Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sabah kalkıyorum bi koca bardak su içiyorum ve kahvaltımı hazırlayıp iş yerine getiriyorum
2 dilim ekmek arasına biraz peynir
biber közlüyorum evde
domates salatalık kahvaltımı yapıyorum

ara meyve yada 5-6 adet form biskivü yiyorum

öğlen genelde koca bi tabak salata yiyorum
çünkü burdaki yemekler bana uymuyo genelde pilav ve makarna oluyo kızartma felan
salatanın yanına çorba olursa 1 kase çorba yiyorum yada yine evden ekmek arası peynir koyuyorum onu yiyorum

ara fındık veya kuru üzüm yiyorum
tabi araları kendime göre ayarlıyorum

akşam sebze yemegi salata ekmeksiz yiyorum

saat 10 gibide 1 bardak süt yada yoğurt yiyorum canım,

spor olarak işe gidip gelirken yürüyorum 1 saati geçiyo ayrıca ev içindeki koşturmamı saymıyorum

benim menü bu şekilde canım inşallah yardımcı olabilirim:KK16::KK16::KK34::KK34:
güzelmiş canım proteini azmış kaskaybı yaşamamak için biraz daha protein al bence...hafif bir menü asıl yürüyüş çok iyi oluyordur senin için maalesef o şanşı ben yaratamıyorum...

benim içinde süper olur...:KK34:listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar

kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi

adıma ama denicem...

olur canım sabah tartılırım yazarım sana olduğu kadar artıkın...

mesai bitti bugünlük 6 gibi çıkarım görüşürüz kızlar:KK71:

kızlar acil durummmm !!!!

nasıl moralim bozuk bir bilseniz foruma dün doksan küsür olduğumu yazmıştım ama epeydir tatılmadığımı söylemiştim yaklaşık iki aydır ah
ahhhh bu iki ay var ya bana yol u elektrik olarak değil kilo olarak dönmüş :KK43:(

ne mi yaptım bu iki ay da ?

finallerim vardı akşam eve gekip odama girip uazanıp ders çalışıyodum acaip bir şekilde bu tam iki ay sürdü ve yemek için bile odadan çıkmıyorum paso kahve ( filtre şekersiz) ve çikolata falan iki ay hep böyle geçti sosyal hayatım bile yoktu hedefime ulaştım onur belgesi geliyor ama ben sadec onur belgei istemiştim bu kiloları değil

şu anki net kilommm üfffff 107.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldımm moralim çok bozuk napayım şok diyet mi yapayım bir hafta sadece su mu içeyim offf offffffffffffffff yada gidip kendimimi atayım ????

çıkıyordum yazını gördüm. sakin ol canım öncelikle hep hazır beslendiğin için hızla almışsın kiloları demek ki ama herşeyin bir çaresi var sakın şok diyetlere sarılma 3 verip 5 almanın uzun vadede karı olmayacak...

sağlıklı beslenme+spor olmadan olmuyor canım başka yolu yok...senin kilonda tahminen 2000 kcal bir diyet listesi ve en az 3 gün spor ile başlamak iyi olur diye düşünüyorum...

başarın için tebrikler :KK16:

benim içinde süper olur...:KK34:listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar

kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi

adıma ama denicem...
Valla ben varım kuzum her türlü katılırım :KK16::KK16::KK16:

nasıl moralim bozuk bir bilseniz foruma dün doksan küsür olduğumu yazmıştım ama epeydir tatılmadığımı söylemiştim yaklaşık iki aydır ah
ahhhh bu iki ay var ya bana yol u elektrik olarak değil kilo olarak dönmüş :KK43:(

finallerim vardı akşam eve gekip odama girip uazanıp ders çalışıyodum acaip bir şekilde bu tam iki ay sürdü ve yemek için bile odadan çıkmıyorum paso kahve ( filtre şekersiz) ve çikolata falan iki ay hep böyle geçti sosyal hayatım bile yoktu hedefime ulaştım onur belgesi geliyor ama ben sadec onur belgei istemiştim bu kiloları değil

şu anki net kilommm üfffff 107.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldımm moralim çok bozuk napayım şok diyet mi yapayım bir hafta sadece su mu içeyim offf offffffffffffffff yada gidip kendimimi atayım ????

