- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler
Film izlemeye başladık şimdi eşimle
Yenacım bugün aralamadım seni canım kusura bakma fırsatım olmadı gündüz akşam da eşin evdeydim diye rahatsız etmek istemedim canım
İyi geceler
Film izlemeye başladık şimdi eşimle
Yenacım bugün aralamadım seni canım kusura bakma fırsatım olmadı gündüz akşam da eşin evdeydim diye rahatsız etmek istemedim canım
İyi geceler Asuman abla
Ben rahatsız ettim valla bugün Yenamı
Ben de gideyim çok yorgunum oturamıyorum.
İyi geceler zeynepçiğim seni görüyorum sadece..
Çok rahatsız oldum o yüzden çok kızdım sana )
Ne güzel demek kalabalık bir şekil de yemek yiyeceksiniz..Şimdiden iyi sohbetler diliyorum..
kızlar yine ard arda yazdım biliyorum ama kaç gündür dicem dicem hep unutuyorumm !
benim dışarda spor imkanım yok malum evde yapıyorum spor en çok da dans ediyorum ama öyle bir video var ki haraketleri yapayım derken şekilden şekile girip acayip yakıyorsunuz adını yazıcam lütfennn izleyin ve varsa yapabilen bi yazsınn kuzularrrrrrrrr merak ediyyorummmm ?
Şarkımız beyonce all the single ladies
Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It) - YouTube
link koydum ama umarım olurrr
Yasemin ablacım ben seni nasıl görmedim :26:
inşallah yarın dinlenebilirsin, bize de uğrarsın belki hasbihal ederiz. gerçi ben dışarda olcam yarın. annem doğum günüm şerefine bizlere ve kuzenlere yemek ısmarlayacak, bana hediye alsa daha memnun olurdum tabi
Wuh uh oh uh uh oh oh uh oh oh
Cause if you liked it then you should have put a ring on it
If you liked it then you should've put a ring on it
Don't be mad once you see that he want it
If you liked it then you should've put a ring on it
Wuh uh oh oh oh uh oh uh uh oh
neşeli bir günaaaaaaayydıııııııııııınnn ( bi sorun var ben bunu dinlerken hareketleri yapmıyorum direk zıplıyorum zıp zıp zıp )
herkesin kandilini kutlarım ayrıca kızlar
Bu saatte kimse yoktur sanirsam ama yatmadan bi bakayim size dedim..annemdeyim suan bugunum diyet anlaminda guzel gecmisti taki buraya gelene kadar..dondurma ve accik karpuz yedim..gec saat oldugu icin kotu oldu.gerci uzerinden uc saat gecti ama uzuldum iste...kardesimin tlfndan yaziyorum o yuzden menu yazamicam bugun...artik eve donunce telafi ederim insallah..opuyorum sizi...
Herkese selam :)
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri
İyi oldu biraz kendime geldim.
Ama moralimin neden bozulduğu ortaya çıktı sanırım.
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalım İnşallah öyle bir şey yoktur Allahım esirgesin...
Kuzenim de ayağını kırmış bugün.
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.
masabaşı muhasebe işi püffffssss sen ?
Filizcim senin eşinle evlilik hikayeni okumuştum diğer topikte, az buçuk haberdarım yaşadığın hayal kırıklıklarından...
Biz eşimle çok severek evlendik canım. Eşimin yerinde başka bi erkek olsa boşanmış olurduk muhtemelen. geçmiş mevzular şimdi anlatmayayım ama eşimden razıyım ben, o kadarını söyleyeyim. benim üzülmemem için ailesiyle arasına mesafe koydu ve başka bir sürü şey yaptı başkalarının kolay kolay yapmayacağı. buna rağmen ben de bazen niye onun için uğraşayım ki zayıflamaya noktasına geldim. her evlilik bir sürü hayal kırıklığı barındırıyor ama her evliliğin de kendine has bir sürü hayal edilemeyecek güzelliği var. ki sen doğru yolu bulmuş, kendin için yamaya karar vermişsin zayıflamayı. bazen sorumluluğu eşe ya da evliliğe yıkmamak gerekiyor, kendimiz için bir eyer yapmak en doğrusu.
ben de hepimiz adına her şeyin daha iyi olacağına hatta olduğuna inanıyorum. bilinçlenmesek hala kilo almaya da devam ediyor olabilirdik mesela.
eşlerimiz aslında o kadar inceler ki. açık açık söyleyebilecekken imayla yetiniyorlar. biz de üzülüyoruz buna. oysa bizim için hepsi...
inşallah çok güzel kilolar vereceğine eminim ben. şundan emin olabilirsin mesela; az yemeye başlayınca ilk göbek gidiyor. eşin eminim çok hoşlanacaktır bundan.
Yasemin ablacım ben seni nasıl görmedim :26:
inşallah yarın dinlenebilirsin, bize de uğrarsın belki hasbihal ederiz. gerçi ben dışarda olcam yarın. annem doğum günüm şerefine bizlere ve kuzenlere yemek ısmarlayacak, bana hediye alsa daha memnun olurdum tabi
Sağol Asuman abla
Dünkü meseleyi kaçırdım ben, inşallah önemli bir şey değildir, hallolduğuna sevindim çok her neyse.
yorulmusundur nikah falan, ev temizleyeceğim diyordun bi de. neyse atlattın..