Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asucum başbaşa kalmışız...

kızlar parkta çok yoruldular gelince hemen yıkadım küçüğüm uyudu...büyük kızda pek bi duygusal bugün

hala yatmadı biraz onla ilgileneyim hatta belki beraber uyuruz...bende kaçıyorum hayırlı geceler....:KK54:

İyi geceler canım
Benim büyük de hassas bu ara hatta önceki günbirlikte yattık biz de:)

herkese günaydın...çok sıcakkkk...Allah yardımcımız olsun...

Esra dan haber çıkmadı değil mi? merak ettim...inşallah iyidir dayısı. Allah şifa versin ona ve tüm hastalarımıza...

Pomo balık yağı bilgileri için teşekkürler..bende casaret edebilirsem kullanıcam...faydalı yağ tüketimim çok az benim...

Kızlar dün akşam adet sancım dayanılmaz oldu ağlaya ağlaya gittim acile iğne oldum yinede 1 saatten fazla sürdü geçmesi...uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. ağrıdan bitkim düşmüşüm gece nasıl uyudum bilmiyorum...her ay azda olsa olurda bu sefer çok kötüydü...üşütmüşüm birde akşam ağrım az diye eve gidince 2 saat sil süpür.ayakta durmak beter yaptı...

Beslenmem genel olarak iyiydi...tartılmıyorum zaten şuan karnım davul gibi...

şimdilik ben kaçtım...görüşürüz:KK16:

Geçmiş olsun nevinciğim...Çok zordur adet ağrısı.. öncedeleri çok çeken biri olarak biliyorum ben de...
Doğumlardan sonra tamamen olmasa da bitti sayılır...
Öğrenciliğim de ve iş hayatım da her ay izinli yahut hastanelik olurdum herkes nedenini bilir di artık :KK66:

Kaybolduuuuuuummmmmmm biri beni bulsun :)

Oooovv şeker kız mehtapp gelmiş...N'aber canım.?

merhaba kızlarnasılsınız.ben iyiyim şükür denizlideyim dediğim gibi.bu sabah saat 8 de çıktıkevden şimdi geldik.annemi diz için getirmiştik doktora menisküs ameliytı old onlar hastanede ablam kaldı başında.eşim ve ben döndük .hemencikbakayım ne etiiniz diye ama hm yorgunlu hem stres çok bitkinim.ameliyatta annemin tansiyonu 21 olmuş ablamın çalıştığı hastane olduğundan oda girdi ameliyata şükür atlattı .rabbim tüm hastalara şifa versin.herkese iyi geceler

Emine ciğim anneciğine geçmiş olsun...ÇAbucak toparlanır inşallah...

İyi geceler canım
Benim büyük de hassas bu ara hatta önceki günbirlikte yattık biz de:)

neden hassas ,nesi var.??

Eşim Adana'da iş nedeniyle, ben de bu gece bebelerimle birlik te uyuyacağım.:KK66:

----

Son düzenleme:
iyi geceler....
bu gece uyku haram bana heralde; uyuyamadım kaç saattir ben yaaa.....
bişeye çok sinirlendim, acayip hemde.
birgün birine patlarsam iyi patlicam, ve hakedecekte o patlamayı....
sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlamayın sakın canlarım, bunların kkyla hiç alakası yok, benim reel hayatımla alakalı.
kaç saattir uyku tutmayınca kalktım bende pc açtım şimdi.....
puffffffffffffffff:KK4::KK4::KK4:
sinir olmamak elde değil:KK47::KK4::KK4::KK4:
bunun ne olduğu ise bende kalsın kızlar.....
neyse ben geçmişe bakıyım bari..........

selam mehtapppp.....
hangi rüzgar attı seni buraya kuzum:)
yoksa sende benim gibi sinirmi oldun bişeye gece gece......
nasılsın görüşmeyeli?

bugün tvde elazığdan birinin evinde yemek programı çekmişler, ona bakmıştım gündüz, ve sen gelmiştin aklıma biliyomusun izlerken.........

Gökten altin yagsa bana teneke duser misali :) durumum bu. Isten bi bucuk ay calistiktan sonra ciktim. Tabi diyet myet bisey yapamadim. Baska is buldum diye ayrildim. Orayada egitime gittim bi hafta. Proje daha baslamadi diye ise baslamadim iki aydir oyaliyorlar sacma sapan bisey oldu yani. Bunlar beni oyalarkende teyzem ameliyat oldu miyomlardan sonunda bir ay onda kaldim. Bebisle teyzosuma baktim. Uc hafta once dondum eve. Dugunler basladi milletin onlara gidip geliyoruz bende bi icraat yok bahtim kara anamm :))))

hoşgeldin tekrardan canım.
teyzenede çok geçmiş olsun.

merhaba kızlarnasılsınız.ben iyiyim şükür denizlideyim dediğim gibi.bu sabah saat 8 de çıktıkevden şimdi geldik.annemi diz için getirmiştik doktora menisküs ameliytı old onlar hastanede ablam kaldı başında.eşim ve ben döndük .hemencikbakayım ne etiiniz diye ama hm yorgunlu hem stres çok bitkinim.ameliyatta annemin tansiyonu 21 olmuş ablamın çalıştığı hastane olduğundan oda girdi ameliyata şükür atlattı .rabbim tüm hastalara şifa versin.herkese iyi geceler

amin.
anneciğinede çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah anneciğine.
öpüyorum canım:KK54::KK54:

