Geçmiş baktım da;
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. azimleri daim olsun inşallah.
Meryemcim tatilden dönünce hastalanmışsın, geçmiş olsun. ben de hem bozcaadadan hem de antepten dönünce toparlanamadım. sanırım yol yoruyor bizi. toparlanırsın bi an önce inşallah canım.
Mehtap hoşgeldin
Özledik yav, gitme bi daha o kadar.
Nevinim sen de ağrı çekiyormuşsun, geçmiş olsun canım
1.73 annenize geçmiş olsun, inşallah toparlanır en kısa zamanda.
Ramazana kadar kapışma mı
ya ben şimdi reglim, kaç gündür de tartılmadım. pufff, neyse cumadan sonra ben de 2 kglık kısmına katılırım olmadı. çok hainsiniz
Yasemin ablacım, Nevincim beni sormuşsunuz
Bu arada topikte herkes kız bebek istiyor ve adları Zeynep ya da Elif olsun istiyor sanırım
Ben de en çok Zeynep ve Elif isimlerini seviyorum. Elifi çok seviyorum ama eşimin eski bir sevgilisinin adı :) koymayız diyor o yüzden. Sanırım iki isim olursa Zeynep Bahar olur, kız olursa tabi. bir de Ekin ismini çok seviyoruz ama o kadar çocuk doğuramam sanırım
ben de bayıldım bu arada ismine Eliz!
Zehracım 89u görmüşsün, harikasın kuzum. darısı 79un başına inşallah
Filizcim İlknurcum evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun, aileleriniz ömür boyu sürsün inşallah
sanırım Meyranın ve Aynurun da bu aydı.
Kilo konusunda
Nevinim ve Yenam, bence ikinizin de sorunu duygusal açlıkla. Kilo vermek için yapılması gereken en temel şey geçmişi unutmak ve kendini, etrafındakileri affetmek. Hayatının bundan sonrasına odaklanmak ve bundan sonraki hayatında mutlu olmak için istemek lazım. Ben de kendimi aylar süren ve bana toplamda 8-9 kg almayla sonuçlanan bi süreçten sonra affettim. geçmişin artık bi önemi kalmamıştı, bundan sonraki hayatımı tasarlamak istiyordum en azından. 99u görünce ikna oldum ve başladım. siz en azından bu süreçte çok kilo almadınız, koruyabildiniz. kendinizi sevin canlarım, ikiniz de harika insanlarsınız. bence bu işin sırrı yine sizde.
Listeler için ellerinize sağlık Yenam & Eliz.
kızlar sizlerde yazın rehavetine rağmen harikasınız, yettim gari ben de bundan sonra listelere adayım
Gelelim ramazan konusuna. ben geçen ramazan malum sıkıntılar yüzünden oruç tutamadım ve 2 kg vermiştim koşturmaktan. ama sonraki aylarda 1 kg veremediğim aylar bile oldu. bu yüzden Yenam gibi ben de sağlıklı beslenerek orucumu tutmaktan başka bir şey düşünmek istemiyorum. kilo verirsem bu arada ne ala, ama o ayın güzelliğini yaşamak istiyorum kafam rahat bi şekilde. kilo konusu benim için ramazanda öncelikler listesinde bile değil anlayacağınız. eminim o huzurla mutlu bir şekilde bir sonraki ay daha güzel kilo verebileceğime.
Yenam kızının doğumgünü kutlu olsun. ikizler desene, iyi ki yengeç olmamış. sen zaten fazla duyarlı ve duygusalsın bi de yengeç olsa depresif moddan çıkamazdı yavrum. benim de salı günü doğum günüm, şaka maka 30 oldum :))
ay bu mesajı yolluyorum artık, kalan 10 sayfada bi şey görürsem yazarım yine :) destan oldu bu haliyle.