Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dunku menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı 12 de

acık sekersız cay
3 adet zeytın
bır kk tulum peynır
bır domates yarım salatalık 4 adet marul
2 tatlı kasıgı vısne recelı
3 yumurta ve az pastırma ıle yaptıgım omletı esımle paylastık.

aksam 5 e kadar 2 lt su ıcmıs oldum. 15 adet kıraz yedım. ev ıslerımı halletım hava cok sıcak yuruyus ıcın bekledım serınlemesını ama beklerken yorgunluk da geldı zaten. ve cıkmadım dısarı. kollarım agırlık calıstıgım ıcın gunlerdır agrıyor oyuzden spordan sogumamak ıcın cumartesı hıc spor ytapmadım

sızın oralarda da hava asırı sıcak bırkac gundur burda.bırden cok sıcak oldu

orta sekerlı bır turk kahvesı

aksam yemegı: 4 kasık yogurt, 5 kasık taze fasulye, 3 catal karpuz

spor olarak, uzun zaman sonra kıldıgım namazı ve ev ıslerımı sayabılıyorum sadece. tum vakıt namazlarını kıldım , vaktını gecırdıklerımı de kaza ettım. bayadır kılmamıstım namaz.

suyu toplam 3 lt yaptım ve gunumu kapattım

GÜNZYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi hafta diliyorum
1 pazar bana yetmiyo ya ne olduğunu anlamadan gelip geçiyo malesef ne diyim bu günümüze şükür hepinizi öpüyorum
Canım amcana ve kuzenine çok geçmiş olsun
Rabbim amcanın yar ve yardımcısı olsun inşallah sonuçları temiz çıkar
Yasemin ablacım seni görüyorum aşağıda

Öpüyorum seni, ben kaçayım şimdi.

Hepinize iyi geceler canlar, öpüyorum çok sizleri

Esram kuzum 30mu oluyon sen bakıyim

Kuzum yarın kutlucaktım ama yarın oğlumun sünneti var olmam büyük ihtimal şimdiden

İYİKİ DOĞDUN ESRAM, İYİKİ DOĞDUN ESRAM, İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SAAAAANNNNNNNAAAAA

Çok öpüyorum seni canım

Canım önemli bi şeyim yok aslında. regl yüzünden, dkh bırakınca çok rahatsız etti. bugün daha iyiyim şükür. sen de merak etmişsin kusura bakma...

Öpüyorum çok seni canım, sağol iyi dileklerin için. sen de çok yorulmuşsun, ama atlatmışsın şükür. inşallah rahat edersin bundan sonra.

esracııııııııııııııııııııımm iyi ki dogduuunnn 3 gün 3 gece dogum günü sana 24sına kadar

sağol fıstık

ama 3 gün yetmez, 40a tamamlayalım bunu :))))

canımmmmmm bukadar kanama normal mı ? tamam hapı bıraktın, hormonlar degısıyor ama yıne de bır doktora gorunsen ıcım rahat etmedı

ben dkh kullanmadan önce de böyleydi canım.. sanırım bundan sonra da böyle olacak. inşallah çocuk doğurunca azalır sıkıntılarımız. çok sağol ilgin için

çok sağol canım benim, iyi ki varsın

oyy Efe bey sünnet mi oluyor :) Allah büyük düğününü de göstersin inşallah. hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım benim

herkese merhaba kızlar...

hafta sonu karşılarda geçti akşam geldik...kendimi çok yorgun hissediyorum...teyzem saolsun baya bir kalorili geçti...jübilemi yaptım artık kızlar..
tam günü belli olmamakla birlikte misafirlerim olacak bu hafta içi akşam azar azar temizlik yaparım...

kandil gecesi ettiğimiz bütün dualarımız kabul olsun inşallah...

