- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menün gayet güzel olmuş canım hadi bakalım çözdün sen bu işi artıkkızlar yeniden merhaba herkse ne kadar da haraketli bir gün böyle forum cıvıl cıvıllll :))
bugün ki menüm
sabah kahvaltımı gördünüz
ara öğünde tavsiyenize uyarak 15 tane falan fındık yedim
öğlen 4 köfte yoğurt ve salata
ara öğün fındık ve 10 tane kiraz
akşam şimdi kalkıp hazırlıcam bir koca tabak salata :)
bir ağa öğünüm daha var yoğurt yiyebilirimm tabi çok acıkırsam
2 litre su içtimm
işte sonrada sporum var :))) yani dans edicemmm ve bir kaç spor haraketim var ender saraçın tavsiyesidir ama acayip yakıyor youtube da aratırsanız bulursunuz 10 haraket gösteriyor çok iyi :)))
bu arada bir dip not paylaşayım benim hep yanlış bildiğim birşeydi yemek ile birlikte su tüketmiyordum ama asıl yemekle birlikte tüketmek lazımmış hatta bir lokma yemek bir yemek su . bu sayede su midede hacim kaplayarak doymamızı sağlıyormuş ve bağırsakta kolayca sindiriliyormuş ayrıca yoğurtta her menünüzde olsunn o da yiyeceklerin kolayca hazmedilmesine yardımcı oluyormuş :)
Asuman ablacım kafanda seni rahatsız eden her ne varsa rabbim biran önce rahatlığa kavuştursun inşallah...AmiiinnnAllah kabul etsin maşallah kuzularına da
Kahve süperolur canım eşim az önce geldi birazdan içeriz bir kahve
İnşallah hallolur problem de ben de rahatlarım dediğin gibi sabah kalkınca beden yorgunluğu kalmıyor ama diğeri gitmiyor malesef
Zeynep kuzum insan bunları içmeye kıyamaz kız bende anamların oraya gitsemde bi kahve içsem benim eşim kahveyi hiç sevmez bende tek başıma yapmayı istemiyorum neyse öle işteEki Görüntüle 740768
kızlar haydi kahveyee....
gerçekten yaptım şuan ve eşimle karşılıklı içiyoz...(o tv izliyo ben pc başında)...ama karşılıklı oturuyoz çok romantikiz demii...
Tebrikler canımspora sanırım toplamda 10 kez gıdebıldım malum hocamız sakatlandı vs derken ıkı hafta hıc gıdemedım zaten. bugun bır bayan hocayı gordum olcumu aldırdım yaklasık bır ay da ve 10 kez salona gıtme ve dısarda yaptıgım yuruyusler ıle ıncelme olmus.
gogus 3 cm
bel 1cm
gobk 3 cm
kol ve bacak henuz bılınmıyor
kalca 5 cm ıncelme olmus
Günaydın yasemin ablacımselammmm güzellerrr
çalışan güzeller sizede iyi çalışmalar
listelere yapan Yenam&ve Elizim ellerinize sağlık emeklerinize sağlıkkk
kg veren veremeyen sabitttttt kalann spor yapan yapamayan güzeelleride kutlarım hepimizin azmi daim olsun kuzularr
benim bu ara çok yoğun herzamanki gibi kafayı kaşıycak vakişt yok akşam cepten okurken sızıp kalmışım resmen
sevgiyle kalın ben kaçar canlarr yarın tatilll çocuk gibi sevineyim yaşasınnnnn
Eki Görüntüle 740768
kızlar haydi kahveyee....
gerçekten yaptım şuan ve eşimle karşılıklı içiyoz...(o tv izliyo ben pc başında)...ama karşılıklı oturuyoz çok romantikiz demii...
menum:
ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı
gec kaldıgım ıcın kahvaltı yapamadım fırından kucuk borek aldım ıkı tane uzun ınce yufka borek evde yaptıkgımız dılımler gıbı degıl yanı.
ıkı ınce borek, acık sekersız cay ve elma kahvaltım olmus oldu,acık sekersız cay
oglene kadar 1.5 lt su ıcmıs oldum.
oglen: 5 kasık pılav, bır su bardagı cacık, uc kasık domates salatalık salatası, 5 kasık etsız turlu
aksama kadar acık sekersız cay, ıkı kayısı ve uc kucuk baklava.
baklavayı ben aldım kardesımın mezunıyetı ıcın.
uc yesıl erık yedım cıkmadan. 1 lt su ıctım.
