- 24 Mart 2012
- 17.055
- 3.368
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımkı de muhasebeye benzer bır ıs. ıhracat sorumlusuyum sureklı masa basındayım. sureklı yazısma oluyor mahvedıyor bu masaısler.
Esram doğum günün kutlu olsun kuzucuk
Esram seninde dogum günün kutlu olsun kusummm cok öpüyorum gülen yüzün hic solmasinnnn
esracıgım dogum gunun kutlu olsun canım. sana yenı yasında hem saglık hem o guzel guluslerını temennı edıyorummmmmm
tum dıleklerın, duaların gerceklessın hersey gonlune gore olsun canım.
Eki Görüntüle 741503 Eki Görüntüle 741504 Eki Görüntüle 741505 Eki Görüntüle 741506
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Bugün gördüm amcamı, ilk kez bu kadar kötü gördüm İnşallah iyi olur her şey...
Kandiliniz mübarek olsun hepinizin.. esram doğum günün kutlu olsun senin de :124::124:
aaaaaaaaaaa bugün esranın doğumgünüymüş ???? Hemen kutlayalımm :)
Nice nice mutlu huzurlu aşklı sevgili huzurlu sağlıklı imanlı bereketli paralı amaaaaaa en çok eksili yıllara kuzummmm :)
umarım çok mutlu olursun doğum günün kutlu olsun sana kocaman muahhhhhhh :)
Yasemin ablacım seni görüyorum aşağıda
Öpüyorum seni, ben kaçayım şimdi.
Hepinize iyi geceler canlar, öpüyorum çok sizleri
sağolun canım arkadaşlarım, hepiniz çok tatlısınız
yemeği bugün yedik ama ben hala 29um doğumgünüm 26sı, salı günü... haftasonu rahat olur diye bugün kutladık kendi çapımızda :)
Elizcim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine iyi olur inşallah amcan, Allah acil şifalar versin canım.
-------------
Ben bugün hem güzel, hem zor vakit geçirdim. eğlendik güldük ama günlerdir kanamam azalmıyor, gittikçe artıyor. bugün de çok zorlandım, erken gelip üstümü değişmek zorunda kaldım. şimdi de size bakıp öyle yatayım dedim.
Hepinizin mübarek Berat kandili kutlu olsun, Allah gönlünüze ferahlık ve huzur versin
ayyy o da fenadır bir derler ki napıyonus sabah akşama kadar masabaşı oturuyosunuz gelin bide bana sorun valla çok yorucu yazışmalar muhasebe telefonlar gelen giden üfffffff yaniii cocuk var mı sende ?
sağolun canım arkadaşlarım, hepiniz çok tatlısınız
yemeği bugün yedik ama ben hala 29um doğumgünüm 26sı, salı günü... haftasonu rahat olur diye bugün kutladık kendi çapımızda :)
Elizcim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine iyi olur inşallah amcan, Allah acil şifalar versin canım.
-------------
Ben bugün hem güzel, hem zor vakit geçirdim. eğlendik güldük ama günlerdir kanamam azalmıyor, gittikçe artıyor. bugün de çok zorlandım, erken gelip üstümü değişmek zorunda kaldım. şimdi de size bakıp öyle yatayım dedim.
Hepinizin mübarek Berat kandili kutlu olsun, Allah gönlünüze ferahlık ve huzur versin
her geçen gün diyetimi seviyorum :) bu gün buralar pek sessiz umarım herkes pazarın tadını çıkarıyodur :) keza ben çıkaramadım temizliğim şimdi bitti ve duş alıp geldim
sabah evde olunca kahvaltı gecikti 10 30 da (kahvaltıdan önce bir bardak ılık limonlu su )
2 adet zeytin
çok az peynir
bir dilim ekmek
form çayımla birlikte ve yeşillik
ara öğün 3 tane küçük kuru kayısı
öğlen saat 4 gibi
salata yaptım üzerine biraz haşlanmış tavuk koydum
3 çatal pilav
vee saat 8 gibi de bir kase cacık içtim
bir meyve yer günü bitiririm
ama bugün hiç spor yapmadım temizliktem fırsat kalmadı ki bugünü de böyle kapatalım bakalımmmmmmmmmmmmmm