gaza geldiiiimben bu sabah 107 çıktım diyetede bugun başladım cnm bende p.tesiden p.tesiye tartılırım artık
inş bolca gitmiştir kilon cnm cumaya kaa bekliycez desenegünlük yediklerimizi yazıyomuyuz buraya yeni katılınca çözemedim tam :)
önceliiikle hoşgeldin canımmmmm
ben de senin gibi yeni sayılırım ama ben hergün ne yediğimi ve sporumu yazıyorum saolsun burdaki arkadaşlar yani bizden tecrübeli olanlar okuyolar hatam varsa söylüyorlar :) allah razı olsun onlardan ama azmini hç kaybetme kaybedeceğin tek şey kiloların olsun ben uzun süre diyet yapamadım yapamıyordum açlık bana göre değildi hemen yiyordum ama bu forum sayesinde asla diyetimi bozmuyorum ve kesinlikle sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun ben eminimmmm sen de kilo vermeye başlıcaksın :)))))))))))))
ay inş cnm yaa okadr istiyorumki kurtulmakk anlatamam rahatca alışveriş yapmak istiyorum
inş dediğin gibi olucak cnm bende buna inanıyorum burda hep birlikte daha güzel motive olup kilolardan kurtulcaz
aklımdan bozmak geçince hemen topiğe gircembenım ufaklık var ondan çok fırsatım olmuyo ama bol bol burda olmaya çalışıcam onu da emziriyorum ama çok kasmadan yapıcam rejımı sanırım etkilemez sütümü :44:
tmm ozaman bende yazayım bundan sonra hatta şuana kadr yediklerimide yazayım bana zahmet
sabah : kk peynir 4 siyah zeytin 2 yeşil zeytin 1 tane domates 500 ml su
öğlen : bir kepçe taze fasulye (çokmu acaba yazarken çok gibi geldi de :) )
arada 2 siyah erik 2 sarı erik
akşam : taze fasulye artı yoğurt yiycem
kilo verenleri tebrik ederim kızlar
No
Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 83,3 +0,4 2 ayşe_c52 ? 3 nevzamansız 99,5 Aynı 4 YENA 96,5 +0,6 5 Ceco34 İzinli 6 efeeeem 89,7 -0,5 7 nothingg 96 Aynı 8 yağmurgözlü ? 9 dafi İzinli 10 elizabeth_bath 93,4 -1,1 11 mmery ? 12 Pınar110 94 Aynı 13 Meyra ? 14 Nursena İzinli 15 kitkurdu 97 -0,4 16 Clutch İzinli 17 badell İzinli 18 bahaaaar ? 19 İlknur83 94,6 +0,4 20 pomogranate 103,6 -0,2 21 y.o.l.c.u 87,5 22 Gökçe_İremim 93,4 -0,1 23 karye 83,1 -1,3 24 mehtabb 92,5 25 1,73 İzinli 26 asuhan 97 +0,2
kızlar merhaba kusura kalmayın gelemedim kaç gündür annem perşembe taburcu oldu ama ablam bırakmadı cumartesi akşam gelebildik.cumartesi akşam annemde kaldım pazar nöbette idim bugün nöbet çıkışı yine anneme gittim şimdi
eve geldim hemen makineye çamaşır attım çıkarınca gideceğim ne yaptınız bi bakıvereyim dedim.kardeşimde hemşire onunla bakıyporuz anneme yatakta egzersiz yapıp sadece tuvalet için kalkıyor annem..eh gelen giden evde yanlız bırakılmıyor.bu akşam ben kalacağım annemin yanında .sabah işe gideceğim gündüz komşumuz idaree edecek .yani pek ugramayabirim cuma bildirim yaparım kusura kalamyın.tartıya gelince hiç tartılamadım aldımmı bilmiyorum spor yok malum yemekte düzensiz oluyor kendi evinde olmayınca
slm arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum umarım bana da yer vardır
ben 4 yıllık evliyim nişanlandıgımdan itibaren şiştimm hatta eşimle flört döneminde başladı kilo almam
şimdide 10 buçuk aylık bi oğlum var bide kilolarım bugun tak etti yalnız değil de sizlerle başarıcagıma inandım
bu sabah itibariyle tartıldım ve diyete başladım kendi çapımda umarım gider bu kilolar..
kızlar merhaba kusura kalmayın gelemedim kaç gündür annem perşembe taburcu oldu ama ablam bırakmadı cumartesi akşam gelebildik.cumartesi akşam annemde kaldım pazar nöbette idim bugün nöbet çıkışı yine anneme gittim şimdi
eve geldim hemen makineye çamaşır attım çıkarınca gideceğim ne yaptınız bi bakıvereyim dedim.kardeşimde hemşire onunla bakıyporuz anneme yatakta egzersiz yapıp sadece tuvalet için kalkıyor annem..eh gelen giden evde yanlız bırakılmıyor.bu akşam ben kalacağım annemin yanında .sabah işe gideceğim gündüz komşumuz idaree edecek .yani pek ugramayabirim cuma bildirim yaparım kusura kalamyın.tartıya gelince hiç tartılamadım aldımmı bilmiyorum spor yok malum yemekte düzensiz oluyor kendi evinde olmayınca
menün güzel canım belki zeytini azaltabilirsin sebze yemeklerini aşırıya kaçmamak kaydıyla gönül rahatlığıyla tüketebilirsin hatta et yiyeceksen öğlen ye yani akşama bırakma akşam sebze yersin :) ara öğün ekle sakın kaçırma canım ayrıca yeşil çay ve su çok önemli yine ve tabiki sporrrr ben spora gidemediğim için evde yapıyorum dans ediyorum şöyle bi yaklaşık yarım saat akşamda spor hareketlerim var onları yapıyorummm böyle yani
emzirme konusunda maalesef anne olmadığım için hiçbir fikrim yokonuda forumdaki annelere bırakıyorummmm :)
hepinize geçmiş oolsun dilekleriniz için teşekkür ederim
hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:)
hoşbuldukk cnm gerçekten çok hoşbuldum iyiki gelmişim aranıza inş bu gazla epey giderim
evet bencede canım....
inşaallah epeyce gitmekten ziyade asıl istediğin yere varırsın.....
bu topik çok güzeldir, burayı bırakma derim kendimce
ben kaçtım, birazdan eşim gelcek, görüşürüz.
bu arada burcun ne? bu topiğin burç meraklısı olaraktan soruyum bi dedimDD
ben koç.
öptüm.
Herkese merhabalar. Bugün halamın günü vardı. Rahatsız olduğu için annemle gittik erkenden, hazırlık artı misafir ağırmalamak baya yordu. Kaçamaklarım da oldu ama üzülmüyorum valla hiç :) Çünkü diyet öncesi fotoğrafım ve şimdikini yan yana koydum gözle görülür fark var şimdiden :)
Nilceee hoşgeldin sen de aramıza.
Tekrar herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
meyraaa bana neden burcumu sormuyosun
Kıskandım
mrb hoşbulduuumarada kaçamaklar olur napalım okadr olcak bazen
nezamandır diyettesin sanırım oldu senın baya