Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese ıyı pazarlarrrrrrrrr

keyıflı ve guzel bır gun olsun ınsaallah hepımız ıcın.

kandılımız de mubarek olsun dualarımız kabul olsun ınsaallahhhhhhhh

menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı 12 de

acık sekersız cay
3 adet zeytın
bır kk tulum peynır
bır domates yarım salatalık 4 adet marul
2 tatlı kasıgı vısne recelı
3 yumurta ve az pastırma ıle yaptıgım omletı esımle paylastık.

bu saate kadar 1,5 lt daha su ıctım, 15 adet kıraz yedım. ev ıslerımı halletım hava cok sıcak yuruyus ıcın beklıyorum oyuzden. kollarım agırlık calıstıgım ıcın gunlerdır agrıyor oyuzden spordan sogumamak ıcın dun hıc spor ytapmadım bugun de yuruyus dusunuyorum zaten tartımın pılınde sorun var yıne, onu almam lazım onu da hallederım buarada.

sızın oralarda da hava bugun asırı sıcak mı bılmıyorum ama bugun bızım bura bırden cok sıcak oldu

bır bardak süt ve salatalık dusunuyorum aksam yemegıne kadar.

aksamı henuz planlamadım

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Bugün gördüm amcamı, ilk kez bu kadar kötü gördüm İnşallah iyi olur her şey...
Kandiliniz mübarek olsun hepinizin.. esram doğum günün kutlu olsun senin de :124::124:

benımkı de muhasebeye benzer bır ıs. ıhracat sorumlusuyum sureklı masa basındayım. sureklı yazısma oluyor mahvedıyor bu masaısler.

ayyy o da fenadır bir derler ki napıyonus sabah akşama kadar masabaşı oturuyosunuz gelin bide bana sorun valla çok yorucu yazışmalar muhasebe telefonlar gelen giden üfffffff yaniii cocuk var mı sende ?

aaaaaaaaaaa bugün esranın doğumgünüymüş ???? Hemen kutlayalımm :)

Nice nice mutlu huzurlu aşklı sevgili huzurlu sağlıklı imanlı bereketli paralı amaaaaaa en çok eksili yıllara kuzummmm :)

umarım çok mutlu olursun doğum günün kutlu olsun sana kocaman muahhhhhhh :)

her geçen gün diyetimi seviyorum :) bu gün buralar pek sessiz umarım herkes pazarın tadını çıkarıyodur :) keza ben çıkaramadım temizliğim şimdi bitti ve duş alıp geldim

sabah evde olunca kahvaltı gecikti 10 30 da (kahvaltıdan önce bir bardak ılık limonlu su )
2 adet zeytin
çok az peynir
bir dilim ekmek
form çayımla birlikte ve yeşillik

ara öğün 3 tane küçük kuru kayısı

öğlen saat 4 gibi
salata yaptım üzerine biraz haşlanmış tavuk koydum
3 çatal pilav

vee saat 8 gibi de bir kase cacık içtim

bir meyve yer günü bitiririm

ama bugün hiç spor yapmadım temizliktem fırsat kalmadı ki bugünü de böyle kapatalım bakalımmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Esram doğum günün kutlu olsun kuzucuk

Esram seninde dogum günün kutlu olsun kusummm cok öpüyorum gülen yüzün hic solmasinnnn

sağolun canım arkadaşlarım, hepiniz çok tatlısınız

yemeği bugün yedik ama ben hala 29um doğumgünüm 26sı, salı günü... haftasonu rahat olur diye bugün kutladık kendi çapımızda :)

Elizcim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine iyi olur inşallah amcan, Allah acil şifalar versin canım.

-------------

Ben bugün hem güzel, hem zor vakit geçirdim. eğlendik güldük ama günlerdir kanamam azalmıyor, gittikçe artıyor. bugün de çok zorlandım, erken gelip üstümü değişmek zorunda kaldım. şimdi de size bakıp öyle yatayım dedim.

