Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmm güzellerrr

çalışan güzeller sizede iyi çalışmalar

listelere yapan Yenam&ve Elizim ellerinize sağlık emeklerinize sağlıkkk

kg veren veremeyen sabitttttt kalann spor yapan yapamayan güzeelleride kutlarım hepimizin azmi daim olsun kuzularr
benim bu ara çok yoğun herzamanki gibi kafayı kaşıycak vakişt yok akşam cepten okurken sızıp kalmışım resmen

sevgiyle kalın ben kaçar canlarr yarın tatilll çocuk gibi sevineyim yaşasınnnnn

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese güzel bi hafta sonu diliyorum
Benim gibi çalışanlarada Allah kolaylıklar versin hepinizi öpüyorum kızlar
Menün gayet güzel olmuş canım hadi bakalım çözdün sen bu işi artık
Asuman ablacım kafanda seni rahatsız eden her ne varsa rabbim biran önce rahatlığa kavuştursun inşallah...Amiiinnn
Eki Görüntüle 740768

kızlar haydi kahveyee....

gerçekten yaptım şuan ve eşimle karşılıklı içiyoz...(o tv izliyo ben pc başında)...ama karşılıklı oturuyoz çok romantikiz demii...
Zeynep kuzum insan bunları içmeye kıyamaz kız bende anamların oraya gitsemde bi kahve içsem benim eşim kahveyi hiç sevmez bende tek başıma yapmayı istemiyorum neyse öle işte
Tebrikler canım
Günaydın yasemin ablacım
Sanada kolay gelsin işlerinde ablacım

günaydın kızlar...

Yenacım
kızının doğum günü kutlu olsun...

İlknurcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

bugün işler acayip yoğun durumda malum yarın kandil...hemde haftasonu yoğunluğu...

Allah nasib ederse bugün karşıya geçicez teyzeme...herşey içiçe yani...

çalışanlara hayırlı işler....

herkese mutlu bereketli huzurlu bir gün olsun İnşallah...
bugün uğrayamazsam kusura bakmayın kızlar pc başında olmayacağım...öpüldünüz

ah canımmm ne güzel spor yapmışsın valla baya yakmışsın keşke bende sennin gibi spor yapabilsem evde ancak 20-25 dk falan yapabiliyorum ( bir de doktorlar suyun en fazla üç litre tüketilmesini söylüyorlar canımm tabi yinede sen bilirsin menün de çok güzel olmuş sağlıklı mı sağlıklı hımmmm :)

herkese günaydınlarrrrr kızlarrr en güzel sabah sizin ve sevdiklerinizin olsun inşallah :)

bugün gülümsemeniz sizi hiç terketmesinn

veeeee bugün canınız hiçbişicikler istemesin :)))))

ben bugün çok motiveyimm sizede geçsin enerjimmmm ohhhhh

diyet nasıl mı gidiyor ???? Hayatımda ilk defa bir diyeti keyifle yapıyorumm , sıkılmıyorum eğleniyorumm ve asla bırakmak istemiyorumm :) sağlık beslenmeyi öğreniyorum sporumu düzenli yapıyorumm :)

ama en önemlisi yanlız olmadığımı biliyorummm bu aşamada yanımda olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim istediğim kiloya ulaşmak artık bana çok uzak değil :))
Günün duası :

Allahım sizleri ömür boyu çok çok çok mutlu etsinnnn :)

esracım ne güzel dilekler onlar :)
bugün birazz modum düşük olmasına rağmen çok iyi geldi mesajını okumak, çok teşekkürler kendi adıma
Umarım hepimiz için bol sporlu hiç kaçamaksız bir diyet günü olur.

Selam kızlar,

Ben geldim iyi haberlerle. Sizler nasılsınız? Geçmişe bakayım olmadı, baya birikmiş ama.

Dayım iyi şükür. Dün yoğun bakımdan normal servise aldılar. Pazartesi çıkarırlar sanırım. Kızı aynı hastanede doktor olunca baya ilgilendiler, o da Allah şükür çabuk toparlandı. Kuzenimin 8 aylık bebeği var, onla ilgilendim ben de. bebekler çok tatlı oluyor yauf :)

Geçen ay doğum kontrol hapını bırakmıştım. Bu ay biraz erken regl oldum. Ve hap kullandığım için yıllardır yaşamadığım o ağrı yine döndü. Dünden beri tansiyon yerlerde. Eşim sabah gelip aldı da evde dinleneceğim biraz.

