Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrrr annemin babamin ve kardeslerimin resimlerini koydummm
Cooook özledim ben onlari gözümde tütüyorlarrrrrrrr her biri
Bakin bakalim kime benziyorum :26::26::26: Genelde babama cok benzetirler beni

kızlar elektrikli süpürge alacam siemens vsx6xtrm , çok beğendim ama baya pahalı , ama alacaz sanırım bakalımm )

canım ben de eşimin bekarlık süpürgesini kullanıyorum, şimdilik idare ediyor. ev alırsak yeni alacağım ben de. bu arada bi arkadaş arnica bora almış ve şiddetle tavsiye ediyordu. ben itibar etmem yeni bir marka diye dedim ama ısrarla çok iyi olduğunu söyledi. araştır diyeceğim ama almış bile olabilirsin. diğer arkadaşların aklında olsun bari :)

eşim Adana'dan 10 kg. şalgam suyu getirmiş..

İçer içer güzelleşiriz artık

ben hiç içmedim ama tuzlu ya kesin çok severim. içip güzelleşin siz de :) sen az iç ama fıstık, şişirmesin

Selamün aleykümm...ben geldimmm....sabah başağrısıyla uyandığım için oruç tutmadım bugün...güzel bir kahvaltı ve az öncede öğle

yemeğimi yedim şimdi yeşilçayımı yudumluyorum....bu arada küçük cadım biraz biraz dillendi..aslında geç bile kaldı ablası 13 aylıkken

3 kelimelik cümleler kuruyodu bu daha yeni başladı...baba dittii...bebet...annaaanee deellll....dedeee dittiii...falan....bide ablası

kelimeleri hiç yanlış telaffuz etmedi bizden ne duyduysa aynısını dedi bu bazı harflerde zorlanıyo...ablayı çağır diyorum amnaaaa diye

bağırıyo...su isticek muu diye bağırıyo....bide herşeyi çığırarak istiyo...ama oyun amaçlı...çok cazgır olcek bu netcez bilmem....hani

şımarık herkese illallah dedirten ama bir okadarda kendini sevdiren çocuklar varya öyle olcakk galibaa...şimdide yere uzandı deftere

yazı yazıyo kendince...heh çayımı farketti dibini herzaman o içer...şuan anniiiii diye bağırıyo...bişey istediğinde anni yoksa anne der...hadi git oyna dedim elini öpüp babayyy diyo...

esracım hoşgeldin kuzum..of kötü oluyo ben hala çekiyorum o ağrıyı ama bazen çocuklarda durmayınca daha zor oluyo ve hemen bi apranax deviriyorumm....doğum kontrol hapıyla bağlantısı neki bende kullanıyorum ama genede ağrım oluyoo...:44:

bu arada ben nursenayı özledim beyaaa o yok ya oyüzden bukadar sessiz buralar...biz dolduramıyoz yerinii....

bende işlerime döneyim artık....akşam annemlere geçicez..geçen hafta kaynım gelmişti yurtdışından pazar günü dönüyo onu yolcu etcez....oyüzden gitmeden işlerimi bitireyim diye uğraşıyorum...anca mutfak bitti..şimdi salona giricem dipköşe...çocuk odası vakit kalırsa yatak odam ve banyolar...daha kuzularıda yıkıyacağım...saat 6 ya kadar herşeyi bitirmiş olmalıyımm...he bide spor yapcammm...tekrar başlamışken taviz vermeyeyim yoksa insan rahatlığa çabuk alışıyoo...neyseki yemek yapmıcam annem sağolsun...

he esracım bu arada zeynep bahar düşünüyorum demişsin ya..benim annemin adı bahar...okuyunca hoşuma dittiii...

Zeynepcim ne kadar tatlı o yumurcak. Oyy benim için de öp.

Canım dkh kanamayı azaltıyor ve ağrıyı hafifletir denir genelde. Ki bence doğru bu sefer aşırı kanamam ve ağrım var. Tabii bünyeden bünyeye değişiyor. Sana etki etmemiş olabilir.

Annenin ismi demek, sevindim bu uyuma :)

hoşbuldum canımmmmm :))) inşallah bol bol eksilerle geçiririzzz günlerimizzi inşallahhh mucksssssssssssss

oysssss o ne tatlı öyle maaşallahh ısırasım geldi ki :))) ama öp yerime sen :) allah bana da nasip eder inşallah .......