ıs cıkısı eve geldım ve hemen spora cıktım.
aksam 7den 10 kadar hareket halınde olmus oldum.
yarım saat normal tempoda yuruyus spora gıderken,
yarım saat hızlı tempoda yuruyus kosu bandında ve hatta 5 dakıkasını kostum. 6 da yurudum 7 de kostum 200 kalorı yakmısım
20 dk bısıklet surdum 254 kalorı yakmısım
agırlık calıstım ayrıca.
sonra esımle cay bahcesınde bulusmak ıcın yuruyerek geldım sporda. evımız ıle aynı yolda zaten 35 dk kadr normal tempoda yurumus oldum.
ıkı tane erık vardı cantamda, onu ve 7-8 adet leblebı, ıkı uc adet fıstık, ıkı uc adet fındık ıle yemıs oldum. aslında su an acım ama sut ıcıp yatacagım.
toplam 1741 adım olmus / 8.7 km / 524 kalorı dıyorrrrrrrr
su ıctım 500 ml spordayken, sımd yıne ıcecegım. suyu 3.5 olarak kapatmıs olacagım bu durumda.
Selam kızlar,
Ben geldim iyi haberlerle. Sizler nasılsınız? Geçmişe bakayım olmadı, baya birikmiş ama.
Dayım iyi şükür. Dün yoğun bakımdan normal servise aldılar. Pazartesi çıkarırlar sanırım. Kızı aynı hastanede doktor olunca baya ilgilendiler, o da Allah şükür çabuk toparlandı. Kuzenimin 8 aylık bebeği var, onla ilgilendim ben de. bebekler çok tatlı oluyor yauf :)
Geçen ay doğum kontrol hapını bırakmıştım. Bu ay biraz erken regl oldum. Ve hap kullandığım için yıllardır yaşamadığım o ağrı yine döndü. Dünden beri tansiyon yerlerde. Eşim sabah gelip aldı da evde dinleneceğim biraz.
Umarım herkes iyidir... Özledim sizleri :)
GÖKÇEcim mesajın geldi canımmm
Filizcim 104.1 yazmıştım , bunumu yazayımm ???
ben kızımın adı ELİF SENA diye tasarlıorum tabi olursa ve kız olursaa, ama Sena değişken olabiliirrr
dün arkadaşlarla ceyhan nehrinin kenarında park var , oraya gittik , termoslara çay doldurduk , lak lak yaptıkk , ammaa en önemlisi parkta oynadıkk , gülmekten öldük yaaa , çookkk güzellddiii :)))))))))
No
Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 83,3 +0,4 2 ayşe_c52 ? 3 nevzamansız 99,5 Aynı 4 YENA 96,5 +0,6 5 Ceco34 İzinli 6 efeeeem 89,7 -0,5 7 nothingg 96 Aynı 8 yağmurgözlü ? 9 dafi İzinli 10 elizabeth_bath 93,4 -1,1 11 mmery ? 12 Pınar110 94 Aynı 13 Meyra ? 14 Nursena İzinli 15 kitkurdu 97 -0,4 16 Clutch İzinli 17 badell İzinli 18 bahaaaar ? 19 İlknur83 94,6 +0,4 20 pomogranate 103,6 -0,2 21 y.o.l.c.u 87,5 22 Gökçe_İremim 93,4 -0,1 23 karye 83,1 -1,3 24 mehtabb 92,5 25 1,73 İzinli 26 asuhan 97 +0,2
pomogranate 430 dk :129::129: efeeeeeemmm 360 dk:129: asumanzeynep 200 dk :129: Gokce_Iremim 190 dk y.o.l.c.u 160 dk mehtabb 120 dk
kilo verenleri,sabit kalanları,spor yapanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyor yetmezmiş gibi şlapp diye öpüyorum
Listemiz gün geçtikçe kötü oluyor...Biz sanırım soğukların kadınıyız...Kışın daha iyiyiz,iyiydik.. bilinenin aksine yazın zayıflamak gerekirken harıl harıl biz hiiçte münasip bir yerlerimizi kıpırdatmıyoruz...En çok kendime tabii bu yazdıklarım..
yine kendi adıma diyorum zaman öylesine çabuk geçiyor ki daha kaç yılım kaldı bu alem de yaşamam gereken bilmiyorum. o yılları da bu ağırlıkla mı geçrieceğim diyorum sürekli kendime ama yok..anlamıyor güzel beynim...
