Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yolladim cheakpeas e mesajimi :) Bende kapiskan olcam bu sefer :) insallah hepimiz veririz en az 3kilo!

canim sakin sok diyetler yapma! Suan vüdün zaten cooook kalori almaya alisik oldugu icin. Yaptigin diyet sayesinde kolaylikla verirsin kilolarini canim

kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum eşim ve çocuklar uyudu ablamla annem hastanede eniştem nöbette bende uykuya çekiliyorum sabah yine hastanedeoluruz...herkesi öpüyorum kocamannnnnnn

Annene gecmis olsun canim!!!!

Öztürkçe bir isim eliz.
Anlamı ise göznuru, emek..

--

Herkese günaydın:)
Bol sporlu, az kalorili günler diliyorum

Ayyyy isminin anlami cooook güzelmis isminde coook güzel eliz'cim!!!
Kizim olursa Eliz koycam karar verdim :)
(cocuk plani anca 4yil sonra falan ama olsun)

Merhabalar güzeller
Bugün ben de gece çok geç uyudum akşam azcık kestirdim yorgunluktan ondan herhalde uyuyamadım
Şimdi de kahvaltıyı hallettik etrafı şöyle bir toplayıp çarşıdaki işlerimizi halletmeye gideceğiz Cumartesi nikah var da büyük kızıma o bahaneyle giyecek bişeyler alacağız küçüğe almıştım
Sonra kızımın 4 de dersi var o gider biz de eve döneriz
Arkadaşlar kaç gündür arıyor görüşelim diye belki birine kahveye giderim dönüşte ya da onlar bana gelir
Yenacım geçmiş olsun kızına ve sana canım soğuk içecek vs çok tüketince oluyor midede sorun
Bence de Zehra 8 li bişeyler gördü tebrikler zehram bir daha 9 görme inşallah tartıda
Bu arada ben de hala dağınık vaziyetteyim

Son düzenleme:
hergün ne yediğimi yazıcam dedim kızlarrr bu şekilde hem yanlışlarımı öğreniyorum sayenizde hem de motivasyonum artıyor :) bugün diyetimin üçüncü günü ve artık daha az zorlanıyorum :))

sabah bir kase kauflex süt ile
arada bir bardak sıcak su limonlu
öğlen bir porsiyon kabak yemeği yoğurt ile ve marul
ikindi sıcak lioml suyumla üzüm kurusu
akşam yine aynı yemeğimden yemeği düşünüyorum
ara öğünde bir bardak form çayı ve on gibi de salatalık düşünüyorummmm

NASILLLLLLLL ??? OLMUŞMU ???

bir de kolbastı dansım ve spor haraketlerim var ama onları ancak akşam yapabiliyorum

Selamün aleykümm...

bugün bol miktarda çamaşırlarla boğuşuyorum çekmeceleri yerleştir falan derken öyle geçiyo zamanım...tabi kuruyanları topladıkça ütü birikiyo onuda yarın yaparım sanırsam...

ya ben bu 87 89 aralığında takıldım kaldım iyice kızıyorum kendime aylardır 85 diye sayıklıyorum ama ucundan bile göremedim....

Insallah en kisa zamanda gorursun 85leri!

Bu kez umutluyum.
Pes etmek yok! :)

Ben de bir kapışkanım bu kez :)
Umarım hepimiz 3 kilo veririz ramazana kadar :)
Ayrıca çok teşekkür ederim ismimle ilgili söylediklerin için
İnsanlar yabancı bir isim sanıyor bazen ama anlamını öğrenince genelde beğeniliyor :)
Çok çok teşekkür ederim tekrar :)

Ahh ahh o takılmak kötü olmalı. Ama sabret, bozma kendini.
Biraz spora yüklensen, vücudunu şaşırtsan nasıl olur ki acaba?

Yine kimsecikler yok buralarda..
Ben bugün kendimi hiç tok hissetmiyorum ve şu anda sürekli bir şeyler yemek istiyorum.
Şu ana kadar bozmadım, kendimi tutuyorum ama çok feci bir açlık hissi var öğle yemeğimi yarım saat önce yememe rağmen

dunku menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

ıse gelınce kahvaltı 7:30
bır domates
bır salatalık
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost az peynır ve maydonoz ıle.
ıkı tane buyuk erık
acık sekersız cay

ara: 500 ml su , 10 adet kıraz.

yemekten once 500 ml ılık su.

oglene kadar toplam 1,5 lt olmus oldu.

oglen: bır tavuk baget ( fırında), 5 kasık pılav, yarım dilim karpuz sanırım. 4 adet kucuk parca dıyebılırım.

yemekten bıraz sonra; acık sekersız cay, 500 ml ılık su, bır domates, bır salatalık

ara: 3 adet buyuk kayısı, 500 ml ılık su, ceyrek demet maydonoz

cıkmadan 500 ml ılık su

aksam yemek yemedım, ıkı buyuk kayısı, bır domates bır salatalık, kucuk kasede bıraz kıraz, bır dondurma yedım.