Hepinizin mübarek Berat kandili kutlu olsun, Allah gönlünüze ferahlık ve huzur versin

Çok sağol canım, çok teşekkür ederim :)) inşallah hep beraber canım.

Yasemin ablacım seni görüyorum aşağıda

Öpüyorum seni, ben kaçayım şimdi.

Hepinize iyi geceler canlar, öpüyorum çok sizleri

herkeslere selam.....
öyle yoğun günler geçirdimki perşembe sabahından bu akşama kadar......
nete bile girme imkanım olmadı hiç.
çok kalabalık misafirler ağırladım......
bu akşam artık misafirler gitti en son olarak.
geçmişe daha hiç bakmadım, inşaallah herkesler iyidir, sonra bakarım geçmişe, sonra sizlere detaylı yazarım.
şuanda da çok yorgunum, kandilinizi kutlamak için girdim sırf kkya.
son sözlerim; şuan çok yorgunum kızlaaaaar.........
neyse.....

Herkesin Berat Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara Vesile Olsun İnşaallah....
Herkese Hayırlı Kandiller.....

hayırlı geceler, görüşürüz.

hayırdır canım ne kanaması? mühim bişeymi yoksa?? okuyunca kafama takıldı şimdi.....
şuan yatasım var şiddetle ama merak ettim şimdi seni, bu mesajımı görürde şimdi bi cevap yazarsan diye az daha buralardayım, seni beklerken bende kendime bi bitki çayı yapıp içiyim hemde.

bu arada; doğum gününde kutlu olsun tatlım, tüm sevdiklerinle nice hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı günlerin olsun inşaallah canım.....
iyiki doğdun canım....

esracııııııııııııııııııııımm iyi ki dogduuunnn 3 gün 3 gece dogum günü sana 24sına kadar

ayyy o da fenadır bir derler ki napıyonus sabah akşama kadar masabaşı oturuyosunuz gelin bide bana sorun valla çok yorucu yazışmalar muhasebe telefonlar gelen giden üfffffff yaniii cocuk var mı sende ?

5 yıllık evlıyım, bebek yok. sız de var mı cocuk ?

valla sıcakta sogukta ayakta calısanı gorunce ınsan ıster ıstemez sukur edıyor ama bızımkı de zor gercekten beden yorulmuyor gozukuyor ama oturmaktan eklemler agrıyor sırt agrıyor onu gectım ısın stresı mahvedıyor zaten. Allah yardımcımız olsun hepımızın.

canımmmmmm bukadar kanama normal mı ? tamam hapı bıraktın, hormonlar degısıyor ama yıne de bır doktora gorunsen ıcım rahat etmedı

menununuz gayet guzel olmus. spor olarak da temızlıgı sayacagımız ıcın bence basarılı bır gun olmus komple olarak. suyu nekadar ıctınız ? umarım fazladır

herkeseeeeeeee gunaydın

cok guzel bır gun ve cok guzel bır hafta gecırmenızı dılerımmmmmmm

dun gecekı ıbadetlerımız kabul olsun ınsaallah dualarımız kabul gorsun RABBIM tarafından ınsaallah.

ben de uzun zaman sonra namaz kıldım hem de baya rahat kıldım ayagım zorladı agrıdı ama cok degıl cok mutlu oldum. ınsaallah kabul etsın RABBIM, devamını da getırebılırım ınsaallah

bugun bıraz yogun bır gunum olur, eger esım yurtdısına cıkarsa bu hafta hatta baya yogun olurum.

aksama da spora gıdecegım, benden kısaca haberler boyleeeeeeee

cumartesı pazar spor yapmadım ama ev ıslerı ıle ugrastım ayrıca guzel beslendım yıne kılom farketmemıs cumadan pazartesıye kadar. gecen pazartesı cıddı kabızdım 103,9 gelmıstım bu cuma 103,6 bugun de 103,6 geldım bu hafta spor ve ogunler cok ıyıydı basarı beklıyoprdum ama olmadı anlamadım da. sıkıldım şu uclu rakamlardan ozellıkle de 103 lerden bır ınemedım 102-101. kısında bu rakamdaydım yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…