Umarım herkes iyidir... Özledim sizleri :)

Bu arada mesajlarını gördüm, hepiniz çok sağolun canlarım dualarınız için. İyi ki varsınız.

Aynurcum, Zeynepcim, Zehracım da aradılar, sağolsunlar. Bu arada benim telefon değişince en son numaralar güncellemeden silinmiş. Zehrayla Zeynepi tanıyamadım o yüzden :) kaydettim tekrar. Sanırım Meryemin numarası da gidenler arasında, yaz bi ara Meryemcim bana yine :)

Hepiniz iyi varsınız, canım arkadaşlarım. Öpüyorum hepinizi.

Hoşgeldin kuzum
Dayının iyi olmasına sevindim rabbim bir daha göstermesin
Sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok öpüyorum

GÖKÇEcim mesajın geldi canımmm

Filizcim 104.1 yazmıştım , bunumu yazayımm ???

ben kızımın adı ELİF SENA diye tasarlıorum tabi olursa ve kız olursaa, ama Sena değişken olabiliirrr

dün arkadaşlarla ceyhan nehrinin kenarında park var , oraya gittik , termoslara çay doldurduk , lak lak yaptıkk , ammaa en önemlisi parkta oynadıkk , gülmekten öldük yaaa , çookkk güzellddiii :)))))))))

Sagol canim liste icin :)

Oh ne güzel bir gün gecirmissin oyle :)

Sagol yenacim ellerine saglik canim!!!

pomogranate430 dk :129::129:
efeeeeeemmm360 dk:129:
asumanzeynep200 dk :129:
Gokce_Iremim190 dk
y.o.l.c.u160 dk
mehtabb120 dk

Elizcim seninde ellerine saglik canim liste icin :)

Seni coook iyi anliyorum... cok güzel yazmissin düsüncelerini ben hiç böyle güzel anlatamam icimdekileri...
Benim 9yasinda erkek kardesim var, oda bana duruyor duruyor arada sen cok sismansin ya diyor Mahv oluyorum...

Yarın kızımın doğum günü..yaş oldu 15 .birlikte çıkıp onun beğendiği bikiniyi alacağız

---

Mutlu haftasonları olsun hepimize..

sizi seviyorum...

Kizinin dogum günü kutlu olsun yenacim!

Cok sevindim canim dayinin iyilesmesine!

Sanada gecmis olsun regl agrilarin icin... o agrilar insani mahv ediyor...

Hoşgeldin kuzum
Dayının iyi olmasına sevindim rabbim bir daha göstermesin
Sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok öpüyorum

Çok sağol canım, çok tatlısın

bugün dinlenirsem geçer diye umuyorum kendim için de, sağol canım

Cok sevindim canim dayinin iyilesmesine!

Sanada gecmis olsun regl agrilarin icin... o agrilar insani mahv ediyor...

Sağol Gökçecim.

off yıllardır unutmuştum, yumurtalıklarımı sıkıyorlar sanki patlatacak gibi. soğuk soğuk terler, düşük tansiyon... zamanla azalır umarım.

Yenacım güzel kızının doğumgünü kutlu olsun canım Allah herşeyin en güzelini versin ona her zaman inşallah
İlknurcum size de nice yıldönümleri dilerim canım

Cooook tesekkürler kizlar cok öpüyorum sizleriii

Esram cok cok cok gecmis olsun cnm Rabbim beterinden korusun gelmis gecmis olsun kuzummm
Hastane dedinmi tüylerim diken diken olur benimde allah kimseyi düsürmesinde eksikte etmesin doktorlarimizi basimizdan
bebis konusundada güzel haberler bekliyoruz sende ve Aynurdan

Sağol İlknurcum, Allah razı olsun. ben de hiç hoşlanmıyorum hastanelerden, sürekli geriliyorum. Allahım dermansız dert vermesin, hastalara acil şifalar versin inşallah. zor bir hastalık yaşayınca bir yakının psikolojin alt üst oluyor. Yine de çok şükür bugünümüze.

Bebek konusunda top Nevin, Meryem, Özlem, Filiz, Meyra ve Aynurda önce. Benim 1 sene daha gözükmüyor planlarda. ha kendisi gelirse ne ala

Son düzenleme:

Yirim ben senide bebeginideeeeeeeee

merhaba esraaa :) adını çok duymuştum ama yeni tanışmak nasip oldu :) forum da yeni ama kalıcıyım

çok geçmiş olsun canım regl döneminde ağrın varsa bitki çaylarını tavsiye ederim sana özellikle papatya ve dağ kekiği birebir :)

Geçmiş baktım da;

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. azimleri daim olsun inşallah.

