- 15 Haziran 2011
- 2.000
- 78
güzelmiş canım proteini azmış kaskaybı yaşamamak için biraz daha protein al bence...hafif bir menü asıl yürüyüş çok iyi oluyordur senin için maalesef o şanşı ben yaratamıyorum...Canım sabah kalkıyorum bi koca bardak su içiyorum ve kahvaltımı hazırlayıp iş yerine getiriyorum
2 dilim ekmek arasına biraz peynir
biber közlüyorum evde
domates salatalık kahvaltımı yapıyorum
ara meyve yada 5-6 adet form biskivü yiyorum
öğlen genelde koca bi tabak salata yiyorum
çünkü burdaki yemekler bana uymuyo genelde pilav ve makarna oluyo kızartma felan
salatanın yanına çorba olursa 1 kase çorba yiyorum yada yine evden ekmek arası peynir koyuyorum onu yiyorum
ara fındık veya kuru üzüm yiyorum
tabi araları kendime göre ayarlıyorum
akşam sebze yemegi salata ekmeksiz yiyorum
saat 10 gibide 1 bardak süt yada yoğurt yiyorum canım,
spor olarak işe gidip gelirken yürüyorum 1 saati geçiyo ayrıca ev içindeki koşturmamı saymıyorum
benim menü bu şekilde canım inşallah yardımcı olabilirim
benim içinde süper olur...listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar
kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi
adıma ama denicem...
kızlar acil durummmm !!!!
nasıl moralim bozuk bir bilseniz foruma dün doksan küsür olduğumu yazmıştım ama epeydir tatılmadığımı söylemiştim yaklaşık iki aydır ah
ahhhh bu iki ay var ya bana yol u elektrik olarak değil kilo olarak dönmüş(
ne mi yaptım bu iki ay da ?
finallerim vardı akşam eve gekip odama girip uazanıp ders çalışıyodum acaip bir şekilde bu tam iki ay sürdü ve yemek için bile odadan çıkmıyorum paso kahve ( filtre şekersiz) ve çikolata falan iki ay hep böyle geçti sosyal hayatım bile yoktu hedefime ulaştım onur belgesi geliyor ama ben sadec onur belgei istemiştim bu kiloları değil
şu anki net kilommm üfffff 107.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldımm moralim çok bozuk napayım şok diyet mi yapayım bir hafta sadece su mu içeyim offf offffffffffffffff yada gidip kendimimi atayım ????
Valla ben varım kuzum her türlü katılırımbenim içinde süper olur...listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar
kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi
adıma ama denicem...
nasıl moralim bozuk bir bilseniz foruma dün doksan küsür olduğumu yazmıştım ama epeydir tatılmadığımı söylemiştim yaklaşık iki aydır ah
finallerim vardı akşam eve gekip odama girip uazanıp ders çalışıyodum acaip bir şekilde bu tam iki ay sürdü ve yemek için bile odadan çıkmıyorum paso kahve ( filtre şekersiz) ve çikolata falan iki ay hep böyle geçti sosyal hayatım bile yoktu hedefime ulaştım onur belgesi geliyor ama ben sadec onur belgei istemiştim bu kiloları değil
şu anki net kilommm üfffff 107.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldımm moralim çok bozuk napayım şok diyet mi yapayım bir hafta sadece su mu içeyim offf offffffffffffffff yada gidip kendimimi atayım ????
güzelmiş canım proteini azmış kaskaybı yaşamamak için biraz daha protein al bence...hafif bir menü asıl yürüyüş çok iyi oluyordur senin için maalesef o şanşı ben yaratamıyorum...
olur canım sabah tartılırım yazarım sana olduğu kadar artıkın...
mesai bitti bugünlük 6 gibi çıkarım görüşürüz kızlar
Valla ben varım kuzum her türlü katılırım
Canım öncelikle sakin ol
Sakınöle şok diyetler felan düşünme sonuçta o diyetlerle iyi kilolar verebilirsin ama bıraktığın an hemen geri alırsın
Kendini toparla ve biran önce düzenli dengeli ve sağlıklı beslenerek başla hatta bunun içine sporuda katarsan emin ol biraz yavaşta olsa gidecektir o kilolar
Biz hep burdayız ve yanındayız ben 117 kilolardan geldim 90lara sonuçta sen gelebilirsin
çıkıyordum yazını gördüm. sakin ol canım öncelikle hep hazır beslendiğin için hızla almışsın kiloları demek ki ama herşeyin bir çaresi var sakın şok diyetlere sarılma 3 verip 5 almanın uzun vadede karı olmayacak...
sağlıklı beslenme+spor olmadan olmuyor canım başka yolu yok...senin kilonda tahminen 2000 kcal bir diyet listesi ve en az 3 gün spor ile başlamak iyi olur diye düşünüyorum...
başarın için tebrikler
saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?
her iddaa listesinde sonunculuğu temsil etsemde vazgeçmek yok varım diyorummm....20 günde 2-3 kg süper olur
Valla ben varım kuzum her türlü katılırım
Canım öncelikle sakin ol
Sakınöle şok diyetler felan düşünme sonuçta o diyetlerle iyi kilolar verebilirsin ama bıraktığın an hemen geri alırsın
Kendini toparla ve biran önce düzenli dengeli ve sağlıklı beslenerek başla hatta bunun içine sporuda katarsan emin ol biraz yavaşta olsa gidecektir o kilolar
Biz hep burdayız ve yanındayız ben 117 kilolardan geldim 90lara sonuçta sen gelebilirsin
dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmişeşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.
Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.
herkese günaydın...çok sıcakkkk...Allah yardımcımız olsun...
Esra dan haber çıkmadı değil mi? merak ettim...inşallah iyidir dayısı. Allah şifa versin ona ve tüm hastalarımıza...
Pomo balık yağı bilgileri için teşekkürler..bende casaret edebilirsem kullanıcam...faydalı yağ tüketimim çok az benim...
Kızlar dün akşam adet sancım dayanılmaz oldu ağlaya ağlaya gittim acile iğne oldum yinede 1 saatten fazla sürdü geçmesi...uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. ağrıdan bitkim düşmüşüm gece nasıl uyudum bilmiyorum...her ay azda olsa olurda bu sefer çok kötüydü...üşütmüşüm birde akşam ağrım az diye eve gidince 2 saat sil süpür.ayakta durmak beter yaptı...
Beslenmem genel olarak iyiydi...tartılmıyorum zaten şuan karnım davul gibi...
şimdilik ben kaçtım...görüşürüz
benim içinde süper olur...listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar
adıma ama denicem...
Kaybolduuuuuuummmmmmm biri beni bulsun :)
CanımAsuuummm
Aklimdaki bu :) tutun baglayin beni bi yere gitmeyeyim yaaaa
İyi akşamlar
Gündüz uğrarım demiştim güya ama hiç fırsatım olmadı iki küçük çocuk olunca gün epeyce hareketli geçti tabiipişir kaldır vs de bolca yaptım ikindiden sonra eşimle enişte de geldi yemek yediler 8 e doğru gittiler
Sonrasında ben salonu kaldırdım süpür sil derken şimdi oturdum ancak
Aklimdaki bu :) tutun baglayin beni bi yere gitmeyeyim yaaaa