Canım öncelikle sakin ol
Sakın :KK20::KK20:öle şok diyetler felan düşünme sonuçta o diyetlerle iyi kilolar verebilirsin ama bıraktığın an hemen geri alırsın
Kendini toparla ve biran önce düzenli dengeli ve sağlıklı beslenerek başla hatta bunun içine sporuda katarsan emin ol biraz yavaşta olsa gidecektir o kilolar :KK34::KK34:
Biz hep burdayız ve yanındayız ben 117 kilolardan geldim 90lara sonuçta sen gelebilirsin :KK16::KK16::KK16:

güzelmiş canım proteini azmış kaskaybı yaşamamak için biraz daha protein al bence...hafif bir menü asıl yürüyüş çok iyi oluyordur senin için maalesef o şanşı ben yaratamıyorum...

olur canım sabah tartılırım yazarım sana olduğu kadar artıkın...

mesai bitti bugünlük 6 gibi çıkarım görüşürüz kızlar:KK71:

Sağol canım zaten et süt yoğurtla pek aram yoktur onları bile zorla yiyorum ama tavsiyen için sağol biraz daha ağırlık veririm :KK16::KK16:
Yürüyüş gerçekten iyi oluyo hele sabah çok iyi oluyo :KK34::KK34:

Canım öncelikle sakin ol
Sakın :KK20::KK20:öle şok diyetler felan düşünme sonuçta o diyetlerle iyi kilolar verebilirsin ama bıraktığın an hemen geri alırsın
Kendini toparla ve biran önce düzenli dengeli ve sağlıklı beslenerek başla hatta bunun içine sporuda katarsan emin ol biraz yavaşta olsa gidecektir o kilolar :KK34::KK34:
Biz hep burdayız ve yanındayız ben 117 kilolardan geldim 90lara sonuçta sen gelebilirsin :KK16::KK16::KK16:

çıkıyordum yazını gördüm. sakin ol canım öncelikle hep hazır beslendiğin için hızla almışsın kiloları demek ki ama herşeyin bir çaresi var sakın şok diyetlere sarılma 3 verip 5 almanın uzun vadede karı olmayacak...

sağlıklı beslenme+spor olmadan olmuyor canım başka yolu yok...senin kilonda tahminen 2000 kcal bir diyet listesi ve en az 3 gün spor ile başlamak iyi olur diye düşünüyorum...

başarın için tebrikler :KK16:

tşkler kızlar seksen küsür dediğim gün çok mutlu olucam şoklardayım hala kalayım spor yapayım ev dışında spor yapamıyorum ramazanda bol bol iftardan sonra yürüyüş düşünüyorum üfff inşallah ben de hızlı kilo verebilirim kızlar burası çok iyi geldi bana yoksa bu kiloyu gördükten sonra diyeti kesin bozmuştum ama ben araöğünümü üzümümü yiyorum inşallah doğru şeyler yapıyorum tam bir hafta tartılmıcam çarşamba günü tartılıp kilomu tabiki sizlere yazıcam onun haricinde hergün ne yediysem size yazıcam böyle olduğunda konsantrem artıyor hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm

saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?

her iddaa listesinde sonunculuğu temsil etsemde vazgeçmek yok varım diyorummm....:KK54:20 günde 2-3 kg süper olur

Nevinim umudunu yitirme kuzumm :KK34::KK34::KK34:

tatlım panik yapma , şok diyete falanda girişme , normal beslenmeye başla , ama biraz sabret çünkü biz bu kiloları bi kaç günde almadık , azmini hiç yitirme :KK76::KK76::KK76:

bende 105i görüp 102 ile başladım , şuan 75 kiloyum , yani yılmak yok yola devamm:KK34::KK34::KK34:

Canım öncelikle sakin ol

:KK9::KK9::KK9:seni almıcam işte listeye...hııhhh...sen zaten çok güzel kilo veriyosun...:KK9::KK9::nazar::nazar:

şaka tabikii..yazdım gitti...çizelgendeki kilonumu yazıyorum....:44:

senin nezdinde katılan diğer arkadaşlarada sesleniyorumm...şuanki kilonuzu mesajla yazarsanız bana sevinirim..benim kafa gidip

geliyo okuyorum unutuyorum sonra...oyüzden sağlam olsun yanii..

