- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
asuman ablacımyasemin ablacım nasılsınızz...
Allah kabul etsin oruçlarını canım
Maşallah hem sıcak hem uzun günler hem 2 küçük çocukla iyi tutuyorsun
Beni hiç sorma aşırı yorgunum bir de kafam dolu üstüne üstlük şükür bu günümüze
Ellerine sağlık yenamderecedeki azimli bayanları da çooook tebrik ederim
Ellerine sağlık elizcim çok teşekkür ederim
şu an evdeyim ama o kadar yorgunum ki tarif edemem hem bedenen hem de kafa olarak yordular beni bugün
Sıcak demeden spora devam eden azimli arkadaşlarımı ayrıca tebrik ederim
Ben bugün yarım saat yürüdüm birde bir sürü dolaştım yani spora devam
Allah kabul etsin maşallah kuzularına daAminnn....evet çok sıcak....zaten acıkmıyorum ama çok susuyorummm....olsun ramazana hazırlık gibi oldu...çocuklarda bu ara iyiler çok şükür biraz oynuyolar biraz çizgi filim izliyolar biraz hep beraber oynuyoz yazıp çiziyoz derken geçinip gidiyoruz...
hakkaten bu sıra sen çok yoğunsun hep bi koştumacan bi telaşen var...Allah kolaylık versin...bi kahve yapımmi sana yorgunluğunu alır belki...
Rica ederim asu ablacım :)
Umarım kafanın yorgunluğu en kısa zamanda geçer.Beden yorgunlugundan kötü o malesef
canım bu Ramazam umresi , yani bütün ayı orda geçiriorsun , normalde umreye 15 günlük falan gidiyorlar , ben özellikle Ramazan umresi istedimm
Filizcim 105i gördüm , 102 ile başladım , şuanda 75im , yaklaşık 14 ayda verdim , 4 ayı geçkindir sabitim
Eki Görüntüle 740768
kızlar haydi kahveyee....
gerçekten yaptım şuan ve eşimle karşılıklı içiyoz...(o tv izliyo ben pc başında)...ama karşılıklı oturuyoz çok romantikiz demii...
Eki Görüntüle 740768
kızlar haydi kahveyee....
gerçekten yaptım şuan ve eşimle karşılıklı içiyoz...(o tv izliyo ben pc başında)...ama karşılıklı oturuyoz çok romantikiz demii...
afıyet olsunnnnnnnnnnn
bız de yanyana oturuyoruz esım kanal zaplıyor ben sıze yazıyorum baygın gozler ve yorgun bır halde. bugun yıldonumumuz ne romantıgız bız de vallaaaaaaaaaaa
eline sağlık bebeeemm , afiyet olsun sizee
bende kalkayım kocamla kendime yapayım bariii
kızlar elektrikli süpürge alacam siemens vsx6xtrm , çok beğendim ama baya pahalı , ama alacaz sanırım bakalımm)
kızlar elektrikli süpürge alacam siemens vsx6xtrm , çok beğendim ama baya pahalı , ama alacaz sanırım bakalımm)
Yenacım ayşe öğlen kilosunu face den yazmış.ama ben daha az önce gördüğüm için bildiremedim
Gece çalışıyormuş yoğunmuş kk ya uğraşmış ama girememiş bir türlü kilosu 106.7 geç ama söyleyin yine de
aynurcum nerden alıcan bayisindenmi...hepsi buradada var 100tl daha ucuz..ben ordan baya bi alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım daha uyguna gelsin dersen tavsiye ederim...
ben bosch kullanıyorum 9 senedir çok ta memnunum...iki sene önce anneme ve k.validemede aynısından aldık onlarda memnun...ama tabii ben evlenirken o model yeni bi model ve pahalıydı...şimdi modası geçti ve benim ozaman aldığım fiyatta duruyo...
Sıemens hakkında bilgim yok canım ama phılıps maraton var bende çok memnunum ben alalı 5 sene felan oldu şimdi daha yeni güzel modelleri de var bi bak istersen
Bu arada ben de kahvemizi hazırladım içiyoruz eşimle karşılıklı