Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler canım
Benim büyük de hassas bu ara hatta önceki günbirlikte yattık biz de:)

Geçmiş olsun nevinciğim...Çok zordur adet ağrısı.. öncedeleri çok çeken biri olarak biliyorum ben de...
Doğumlardan sonra tamamen olmasa da bitti sayılır...
Öğrenciliğim de ve iş hayatım da her ay izinli yahut hastanelik olurdum herkes nedenini bilir di artık

Kaybolduuuuuuummmmmmm biri beni bulsun :)

Oooovv şeker kız mehtapp gelmiş...N'aber canım.?

Emine ciğim anneciğine geçmiş olsun...ÇAbucak toparlanır inşallah...

İyi geceler canım
Benim büyük de hassas bu ara hatta önceki günbirlikte yattık biz de:)

neden hassas ,nesi var.??

Eşim Adana'da iş nedeniyle, ben de bu gece bebelerimle birlik te uyuyacağım.

----

Son düzenleme:
iyi geceler....
bu gece uyku haram bana heralde; uyuyamadım kaç saattir ben yaaa.....
bişeye çok sinirlendim, acayip hemde.
birgün birine patlarsam iyi patlicam, ve hakedecekte o patlamayı....
sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlamayın sakın canlarım, bunların kkyla hiç alakası yok, benim reel hayatımla alakalı.
kaç saattir uyku tutmayınca kalktım bende pc açtım şimdi.....
puffffffffffffffff
sinir olmamak elde değil
bunun ne olduğu ise bende kalsın kızlar.....
neyse ben geçmişe bakıyım bari..........

selam mehtapppp.....
hangi rüzgar attı seni buraya kuzum:)
yoksa sende benim gibi sinirmi oldun bişeye gece gece......
nasılsın görüşmeyeli?

bugün tvde elazığdan birinin evinde yemek programı çekmişler, ona bakmıştım gündüz, ve sen gelmiştin aklıma biliyomusun izlerken.........

hoşgeldin tekrardan canım.
teyzenede çok geçmiş olsun.

amin.
anneciğinede çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah anneciğine.
öpüyorum canım

GÜNAYDIN GÜZELLER
Napıyonuz bakem ben iyiyim şükür diyette süper gidiyo yani herşey yolunda sizlerde iyisinizdir inşallah
Herkese güzel ve az kalorili bi gün diliyorum
Canım bence cuma günü tartıl kilonu bildir cuma günü yenam kilo listesi yapıyo görmüşdündür belki 2 hafta sürekli bildirim yaparsan sende listeye girersin canım
Kuzum neden beni almıyosun listeye ağlayayımmı ben şimdi
Hıhh okudum Aynurum yapıyomuş listeyi işte ben onun yanına gidiyorum
Hem ordaki kilomu güncellememişim yine şuan çok iyi bi yerdeyim rabbim o rakamları bir daha göstermesin inşallah yarın görürsünüz
Şaka bi yana seviyorum seni kuzum öpüldün

Canım aynurumda sölemiş bende kauflex'i fazla tüketmemeye çalış sonuçta hazır gıda onun yerine yiyeceğin bi baklagil bi sebze seni daha iyi besliyecektir
Emine abla annene çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...Amiiiinnn

Meyra kuzum her neye canını sıktıysan değmez boşver herkesin yaptığı yanına kar kalır seninde üzüntün yanına kar kalır

Mehtap... Kaçak nerelerdesin sen bakıyim hoşgeldin tekrar aramıza inşallah bir daha gitmezsin biyerlere

günaydııınn canlarıımm

kocayı okula yolladım , süt geldi onu ocağa koydum , kahvaltı yapmadım , halen sürünyom ortalıktaa

RAMAZANA KADAR 3 KİLO KAPIŞMASI İÇİN mesajları en geç yarına kadar bana yollayın cücüşlerimmm , herkesi öptüüümmm

bende elimden geldiğince yememeye özen gösteriyorum fıstığımm , zaten bizleri bu hale getirenlerde yine malesef bunlaarr

Malesef bunlar bu hale getirdi evet
Ama biliyor musun ablacım, on gün dahi olsa böyle şeyler yemiyorum ya kendimi çok daha hafiflemiş hissediyorum.
Belki psikolojik, belki gerçekten hafifliyorum bilmiyorum ama onlar olmadan çok daha iyi hissediyor bedenim

valla bebişim ben yaklaşık 1.5 yıldır olabildiğince az işlenmiş gıda yiyorum , aynen dediğin gibiyim kendimi kelebek gibi hissediyorum artık

sakın bırakma canım , eninde sonunda başaracaksınnn :129::129::129:

eliz teşekkür ederim cnm. valla yokum ne zamandır ya işleirm çok yoğun yazışmalar fln derken gün bitiyo.

1.73 ve nevincim çok çokk geçmiş olsunnnnnn

hıııı ayyy kauflexı o zaman sadece sabah veya sadece akşam yemeliyim ayyy ne güzel bir foruma düştüm bennn herkes çok yardımcı oluyor çok minnettarımmm :)

merhabaaaaaa

bu msjı özelden mi istiyorsunuzzz ben özelden msj atamıyorum da

Selam olsun ey güzeller,

Bugün nasılsınız, iyisiniz umarım..
Kızımla birlikte mideyi bozduk biz...Bulanıp duruyoruz.. ne dokundu yada neler dokundu bilemiyorum...

--

Zehraaa, 80 leri gördün diimiii...Ben de çok istiyorum onu görmek...ama bir türlü yaklaşamıyorum bile..
Baskülün üstüne veya altına adımı neyin yazsan nasıl olur..
Sen yine de yaz faydası olur belki...beyinle alakalı yaa zayıflamakta ben hiç çaba sarfetmiyeyim,yemeye devam edeyim ama kafam rahat çünkü senin 80 i gösteren baskülüne adım yazılı diye...

hoşbuldum ablaların bitanesiiiiiiiiiiiiii karayiplerden geldim ablacım nolsun işte

Bir daha karayiplere gidersen vatan haini ilan edeceğiz seni..
neyse döndün yaaa önemli olan o...

Meyracım,nen var kuzum.??

Umarım bugün daha iyisindir...

tiçır bacı sen niçin seminere gitmiyosun.?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…