Dün çok üzüldüm, çok ağladım yalnız kaldığımda çok yüzleştim kendimle.... (dün akşam abimlerden dönerken ) eşim şehir dışında diye yazmıştım...Orda kalmak istedik o yüzden...
Durakta beklerken oğlum döndü ''anne sen neden şişkosun'' dedi bana çok korkuyordum oğlumdan bunları duymaktan...Kızım alıştı artık beni sürekli teskin eder sana inanıyorum zayıflayacaksın der...''Sanki o benim annem gibi''...
Ama oğlum konusunda hiç ama hiç hazırlıklı değildim...Hatta ne zaman farkedecek diye üzücü bir şekil de bekliyordum..
Peki beni bu kadar üzen bir durumu düzeltmek yine benim elim de neden çaba sarfetmiyorum.onu da bilmiyorum...
Güçsüzmüyüm hayır...Çok güçlüyüm,mücadeleciyim,hayata karşı hep çok emin durdum kararlı oldum...Çok erken yaşta,çok büyük acı yaşadım.desteksiz üzerinden gelebildim,yeniden, yeniden ayağa kalktım...
Fakat zayıflama konusunda bir türlü istikrar sağ-la-ya-mı-yo-rum...
Yarın kızımın doğum günü..yaş oldu 15 .birlikte çıkıp onun beğendiği bikiniyi alacağız
---
Mutlu haftasonları olsun hepimize..
sizi seviyorum...
Selam kızlar,
Ben geldim iyi haberlerle. Sizler nasılsınız? Geçmişe bakayım olmadı, baya birikmiş ama.
Dayım iyi şükür. Dün yoğun bakımdan normal servise aldılar. Pazartesi çıkarırlar sanırım. Kızı aynı hastanede doktor olunca baya ilgilendiler, o da Allah şükür çabuk toparlandı. Kuzenimin 8 aylık bebeği var, onla ilgilendim ben de. bebekler çok tatlı oluyor yauf :)
Geçen ay doğum kontrol hapını bırakmıştım. Bu ay biraz erken regl oldum. Ve hap kullandığım için yıllardır yaşamadığım o ağrı yine döndü. Dünden beri tansiyon yerlerde. Eşim sabah gelip aldı da evde dinleneceğim biraz.
Hoşgeldin kuzum
Dayının iyi olmasına sevindim rabbim bir daha göstermesin
Sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok öpüyorum
Cok sevindim canim dayinin iyilesmesine!
Sanada gecmis olsun regl agrilarin icin... o agrilar insani mahv ediyor...
Yenacım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun canım Allah herşeyin en güzelini versin ona her zaman inşallah
İlknurcum size de nice yıldönümleri dilerim canım
Cooook tesekkürler kizlar cok öpüyorum sizleriiigünaydın kızlar...
Yenacım kızının doğum günü kutlu olsun...
İlknurcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
bugün işler acayip yoğun durumda malum yarın kandil...hemde haftasonu yoğunluğu...
Allah nasib ederse bugün karşıya geçicez teyzeme...herşey içiçe yani...
çalışanlara hayırlı işler....
herkese mutlu bereketli huzurlu bir gün olsun İnşallah...
bugün uğrayamazsam kusura bakmayın kızlar pc başında olmayacağım...öpüldünüz
Selam kızlar,
Cooook tesekkürler kizlar cok öpüyorum sizleriii
Esram cok cok cok gecmis olsun cnm Rabbim beterinden korusun gelmis gecmis olsun kuzummm
Hastane dedinmi tüylerim diken diken olur benimde allah kimseyi düsürmesinde eksikte etmesin doktorlarimizi basimizdan
bebis konusundada güzel haberler bekliyoruz sende ve Aynurdan
Sağol İlknurcum, Allah razı olsun. ben de hiç hoşlanmıyorum hastanelerden, sürekli geriliyorum. Allahım dermansız dert vermesin, hastalara acil şifalar versin inşallah. zor bir hastalık yaşayınca bir yakının psikolojin alt üst oluyor. Yine de çok şükür bugünümüze.