selam millet.....
yorgun savaşçı geldi:KK37:
kaç gündür öyle koşturmam varkiiii......
bugün rgl 3.günü, bugüne pek ağrı kalmazdı normalde ama bu aralar üst üste çok koşturduğum için şuandada ağrıyo malesef karnım:KK43:(((
üşütmede var bende malesef birde şuan..... hepsiyle birleşti.
kalkıp bi ağrı kesici alıyım bari.
bu seferki rgl baya sıkıntı verdi bana yaaa:KK43:((
dün güne gittim akşamda işgüç giremedim buraya, bugünde net yoktu nedense daha yeni geldi, net bile kafasındaki telden çalıyo bizim evdeeee......:KK35::KK35:
cuma günü Kvler, evli olmayan örümcekim ve eşimin 2küçük yiğeni gelcek, pazarda yiğenlerin anne babaları gelcek, ve pazar günü akşam hepsi birlikte gitcekler, plan böyle şimdilik.
bende bi temizlik yapıcam, of bi yandanda rgl:KK43:((((
baktım net gelmiş size bi bakıyım dedim, daha hiç geçmiştende haberim yok....
bakarım artık bi ara yine geçmişe.
pazarda pikniğe gideriz annemlerle diyo eşim, hiç piknik havamda falanda değilim yaaaa:KK35::KK35::KK35:
ama mecbuuuuur naapacan gitmicende........

dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmiş :KK43: eşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.

Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.

çok geçmiş olsun canım yaaaa:KK43:((
Rabbim acil şifalar versin inşaallah esracım.......
Dualarımız seninle......
Allaha emanet olun.......

herkese günaydın...çok sıcakkkk...Allah yardımcımız olsun...

Esra dan haber çıkmadı değil mi? merak ettim...inşallah iyidir dayısı. Allah şifa versin ona ve tüm hastalarımıza...

Pomo balık yağı bilgileri için teşekkürler..bende casaret edebilirsem kullanıcam...faydalı yağ tüketimim çok az benim...

Kızlar dün akşam adet sancım dayanılmaz oldu ağlaya ağlaya gittim acile iğne oldum yinede 1 saatten fazla sürdü geçmesi...uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. ağrıdan bitkim düşmüşüm gece nasıl uyudum bilmiyorum...her ay azda olsa olurda bu sefer çok kötüydü...üşütmüşüm birde akşam ağrım az diye eve gidince 2 saat sil süpür.ayakta durmak beter yaptı...

Beslenmem genel olarak iyiydi...tartılmıyorum zaten şuan karnım davul gibi...

şimdilik ben kaçtım...görüşürüz:KK16:

geçmiş olsun canım yaaa.....

benimde ağrıyo şuan:KK43:((, bu ayki baya sıkıntı verdi bana.....

geçmiş doğum gününde kutlu olsun tatlım, daha nice mutlu huzurlu sağlıklı günler görürsün inşaallah tüm sevdiklerinle canım.
kocaman öpüyorum seni.....:KK16::KK16::KK16:
hediyelerinide güle güle kullaaaannn........:KK12::KK12::21::21:

Son düzenleme:

adıma ama denicem...

saol kuzumm bende katılmak istiyorummm.inşallah çok iyi olucak :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

fıstıklar RAMAZANA KADAR 3 KİLO KAPIŞMASIna katılmak isteyenler güncel kilolarını bildirsinler , ben ilk listeyi yaparım , sonrasında siz tamamlarsınız :KK34::KK34:

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Gündüz uğrarım demiştim güya ama hiç fırsatım olmadı iki küçük çocuk olunca gün epeyce hareketli geçti tabiipişir kaldır vs de bolca yaptım ikindiden sonra eşimle enişte de geldi yemek yediler 8 e doğru gittiler
Sonrasında ben salonu kaldırdım süpür sil derken şimdi oturdum ancak

İyi akşamlar
Gündüz uğrarım demiştim güya ama hiç fırsatım olmadı iki küçük çocuk olunca gün epeyce hareketli geçti tabiipişir kaldır vs de bolca yaptım ikindiden sonra eşimle enişte de geldi yemek yediler 8 e doğru gittiler
Sonrasında ben salonu kaldırdım süpür sil derken şimdi oturdum ancak

neyse geçmiş olsun...artık uzan dinlen....

Aklimdaki bu :) tutun baglayin beni bi yere gitmeyeyim yaaaa:p

tamam tuttuk bırakmıyoruz artık...ee nerelerdesin neler yaptın bunca zaman...hala çalışıyomusun....yoksa ayrıldığın içinmi döndün aramıza...:44:

Gökten altin yagsa bana teneke duser misali :) durumum bu. Isten bi bucuk ay calistiktan sonra ciktim. Tabi diyet myet bisey yapamadim. Baska is buldum diye ayrildim. Orayada egitime gittim bi hafta. Proje daha baslamadi diye ise baslamadim iki aydir oyaliyorlar sacma sapan bisey oldu yani. Bunlar beni oyalarkende teyzem ameliyat oldu miyomlardan sonunda bir ay onda kaldim. Bebisle teyzosuma baktim. Uc hafta once dondum eve. Dugunler basladi milletin onlara gidip geliyoruz bende bi icraat yok bahtim kara anamm :))))

X