Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacım ayşe öğlen kilosunu face den yazmış.ama ben daha az önce gördüğüm için bildiremedim
Gece çalışıyormuş yoğunmuş kk ya uğraşmış ama girememiş bir türlü kilosu 106.7 geç ama söyleyin yine de

Son düzenleme:
bugünkü menüm

iftar:

bir porsiyon fırında patates kızartması

3 kuru kayısı

9 lu çay.....

su 4 bardak şimdilik...yatana kadar enaz 2 litre olur....bi tanede yeşil çay içicem...

Aminnn....evet çok sıcak....zaten acıkmıyorum ama çok susuyorummm....olsun ramazana hazırlık gibi oldu...çocuklarda bu ara iyiler çok şükür biraz oynuyolar biraz çizgi filim izliyolar biraz hep beraber oynuyoz yazıp çiziyoz derken geçinip gidiyoruz...

hakkaten bu sıra sen çok yoğunsun hep bi koştumacan bi telaşen var...Allah kolaylık versin...bi kahve yapımmi sana yorgunluğunu alır belki...

Rica ederim asu ablacım :)
Umarım kafanın yorgunluğu en kısa zamanda geçer.Beden yorgunlugundan kötü o malesef

Allah kabul etsin maşallah kuzularına da
Kahve süperolur canım eşim az önce geldi birazdan içeriz bir kahve
Rica ederim asu ablacım :)
Umarım kafanın yorgunluğu en kısa zamanda geçer.Beden yorgunlugundan kötü o malesef

İnşallah hallolur problem de ben de rahatlarım dediğin gibi sabah kalkınca beden yorgunluğu kalmıyor ama diğeri gitmiyor malesef

hımmm anladım esıme de bahsettım hac kadar sevabı varmıs ramazan umresı cok mubarekmıs normal umreden bıle. maasallah sıze. ALLAH kabul etsın.

maasallah ya, hem umrenız hem kılonuz bıze de nasıp olsun ınsaallah

ıyı geceler hanımlar

nasılsınız

ben azıcık yorgun ama ıyıyımmmmmmmmm

esımle duzgun bır kutlama yapamadık, saat 9 bucukta canlı muzık olan cay bahcesınde bulustuk ama asırı ruzgar esıyordu bır saat ancak oturduk. muzık de bu aksam guzel degıldı, benım dogumgunumde cok guzeldı. neyse bu yıl boylesı nasıpmıs. basbasa sadece cay ıcmıs olduk. yemek ve hedıye olmadı bu kez. daha dogrusu esım hedıyesını onceden aldı bıleklık aldım takıyorum bır aydır ama ben ona hedıye alamadım tum planlarımı engelledı resmen gerek yok dıyerek. ben de ona oyuncak kucuk bır araba aldım, bır de esmaul husna ezberlemek ıstıyordu cepte tasınacak bır kıtap aldım.

kızlar haydi kahveyee....

gerçekten yaptım şuan ve eşimle karşılıklı içiyoz...(o tv izliyo ben pc başında)...ama karşılıklı oturuyoz çok romantikiz demii...

Eki Görüntüle 740768

kızlar haydi kahveyee....

gerçekten yaptım şuan ve eşimle karşılıklı içiyoz...(o tv izliyo ben pc başında)...ama karşılıklı oturuyoz çok romantikiz demii...

afıyet olsunnnnnnnnnnn

bız de yanyana oturuyoruz esım kanal zaplıyor ben sıze yazıyorum baygın gozler ve yorgun bır halde. bugun yıldonumumuz ne romantıgız bız de vallaaaaaaaaaaa

afıyet olsunnnnnnnnnnn

bız de yanyana oturuyoruz esım kanal zaplıyor ben sıze yazıyorum baygın gozler ve yorgun bır halde. bugun yıldonumumuz ne romantıgız bız de vallaaaaaaaaaaa

eline sağlık bebeeemm , afiyet olsun sizee

bende kalkayım kocamla kendime yapayım bariii

yap yap iyi gidiyo ya özlemişim bende hoşuma gitti...bide ananem umreden yeni geldi hurma getirmişti 3 tanede onu yedim yanında bir yandanda seni anıyodum...umreye gidiyo falan diye anlattım eşime biz ne zaman gidiyoz diye takıldım....

kızlar elektrikli süpürge alacam siemens vsx6xtrm , çok beğendim ama baya pahalı , ama alacaz sanırım bakalımm )

kızlar elektrikli süpürge alacam siemens vsx6xtrm , çok beğendim ama baya pahalı , ama alacaz sanırım bakalımm )

aynurcum nerden alıcan bayisindenmi...hepsi buradada var 100tl daha ucuz..ben ordan baya bi alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım daha uyguna gelsin dersen tavsiye ederim...

ben bosch kullanıyorum 9 senedir çok ta memnunum...iki sene önce anneme ve k.validemede aynısından aldık onlarda memnun...ama tabii ben evlenirken o model yeni bi model ve pahalıydı...şimdi modası geçti ve benim ozaman aldığım fiyatta duruyo...

Son düzenleme:

Sıemens hakkında bilgim yok canım ama phılıps maraton var bende çok memnunum ben alalı 5 sene felan oldu şimdi daha yeni güzel modelleri de var bi bak istersen
Bu arada ben de kahvemizi hazırladım içiyoruz eşimle karşılıklı

Canım 106 mı,116 mı.?

Bir haftada 10 kilomu vermiş.:26:

neyse haftaya yazdığın da eklerim artık...

Zeynom & Asumm sağolun cücüşlerimm )

hepsi buradadan baktım 720 tl ,bayide 740a düşmüş ama taksit seçenekleri daha mantıklı

aklımda 3 marka var zaten 1.siemens 2.bosch 3. philips

eşim Adana'dan 10 kg. şalgam suyu getirmiş..

İçer içer güzelleşiriz artık

Bosch logo 2000 W
BSG62004

bak bu...hem kaliteli hem ucuz reklamlar....böyle bi reklam vardı bir zamanlar ama ne reklamıydı hatırlayamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…