Bebek konusunda top Nevin, Meryem, Özlem, Filiz, Meyra ve Aynurda önce. Benim 1 sene daha gözükmüyor planlarda. ha kendisi gelirse ne ala
Selam kızlar,
Yirim ben senide bebeginideeeeeeeee
merhaba esraaa :) adını çok duymuştum ama yeni tanışmak nasip oldu :) forum da yeni ama kalıcıyım
çok geçmiş olsun canım regl döneminde ağrın varsa bitki çaylarını tavsiye ederim sana özellikle papatya ve dağ kekiği birebir :)
Geçmiş baktım da;
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. azimleri daim olsun inşallah.
Meryemcim tatilden dönünce hastalanmışsın, geçmiş olsun. ben de hem bozcaadadan hem de antepten dönünce toparlanamadım. sanırım yol yoruyor bizi. toparlanırsın bi an önce inşallah canım.
Mehtap hoşgeldin Özledik yav, gitme bi daha o kadar.
Nevinim sen de ağrı çekiyormuşsun, geçmiş olsun canım
1.73 annenize geçmiş olsun, inşallah toparlanır en kısa zamanda.
Ramazana kadar kapışma mı ya ben şimdi reglim, kaç gündür de tartılmadım. pufff, neyse cumadan sonra ben de 2 kglık kısmına katılırım olmadı. çok hainsiniz
Yasemin ablacım, Nevincim beni sormuşsunuz
Bu arada topikte herkes kız bebek istiyor ve adları Zeynep ya da Elif olsun istiyor sanırım
Ben de en çok Zeynep ve Elif isimlerini seviyorum. Elifi çok seviyorum ama eşimin eski bir sevgilisinin adı :) koymayız diyor o yüzden. Sanırım iki isim olursa Zeynep Bahar olur, kız olursa tabi. bir de Ekin ismini çok seviyoruz ama o kadar çocuk doğuramam sanırım
ben de bayıldım bu arada ismine Eliz!
Zehracım 89u görmüşsün, harikasın kuzum. darısı 79un başına inşallah
Filizcim İlknurcum evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun, aileleriniz ömür boyu sürsün inşallah
sanırım Meyranın ve Aynurun da bu aydı.
Kilo konusunda Nevinim ve Yenam, bence ikinizin de sorunu duygusal açlıkla. Kilo vermek için yapılması gereken en temel şey geçmişi unutmak ve kendini, etrafındakileri affetmek. Hayatının bundan sonrasına odaklanmak ve bundan sonraki hayatında mutlu olmak için istemek lazım. Ben de kendimi aylar süren ve bana toplamda 8-9 kg almayla sonuçlanan bi süreçten sonra affettim. geçmişin artık bi önemi kalmamıştı, bundan sonraki hayatımı tasarlamak istiyordum en azından. 99u görünce ikna oldum ve başladım. siz en azından bu süreçte çok kilo almadınız, koruyabildiniz. kendinizi sevin canlarım, ikiniz de harika insanlarsınız. bence bu işin sırrı yine sizde.
Listeler için ellerinize sağlık Yenam & Eliz.
kızlar sizlerde yazın rehavetine rağmen harikasınız, yettim gari ben de bundan sonra listelere adayım
Gelelim ramazan konusuna. ben geçen ramazan malum sıkıntılar yüzünden oruç tutamadım ve 2 kg vermiştim koşturmaktan. ama sonraki aylarda 1 kg veremediğim aylar bile oldu. bu yüzden Yenam gibi ben de sağlıklı beslenerek orucumu tutmaktan başka bir şey düşünmek istemiyorum. kilo verirsem bu arada ne ala, ama o ayın güzelliğini yaşamak istiyorum kafam rahat bi şekilde. kilo konusu benim için ramazanda öncelikler listesinde bile değil anlayacağınız. eminim o huzurla mutlu bir şekilde bir sonraki ay daha güzel kilo verebileceğime.
Yenam kızının doğumgünü kutlu olsun. ikizler desene, iyi ki yengeç olmamış. sen zaten fazla duyarlı ve duygusalsın bi de yengeç olsa depresif moddan çıkamazdı yavrum. benim de salı günü doğum günüm, şaka maka 30 oldum :))
ay bu mesajı yolluyorum artık, kalan 10 sayfada bi şey görürsem yazarım yine :) destan oldu bu haliyle.