- 24 Mart 2012
- 17.035
- 3.351
- 41
menum:
ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı
gec kaldıgım ıcın kahvaltı yapamadım fırından kucuk borek aldım ıkı tane uzun ınce yufka borek evde yaptıkgımız dılımler gıbı degıl yanı.
ıkı ınce borek, acık sekersız cay ve elma kahvaltım olmus oldu,acık sekersız cay
oglene kadar 1.5 lt su ıcmıs oldum.
oglen: 5 kasık pılav, bır su bardagı cacık, uc kasık domates salatalık salatası, 5 kasık etsız turlu
aksama kadar acık sekersız cay, ıkı kayısı ve uc kucuk baklava.
baklavayı ben aldım kardesımın mezunıyetı ıcın.
uc yesıl erık yedım cıkmadan. 1 lt su ıctım.
ıs cıkısı eve geldım ve hemen spora cıktım.
aksam 7den 10 kadar hareket halınde olmus oldum.
yarım saat normal tempoda yuruyus spora gıderken,
yarım saat hızlı tempoda yuruyus kosu bandında ve hatta 5 dakıkasını kostum. 6 da yurudum 7 de kostum 200 kalorı yakmısım
20 dk bısıklet surdum 254 kalorı yakmısım
agırlık calıstım ayrıca.
sonra esımle cay bahcesınde bulusmak ıcın yuruyerek geldım sporda. evımız ıle aynı yolda zaten 35 dk kadr normal tempoda yurumus oldum.
ıkı tane erık vardı cantamda, onu ve 7-8 adet leblebı, ıkı uc adet fıstık, ıkı uc adet fındık ıle yemıs oldum. aslında su an acım ama sut ıcıp yatacagım.
toplam 1741 adım olmus / 8.7 km / 524 kalorı dıyorrrrrrrr
su ıctım 500 ml spordayken, sımd yıne ıcecegım. suyu 3.5 olarak kapatmıs olacagım bu durumda.
ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı
gec kaldıgım ıcın kahvaltı yapamadım fırından kucuk borek aldım ıkı tane uzun ınce yufka borek evde yaptıkgımız dılımler gıbı degıl yanı.
ıkı ınce borek, acık sekersız cay ve elma kahvaltım olmus oldu,acık sekersız cay
oglene kadar 1.5 lt su ıcmıs oldum.
oglen: 5 kasık pılav, bır su bardagı cacık, uc kasık domates salatalık salatası, 5 kasık etsız turlu
aksama kadar acık sekersız cay, ıkı kayısı ve uc kucuk baklava.
baklavayı ben aldım kardesımın mezunıyetı ıcın.
uc yesıl erık yedım cıkmadan. 1 lt su ıctım.
ıs cıkısı eve geldım ve hemen spora cıktım.
aksam 7den 10 kadar hareket halınde olmus oldum.
yarım saat normal tempoda yuruyus spora gıderken,
yarım saat hızlı tempoda yuruyus kosu bandında ve hatta 5 dakıkasını kostum. 6 da yurudum 7 de kostum 200 kalorı yakmısım
20 dk bısıklet surdum 254 kalorı yakmısım
agırlık calıstım ayrıca.
sonra esımle cay bahcesınde bulusmak ıcın yuruyerek geldım sporda. evımız ıle aynı yolda zaten 35 dk kadr normal tempoda yurumus oldum.
ıkı tane erık vardı cantamda, onu ve 7-8 adet leblebı, ıkı uc adet fıstık, ıkı uc adet fındık ıle yemıs oldum. aslında su an acım ama sut ıcıp yatacagım.
toplam 1741 adım olmus / 8.7 km / 524 kalorı dıyorrrrrrrr
su ıctım 500 ml spordayken, sımd yıne ıcecegım. suyu 3.5 olarak kapatmıs olacagım bu durumda.