Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canımmm nolduu ?? ne ilacı bu ??

haftasonu ya oyuzden sakın bence. ben de bır cay demleyıp esımle fılm ızlemeyı dusunuyorum pazartesıden berı sehır dısındaydı, dun oglen gorduk bırbırımızı. aksam spora gıttım derken ılk kez yanyanayız fılm ızleyelım dıyorum

bugun senın ozgurluk gunun demekkı ben cok severım boyle gunlerı. esımle yanyana calısıyoruz zaten, ozlemek ıyı oluyor

iyi akşamlar kuzummmm valla ben de bakındım kimseler görünmüyorr :) aynen ben de yarın evi temizlicem püffffffffffff hiç sevmiyorum

napalımhaftada bir kez mecbur temizliyoruz anca vakit oluyor.sendemi cumartesi çalışan grubundasın yoksa?

asummmm iyi akşamlarrrr

yani özgürlük günü tabikide ben pek yalnız kalmayı sevmiyorum yan odada olsun evde olsun modundayımdır hep

napalımhaftada bir kez mecbur temizliyoruz anca vakit oluyor.sendemi cumartesi çalışan grubundasın yoksa?

asummmm iyi akşamlarrrr

normalde ben de cumartesılerı calısıyorum ama yılsonuna kadar cumartesılerı ızınlıyım tedavıye falan gıdecegım vs dedık ılk kez olumlu cevap aldım bu konuda. hem spor hem dınlenme olarak ıyı geldı evle de daha fazla ılgılenemıyorum

yani özgürlük günü tabikide ben pek yalnız kalmayı sevmiyorum yan odada olsun evde olsun modundayımdır hep

yaaaa ben belkı de alıstım yanlızlıga oyuzdendır. unıversıte bıttıkten sonra da aılemın yanına donmedım farklı sehırlerde calıstım hep tek basımaydım evlılık konusunda da esımın sureklı seyahatlerı olur yurtdısına cok gıdıyorrrr alıstım yanı ıyıce bu duruma. bır de dedıgım gıbı bız 5 yıllık evlıyız, 4,5 yıldır yanyana calısıyoruz bunun da etkısı var yanı.

Herkese selam :)
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri
İyi oldu biraz kendime geldim.
Ama moralimin neden bozulduğu ortaya çıktı sanırım.
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalım İnşallah öyle bir şey yoktur Allahım esirgesin...
Kuzenim de ayağını kırmış bugün.
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.

Amcana ve kuzenine geçmiş olsun
Amcanın sonuçları iyi çıkar inşallah

masabaşı muhasebe işi püffffssss sen ?

aynı canım masa başı ve muhasebe:44:

Allah dermanı olmayan dert vermesin olumlu düşününki olumlu olsun

geçmiş olsun canım allah şifalarını versin inşallah ama sporun baya iyimiş oh ohhh gitmiş kilolar :)

Çok geçmiş olsun..İnşallah temiz çıkar sonuçlar...

Filizcim senin eşinle evlilik hikayeni okumuştum diğer topikte, az buçuk haberdarım yaşadığın hayal kırıklıklarından...

Biz eşimle çok severek evlendik canım. Eşimin yerinde başka bi erkek olsa boşanmış olurduk muhtemelen. geçmiş mevzular şimdi anlatmayayım ama eşimden razıyım ben, o kadarını söyleyeyim. benim üzülmemem için ailesiyle arasına mesafe koydu ve başka bir sürü şey yaptı başkalarının kolay kolay yapmayacağı. buna rağmen ben de bazen niye onun için uğraşayım ki zayıflamaya noktasına geldim. her evlilik bir sürü hayal kırıklığı barındırıyor ama her evliliğin de kendine has bir sürü hayal edilemeyecek güzelliği var. ki sen doğru yolu bulmuş, kendin için yamaya karar vermişsin zayıflamayı. bazen sorumluluğu eşe ya da evliliğe yıkmamak gerekiyor, kendimiz için bir eyer yapmak en doğrusu.

ben de hepimiz adına her şeyin daha iyi olacağına hatta olduğuna inanıyorum. bilinçlenmesek hala kilo almaya da devam ediyor olabilirdik mesela.

eşlerimiz aslında o kadar inceler ki. açık açık söyleyebilecekken imayla yetiniyorlar. biz de üzülüyoruz buna. oysa bizim için hepsi...

inşallah çok güzel kilolar vereceğine eminim ben. şundan emin olabilirsin mesela; az yemeye başlayınca ilk göbek gidiyor. eşin eminim çok hoşlanacaktır bundan.

Yasemin ablacım ben seni nasıl görmedim :26:

inşallah yarın dinlenebilirsin, bize de uğrarsın belki hasbihal ederiz. gerçi ben dışarda olcam yarın. annem doğum günüm şerefine bizlere ve kuzenlere yemek ısmarlayacak, bana hediye alsa daha memnun olurdum tabi

Sağol Asuman abla

Dünkü meseleyi kaçırdım ben, inşallah önemli bir şey değildir, hallolduğuna sevindim çok her neyse.
yorulmusundur nikah falan, ev temizleyeceğim diyordun bi de. neyse atlattın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…