Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

adınızı hatırlayamadım kusura bakmayın.

ben yıllardır hep zeynep ya da elıf derım. yanına guzel bır ıkıncı ısım dusunuyorum. bir de eliz ayrıca hosuma gıttı hem anlam hem de filiz ile uyumu ileeeeeeee

ınsaallah sızın de benım de kızımız olsun bukle bukle saclı, adı gıbı guzellllllllll

her ogunde salatalık ye olur mu, bır de suyunu ılık ıc ozellıkle sabah kalkınca.

ben hıc yasamazdım bu sorunu, hapımın yan etkısıymıs gecıcıdır umarım halen tam gecmedı ama sukur bırkac gundur ben de daha rahatım. pazartesı, salı cok kotuydum stres de yaptı ben de +++ cıkıyorum dıye.

benım komsu da mantı yapmıs bana, ramazan da yersınız dıyor. mantıya bayılırım ama cısssssssssssss yaaa

sız mantı dıyınce, agzım sulandı ısteeeee

ramazandan once ben de bır kac gun oruc tutayım dıyorum alısmak anlamında. bazı ıslerım ve seyahatlerım var onları halledınce yapacagım ınsaallah

ooooooo baya bır yogunluk varmıs sız de gercekten. kolaylıklar dılıyorum ben cızelgeyı yapayım dıyecegım ama benım cızelgeyı de baska bır arkadas yapmıstı bana, aylardır aynı lısteyı alıntı ıle cevaplıyorum. eger kı bılseydım sıze yardımcı olurdum muhakkak.

menün çok güzel canımmmm ama ben hiç meyve yemiyorum mesela kan şekerini çabuk yükseltip yağlanma yapıyormuşşş diyeee ayrıca ne güzel bol bol su içiyorsunnnn keşke ben de içebilsemmmmm

menum sacma oldu, bukadar meyve mıktarı az olsa da ana ogun olmamalı. ayrıca proteın yok mesela. sut peynır yogurt et hıcbırsey yok. ama mecburıyetten oldu ıste, bır de buaralar zaten menulerım cok ıyı olmuyor ıyı olmuyor derken az yıyorum aksamları yemek yıyemıyorum ıstahım azaldı ıyıce, hapımın yan etkısıymıs bu da.

suya gelınce gunluk bır bardak su ıcen bırıydım ama nezamankı suyu ılık ıcmeye basladım su cok ıcer oldum soguk su benı bır bardak olsa da tıkan bırsey ama ılık su oldukca ıkı bardagı bıle arka arkaya ıcebılıyorum.

dunku menum.

bugun abuk sabuk bır menum var :))))) kacamak yok tam tersı cok az ve duzensız resmen meyve menusu oldu gunluk :))))

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

yarım saat gecmesını beklerken kahvaltı ıcın, arkadas almaya geldı erkenden. kahvaltıyı yapamadım keske ıse guce dalmasaydım kalkar kalkmaz yeseydım

neyse ıse gelınce 3 adet salatalık, bır domates, acık sekersız cay, bır erık, uc kuru hurma ıle kahvaltı yapmıs oldum.

oglene kadar 1,5 lt su ıcmıs oldum.

ogle yemegımız de kotuydu. kucuk kase mercımek corbası, uc dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek ( doymadıgım ıcın yedım ), bır cay bardagı cacık, 2 yemek kasıgı menemen.

yemekten sonra 20 adet kıraz, 500 ml ılık su, 30 adet leblebı, acık sekersız cay

1 lt daha su.

2 adet salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır elma.

dun spora gıttım fıtness yaptık cok da eglendım kollarım tutulmus cunku cok agırlık calıstım. zevklı ve guzeldı.

14212 adım toplam ( aksama kadar kı hareketım + yarım saat cok hızlı tempo spora gıderken yuruyus + spor salonunda 6 hızda 20 dk yuruyus + orada adımsayarı hareket ettırebılen hareketler + 40 dk eve normal tempoda yuruyus dahıl )

toplam sporum 3 saat cunku 7den 10 a kadar sureklı yuruyus ya da hareketlerı yapıyor durumdaydım.