Sağol kuzum gördüm çok şükür inşallah geri gelmez o 9lu rakamlar bidaha
Sende yat dinle biraz sıcak su koy ayaklarına

Zeynep yerim ben o kuzuyu ya çok tatlı oluyolar bu zamanlarda bendede var bi tane ondan oy yerim ben onları
Rabbim herkese nasip etsin inşallah

aminnnn....

oysssss o ne tatlı öyle maaşallahh ısırasım geldi ki :))) ama öp yerime sen :) allah bana da nasip eder inşallah .......

amin..zaten şuan kucağımda öptüm hemen teysesi....

senin içinde öptüm teysesi...

doğrudur canım...benim kullandığım kanamayı ve tüylenmeyi baya bi azalttı...ağrılardada dayanamadığım yerde ilaç aldığım için eskisiyle kıyas edemiyorum fark varmı diye...:44:

ohh işleri bitirdim sayılır...birazcık bılaşığım var onlarıda makineye attımmı tamamdır..büyük kuzumuda yıkadım...sonra sporumu yaptım şimdi küçüğümle beraber duşa giriyoz bizz..

selaaaaaaaaaaaaaamm canlarım,,

hafta sonu yogunlugumuz basladı misafir eksik olmuyor yahuuuu
aynurum cücüşüm o fiyatlar ne kız öyle anaaaaaaaammm iyi ki bekarım

cluuuuuuuuuuuttchhhh bebekiiiiiiiiiiiiiimmm gitmem daha özledinmi beniii gııııı ( i miss you sweetiee )

yena ablaaaaamm kalbimin çiçeki nilüferciğiii seni seviyoruzzzzz hemide kocamaaaaaaannn

ya xay (ayşe abla) nerlerde onuda göremedim oda mı gitti yoksaa

Evet canım malesef ayşe ablada ditti

mrh arkadaşlar...
geçmişi okuyamadım tam olarak ama inş herkes iyidir...
misafirlerim gitti güzel bir gündü ...yaptıklarımdan yedim pişman değilim:) akşama su içip uyurum artık :)
birde sanırım grip olacağım iyi hissetmiyorum kendimi ufaklıkta üşütmüştü o biraz toparladı derken....gerçi mecburen ayakta atlatırım ufaklık uyutmaz sonuçta:)

şunu farkettim uzun zamandır tıka basa yemediğim için şuan acayip rahatsız hissediyorum kendimi çünkü cidden kapasitemiz azalmış istesemde fazla yiyemedim..inş şu regl sonrası ramazana kadar sıkmaya devam...herkese kolay gelsin grş...

Herkese selamlar. Umarım güzel bir gündür herkes için.
Ben spora başladım gibi bugün tekrar. İyi geldi biraz ama moral bozukluğu var biraz.
Umarım hepiniz iyisinizdir..

Kız bu ne misafir, aylar önce de böyleydi de mi

Özledik tabi, valla dönmen iyi oldu. topik fazla sakindi, renk getirdin hemen

-------------

Cücüşüm selam

Hoşgeldin canım biz de özledik seni...

ağrıların reglin bitince geçer,Allah kalp ağrısı vermesin.. ıyyyy...

Benim sorunum ben de evet..Mesele zaten bunu bilip düzeltememek,düzelememek veya çabuk pes etmek..
Bu anlam da sen büyük iş başarmışsın gerçekten. yahut seni bir ağ gibi sarmasına izin vermemişsin...
Tebrik ediyorum seni...büyüksün diyorum..

Canım kızım 22 haziran doğumlu..1 günle yengeç oluyor.yükseleni alçalanı nedir bilmiyorum pEk ilgilenmediğimden
Meyra olsaydı şimdi bilimsel açıklama yapardı bize...
Bu arada meyra neden yok acaba..Tartı günü de yoktu merak ettim doğrusu..Son mesajın da can sıkıntısından bahsetmişti..
Umarım herşey yolundadır...

canım benim en tatlı zamanları. ben bayılıyorum yarım yarım konuşan çocuklara...
Oğlum hala bazı kelimeleri konuşamıyor çok hoşuma gidiyor delimiim neyim
Az kaldı ama tamamen düzelicek büyüyor çünkü..

ne güzel bir duygudur değilmi çabucak doymak

umarım grip olmadan hafif bir şekil de atlatırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…