Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :KK19::KK19::122::KK66::KK71::119::nazar::KK9:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :KK19::nazar::81::KK76::KK8::21::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem :KK19::KK9::nazar::KK55::KK24::KK64:

pomogranate430 dk :129::129:
efeeeeeemmm360 dk:129:
asumanzeynep200 dk :129:
Gokce_Iremim190 dk
y.o.l.c.u160 dk
mehtabb120 dk

topluca hepinizi tebrik ederim kızlaaaar......:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
yenam, elizabethcim; ellerinize, yüreğinize sağlık..... çok teşekkürler tüm emekleriniz için.......:KK54::KK54:

5 yıllık evlıyım, bebek yok. sız de var mı cocuk ?

valla sıcakta sogukta ayakta calısanı gorunce ınsan ıster ıstemez sukur edıyor ama bızımkı de zor gercekten beden yorulmuyor gozukuyor ama oturmaktan eklemler agrıyor sırt agrıyor onu gectım ısın stresı mahvedıyor zaten. Allah yardımcımız olsun hepımızın.

ben de dördüncü yılımı bitiyorum evlilikte ve cocuğum yok :KK43:

aminnnn canım allah yardımcımız olsun inşallah pazartesi ve yine yoğun bi gün

ortalama 2 -2,5 litre su içiyorum gündüz işyerinde lavabo problemi olduğundan çok içemiyorum eve gelince ama telafi ediyorummm :)))))

Son düzenleme:
haklısın ablacığım...önce kendimiz için yapmalıyız...zaten önceliklerimiz hep başkaları oldu önce annem sonra eşim kendimi unutumuşum..köklü değişiklikler yapıcam Allahın izniyle saçımı bile baya değiştirmeyi düşünüyorum ha başörtülüyüm ama önce kendim için yapıcam değişiklikleri...

Zehramm oğluşuna şimdiden geçmiş olsun...Allah müvetini de göstersin sana...
Sağolasın nevinim Allah razı olsun rabbim sizede :KK16::KK16:en kısa zamanda tattırsın o duyguyu
sağol canım.

bu çarşamba bizimde evlilik yıl dönümümüz:)))
2sene bitti 3ten gün alıyoz artık.....
Kuzum şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birdahaki yıldönümünüz bebişinle olsun inşallah öpüyorum :KK54::KK54::KK16::KK16:

Bu arada düşündüm de bizimde evlilik yıldönümümüz yaklaşmış temmuzun dokuzu şaka gibi 7 seneyi devirdik 8inci senemize giriyoz :KK1::KK1::KK1:
sen iste bebeeeeeeemm amaaan sabahlar olmasın :KK76::KK76::KK9::KK9::KK9:

selam kızlar,

yav grip oldum ben yazın ortasında yine alışkanlık ettim iyice bunu yaa pöffff :KK37:

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine yazın hasta olmak kadar büyük bi eziyet varmıdır daha :KK34::KK34:

öncelikle evlilik yıldönümü olan herkesi tebrik edeyimm nice nice mutlu senelere allah aranızdaki muhabbeti hep tatlı kılsın :))))

bu arada benimde evlilik yıldönümüm 28 haziran :)

eeee esracım artık bebişmi düşünüyoz yoksa artık:)

yok canım, 1 sene daha takvimimizde yok. ha kendi gelirse ne ala :)

ben de dördüncü yılımı bitiyorum evlilikte ve cocuğum yok :KK43:

aminnnn canım allah yardımcımız olsun inşallah pazartesi ve yine yoğun bi gün

ortalama 2 -2,5 litre su içiyorum gündüz işyerinde lavabo problemi olduğundan çok içemiyorum eve gelince ama telafi ediyorummm :)))))

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden canım. inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine zamanı geldiğinde...

bu arada yaş kaç?

kilo verenleri,sabit kalanları,spor yapanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyor yetmezmiş gibi şlapp diye öpüyorum :KK66:
:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Listemiz gün geçtikçe kötü oluyor...Biz sanırım soğukların kadınıyız...Kışın daha iyiyiz,iyiydik.. bilinenin aksine yazın zayıflamak gerekirken harıl harıl biz hiiçte münasip bir yerlerimizi kıpırdatmıyoruz...En çok kendime tabii bu yazdıklarım..

yine kendi adıma diyorum zaman öylesine çabuk geçiyor ki daha kaç yılım kaldı bu alem de yaşamam gereken bilmiyorum. o yılları da bu ağırlıkla mı geçrieceğim diyorum sürekli kendime ama yok..anlamıyor güzel beynim...

