- 24 Mart 2012
- 17.055
- 3.371
- 41
Canım amcana ve kuzenine çok geçmiş olsunHerkese selam :)
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri
İyi oldu biraz kendime geldim.
Ama moralimin neden bozulduğu ortaya çıktı sanırım.
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalımİnşallah öyle bir şey yoktur Allahım esirgesin...
Kuzenim de ayağını kırmış bugün.
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.
Yasemin ablacım seni görüyorum aşağıda
Öpüyorum seni, ben kaçayım şimdi.
Hepinize iyi geceler canlar, öpüyorum çok sizleri
hayırdır canım ne kanaması? mühim bişeymi yoksa?? okuyunca kafama takıldı şimdi.....
şuan yatasım var şiddetle ama merak ettim şimdi seni, bu mesajımı görürde şimdi bi cevap yazarsan diye az daha buralardayım, seni beklerken bende kendime bi bitki çayı yapıp içiyim hemde.
bu arada; doğum gününde kutlu olsun tatlım, tüm sevdiklerinle nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı günlerin olsun inşaallah canım.....
iyiki doğdun canım....
Eki Görüntüle 741720
esracııııııııııııııııııııımm iyi ki dogduuunnn 3 gün 3 gece dogum günü sana 24sına kadar
canımmmmmm bukadar kanama normal mı ? tamam hapı bıraktın, hormonlar degısıyor ama yıne de bır doktora gorunsen ıcım rahat etmedı
Esram kuzum 30mu oluyon sen bakıyim
Kuzum yarın kutlucaktım ama yarın oğlumun sünneti var olmam büyük ihtimal şimdiden
İYİKİ DOĞDUN ESRAM, İYİKİ DOĞDUN ESRAM, İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SAAAAANNNNNNNAAAAA
Çok öpüyorum seni canım
Yasemin ablacım seni görüyorum aşağıda
Öpüyorum seni, ben kaçayım şimdi.
Hepinize iyi geceler canlar, öpüyorum çok sizleri
GÜNZYDIN GÜZELLER
Kuzum yarın kutlucaktım ama yarın oğlumun sünneti var olmam büyük ihtimal şimdiden
Yenanın yazdıklarını okuduktan sonra o günden beri aklımda oğlunun ettiği sözün içini acıtışı...biz illaki bir tepkimi beklicez dank etmesi için...eşlerimiz anlayışlı diye nereye kadar sürecek..hep aklımın bir köşesindir eşimin şöyle fıstık gibi bir hatun görünce keşke Benim hatunda böle zayıf olsaydı dermi diye...der bence nefis düşündürür...sakın yanlış anlamayın sadece bir an bile olsa canımız yanmaz mı.tabiki mesele sadece dış görünüş değil ama onunda hatrı sayılır bir oranı var... bu sıralar acayip karışık durumlardayım.hamd olsun halimiz binlerce kez ama artık şu irademi bulmalıyım...
Hepiniz o kadar destek oldunuz ki ama hayatta her konuda azmeden ben bu konuda yenildim bütün gücüm tükenmiş...
içim şişti sizinde içinizi kararttım kusura bakmayın kızlar ben bir dolanıp geleyimm
Sağol esram teşekkür ederim oluyo valla hiç ortada yokken birden çıktı hayırlısı olsun rabbim sanada göstersin inşallahCanım önemli bi şeyim yok aslında. regl yüzünden, dkh bırakınca çok rahatsız etti. bugün daha iyiyim şükür. sen de merak etmişsin kusura bakma...
Öpüyorum çok seni canım, sağol iyi dileklerin için. sen de çok yorulmuşsun, ama atlatmışsın şükür. inşallah rahat edersin bundan sonra.
sağol fıstık
ama 3 gün yetmez, 40a tamamlayalım bunu :))))
ben dkh kullanmadan önce de böyleydi canım.. sanırım bundan sonra da böyle olacak. inşallah çocuk doğurunca azalır sıkıntılarımız. çok sağol ilgin için
çok sağol canım benim, iyi ki varsın
oyy Efe bey sünnet mi oluyor :) Allah büyük düğününü de göstersin inşallah. hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım benim
Canım akşamları cepten okuyorum online görünüyorum ama pek birşey gönderip,yazamıyorum :44:
Zehram Allah damatlığınıda göstersin oğluşunun
Nevincim bende aynı duygular içindeyim söyleyemediğim nice nice şeyler bu kg yüzünden eziklikler ama silkeleniyoruz işte
Yenamın oğlu,benim yeğen eşim, gökçenin kardeşi v.s v.s devam eder böyle ille birilerinin şişko demesi gerekmiyor silkelenmemiz için kendimiz için yapmalıyız.
benim cep ekranım şudur;
BANA BENDEN YAKIN KİMSE YOK ALLAHTAN BAŞKA;
herşey kendimiz içim öncelikle sonra başkaları için yapıcağız değilmi kuzum
Canım akşamları cepten okuyorum online görünüyorum ama pek birşey gönderip,yazamıyorum :44:
Zehram Allah damatlığınıda göstersin oğluşunun
Nevincim bende aynı duygular içindeyim söyleyemediğim nice nice şeyler bu kg yüzünden eziklikler ama silkeleniyoruz işte
Yenamın oğlu,benim yeğen eşim, gökçenin kardeşi v.s v.s devam eder böyle ille birilerinin şişko demesi gerekmiyor silkelenmemiz için kendimiz için yapmalıyız.
benim cep ekranım şudur;
BANA BENDEN YAKIN KİMSE YOK ALLAHTAN BAŞKA;
herşey kendimiz içim öncelikle sonra başkaları için yapıcağız değilmi kuzum
Canım önemli bi şeyim yok aslında. regl yüzünden, dkh bırakınca çok rahatsız etti. bugün daha iyiyim şükür. sen de merak etmişsin kusura bakma...
Öpüyorum çok seni canım, sağol iyi dileklerin için. sen de çok yorulmuşsun, ama atlatmışsın şükür. inşallah rahat edersin bundan sonra.
Çarşamba günü yemeğe gideceğiz doğum günüm için eşimle. Cumartesi akşamı da misafirim var. bu hafta yine diyet konusunda verimsiz geçecek belli ki. zaten geçen hafta da sakaryada almışım biraz. en iyisi bir süre motive olmaya çalışmak. çünkü böyle arada kalınca daha çok yiyorum ben stresten. Yenamı arayım konuşayım da bakalım bu hafta da izin isteme şımarıklığıma ne diyecek :)
----
Meyracım kolay gelsin sana. misafir sonra ev toplamak sıkıcı oluyor hakikaten.
sağol canım.
bu çarşamba bizimde evlilik yıl dönümümüz:)))
2sene bitti 3ten gün alıyoz artık.....
oo siz benim doğum günümde mi evlendiniz :)
hayırlı olsun canım, biz de 3 eylülde 3ten gün almaya başlayacağız evliliğimizde. bu arada evliliğiniz yengeç burcu eşinle, pek duygusaldır evliliğiniz de bu yüzden
sağol fıstık
ama 3 gün yetmez, 40a tamamlayalım bunu :))))
sen iste bebeeeeeeemm amaaan sabahlar olmasın
selam kızlar,
yav grip oldum ben yazın ortasında yine alışkanlık ettim iyice bunu yaa pöffff
geçmiş olsun canım, yazın üşütmesi bi başka sıkıntılı oluyor. dikkat et kendine
sen iste bebeeeeeeemm amaaan sabahlar olmasın
selam kızlar,
yav grip oldum ben yazın ortasında yine alışkanlık ettim iyice bunu yaa pöffff