GÜNAYDIN GÜZELLER
Napıyonuz bakem ben iyiyim şükür diyette süper gidiyo yani herşey yolunda sizlerde iyisinizdir inşallah :KK34::KK34:
Herkese güzel ve az kalorili bi gün diliyorum :KK16::KK16:
tşkler kızlar seksen küsür dediğim gün çok mutlu olucam şoklardayım hala kalayım spor yapayım ev dışında spor yapamıyorum ramazanda bol bol iftardan sonra yürüyüş düşünüyorum üfff inşallah ben de hızlı kilo verebilirim kızlar burası çok iyi geldi bana yoksa bu kiloyu gördükten sonra diyeti kesin bozmuştum ama ben araöğünümü üzümümü yiyorum inşallah doğru şeyler yapıyorum tam bir hafta tartılmıcam çarşamba günü tartılıp kilomu tabiki sizlere yazıcam onun haricinde hergün ne yediysem size yazıcam böyle olduğunda konsantrem artıyor hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm
Canım bence cuma günü tartıl kilonu bildir cuma günü yenam kilo listesi yapıyo görmüşdündür belki 2 hafta sürekli bildirim yaparsan sende listeye girersin canım :KK34::KK34:
:KK9::KK9::KK9:seni almıcam işte listeye...hııhhh...sen zaten çok güzel kilo veriyosun...:KK9::KK9::nazar::nazar:

şaka tabikii..yazdım gitti...çizelgendeki kilonumu yazıyorum....:44:

senin nezdinde katılan diğer arkadaşlarada sesleniyorumm...şuanki kilonuzu mesajla yazarsanız bana sevinirim..benim kafa gidip

geliyo okuyorum unutuyorum sonra...oyüzden sağlam olsun yanii..
Kuzum neden beni almıyosun listeye ağlayayımmı ben şimdi:KK5::KK5:
Hıhh okudum Aynurum yapıyomuş listeyi işte ben onun yanına gidiyorum :21::21::21:
Hem ordaki kilomu güncellememişim yine şuan çok iyi bi yerdeyim rabbim o rakamları bir daha göstermesin inşallah yarın görürsünüz:KK34::KK34:
Şaka bi yana seviyorum seni kuzum öpüldün :KK54::KK54:

aşkam bir kase kauflex yedim form çayımı içtim ve şimdide bir salatalık yedimmm bence iyi yani acaba sizceee ???

bir de kauflexi süt ile tükettiğim için yoğurt yiyemiyorum yarın kabak da yiyecem yoğurt öğlen yemeğimde akşam kauflex yemesem mi ???
Canım aynurumda sölemiş bende kauflex'i fazla tüketmemeye çalış sonuçta hazır gıda onun yerine yiyeceğin bi baklagil bi sebze seni daha iyi besliyecektir:KK34::KK34:
Emine abla annene çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...Amiiiinnn :KK16::KK16:
iyi geceler....
sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlamayın sakın canlarım, bunların kkyla hiç alakası yok, benim reel hayatımla alakalı.

Meyra kuzum her neye canını sıktıysan değmez boşver herkesin yaptığı yanına kar kalır seninde üzüntün yanına kar kalır :KK34::KK34::KK34:

Mehtap... Kaçak nerelerdesin sen bakıyim hoşgeldin tekrar aramıza inşallah bir daha gitmezsin biyerlere :KK16::KK16:

günaydııınn canlarıımm :KK16::KK16::KK16:

kocayı okula yolladım , süt geldi onu ocağa koydum , kahvaltı yapmadım , halen sürünyom ortalıktaa :KK9::KK9::KK9:

RAMAZANA KADAR 3 KİLO KAPIŞMASI İÇİN mesajları en geç yarına kadar bana yollayın cücüşlerimmm , herkesi öptüüümmm:KK54::KK54::KK54:

HAYIR !!!!!
[/b][/font][/sıze][/color] $kitle.jpg

Son düzenleme:
bende elimden geldiğince yememeye özen gösteriyorum fıstığımm , zaten bizleri bu hale getirenlerde yine malesef bunlaarr :KK25::KK25::KK25:

Malesef bunlar bu hale getirdi evet :KK43:
Ama biliyor musun ablacım, on gün dahi olsa böyle şeyler yemiyorum ya kendimi çok daha hafiflemiş hissediyorum.
Belki psikolojik, belki gerçekten hafifliyorum bilmiyorum ama onlar olmadan çok daha iyi hissediyor bedenim :KK16::KK16:

Malesef bunlar bu hale getirdi evet :KK43:
Ama biliyor musun ablacım, on gün dahi olsa böyle şeyler yemiyorum ya kendimi çok daha hafiflemiş hissediyorum.
Belki psikolojik, belki gerçekten hafifliyorum bilmiyorum ama onlar olmadan çok daha iyi hissediyor bedenim :KK16::KK16:

valla bebişim ben yaklaşık 1.5 yıldır olabildiğince az işlenmiş gıda yiyorum , aynen dediğin gibiyim kendimi kelebek gibi hissediyorum artık :21::21::21:

sakın bırakma canım , eninde sonunda başaracaksınnn :129::129::129:

eliz teşekkür ederim cnm. valla yokum ne zamandır ya:KK43: işleirm çok yoğun yazışmalar fln derken gün bitiyo.

