Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm...

iftar:

8 kaşık makarna

8 kaşık közlenmiş patlıcan biber salatası....

birazdan yeşilçayımıda içicem en az 2 litrede su tabiki....şimdilik daha 4 bardak içtim...

namaz kılıp parka çıkıcaz sanırım bitane hobby cone yerim....minicik ya çok hoşuma gidiyo...

aşkam bir kase kauflex yedim form çayımı içtim ve şimdide bir salatalık yedimmm bence iyi yani acaba sizceee ???

bir de kauflexi süt ile tükettiğim için yoğurt yiyemiyorum yarın kabak da yiyecem yoğurt öğlen yemeğimde akşam kauflex yemesem mi ???

Kaybolduuuuuuummmmmmm biri beni bulsun :)

hoşgeldin bebeeem , nerelerdessiiinn ? inan bugün aklıma geldin , nerde bu kız dedim haaa :44::44::44::44:

Canım akşam akşam temizlik yapan asu daha yeni gördü yazdığını:)

Kaçma artık bir yere anlatbakalım ne yaptın görünmeyeli iş durumu ne oldu

kolay gelsin Asuumm , öperiiimm

canım bence k-flakes çok iyi bir tercih değil , onun yerine bi porisyon sebze yada hiç olmadı ton balıklı salata yesen bile daha iyi olurdu , benim naçizane fikrimm

Elbisen cok guzelmis canim :) Her yere giyilir bu :) Güle güle kullan!!!

Çok teşekkür ederim canım :)

Yarın sabah tartılıp güncel kilomu bildireyim canımm :)

Ahh canımm. 90ları görünce ben de aynısını hissettim ama sakın ha sakın şok diyetlermiş, sadece su içmekmiş falan yapma bunları. Kendini düşün her şeyden önce.
Hep destek tam destek!

Nasıl geçti gününüz? :)
İki gündür tuvalet ihtiyacımı gideremiyorum, umarım sabah gelir artık
Onun dışında iyiyim, mutluyum.
Bugün takı yapmaya başladım. Çok güzel bileklikler yaptım kendime bi de annemin arkadaşına.
Yeni hobim bu

Teşekkür ederim cevabın için :)
Ay hala isimlerinizi öğrenemedim, o yüzden böyle nicklerinizle hitap ediyorum. Affola

ben zeynep canım..zamanla alışırsın....ayrıca bende senin adını hatırlayamadım....hergün yeni bir sürü arkadaş katılıyo

aramıza..bendeki hafıza balıklardanda beter aklımda kalmıyo yani...

Ellerine sağlık canım ne güzel boş durmuyorsun
Sabah aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine ılık su iç inşallah işe yarar

merhaba kızlarnasılsınız.ben iyiyim şükür denizlideyim dediğim gibi.bu sabah saat 8 de çıktıkevden şimdi geldik.annemi diz için getirmiştik doktora menisküs ameliytı old onlar hastanede ablam kaldı başında.eşim ve ben döndük .hemencikbakayım ne etiiniz diye ama hm yorgunlu hem stres çok bitkinim.ameliyatta annemin tansiyonu 21 olmuş ablamın çalıştığı hastane olduğundan oda girdi ameliyata şükür atlattı .rabbim tüm hastalara şifa versin.herkese iyi geceler

hoş geldin ablacım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin...

benim ismim eliz canım. ilk kez söyledim sanırım adımı zaten :)
çok memnun oldum :)

Ellerine sağlık canım ne güzel boş durmuyorsun
Sabah aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine ılık su iç inşallah işe yarar

Çok teşekkür ederim.
Umarım işe yarar :)

kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum eşim ve çocuklar uyudu ablamla annem hastanede eniştem nöbette bende uykuya çekiliyorum sabah yine hastanedeoluruz...herkesi öpüyorum kocamannnnnnn

Geçmiş olsun Allah şifa versin çabucak inşallah

benim ismim eliz canım. ilk kez söyledim sanırım adımı zaten :)
çok memnun oldum :)

Çok teşekkür ederim.
Umarım işe yarar :)

bende memnun oldum canım...

kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum eşim ve çocuklar uyudu ablamla annem hastanede eniştem nöbette bende uykuya çekiliyorum sabah yine hastanedeoluruz...herkesi öpüyorum kocamannnnnnn

Allah rahatlık versin ablacım....

asucum başbaşa kalmışız...

kızlar parkta çok yoruldular gelince hemen yıkadım küçüğüm uyudu...büyük kızda pek bi duygusal bugün

hala yatmadı biraz onla ilgileneyim hatta belki beraber uyuruz...bende kaçıyorum hayırlı geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…