Yenanın yazdıklarını okuduktan sonra o günden beri aklımda oğlunun ettiği sözün içini acıtışı...biz illaki bir tepkimi beklicez dank etmesi için...eşlerimiz anlayışlı diye nereye kadar sürecek..hep aklımın bir köşesindir eşimin şöyle fıstık gibi bir hatun görünce keşke Benim hatunda böle zayıf olsaydı dermi diye...der bence nefis düşündürür...sakın yanlış anlamayın sadece bir an bile olsa canımız yanmaz mı.tabiki mesele sadece dış görünüş değil ama onunda hatrı sayılır bir oranı var... bu sıralar acayip karışık durumlardayım.hamd olsun halimiz binlerce kez ama artık şu irademi bulmalıyım...

Hepiniz o kadar destek oldunuz ki ama hayatta her konuda azmeden ben bu konuda yenildim bütün gücüm tükenmiş...

içim şişti sizinde içinizi kararttım kusura bakmayın kızlar ben bir dolanıp geleyimm

ESrammm doğum günün kutlu olsun şimdiden kuzum eğer 26 sı ise çarşamba günüdür. Ağrında geçmiştir inşallah bu ay bende çok çektim....

Yasemin ablacım seni görüyorum aşağıda

Öpüyorum seni, ben kaçayım şimdi.

Hepinize iyi geceler canlar, öpüyorum çok sizleri

Canım akşamları cepten okuyorum online görünüyorum ama pek birşey gönderip,yazamıyorum :44:

GÜNZYDIN GÜZELLER

Kuzum yarın kutlucaktım ama yarın oğlumun sünneti var olmam büyük ihtimal şimdiden

Zehram Allah damatlığınıda göstersin oğluşunun

Nevincim bende aynı duygular içindeyim söyleyemediğim nice nice şeyler bu kg yüzünden eziklikler ama silkeleniyoruz işte

Yenamın oğlu,benim yeğen eşim, gökçenin kardeşi v.s v.s devam eder böyle ille birilerinin şişko demesi gerekmiyor silkelenmemiz için kendimiz için yapmalıyız.

benim cep ekranım şudur;

BANA BENDEN YAKIN KİMSE YOK ALLAHTAN BAŞKA;

herşey kendimiz içim öncelikle sonra başkaları için yapıcağız değilmi kuzum

selam topiğin güzel hatunları;

hepinize tünaydın

dün yorucu idi ne yaptım ne ettim bilmiyorum sıcakta cabası ama akşam oldu hemen;

akşam 45 dakika tempolu yürüdüm pöpüşle benimde onunda dil 1 karış dışarıdan geldik eve,terden sırılsıklam halde inanılmaz nem ve sıcak kötüydü...

sabah ;
2 katı yumurta,1 dilim peynir,domates.1 fincan yeşil çay

1 fincan sütlü şekersiz nescafe

2 adet armut ve 1,5 litre su olmuştur şimdiye kadar

öğlen

salata ve 1 kase mercimek çorbası olucak

ara meyve olur

akşam
tavuklu salata düşünüyorumm

Sağol esram teşekkür ederim oluyo valla hiç ortada yokken birden çıktı hayırlısı olsun rabbim sanada göstersin inşallah

Sağolasın yasemin ablacım amin inşallah

Nevincim sağol güzel dileklerin için. Evet 26sı Çarşamba imiş. Kafa bi dünya, Yarın eşime boşuna trip yapacaktım söylemesen :)

Canım yazdıklarında haklısın. Kendimize yaptığımız haksızlığı umursamıyoruz bari onlara yapmayalım... inşallah daha fazla kendimizden nefret etmeden bir şeyler yapacağız kendimiz için...

Öpüyorum canım çok seni, iyi hisset sen.

haklısın ablacığım...önce kendimiz için yapmalıyız...zaten önceliklerimiz hep başkaları oldu önce annem sonra eşim kendimi unutumuşum..köklü değişiklikler yapıcam Allahın izniyle saçımı bile baya değiştirmeyi düşünüyorum ha başörtülüyüm ama önce kendim için yapıcam değişiklikleri...