1.73 ve nevincim çok çokk geçmiş olsunnnnnn

hoşgeldin bebeeem , nerelerdessiiinn ? inan bugün aklıma geldin , nerde bu kız dedim haaa :44::44::44::44:

kolay gelsin Asuumm , öperiiimm :KK54::KK54::KK54:

canım bence k-flakes çok iyi bir tercih değil , onun yerine bi porisyon sebze yada hiç olmadı ton balıklı salata yesen bile daha iyi olurdu , benim naçizane fikrimm :KK34::KK34::KK34:

Çok teşekkür ederim canım :)

Yarın sabah tartılıp güncel kilomu bildireyim canımm :)

Ahh canımm. 90ları görünce ben de aynısını hissettim ama sakın ha sakın şok diyetlermiş, sadece su içmekmiş falan yapma bunları. Kendini düşün her şeyden önce.
Hep destek tam destek! :KK8::KK19::KK8:

GÜNAYDIN GÜZELLER
Napıyonuz bakem ben iyiyim şükür diyette süper gidiyo yani herşey yolunda sizlerde iyisinizdir inşallah :KK34::KK34:
Herkese güzel ve az kalorili bi gün diliyorum :KK16::KK16:

Canım bence cuma günü tartıl kilonu bildir cuma günü yenam kilo listesi yapıyo görmüşdündür belki 2 hafta sürekli bildirim yaparsan sende listeye girersin canım :KK34::KK34:

Kuzum neden beni almıyosun listeye ağlayayımmı ben şimdi:KK5::KK5:
Hıhh okudum Aynurum yapıyomuş listeyi işte ben onun yanına gidiyorum :21::21::21:
Hem ordaki kilomu güncellememişim yine şuan çok iyi bi yerdeyim rabbim o rakamları bir daha göstermesin inşallah yarın görürsünüz:KK34::KK34:
Şaka bi yana seviyorum seni kuzum öpüldün :KK54::KK54:

Canım aynurumda sölemiş bende kauflex'i fazla tüketmemeye çalış sonuçta hazır gıda onun yerine yiyeceğin bi baklagil bi sebze seni daha iyi besliyecektir:KK34::KK34:

Emine abla annene çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...Amiiiinnn :KK16::KK16:

Meyra kuzum her neye canını sıktıysan değmez boşver herkesin yaptığı yanına kar kalır seninde üzüntün yanına kar kalır :KK34::KK34::KK34:

Mehtap... Kaçak nerelerdesin sen bakıyim hoşgeldin tekrar aramıza inşallah bir daha gitmezsin biyerlere :KK16::KK16:

hıııı ayyy kauflexı o zaman sadece sabah veya sadece akşam yemeliyim ayyy ne güzel bir foruma düştüm bennn herkes çok yardımcı oluyor çok minnettarımmm :)

kocayı okula yolladım , süt geldi onu ocağa koydum , kahvaltı yapmadım , halen sürünyom ortalıktaa :KK9::KK9::KK9:

RAMAZANA KADAR 3 KİLO KAPIŞMASI İÇİN mesajları en geç yarına kadar bana yollayın cücüşlerimmm , herkesi öptüüümmm:KK54::KK54::KK54:

merhabaaaaaa

bu msjı özelden mi istiyorsunuzzz ben özelden msj atamıyorum da :KK43:

Selam olsun ey güzeller,

Bugün nasılsınız, iyisiniz umarım..
Kızımla birlikte mideyi bozduk biz...Bulanıp duruyoruz.. ne dokundu yada neler dokundu bilemiyorum...

--

Zehraaa, 80 leri gördün diimiii...Ben de çok istiyorum onu görmek...ama bir türlü yaklaşamıyorum bile..:KK14:
Baskülün üstüne veya altına adımı neyin yazsan nasıl olur..:KK53:
Sen yine de yaz faydası olur belki...beyinle alakalı yaa zayıflamakta ben hiç çaba sarfetmiyeyim,yemeye devam edeyim ama kafam rahat çünkü senin 80 i gösteren baskülüne adım yazılı diye...:KK53:

hoşbuldum ablaların bitanesiiiiiiiiiiiiii :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: karayiplerden geldim ablacım nolsun işte :KK1::KK1:

Bir daha karayiplere gidersen vatan haini ilan edeceğiz seni..:KK9:
neyse döndün yaaa önemli olan o...:KK16:

iyi geceler....

Meyracım,nen var kuzum.??

Umarım bugün daha iyisindir...:KK16:

tiçır bacı sen niçin seminere gitmiyosun.?

Son düzenleme:
X