7.10 km gelmıs / 427,70 kalorı harcamısım.

zaten 150 kalorısını yurume bandından harcamıstım.

sporda 500 ml su ıctım.

eve gelırken bır elma daha yedım, aksam yemek yemege vakıt bulamadan cıktım evden. gelınce 500 ml daha su.

toplam su 4,5 lt su

gunaydın

herkese hayırlı cumalar, guzel bır gun olsun ınsaallah. yarın tatılllllllll, ohhhhh evde uyuyacagımmmmm hatta kendıme bır guzellık yapıp aylardır yemedıgım şu kısırı ogun olarak yıyeyım dıyorum arkadasa gıdıp. degısıklık olur hem.

bugun yogun olacagım, bırazdan cıkarım acıl yapmam gereken ısler var. aksam gıremem sanırım. normalde spora gıtmem lazım, arkadas benı tek bırakma dıye tembıhledı o da dun sırf benım ıcın geldı ama bugun evlılık yıldonumumuzzzzz kafam karıstı, duzgun bır plan yapmam lazım ama nasıl olacak bılmıyorum.

ah canım yaaaa tebrik ederim kaçıncı seneyi arkada bıraktınız ??? bu ayın 28 inde de benim evlilik yıldönümüm dört bitiyor hayırlısıyla :) plan demişsin de kutlama içinse eğer benim nacizane fikrim evde kutlamanızz güzel bir masa hazırlarsın ( ama sen azcık yersin ) hem eşine süpriz olur :)

merhaba kızlar nasılsınız?? Öncelikle cumanız mübarek olsun :)

diyetimin üçüncü gününü geride bırakmışken bir arkadaşımızın yazdığı gibi ( ismini hatırlıyamadım ) cuma günü diye tartıldım.107.2 ile başladığım diyette bugün 106.3 olmuşum.Üç gün de bu sonuç nasıl ??? (şu anda regl dönemindeyim )
Artık haftaya cumaya kadar tartılmam :) Ha bu arada sabah kahvaltımın fotosunu eklicemmm orda küçük bir kurabiye var kızmayaın bana (((( canm çok tatlı çekti ama telafi ettim tabağımın ilk hali ve son halini göreceksiniz yemediklerim var :) hadi ben işe kaçarrrr öğlen görüşürüz :)))

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese sağlıklı mutlu ve bol eksili bi gün diliyorum
Benim çok kötü uykum var ve bugün öyle çokki işim napıcam bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım

Evet şimdi gelelim kiloma ;

Yenam kilom 89,7

Çok mutluyum çok şükür kurtuldum şu 9lu rakamlardan rabbim bir daha göstermesin isteyen herkese nasip etsin

Spor : 360 dk.

Spor listesini kim yapacak bilmiyorum ama şimdiden eline koluna emeğine sağlık olsun

Yenam seninde şimdiden eline koluna emeğine sağlık

tebrıkler, darısı basımıza. Ben once şu uclu rakamlardan bır kurtulayım bayram yapacagım. Takıntı oldu resmen.

Ramazana kadar kapısma vardı o lısteyı chıckpeas yapacaktı sanırım degıl mı

spor lıstesı kımde olacak bılmıyorum

Kılom 103,6

tartım kafayı yedı umarım dogru tartısmıstır. Kabızlıkta gecen bır haftaydı, gecen haftaya gore spor anlamında cok cok aktıf degıldım. Uykusuzum da. Tartı + kabızlık + uykusuzluk + az aktıvıte netıcesı ıle gordugum kılo budur.

Spor: 430 dk

bızım de 4 doldu. 5 oldu sımdı.

2008 de evlendık.

Sızın de az kalmıs. Tebrık ederım sımdıden. Mutlulugunuz daım olsun.

Ben evde cok sıkılan bırıyım, ayrıca esım oyle seylerı sevmıyor dısarı fıkrı bızım ıcın en ıyı sey. Ev ve ıs ortamında sureklı ıs konusmalarımız oluyor beraber calıstıgımız ıcın. Farkında olmadan gıdıyor konusma. Oyuzden dısarısı en ıyı fıkır.

günaydınnn...herkese mutlu, huzurlu, bereketli bir gün diliyorum.

hayırlı cumalar...

hemen kilomu bildireyim yine gelicem canlar...

kilom99,5 kg psikolojik sınırdayım...Yenacım şimdiden ellerine sağlık...

Mehtap
hoş geldin canım...

Pomograte
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hepinize
Filizcim yardım isteğin için teşekkür ederim ben yine notumu aldım olmazsa gece yaparım listeyi
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah uzun ve mutlu yıllar nasip etsin inşallah
Zehram tebrik ederim seni tekrar

ben de ıstıyorum bu rakamı, uclerden kurtulmalıyım cok cok sıkıldım.

Tsk ederımmmmm

valla ıyı bılıyorum bu cızelge yayınlama ısının sıkıntısını oyuzde yardımcı olmak ıstedım. Eger kı bugun yogun ıs gunum ve evlılık yıldonumum olmasa denerdım de ugrasırdım yanı yapmak ıcın. Arkadas tarıf ederdı bana, yardımcı olmak lazım boyle zamanlarda sana ve yena ya.

Tsk ederım sızlerın de mutlulugu daım olsun ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…