haklısın canım bazılarımızın esı bu konuda rahat ve sorunsuz oldugu ıcın bızler kendımızı daha cok salmısız, ben evlenmeden once farkında degıldım evlendıkten sonra ıyıce saldım hem esımden dolayı. cunku benı sevıyordu sıkıntısı yoktu. donem donem de şöyle bır psıkolojı oldu nıye zayıflayayım nıye onun ıcın bunu yapayım nıye zayıflayıf tup bebege gıdeyım dıyordum ama sorun su kı kendım ıcın yapmak zorundayım, ayagım kırılınca ıyıce anladım bunu cunku kılom az olsaydım ıncınme ya da daha kucuk bır kırık olacakken bılegımde ıkı kırıga sebep oldu. bu demek oluyor kı benı her an her konuda tehlıke beklıyor bır kere.
belkı gec aydınlandık, detsgımız de yoktu bılgımız de yoktu oyuzden bu zamana kadar uzadı ama benden bundan sonra herseyın daha ıyı olacagına ınanıyorum hepımız ıcın.
Filizcim senin eşinle evlilik hikayeni okumuştum diğer topikte, az buçuk haberdarım yaşadığın hayal kırıklıklarından...
Biz eşimle çok severek evlendik canım. Eşimin yerinde başka bi erkek olsa boşanmış olurduk muhtemelen. geçmiş mevzular şimdi anlatmayayım ama eşimden razıyım ben, o kadarını söyleyeyim. benim üzülmemem için ailesiyle arasına mesafe koydu ve başka bir sürü şey yaptı başkalarının kolay kolay yapmayacağı. buna rağmen ben de bazen niye onun için uğraşayım ki zayıflamaya noktasına geldim. her evlilik bir sürü hayal kırıklığı barındırıyor ama her evliliğin de kendine has bir sürü hayal edilemeyecek güzelliği var. ki sen doğru yolu bulmuş, kendin için yamaya karar vermişsin zayıflamayı. bazen sorumluluğu eşe ya da evliliğe yıkmamak gerekiyor, kendimiz için bir eyer yapmak en doğrusu.
ben de hepimiz adına her şeyin daha iyi olacağına hatta olduğuna inanıyorum. bilinçlenmesek hala kilo almaya da devam ediyor olabilirdik mesela.
esraaaaaaaaaaaaaaaaa öyle güzel yazmışsın ki !!!
senelerdir içimde tuttuğum şeyler bunlar eşimle biz tanıştığımızda en faz 75 kilo falandım ancak her geçen gün artan kilom beni huzursuz etmiyordu
onunda rahatlığıyla işte tartı en on 107 yi gördü ama bu süreçte eşimin inceden inceden bazı mesajlarını yakalıyorum sanırım mesela ufacık göbeği çıksa hemen diyet yapmalıyım diyor ki o en fazla 63 kilo falan yada ne bileyim birlikte spora gidelim diyor belliki beni üzmemek için yüzüme birşey söylemiyor ama ben hep kilo konusu açılınca sinir yapıp insanlara küstüğüm için pek bana bişey demezler mesela diyor ki sanada bu şorttan alalım şorta bakıyorum mini diyorum yok ben giymem aslında o ben giyemem olacak !!!! yani kuzummm şu an eşim yanımda değil ay başında geliyor ve benim on günüm var en azından o gelene kadar biraz kilo veripp az da olsa incelmiş olarak karşısına çıkmak istiyorumm cumayı sabırsızlıkla bekliyorum tartılmak için az kilo vermiş olmaktan çok korkuorumm
eşlerimiz aslında o kadar inceler ki. açık açık söyleyebilecekken imayla yetiniyorlar. biz de üzülüyoruz buna. oysa bizim için hepsi...
inşallah çok güzel kilolar vereceğine eminim ben. şundan emin olabilirsin mesela; az yemeye başlayınca ilk göbek gidiyor. eşin eminim çok hoşlanacaktır bundan.
iyi akşamlar güzellerrrr
filizcim esrammmmmm sizlerede iyi akşamlar kimseler yok sanırım 2-3 kişi takılıyoruz.
yoğun v eyorucu bir günden sonra sonunda akşam oldu ve yarın pazar ev işi ve v.s işlerden sonra dinlenebilirsem.
Eşim işle ilgili alanyaya gitti yarın dönücek anlıycağınız pc bana kaldı
Yasemin ablacım ben seni nasıl görmedim :26:
inşallah yarın dinlenebilirsin, bize de uğrarsın belki hasbihal ederiz. gerçi ben dışarda olcam yarın. annem doğum günüm şerefine bizlere ve kuzenlere yemek ısmarlayacak, bana hediye alsa daha memnun olurdum tabi
İyi akşamlar
Esracım gelmiş sevindim dayın da iyiymiş şükür
Biz de bugün nikaha gittik kayınvalidemlerle beraber öğlen evden çıktık bir saat kadar önce geldik eve iş güç yapmadım ama ordan oraya gitmek yordu beni yine de bu telaşı da atlatmış olduk neyse
Moral olarak da iyiyim şükür dün küçük mesele olumlu halloldu gibi inşallah
Yarın da kardeşime gideceğiz kızlarla beraber yeğenleri severiz bol bol :))
Bir resim ekleyim de bakın kayınvalidemin evden çıkınca çekti eşim bu akşam
Sağol Asuman abla
Dünkü meseleyi kaçırdım ben, inşallah önemli bir şey değildir, hallolduğuna sevindim çok her neyse.
yorulmusundur nikah falan, ev temizleyeceğim diyordun bi de. neyse atlattın..