Dün çok üzüldüm, çok ağladım yalnız kaldığımda çok yüzleştim kendimle.... (dün akşam abimlerden dönerken ) eşim şehir dışında diye yazmıştım...Orda kalmak istedik o yüzden...
Durakta beklerken oğlum döndü ''anne sen neden şişkosun'' dedi bana çok korkuyordum oğlumdan bunları duymaktan...Kızım alıştı artık beni sürekli teskin eder sana inanıyorum zayıflayacaksın der...''Sanki o benim annem gibi''...
Ama oğlum konusunda hiç ama hiç hazırlıklı değildim...Hatta ne zaman farkedecek diye üzücü bir şekil de bekliyordum..
Peki beni bu kadar üzen bir durumu düzeltmek yine benim elim de neden çaba sarfetmiyorum.onu da bilmiyorum...
Güçsüzmüyüm hayır...Çok güçlüyüm,mücadeleciyim,hayata karşı hep çok emin durdum kararlı oldum...Çok erken yaşta,çok büyük acı yaşadım.desteksiz üzerinden gelebildim,yeniden, yeniden ayağa kalktım...
Fakat zayıflama konusunda bir türlü istikrar sağ-la-ya-mı-yo-rum...

canım benim yaaaa...... bende duygulandım bu yazını okuyunca şimdi.....

"Rabbim hepimizin her daim; gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesin inşaallah nilüfer ablacım......"

kocaman öpüyorum seni:KK54::KK54:

Bugün alan seçimi ve seçmeli ders için okuldaydık...bıdı bıdı konuştu psikolijk danışman hocası..kendini öyle tanıttı.. benim bildiğim rehber öğretmen ama öyle didi kendine :KK66:
Çok rahatladım,üzerimden yük kalktı resmen...
Alanımız sayısal fen artık...umarım zorlanmaz ..fizikten ötürü hocamız biraz daha düşünün dedi ama kızım sağlık alanı istediği için kesinlikle ikna olma diye tembihliyor beni günlerdir...Anne lütfen bak seni ikna etmesine izin verme deyip durdu :KK66:

Ben de açıkçası çok kararlı gördüğüm için onun seçimine sonsuz saygılı oldum.. hakkımızda hayırlısı bakalım....

kızının hakkında bu seçim hayırlı olur inşaallah yenam, ve hep başarıları daim olur kızçenin inşaallah.....
bencede yerinde bi karar olmuş bu seçiminiz.....
doğum günüde kutlu olsuuuun:))):KK16:

Canimcimlarim ben kalkayimda islerimi bitireyim :KK34::KK34::KK34:
Dün bi kolyeyle yüzük görmüstüm alamamistim islerimi erken bitirirsem onlari almaya gidicem :KK9::KK9::KK9:
Yemegede tavuk yapicam pilavla ama kendime haslama yapicam :KK56::KK56::KK56:
Öptüm kizlarrrrrrrrrr hoscakalinnnnnnnn görüsürüzzzz :KK5::KK5::KK5:

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım:)

Selam kızlar,

Ben geldim iyi haberlerle. Sizler nasılsınız? Geçmişe bakayım olmadı, baya birikmiş ama.

Dayım iyi şükür. Dün yoğun bakımdan normal servise aldılar. Pazartesi çıkarırlar sanırım. Kızı aynı hastanede doktor olunca baya ilgilendiler, o da Allah şükür çabuk toparlandı. Kuzenimin 8 aylık bebeği var, onla ilgilendim ben de. bebekler çok tatlı oluyor yauf :)

Geçen ay doğum kontrol hapını bırakmıştım. Bu ay biraz erken regl oldum. Ve hap kullandığım için yıllardır yaşamadığım o ağrı yine döndü. Dünden beri tansiyon yerlerde. Eşim sabah gelip aldı da evde dinleneceğim biraz.

Umarım herkes iyidir... Özledim sizleri :)

dayın için çok sevindim canım, çok geçmiş olsun tekrar.....
inşaallah biran önce eski sağlığına kavuşur canım.

Kocaman sevgiler selamlar arkadaşlar yazdıklarınızı takip edebildim ama yazamadım yeni bir kapışma var herhalde Orticanım selamsız sabahsız bıraktım gibi ama sağlıklı beslenmeyi bırakmadım herkes evde bu ara yoğun olmam derken daha yoğun bir dönem geçirdim birazdan toplantım var evden çıkmadan kilomu bildireyim dedim Yenacığım ben gramla uğraşıyorum yakında altın gibi değerlenen kilom onsa düşmese iyi
Kilo:97.0 spor yok maalesef
ama bu akşam yürüyüşe başlayacağım suyu azaltığımı farkettim kaçamak azıcık oldu sizlerin menüsünü güzel paylaşımını okudukça heveslendim hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum

bendende sana kocaman sevgiler orticanım.....
yok canım ben kalben senle iletişim kuruyorum zaten, oyüzden no problem yani:)
bu hafta bende çok yoğundum zaten orticanım.

