütlü şekersiz nescafe
3 glık bitter çiko ( hiç şeker almadığımdan sanırım aşırı baş ağrısı çektim ondan attım ağzıma)
akşam
1,5 dilim çavdar ekmek
karpuz+2kk kadar beyaz peynir (karpuz miktarım ölçüsüz oldu)
gece uyandığımda o çayla beraber 1 adet nektarin...
herkese mutlu günler...
canım ben antıdepresan kullanıyorum yaklasık 15 gundur. bana verılen hapın ıstah uzerınde etkısı var ıstahı azaltıyormus ayrıca. onun etkısı, yazın etkısı ve spora yetısemem dıye dusunerek aksamları yemıyorum buaralar. sebebı bu aslında. ama bırara yemegımı ısyerınde yıyordum saat 6 da. onu yapayım en ıyısı yenıden. az da olsa bırseyler yıyeyım. saat erken oluyor acıkmıyorum ıstah da az olunca buaralar. ama yıne de dedıgın gıbı yemek lazım.
hımm nerdeyse aynuymısız ustelık o baya zayıfken menopoz gırmıs bır de dıyorlar sureklı kılo menopoza sokmustur dıye. olunca oluyor ıste demekkı.
ayyy ınsaallah gelecek ay olur .
ben korunmuyorum 8.ayımızdan berı. yanı menopoz basladıgından berı. regl olmak ıcın hap kullanıyorum bır de korununca tum dengeler alt ust olur dedı doktor. sımdılık bır yara falan yok yanı en son kontrollerımde cıkmadı ınsaallah senın de hemencecık gecer canım. bence senın kanamanın uzun ve sıddetlı surmesı bu yaradan oldu hapı bırakmanın etkısınden daha cok.
hiç bilmiyorum ki canım, bakalım bi dahaki ay gününde olacak mı. kasımda kontrole gitmem lazım zaten yine. inşallah geçmiş olur.
99u görsen ben psikolojinin da baya düzeleceğine inanıyorum. lütfen iyi hisset şimdilik. bence göreceksin en kısa zamanda.
ay ben kaçayım. işler var, sen de işlerine bak tatlım. konuşuruz yine
Nevincim sana da kolay gelsin, öperim çok
elız senın bolumun neydı ?
Herkese selam :)
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri
İyi oldu biraz kendime geldim.
Ama moralimin neden bozulduğu ortaya çıktı sanırım.
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalımİnşallah öyle bir şey yoktur Allahım esirgesin...
Kuzenim de ayağını kırmış bugün.
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.
oo siz benim doğum günümde mi evlendiniz :)
hayırlı olsun canım, biz de 3 eylülde 3ten gün almaya başlayacağız evliliğimizde. bu arada evliliğiniz yengeç burcu eşinle, pek duygusaldır evliliğiniz de bu yüzden
Arkeoloji ve sanat tarihi bölümüm. Aynı zamanda Turizm de bitirdim ben :) Bakalım artık hayırlısı inşallah...
Nasılsınız hepiniz? Moral bozuklukları, umutsuzluklar okuyorum bu ara ama umarım hepsi geçer bir an önce
Ben bugün kendi kendimi gaza getirdim evi temizleyim diye. Hem annem de seviniyo öyle olunca.
Dün çok kaçırdım, kesin artıdayım bugün. Bugün biraz daha sıkı tutmam lazımm
selam güzeller hayırlı gün olsun hepimize gerçi günü yarıladık ama
sanırım re..l olucam acayip bir şişkinlik patlıycak gibiyim
sabah
1 dilim tahıllı ekmek katı yumurta 1 dilim peynir ve domates
1 nescafe, 1 fincan yeşil çay, 2 kayısı ve az su bugün su tüketemiyorum dün çok içmiştim
şimdiye kadar yediklerim böyle öğlen belli değil iş yerinde kabak ve makarna var pek lezzetli olmuyor bakıcaz
kuzular sevgiyle kalınn
maşallah...allah devamını nasib etsin...kandıl de gelen bır heves ıle dun ılk kez bes vakıt namazımı kıldım yıllar sonra yapabıldım bunu, bayadır kılmıyordum. Bugun de sabah namazına uyandım hattaaaaaaaa
inşallahhh kuzum...allah kabul etsin canım, inşallah devam edebilirsin elinden geldiğince. çok özeniyorum, inşallah bana da nasip olur.
saol tatlım...hiç bilmiyorum ki canım, bakalım bi dahaki ay gününde olacak mı. Kasımda kontrole gitmem lazım zaten yine. Inşallah geçmiş olur.
99u görsen ben psikolojinin da baya düzeleceğine inanıyorum. Lütfen iyi hisset şimdilik. Bence göreceksin en kısa zamanda.
Ay ben kaçayım. Işler var, sen de işlerine bak tatlım. Konuşuruz yine
Nevincim sana da kolay gelsin, öperim çok
merhaba arkadaşlar,
sıcak,çok sıcak.daha da sıcak olacak...
--
zehracığım, geçmiş olsun. Darısı damatlığına inşallah...çok merak ettim sizi özellikle seni,hislerini
nevinciğim,geçmiş olsun..faranjit deme bana..ne çekiyorum ben kışın ondan...
ılık içecekler iyi geliyor bana,umarım sana da iyi gelir...
canım,9 ağustos özel bir günmü.?
Yoksa sadece hedef mi.?
arkeoloji ve sanat tarihi bölümüm. Aynı zamanda turizm de bitirdim ben :) bakalım artık hayırlısı inşallah...
Nasılsınız hepiniz? Moral bozuklukları, umutsuzluklar okuyorum bu ara ama umarım hepsi geçer bir an önce
Ben bugün kendi kendimi gaza getirdim evi temizleyim diye. Hem annem de seviniyo öyle olunca.
Dün çok kaçırdım, kesin artıdayım bugün. Bugün biraz daha sıkı tutmam lazımm