Zehramm oğluşuna şimdiden geçmiş olsun...Allah müvetini de göstersin sana...

sizinle her zaman iyi hissediyorum kuzum ayrıcana bende telefon değiştim senin başına gelen oldu tüm numaralar gitti...özelden yollarsın olur mu...

selam kızlar:)
anaaaam evin içi şuan her köşesi ile talan edilmiş viran şehir gibi aynen......
bugün evi büyük bi çaba ile toplamam lazım benim.........
sonrada akşam yemeği işte, sonrada finish işte yeter bugün.......

nilüfer ablaaaa ben inan yoğunluktan nete hiç giremedim bu hafta kilo bildirimi için, hatta tamamen unutmuşum cuma akşamı geldi aklıma.....
ben bu sefer listede izinli sayılırım artık diiiimiii......
istisna bir mani gerçekten benim için.......
bu konu hakkında bi cevap yazarsan bana çok sevinirim ablacım.........
öpüyorum kocaman

bu gece geç yattım, birde çokta yorgun olunca öğlene kadar yattım bugün
iyi oldu ama, dinlendim çok şükür......

ve en can alıcı olanı iseeee:) 4gündür acayip ötesi yedimde yedim
diyet yaparken yiyemem diyip diyip yedim sınırsızca çılgınca.........
artık bugünden başladım ipleri elime almaya yavaş yavaş.....
yeter bu kadar.
ama epey kilo almış olabilirim bu 4günde, o kadar çok şey yiyip içtimki

sevindim canım mühim bişeyinin olmadığına ve bugün daha iyi olduğuna:)
çok geçmiş olsun.....

bende öpüyorum seni

Çarşamba günü yemeğe gideceğiz doğum günüm için eşimle. Cumartesi akşamı da misafirim var. bu hafta yine diyet konusunda verimsiz geçecek belli ki. zaten geçen hafta da sakaryada almışım biraz. en iyisi bir süre motive olmaya çalışmak. çünkü böyle arada kalınca daha çok yiyorum ben stresten. Yenamı arayım konuşayım da bakalım bu hafta da izin isteme şımarıklığıma ne diyecek :)

----

Meyracım kolay gelsin sana. misafir sonra ev toplamak sıkıcı oluyor hakikaten.

sağol canım.

bu çarşamba bizimde evlilik yıl dönümümüz:)))
2sene bitti 3ten gün alıyoz artık.....

sağol canım.

bu çarşamba bizimde evlilik yıl dönümümüz:)))
2sene bitti 3ten gün alıyoz artık.....

oo siz benim doğum günümde mi evlendiniz :)

hayırlı olsun canım, biz de 3 eylülde 3ten gün almaya başlayacağız evliliğimizde. bu arada evliliğiniz yengeç burcu eşinle, pek duygusaldır evliliğiniz de bu yüzden

evet:)
sağol canımcım.

evet çok duygusal gerçektenDD
o kadar zorluklara karşın çok duygusaldır çok şükür canımcım.....

öpüyoruuuum

kızlar hayat çok kısa....
ve değerini gerçekten bilmek gerek her an an, her kare kare.....
dün bazı şeyler gözümün önünden geçti bi ara, düşündüm derin derin bi müddet,
gözlerim daldı uzun uzun;
üzüldüm, gözlerim doldu, özledim, hayret ettim, sevindim, sevdim, sabrettim.....
bi kere daha anladımki; hayat çok kısa bi değer, değerini bilmek gerek muhakkak......
hayatta; olmaz dediklerimiz oluyor, gitmez dediklerimiz gidiyor, bitmez dediklerimiz bitiyor,
yada; aklımıza gelmeyen mutluluklar bizi buluyor, aklımıza gelmeyen sevgileri tatları tadıyoruz.......
vesselam hayat kısa ve değerli......
hatta bakmışızki birgün bizde yokuz gerçekten, bizim rollerimizde sona ermiş birgün bu dünyada......
Şuan Tek İsteğim; Rabbim Hepimizin Sonunu HAYIR EYLESİN İNŞAALLAH, AMİN.

hepinizi öpüyorum.

eeee esracım artık bebişmi düşünüyoz yoksa artık:)

sen iste bebeeeeeeemm amaaan sabahlar olmasın

selam kızlar,

yav grip oldum ben yazın ortasında yine alışkanlık ettim iyice bunu yaa pöffff

geçmiş olsun canım.....

ayrıca tekrar aramıza dönmene çok sevindim:)
çok özlüyorduk seni.....
hoşgeldin tekrar........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…