Meryemcim tatilden dönünce hastalanmışsın, geçmiş olsun. ben de hem bozcaadadan hem de antepten dönünce toparlanamadım. sanırım yol yoruyor bizi. toparlanırsın bi an önce inşallah canım.

Mehtap hoşgeldin Özledik yav, gitme bi daha o kadar.

Nevinim sen de ağrı çekiyormuşsun, geçmiş olsun canım

1.73 annenize geçmiş olsun, inşallah toparlanır en kısa zamanda.

Ramazana kadar kapışma ya ben şimdi reglim, kaç gündür de tartılmadım. pufff, neyse cumadan sonra ben de 2 kglık kısmına katılırım olmadı. çok hainsiniz

Yasemin ablacım, Nevincim beni sormuşsunuz

Bu arada topikte herkes kız bebek istiyor ve adları Zeynep ya da Elif olsun istiyor sanırım

Ben de en çok Zeynep ve Elif isimlerini seviyorum. Elifi çok seviyorum ama eşimin eski bir sevgilisinin adı :) koymayız diyor o yüzden. Sanırım iki isim olursa Zeynep Bahar olur, kız olursa tabi. bir de Ekin ismini çok seviyoruz ama o kadar çocuk doğuramam sanırım
ben de bayıldım bu arada ismine Eliz!

Zehracım 89u görmüşsün, harikasın kuzum. darısı 79un başına inşallah

Filizcim İlknurcum evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun, aileleriniz ömür boyu sürsün inşallah
sanırım Meyranın ve Aynurun da bu aydı.

Kilo konusunda Nevinim ve Yenam, bence ikinizin de sorunu duygusal açlıkla. Kilo vermek için yapılması gereken en temel şey geçmişi unutmak ve kendini, etrafındakileri affetmek. Hayatının bundan sonrasına odaklanmak ve bundan sonraki hayatında mutlu olmak için istemek lazım. Ben de kendimi aylar süren ve bana toplamda 8-9 kg almayla sonuçlanan bi süreçten sonra affettim. geçmişin artık bi önemi kalmamıştı, bundan sonraki hayatımı tasarlamak istiyordum en azından. 99u görünce ikna oldum ve başladım. siz en azından bu süreçte çok kilo almadınız, koruyabildiniz. kendinizi sevin canlarım, ikiniz de harika insanlarsınız. bence bu işin sırrı yine sizde.

Listeler için ellerinize sağlık Yenam & Eliz.
kızlar sizlerde yazın rehavetine rağmen harikasınız, yettim gari ben de bundan sonra listelere adayım

Gelelim ramazan konusuna. ben geçen ramazan malum sıkıntılar yüzünden oruç tutamadım ve 2 kg vermiştim koşturmaktan. ama sonraki aylarda 1 kg veremediğim aylar bile oldu. bu yüzden Yenam gibi ben de sağlıklı beslenerek orucumu tutmaktan başka bir şey düşünmek istemiyorum. kilo verirsem bu arada ne ala, ama o ayın güzelliğini yaşamak istiyorum kafam rahat bi şekilde. kilo konusu benim için ramazanda öncelikler listesinde bile değil anlayacağınız. eminim o huzurla mutlu bir şekilde bir sonraki ay daha güzel kilo verebileceğime.

Yenam kızının doğumgünü kutlu olsun. ikizler desene, iyi ki yengeç olmamış. sen zaten fazla duyarlı ve duygusalsın bi de yengeç olsa depresif moddan çıkamazdı yavrum. benim de salı günü doğum günüm, şaka maka 30 oldum :))

ay bu mesajı yolluyorum artık, kalan 10 sayfada bi şey görürsem yazarım yine :) destan oldu bu haliyle.

Yirim ben senide bebeginideeeeeeeee

Hoşgeldin adaşım, kalıcı olduğun çok belli geçmişten :) inşallah güzel kilolar veririz beraber.

Demin beyaz çay içtim, antioksidan olarak yeşil çaydan daha zengin. Akşam da yeşil çay içeceğim. Aslında evde o çaylar yok, olsa içerdim. bana ballı ılık su iyi geliyor ama ballı bi şey içmek istemiyorum. mecbur kalırsam içerim artık. çok sağol ilgin için

Tesekkürler esrammmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…