hadi azmedelim verelim şu kilolarııııı......
öpüyorum, görüşürüz canım......:KK54::KK54::KK54:

gunaydın

herkese hayırlı cumalar, guzel bır gun olsun ınsaallah. yarın tatılllllllll, ohhhhh evde uyuyacagımmmmm hatta kendıme bır guzellık yapıp aylardır yemedıgım şu kısırı ogun olarak yıyeyım dıyorum arkadasa gıdıp. degısıklık olur hem.

bugun yogun olacagım, bırazdan cıkarım acıl yapmam gereken ısler var. aksam gıremem sanırım. normalde spora gıtmem lazım, arkadas benı tek bırakma dıye tembıhledı o da dun sırf benım ıcın geldı ama bugun evlılık yıldonumumuzzzzz kafam karıstı, duzgun bır plan yapmam lazım ama nasıl olacak bılmıyorum.

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:)

Herkese selam :)
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri:KK8:
İyi oldu biraz kendime geldim.
Ama moralimin neden bozulduğu ortaya çıktı sanırım.
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalım :KK43: İnşallah öyle bir şey yoktur :KK43: Allahım esirgesin...
Kuzenim de ayağını kırmış bugün.
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.

canım amcan ve kuzenin için; çok geçmiş olsun.....
rabbim tez zamanda acil işifalar versin inşaallah canım benim.......

GÜNZYDIN GÜZELLER:KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi hafta diliyorum :KK16::KK16::KK16:
1 pazar bana yetmiyo ya ne olduğunu anlamadan gelip geçiyo malesef ne diyim bu günümüze şükür hepinizi öpüyorum :KK54::KK54:

Canım amcana ve kuzenine çok geçmiş olsun
Rabbim amcanın yar ve yardımcısı olsun inşallah sonuçları temiz çıkar:KK34::KK34:

Esram kuzum 30mu oluyon sen bakıyim

Kuzum yarın kutlucaktım ama yarın oğlumun sünneti var olmam büyük ihtimal şimdiden

İYİKİ DOĞDUN ESRAM, İYİKİ DOĞDUN ESRAM, İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SAAAAANNNNNNNAAAAA:KK16::KK16::KK16::KK16:

Çok öpüyorum seni canım :KK54::KK54::KK54:

aaa yarın oğluşunun sünnetimi vaaar:)
hadi Allah kolaylık versin inşaallah canım, sağlıklıca biran önce kolayca atlatırsınız inşaallah sünneti....
şimdiden hayırlı olsun canım:KK54::KK54::KK54:

Sağolasın nevinim Allah razı olsun rabbim sizede :KK16::KK16:en kısa zamanda tattırsın o duyguyu

Kuzum şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun birdahaki yıldönümünüz bebişinle olsun inşallah öpüyorum :KK54::KK54::KK16::KK16:

Bu arada düşündüm de bizimde evlilik yıldönümümüz yaklaşmış temmuzun dokuzu şaka gibi 7 seneyi devirdik 8inci senemize giriyoz :KK1::KK1::KK1:

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine yazın hasta olmak kadar büyük bi eziyet varmıdır daha :KK34::KK34:

hayırlısı ile inşaallah canım benim:)))):emir_bebek::emir_bebek:
çok sağol.....
yaaa zaman su gibi akıp gidiyo canım; sizinde şimdiden evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımcım.....
daha nice mutlu huzurlu seneleriniz olur inşaallah.....
kocaman öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

öncelikle evlilik yıldönümü olan herkesi tebrik edeyimm nice nice mutlu senelere allah aranızdaki muhabbeti hep tatlı kılsın :))))

bu arada benimde evlilik yıldönümüm 28 haziran :)

he heee bizden 2gün sonra:KK70:DD

sizinde kutlu olsun canım evlilik yıl dönümünüz....

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden canım. inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine zamanı geldiğinde...

bu arada yaş kaç?

tamam tatlım.

bizdede şimdilik öyle:KK70:DD

en azından bir 70olayım istiyorum ve tabiki ilaçlarımı bırakayım:KK43:
neyse hayırlısı herşeyin bakalım.....

sen iste bebeeeeeeemm amaaan sabahlar olmasın :KK76::KK76::KK9::KK9::KK9:

selam kızlar,

yav grip oldum ben yazın ortasında yine alışkanlık ettim iyice bunu yaa pöffff :KK37:

geçmiş olsun benimde boğazım yutkunurken fena acıyor bende üşüttüm haftasonu evimde değildim.teyzemin teras fena esiyordu...:KK14::KK14:napcam ben şimdik antibiyotikmi yani çözüm..:KK50::KK50::KK50:

adaçayı ıhlamur ve bal yapıyım en iyisi...

geçmiş olsun canım.....

