Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarr
nasılsınız kızlar tatıl bıttı dun donduk kuzularım uyudu sıze bır bakayım dedımmm
görüşmek üzere

eliz inanamıyorum tam sana yazıcaktım neler yapıyosun diye sen benden önce davrandın:))

kalp kalbe karşı demekki canım :)
valla bugün halama gittim, rahatsız biraz misafirleri de gelecekti kalabalıklardı baya.
onlara hazırlık, servis, gittikten sonra ortalığı toplamak falan baya bi yordu beni.
ama iyiyim genel olarak çok şükür. minik sıkıntılar dışında pek sorunum yok( amcamın iyi olduğunu varsayarsak..)
sen nasılsın :)

ben gelddiimmm

nasılsınız fıstıklarıımmmm? benden iillikk

GULMAcım hoşgelddiiiinnnn

evlilik yıl dönümüz olanların evlilik yıl dönümleri kutlu ve mutlu olsunnn , ömür boyu mutluluklarr fıstıklarımmm

ben evlilik yıl dönümümüzde kocişimden ayrı olacam , o Türkiyede ben Arabistanda ...

benim acayip moralim bozuk sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum modum çok düşük diyeti bozmadım ama sıkıda tutmadım toparlanmaya çalışıyorum işte

Hoşgeldiin :) İyi diyelim iyi olalım :)
Dönünce telafisini layıkıyla yaparsınız inşallah

Arkadaşlar ben bi albüm yapıcam şimdi. Diyete başlamadan bir gün önce çektiğim bir fotoğrafla dün öğlen çektiğim bir fotoğrafımı yanyana koydum. Bence fark var ama diyorum duruşumdan ya da psikolojimden dolayı mı bana fark varmış gibi geliyor :/
Bi tane de mezuniyet fotoğrafımdan koyucam çok başınızı ağrıttım onun yüzünden

benim acayip moralim bozuk sanki hiç kilo veremicekmişim gibi hissediyorum modum çok düşük diyeti bozmadım ama sıkıda tutmadım toparlanmaya çalışıyorum işte

aaa yapma böyle canım yaa önemli olan moral, önemli olan modumuzu yüksek tutmak..
ara ara normal tabi düşüşlerin olması ama yine de çok kasma kendini.
yanında sana destek olan kimse var mı bizlerden başka?

umreye gidiyodun dimi rica etsem benim içinde dua edermisin ?

pek yok aslında herkes çok abarttığımı düşünüyo kilomu pek belli etmiyorum sadece eşim destek ki oda zayıflamasanda olur sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap diyo yani destekçim olarak sizler varsınız iyiki varsınız :))

umreye gidiyodun dimi rica etsem benim içinde dua edermisin ?

karyecim özelden mesaj at , not alayım canımm

ayyy çok güzeeeel :)
bir tane daha mı bebişimiz olucak :) ay Rabbim hayırlısını versin inşallah hakkınızdaa

evettt bebüş bapacass ama olcakmı bakalımmmm

hayırlısı kuzum hayırlısıııı , artık benimde bebişim olsun , bünyemde rahat 2 bebeklik yer açtımm , şimdi onu dolduracazz

senin kendini nasıl hissettiğin önemli tatlım her şeyden önce :)
ama biz seni daha zayıf, daha sağlıklı görmek istiyoruz :) bunun ilerki yaşları var Allah esirgesin...
Sen hiiç bozma moralini, inşallah iyi olacaktır her şey :)

hafifledikten sonra bebek düşünmen daha sağlıklı olmuş canım hem bebiş hem anniş açısından :)
ay ben çok heyecanlanıyorum bu haberlere :)
inşallah hayırlısı neyse o olur :)
biz de yeğenimi bekliyoruz iki ay sonra, ilk kez yeğenim olucak çok heyecanlıyım

çok tşk ederim.özelden msj atamadım yaaa yeniyim pek beceremiyorum :)

inşallah canım çok sağol biz anı gün geldik buraya aynı gün idael kilomuzla gitcez işte okadar ayy gaza geldim şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…