Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

gec kaldıgım ıcın kahvaltı yapamadım fırından kucuk borek aldım ıkı tane uzun ınce yufka borek evde yaptıkgımız dılımler gıbı degıl yanı.

ıkı ınce borek, acık sekersız cay ve elma kahvaltım olmus oldu,acık sekersız cay

oglene kadar 1.5 lt su ıcmıs oldum.

oglen: 5 kasık pılav, bır su bardagı cacık, uc kasık domates salatalık salatası, 5 kasık etsız turlu

aksama kadar acık sekersız cay, ıkı kayısı ve uc kucuk baklava.

baklavayı ben aldım kardesımın mezunıyetı ıcın.

uc yesıl erık yedım cıkmadan. 1 lt su ıctım.

ıs cıkısı eve geldım ve hemen spora cıktım.

aksam 7den 10 kadar hareket halınde olmus oldum.

yarım saat normal tempoda yuruyus spora gıderken,

yarım saat hızlı tempoda yuruyus kosu bandında ve hatta 5 dakıkasını kostum. 6 da yurudum 7 de kostum 200 kalorı yakmısım

20 dk bısıklet surdum 254 kalorı yakmısım

agırlık calıstım ayrıca.

sonra esımle cay bahcesınde bulusmak ıcın yuruyerek geldım sporda. evımız ıle aynı yolda zaten 35 dk kadr normal tempoda yurumus oldum.

ıkı tane erık vardı cantamda, onu ve 7-8 adet leblebı, ıkı uc adet fıstık, ıkı uc adet fındık ıle yemıs oldum. aslında su an acım ama sut ıcıp yatacagım.

toplam 1741 adım olmus / 8.7 km / 524 kalorı dıyorrrrrrrr

su ıctım 500 ml spordayken, sımd yıne ıcecegım. suyu 3.5 olarak kapatmıs olacagım bu durumda.

Zeynom & Asumm sağolun cücüşlerimm )

hepsi buradadan baktım 720 tl ,bayide 740a düşmüş ama taksit seçenekleri daha mantıklı

aklımda 3 marka var zaten 1.siemens 2.bosch 3. philips

ne pahallıymış fiyatlar..İYiki ihtiyacım yok...

eşim Adana'dan 10 kg. şalgam suyu getirmiş..

İçer içer güzelleşiriz artık

bedavamı veriyolarmış....

okurken güldüm eşim ne oldu dedi dedim böyleyken böyle..oda olsa bende içerdim dedi iyimi aklına düşürdüm gece gece....

afiyet olsunn...

bedavamı veriyolarmış....

okurken güldüm eşim ne oldu dedi dedim böyleyken böyle..oda olsa bende içerdim dedi iyimi aklına düşürdüm gece gece....

afiyet olsunn...

Ben de çok güldüm ) gece 3,30 da geldi kapıyı açtım baktım elin de 2 adet beşlik şişeler de
2 litrede nar ekşisi almış

eşine de yollayalım yeter hepimize

evet çok pahalılar malesef Yenoşumm ((

bende bekarlık süpürgemi kullanıyordum halen ,ee değiştirme vakti geldii artıkk

Haklısın değiştirme vakti gelmiş..Almışken iyisini almakta fayda var...Benim arçelik ama diğerleriyle arasın da emiş gücü farkı çok...
İyi günler de kullan canım..

116 canım kolay yoldan 10 kilo verdirmişim
Şalgamları da afiyetle için ben sevemedim bir türlü nedense

Ben severim acılı olacak ama...ÖZellikle balıkla birlikte çok severiz...Fakat turşu gibi çok şişiriyor ertesi güne..

Son düzenleme:
spora sanırım toplamda 10 kez gıdebıldım malum hocamız sakatlandı vs derken ıkı hafta hıc gıdemedım zaten. bugun bır bayan hocayı gordum olcumu aldırdım yaklasık bır ay da ve 10 kez salona gıtme ve dısarda yaptıgım yuruyusler ıle ıncelme olmus.

gogus 3 cm
bel 1cm
gobk 3 cm
kol ve bacak henuz bılınmıyor
kalca 5 cm ıncelme olmus

ben gidiyorum kızım film izleyecekmiş...

İyi geceler, Allah rahatlık versin....

tebrikleeerrr

ben gidiyorum kızım film izleyecekmiş...

İyi geceler, Allah rahatlık versin....

iyi geceler canım..Allah rahatlık versin...ben kızları uyuttum rahat takılıyorum....

tebrikler canım...

sabah cokn uyuyamayacagım en gec 9 da kalkma lazım dısarda ısleruım var, oglen spor da olacak aksama dogru gorusuruz sanırım

kendınıze ıyı bakın ıyı geceler hanımlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…