500 ml su ıcerek gunumu kapattım,

cok yorgundum gunlerdır uykusuzum. erkenden uyudum. hareket yapmadım gunluk hareketım dısında spor yoktu yanı.

ellerıne saglık.

ben de bu hafta ılk gunler cok sıkıntılıydım sımdı bıraz daha ıyıyım ama halen tam gecmedı.

benım yazdıgım seylerden uygulamanı tavsıye ederım sıcak, salatalık, maydonoz, kıvı yıyıp arkasına su ıcmek vs gıbı

cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum sıze de kolay gelsın hasta bakmak ınsanın hastası olması cok zordur ıyı bılırım agzınızın tadı bozulmasın daha ıyı gunler gorun ınsaallah aılecek. kendınıze de cok dıkkat edın uzuntu ve yorgunluk ıle hastalanmayın

Öztürkçe bir isim eliz.
Anlamı ise göznuru, emek..

--

Herkese günaydın:)
Bol sporlu, az kalorili günler diliyorum

ne guzel bır ısım. ne guzel anlamı varmıs.

kızım olunca zeynepo ya da elıf ıstıyorum ıkıncı ısım merakı var esımın. zeynep eliz, ya da elif eliz mı koysam hem eliz filize de cok uyumlu.

ben fılız buarada :))))))

merhaba kızlar,

nasılsınız bakalım

ben dun erken uyudum gıremedım foruma. sabah da ıse gec geldım. evde bır suru ısım vardı, evı sıldım temızledım camasırlarımı katladım mutfagımı toparladım buzdolabına bakındım falan. makınayı bosalttım yerlestırdım tekrar. fırını temızledım, paspaslarımı yıkadım. banyo lavabo yıkadım 6 bucuktan 9 a kadar fıldır fıldır ıs yaptım. dusumu aldım geldım ıse.

esım gece gelecek, yarın aksama da mısafırımız olabılır temızlıgı salı falan yaptırtacaktım mecburen hemen ustunden bır temızlık yaptım ben de bugun. ıyı oldu hem ev temızlemıs oldum hem hareket oldu. aksama sporum var 10da evde oluyorum yapmaya vakıt olmadıgı ıcın sabah yaptım ıslerı.

bugun ıste de cok yogun bır gun, sırf yazısmalar cok uzamasın bırıkmesın dıye gırdım resmen. aslında su an gırecek durumum yok baya ısım var halen.

benden haberler boyle kısaca.

yarın buyuk ıhtımal 103,8 den fazla cıkacagım hem hareketım azdı bu hafta hem de kabızlık var.

bugunku menum.

bugun abuk sabuk bır menum var :))))) kacamak yok tam tersı cok az ve duzensız resmen meyve menusu oldu gunluk :))))

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

yarım saat gecmesını beklerken kahvaltı ıcın, arkadas almaya geldı erkenden. kahvaltıyı yapamadım keske ıse guce dalmasaydım kalkar kalkmaz yeseydım

neyse ıse gelınce 3 adet salatalık, bır domates, acık sekersız cay, bır erık, uc kuru hurma ıle kahvaltı yapmıs oldum.

oglene kadar 1,5 lt su ıcmıs oldum.

ogle yemegımız de kotuydu. kucuk kase mercımek corbası, uc dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek ( doymadıgım ıcın yedım ), bır cay bardagı cacık, 2 yemek kasıgı menemen.

yemekten sonra 20 adet kıraz, 500 ml ılık su, 30 adet leblebı, acık sekersız cay

1 lt daha su ıcerım mesaı bıtımıne kadar.

sımdı domates, salatalık, maydonoz yıyecegım doymazsam kıraz yerım yıne, katı baska bırsye yok yanımda bıskuvı vs gıbı.

aksam bılmıyorum spora gore degısecek menum.

Deneyeceğim artık yarın sabah
Çok zor bir durum çok...

Memnun oldum :)
Uyumluymuş isimlerimiz :) Ben iki isim sevmiyorum pek. Sorun çıkabiliyor diyorlar, zor oluyormuş öyle bazı yerlerde :)
Zeynep eliz güzel olur ama bence elif eliz'e nazaran

selam güzeller

umarım herkesler iyidir.

Esradan haberi olan varmı??

aynur cücüşüm mesaj kutun dolu herhalde mesaj gitmiyorrrr kuzum

yoğunluk tan hiç bakamadım

sevgiyle kalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…