Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler
Film izlemeye başladık şimdi eşimle
Yenacım bugün aralamadım seni canım kusura bakma fırsatım olmadı gündüz akşam da eşin evdeydim diye rahatsız etmek istemedim canım

İyi geceler
Film izlemeye başladık şimdi eşimle
Yenacım bugün aralamadım seni canım kusura bakma fırsatım olmadı gündüz akşam da eşin evdeydim diye rahatsız etmek istemedim canım

pazartesi görüşürüz

İyi geceler Asuman abla

Ben rahatsız ettim valla bugün Yenamı

Çok rahatsız oldum o yüzden çok kızdım sana )

Ne güzel demek kalabalık bir şekil de yemek yiyeceksiniz..Şimdiden iyi sohbetler diliyorum..

Ben de gideyim çok yorgunum oturamıyorum.

İyi geceler zeynepçiğim seni görüyorum sadece..

Bu saatte kimse yoktur sanirsam ama yatmadan bi bakayim size dedim..annemdeyim suan bugunum diyet anlaminda guzel gecmisti taki buraya gelene kadar..dondurma ve accik karpuz yedim..gec saat oldugu icin kotu oldu.gerci uzerinden uc saat gecti ama uzuldum iste...kardesimin tlfndan yaziyorum o yuzden menu yazamicam bugun...artik eve donunce telafi ederim insallah..opuyorum sizi...

Wuh uh oh uh uh oh oh uh oh oh

Cause if you liked it then you should have put a ring on it
If you liked it then you should've put a ring on it
Don't be mad once you see that he want it
If you liked it then you should've put a ring on it

Wuh uh oh oh oh uh oh uh uh oh

neşeli bir günaaaaaaayydıııııııııııınnn ( bi sorun var ben bunu dinlerken hareketleri yapmıyorum direk zıplıyorum zıp zıp zıp )

herkesin kandilini kutlarım ayrıca kızlar

olsun canım gene karşılaşırız inşallahh benim çok uzun saat girme vaktim olmuyor.
ne güzel doğum günün yaklaşıyorrr Esram bir aradasın ailenle..gel kuzum ben hediye alırım sana

günaydın tünaydın hatunlarrr

mışıl mışıl uyurken patronum aradı gereksiz birşeyler sormak için sinir oldum;

2 yumurtalı ve peynirli 0 yağsız omlet 1 fincan yeşil çay ,3 kokteyl domates ve eti form bisküvi( tahıllı ekmek yokdu) ile kahvaltı çayımı bitirdiğim an işlere gömülme vakti diyeti bozma günü olmasın hepimiz içinnnnn değilmi Yenam güçlü kadınımmm

haydi öpüldünüz kuzularr

Asum zeynebim esram esarmmm filizcimm elizcim bu ara takılanlar unuttuklarım affolaaa

BERAT KANDİLİMİZDE MÜBAREK OLSUN

Eklentiler

• $berattt.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 19
Herkese hayırlı pazarlar dilerim
Berat kandiliniz mübarek olsun
Daha şimdi uyandım dinlenmemişim ama kahvaltı yapıp kardeşime gideceğim kızlarla uzakta oturuyor
Esram doğum günün kutlu olsun kuzucuk

Canim arkadaslarim günaydinlarrrr mutlu pazarlarr dilerimmmmmmm
Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun insallaaahhh

Esram seninde dogum günün kutlu olsun kusummm cok öpüyorum gülen yüzün hic solmasinnnn

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun gönlünüzden geçen hayırlı dualarınız kabul olsun.eliz umarım amcanın tahlilleri iyi çıkar allah şifa versin.

ben de ben deee :) çok komik oluyorum ama helal beyonce a valla nasıl oynuyorrr :)

Kandilimizi kutlayan herkese teşekkür ediyorum ben de hepinizinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kandili kutluyorum neşeli mutlu bir hafta sonu diliyorum :)

esraaaaaaaaaa o göbek var ya o göbek gidecek !!! :)

aynı durum dün bana da oldu gece 11 de başım döndü çok kötü oldum yatmadan 4 kiraz yedim ama napak ? olsunnn acısını bugün çıkarırız :))) takma sen de :)

cok gecmıs olsun hem kuzenıne hem de ozellıkle amcana sıfalar dılıyorum ınsaallah sonucları temız cıkar

canım cok haklısın yıne cok guzel ve ıcten bır yorum yapmıssın her evlılık kendınce zor kesınlıkle zor gunler yasadık ınsaallah gelecek gunler daha ıyıdır hakkımızda hayırlısı olsun hepımız ıcın ve hepımız once kendımız ıcın yola cıkmayı kesfettıgımız ıcın gec gıbı gorunse de bu yola cıkmıs olmamızdan dolayı hepımızı tebrık edıyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…