ayrıca tekrar aramıza dönmene çok sevindim:)
çok özlüyorduk seni.....:KK16::KK16:
hoşgeldin tekrar........
hoşbuldum canım sağol bende sizleri özlüyordum iyiki geldim :KK34:

sağol canııımm yok yokkk valla yok :KK37::KK37::KK37:

geçmiş olsun benimde boğazım yutkunurken fena acıyor bende üşüttüm haftasonu evimde değildim.teyzemin teras fena esiyordu...:KK14::KK14:napcam ben şimdik antibiyotikmi yani çözüm..:KK50::KK50::KK50:

adaçayı ıhlamur ve bal yapıyım en iyisi...

sanada geçmiş olsun tatlışım. ballı süte abandım bende bide tylolhot.. bide buruna çözüm bulsam kırmızı burun geziyorum evin içinde palyaço gibi :KK1:

Son düzenleme:
geçmiş olsun bitanem.....
saol canım benim...
hoşbuldum canım sağol bende sizleri özlüyordum iyiki geldim :KK34:

sağol canııımm yok yokkk valla yok :KK37::KK37::KK37:

sanada geçmiş olsun tatlışım. ballı süte abandım bende bide tylolhot.. bide buruna çözüm bulsam kırmızı burun geziyorum evin içinde palyaço gibi :KK1:

senin durumun benden vahim desene..benim boğazdan kulaklara doğru bir dolgunluk hissi vede kaşıntı var...

saol canım benim...

senin durumun benden vahim desene..benim boğazdan kulaklara doğru bir dolgunluk hissi vede kaşıntı var...

sabah bende öyleydim kulagım kaşınıp kaşınıp duruyordu parmağım sığsa sokup kaşıcam resmen berbattı ögleden sonrada bu hale geldim sevmim hasta olmayı ya sevmimmm

slm arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum umarım bana da yer vardır
ben 4 yıllık evliyim nişanlandıgımdan itibaren şiştimm hatta eşimle flört döneminde başladı kilo almam
şimdide 10 buçuk aylık bi oğlum var bide kilolarım bugun tak etti yalnız değil de sizlerle başarıcagıma inandım
bu sabah itibariyle tartıldım ve diyete başladım kendi çapımda umarım gider bu kilolar..

bu arada yaş kaç?

amin inşallah canımmmmm :) 26 yaşındayımm yani aralıkta 26 dolacak :) sen kaç yaşındasın ?

bu arada yaş kaç?

hadi Allah kolaylık versin inşaallah canım, sağlıklıca biran önce kolayca atlatırsınız inşaallah sünneti....

çok sağol.....
yaaa zaman su gibi akıp gidiyo canım; sizinde şimdiden evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımcım.....

tamam tatlım.

tşkler canım nice nice senelere inşallah

seninle kilodaşmışız hedeflerde aynı umarım başarırız :KK16:

başaracağızzzzzzzzz :) aslında benim diyetimin haftası yarın doluyor ama tartılmıcam çünkü cumadan cumaya tartılıyorum şöyle diyim 3 günde bir kilo vermiştim ve cuma tartıldığımda 106.3 tü şimdi çok merak ediyorummm cuma günkü kilomu :) sen şu an kaç kilosun canımmm ???????

çok sağol.....

tamam tatlım.

Sağol kuzum Allah razı olsun güzel dileklerin için :KK16::KK16:
slm arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum umarım bana da yer vardır
ben 4 yıllık evliyim nişanlandıgımdan itibaren şiştimm hatta eşimle flört döneminde başladı kilo almam
şimdide 10 buçuk aylık bi oğlum var bide kilolarım bugun tak etti yalnız değil de sizlerle başarıcagıma inandım
bu sabah itibariyle tartıldım ve diyete başladım kendi çapımda umarım gider bu kilolar..
Canım hoşgeldin aramıza azmin daim gazan mübarek olsun inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez :KK34::KK34:

başaracağızzzzzzzzz :) aslında benim diyetimin haftası yarın doluyor ama tartılmıcam çünkü cumadan cumaya tartılıyorum şöyle diyim 3 günde bir kilo vermiştim ve cuma tartıldığımda 106.3 tü şimdi çok merak ediyorummm cuma günkü kilomu :) sen şu an kaç kilosun canımmm ???????

gaza geldiiiim :KK9::KK9: ben bu sabah 107 çıktım :KK43: diyetede bugun başladım cnm bende p.tesiden p.tesiye tartılırım artık
inş bolca gitmiştir kilon cnm cumaya kaa bekliycez desene :KK16: günlük yediklerimizi yazıyomuyuz buraya yeni katılınca çözemedim tam :)

Sağol kuzum Allah razı olsun güzel dileklerin için :KK16::KK16:

Canım hoşgeldin aramıza azmin daim gazan mübarek olsun inşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez :KK34::KK34:

hoşbulduk cnm sağolasın Amiiiiin inş :KK16::KK16: maşallah sen çok güzel kilo vermişsin nasıl başarıyosun biraz ipucu versen olmamı :)

X