Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eh işte ucundan gördüm yenam inşallah brabbim bütün hepinize nasip etsin görmeyi
Akşam eve gider gitmez ilk işim tartının altına yazıyorum adını canım
Başka yazdırmak isteyen varsa itinayla tartı altına isim yazılır
İnşallah ablacım inşallah ömrüm boyunca bir daha görmem o rakamları hepimiz görmeyiz inşallah
Canım çok karışmak gibi olmasın ama ara öğünlerinde limonlu sudan ziyade açlığını bastıracak senin enerjini kaybettirmeyecek şeyler yemen lazım bence
Canım Allah kolaylık versin işlerinde bende bu saate kadar yogundum ama biraz rahatladı çok şükür
selam güzeller

umarım herkesler iyidir.

Esradan haberi olan varmı??

aynur cücüşüm mesaj kutun dolu herhalde mesaj gitmiyorrrr kuzum

yoğunluk tan hiç bakamadım

sevgiyle kalınn

Yasemin ablacım ben dün yazdım ama en alta yazınca görünmedi sanırım

Kızlar ben dün esramla görüştüm dayısı iyiymiş şükür ama yinede kontrol amaçlı hastanede tutuyolarmış hepinize çok selamı var

kızlarrrr yarın tartı günüüüü ben yeni olduğum için çok heyecanlanıyorum bu hafta çok veremedim gibi ama yinede heyecanlıyım işte :))))

benim kızım olursa ismi Eslem olcak inş :) benim ismimde Elif :))

menün çok güzel canımmmm ama ben hiç meyve yemiyorum mesela kan şekerini çabuk yükseltip yağlanma yapıyormuşşş diyeee ayrıca ne güzel bol bol su içiyorsunnnn keşke ben de içebilsemmmmm

yazmayı unuttuğum bir husus daha regl oldum kızlar ve çok sancılı geçiriyorum bu dönemde neler yapmalıyım beslenme konusunda özellikle çünkü spor yapamıcammm ((

merhabaaaaaa

bu msjı özelden mi istiyorsunuzzz ben özelden msj atamıyorum da

canım 107 olarak yazdım senii

Yenam lise örtmeni olunca seminer yok ama haftaya ve diğer hafta sorumluluk sınavları var , o zaman yoğuunn olacamm

işte bu tamamdır bacıımmm

Filizcim bende kızımın adını Elif düşünüyom , Zeynepte aklımda var , Elizin adını bi an aynı şekilde bende kombin yaptıımm

Zeynep Eliz , Elif Eliz diyeee

tşkler canımmm hadi bakalım ama söliyeyim gözüm hiç 3 ü kesmedi ben bi dokuz küsürleri görürüm o güne kadar yani inşallahhh bu arada diyet menümü beğenmene çok sevindim :))))

yemeğimi yedim şimdi kolbastı zamanıııııııı haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

erdiniz mi kızım siz aynur cücüşte anmış beni hayırdır ne iş noluyoruuzz
döndüm kuşum tekrar 1 senedir aynı kilodayım ya ben çıldırdım diyebiliriz

Mehtap... Kaçak nerelerdesin sen bakıyim hoşgeldin tekrar aramıza inşallah bir daha gitmezsin biyerlere

hoşbuldum canuuummm boşuna baglayın beni demiyorum
Selam olsun ey güzeller,

Bugün nasılsınız

Bir daha karayiplere gidersen vatan haini ilan edeceğiz seni..
neyse döndün yaaa önemli olan o...

#direnmehtap abla gitmicem bu sefer ya gitmemem gereekk 1 senedir bir geri iki ileri gidiyorum sinir oldum kendime

selam hatunlarım,

diyet havasına bürünemedim tam karpuz kavunla gün geçiştirdim bugüncük özlemişim burayı yahuuu

bu arada eminem hürrem sultan nuhanım cecoşum nerelerde yaa göremedimm

emine de senden sonra kayboldu uzun zamandır yok ortalarda....:44:nuhancım hedefine ulaştığı için ayrıldı aramızdan....cecoşda

15 günlüğüne almanyaya annesine gitti..onu bizde merak ediyoruz annesinin tepkisini falan...zayıfladığını saklıyodu süpriz olsun

diye...en son giderken 96 ları görmüştü yanlış hatırlamıyosam...

iyi akşamlar arkadaşlar ...nasılsınız...

ben düşe kalka devam ediyorum ama regl oldum ve 97.4 idim bugün

esra hnma çok geçmiş olsun inş dayısının durumu düzelmiştir..

yena hnma ve kızına da çok geçmiş olsun...bol sıvı tüketimi önemli bu dönem de...ayrıca burada da salgın olduğundan bahsetti arkadaşlar...

seminere gidip geliyoruz... hafta sonu komşularımı ağırlayacağım ama bi tembellik sormayın buzdolabını sileceğim filan ama artık yarına kaldı...temizlik ve sütlü tatlıları yarın yapsam fırında olacakları da ctesi sabah hallederim inş...çoktandır misafir alamıyordum...

herkese çok slmlar...

Ay adım meşhur oldu haha :)
Bu arada nolursun benim adımı da yaz tartının altına :) Ben de düşeyim artık incecik olalım hepimiizz

Bugün biraz rahatladım ablacım salatalık ve maydanoz sayesinde :)
Çooook çook kucak dolası teşekkürler :)

kızlarrrr yarın tartı günüüüü ben yeni olduğum için çok heyecanlanıyorum bu hafta çok veremedim gibi ama yinede heyecanlıyım işte :))))

Ayy ben de öyleyim :)
Umarım vermişizdir hepimiz :) Biz listye yine giremiyoruz ama olsun :)
Topiğimiz çok güzel. Hepimiz çok güzeliz ohh

cecoşu bende merak ettim şimdi yaaa cecoooooooooooooooooooooooşş duy sesimiii

hele hele sen nuhanıma bak hele kız geldi hedefi tutturduda gitti vay beee darısı başımızaa

bugünkü menüm saçma ama bu saatten sonra başka bişey yiyemem....

iftar:

10 kaşık yoğurtlu mantı

9 lu çay.....

şimdilik 8 bardak su yatana kadar 2,5 litre olur...bi tanede yeşilçay içicem...

şuan patlıyorum resmen midem acayip şiş....

Son düzenleme:
İyi geceler canlarım
Yoğun bir gün oldu yine benim için yarın da öyle sabah kızlarla ayakkabı almaya gideceğiz öğlen de kayınvalideme gideceğim uşaktan gelecek misafir de olacak ayrıca dün orda düğün oldu Cumartesi Ankara'da nikah var
Gidip evi havalandırıp balkonları yıkayım yemek felan hazırlayacağım
Yarın spor listesini yapamam gibi yapabilecek biri varsa yaparsa sevinirim zaten 3-5 kişi ancak oluyor bu sıralar
Sabah yine uğrarım inşallah hem bildirim de yaparım yapmasam daha iyi ama neyse
Hayırlı geceler

hayırlı geceler asucum.....Rabbim işlerini rast getirsin....

benı de yazınnnnnnnnn

telefonu var demek. haber almanıza cok sevındım. ıyı haberler vermıs ınsaallah daha da ıyı haberler ıle evıne donsun bır an once. ozledıkkkkkkk valla.

o heyecan hep devam edıyor bılıyor musun, ben eylulden berı arada cozutmalar olsa da bakacak olursan eylulde berı bu yoldayım ver herzaman cok heyecanlıyımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…