- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
benim içinde süper olur...listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar
kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi
adıma ama denicem...
kızlar acil durummmm !!!!
nasıl moralim bozuk bir bilseniz foruma dün doksan küsür olduğumu yazmıştım ama epeydir tatılmadığımı söylemiştim yaklaşık iki aydır ah
ahhhh bu iki ay var ya bana yol u elektrik olarak değil kilo olarak dönmüş(
ne mi yaptım bu iki ay da ?
finallerim vardı akşam eve gekip odama girip uazanıp ders çalışıyodum acaip bir şekilde bu tam iki ay sürdü ve yemek için bile odadan çıkmıyorum paso kahve ( filtre şekersiz) ve çikolata falan iki ay hep böyle geçti sosyal hayatım bile yoktu hedefime ulaştım onur belgesi geliyor ama ben sadec onur belgei istemiştim bu kiloları değil
şu anki net kilommm üfffff 107.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldımm moralim çok bozuk napayım şok diyet mi yapayım bir hafta sadece su mu içeyim offf offffffffffffffff yada gidip kendimimi atayım ????
kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum eşim ve çocuklar uyudu ablamla annem hastanede eniştem nöbette bende uykuya çekiliyorum sabah yine hastanedeoluruz...herkesi öpüyorum kocamannnnnnn
Öztürkçe bir isim eliz.
Anlamı ise göznuru, emek..
--
Herkese günaydın:)
Bol sporlu, az kalorili günler diliyorum
Selamün aleykümm...
bugün bol miktarda çamaşırlarla boğuşuyorum çekmeceleri yerleştir falan derken öyle geçiyo zamanım...tabi kuruyanları topladıkça ütü birikiyo onuda yarın yaparım sanırsam...
ya ben bu 87 89 aralığında takıldım kaldım iyice kızıyorum kendime aylardır 85 diye sayıklıyorum ama ucundan bile göremedim....
Insallah en kisa zamanda gorursun 85leri!
valla bebişim ben yaklaşık 1.5 yıldır olabildiğince az işlenmiş gıda yiyorum , aynen dediğin gibiyim kendimi kelebek gibi hissediyorum artık
sakın bırakma canım , eninde sonunda başaracaksınnn :129::129::129:
Yolladim cheakpeas e mesajimi :) Bende kapiskan olcam bu sefer :) insallah hepimiz veririz en az 3kilo!
Ayyyy isminin anlami cooook güzelmis isminde coook güzel eliz'cim!!!
Kizim olursa Eliz koycam karar verdim :)
(cocuk plani anca 4yil sonra falan ama olsun)
Selamün aleykümm...
bugün bol miktarda çamaşırlarla boğuşuyorum çekmeceleri yerleştir falan derken öyle geçiyo zamanım...tabi kuruyanları topladıkça ütü birikiyo onuda yarın yaparım sanırsam...
ya ben bu 87 89 aralığında takıldım kaldım iyice kızıyorum kendime aylardır 85 diye sayıklıyorum ama ucundan bile göremedim....
Ahh ahh o takılmak kötü olmalı. Ama sabret, bozma kendini.
Biraz spora yüklensen, vücudunu şaşırtsan nasıl olur ki acaba?
sağol canım...
uzunnnn bir aradan sonra bu hafta spora başladım canım günlük 40 dakika yapıyorum bakalım ne kadar şaşırıcak vucudum...
bu parça iyi geldi şuan bana.....
rahatlattı, sakinleştirdi beni.....
Gel Sar Beni (Selçuk Balcı) - YouTube
fıstıklar RAMAZANA KADAR 3 KİLO KAPIŞMASIna katılmak isteyenler güncel kilolarını bildirsinler , ben ilk listeyi yaparım , sonrasında siz tamamlarsınız
Nasıl geçti gününüz? :)
İki gündür tuvalet ihtiyacımı gideremiyorum, umarım sabah gelir artık
Onun dışında iyiyim, mutluyum.
Bugün takı yapmaya başladım. Çok güzel bileklikler yaptım kendime bi de annemin arkadaşına.
Yeni hobim bu
merhaba kızlarnasılsınız.ben iyiyim şükür denizlideyim dediğim gibi.bu sabah saat 8 de çıktıkevden şimdi geldik.annemi diz için getirmiştik doktora menisküs ameliytı old onlar hastanede ablam kaldı başında.eşim ve ben döndük .hemencikbakayım ne etiiniz diye ama hm yorgunlu hem stres çok bitkinim.ameliyatta annemin tansiyonu 21 olmuş ablamın çalıştığı hastane olduğundan oda girdi ameliyata şükür atlattı .rabbim tüm hastalara şifa versin.herkese iyi geceler
Öztürkçe bir isim eliz.
Anlamı ise göznuru, emek..
--
Herkese günaydın:)
Bol sporlu, az kalorili günler diliyorum
Deneyeceğim artık yarın sabahellerıne saglık.
ben de bu hafta ılk gunler cok sıkıntılıydım sımdı bıraz daha ıyıyım ama halen tam gecmedı.
benım yazdıgım seylerden uygulamanı tavsıye ederım sıcak, salatalık, maydonoz, kıvı yıyıp arkasına su ıcmek vs gıbı
ne guzel bır ısım. ne guzel anlamı varmıs.
kızım olunca zeynepo ya da elıf ıstıyorum ıkıncı ısım merakı var esımın. zeynep eliz, ya da elif eliz mı koysam hem eliz filize de cok uyumlu.
ben fılız buarada :))))))