bızım burası cok sıcak degıl, ama ık uc gundur kum fırtınası cıkıyor resmen.
balık yagını cok faydalı olarak duydum ınsaallah faydalı olur sen de denersın bu sekılde.
cok cok gecmıs olsun nekadar zor gecıyor sızın regl donemı. cok zor valla.
bızım burası cok sıcak degıl, ama ık uc gundur kum fırtınası cıkıyor resmen.
balık yagını cok faydalı olarak duydum ınsaallah faydalı olur sen de denersın bu sekılde.
cok cok gecmıs olsun nekadar zor gecıyor sızın regl donemı. cok zor valla.
Şu elbiseyi giydim son olarak. Teşekkürler ilgin içinEki Görüntüle 738881
İnşallah bir an önce programını hazırlar bizlerle paylaşırsın. Hepimiz ramazan içinde çok zorluk çkicez gibime geliyor :18:
Her gün tartılma sorunu bende de var. Hep diyorlar her gün tartılmayın, haftada bir bile tartılmak çok fazla diye ama ben her sabah tartılıp eğer artı çıktıysam çok daha dikkatli olup, ekstra sor yapıyorum mesela. Bu açıdan bakarsak benim için her gün tartılmak daha olumlu sonuç veriyor.
Canım valla ben haftada 1 tartılmaya gayret ediyorum gerçi arada bazen dayanamayıp tartıldığım oluyo sonuçta yediğini biliyosan kilo almıcağınıda bilmen lazım bazen vucüt ödem yapıyo fazla çıkıyo onu görüp boşa mora bozmaya gerek yok bencegunaydın
cok guzel bır gırıs yaptınız hepımızın havası dagılacak bence.
buarada ben hergun tartılıyorum duramıyorum hata mı yapıyorum ozaman. sız nezamanlar tartılıyorsunuz benım pazartesı topıgımde ve burda cuma gunu tartı gunum malum. bu durumda sadece bugunler mı tartılmalıyım acaba
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür şu yaşıma geldim nezaman adet olduğumu anlamam bilmem vallaherkese günaydın...çok sıcakkkk...Allah yardımcımız olsun...
Esra dan haber çıkmadı değil mi? merak ettim...inşallah iyidir dayısı. Allah şifa versin ona ve tüm hastalarımıza...
Pomo balık yağı bilgileri için teşekkürler..bende casaret edebilirsem kullanıcam...faydalı yağ tüketimim çok az benim...
Kızlar dün akşam adet sancım dayanılmaz oldu ağlaya ağlaya gittim acile iğne oldum yinede 1 saatten fazla sürdü geçmesi...uzun zamandır böyle kötü olmamıştım. ağrıdan bitkim düşmüşüm gece nasıl uyudum bilmiyorum...her ay azda olsa olurda bu sefer çok kötüydü...üşütmüşüm birde akşam ağrım az diye eve gidince 2 saat sil süpür.ayakta durmak beter yaptı...
Beslenmem genel olarak iyiydi...tartılmıyorum zaten şuan karnım davul gibi...
şimdilik ben kaçtım...görüşürüz
Aynurum oh keyfine bak kuzum bu sene çok yoruldun sengünaydıınnn
oohhh bu hafta sınav görevim olmadığı için çook rahatımmm
herifimi gönderiyom okula , bakıyom keyfimeee
hoşgeldin tatlımm ,güzel bi başlangıç yapmışsın ,azmin daim olsunn
tabikide yuh falan demicez...diyete başlamadan önceki halimizi anlatmışsın....tabi artık toparlanma zamanı sen zaten yaptığın
yanlışların farkındasın....şok diyetleri falan boş ver zaten...herşeyden ama az yemeyi alışkanlık haline getir bence...bide tatlıya çok
düşkünlüğün varsa bir ay tamamen kes sonra zaten çok aramassın aradığındada bi ufak yedinmi kesilirsin...bende öyle oldu...
kahvaltı önemli bol proteinli kahvaltı yapmanı öneririm...yeşilçayı günde 3 fincan tüketmelisin...bide her öğününde salata ve
yoğurdun mutlaka olsun....ara öğünlerde yapmalısın...benden şimdilik bukadar umarım faydalı olabilmişimdir....
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum benim diyet Allaha çok şükür tam gaz devam ediyo bakalım cuma günü ne dicek tartı ben hergün tartılmıyorum tv de izlemiştim bi doktor sürekli tartılmanın + olarak çıkarabileceğini sölemişti
çünkü tartıya çıkmadan stres yapıyosunuz acaba kilo verdimmi diye ama o stres + olarak çıkmanıza sebep olabilir demişti
neyse çok uzattım öpüyorum hepinizi sizi seviyorum kızlar
Canım tekrar hoşgeldin aramıza bende tanıtayım kendimi 27 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve bende senin gibi basa
başı muhasebe işine bakıyorum
Anlattıkların inan hiç yabancı gelmedi evlendiğimde 75 kiloydum ve sürekli abur cubur yemekten 105 kiloya çıktım sonra iniş çıkışlarım
oldu doğumdan sonra tam 117 kiloya kadar çıktım malesef şimdi çok şükür çoğunu gönderdim
Sana tavsiyem evde abur cubur bulundurmamaya gayret et benim çocuktan dolayı bişeyler oluyo ama onlara dokunmamayı ögrendim
çok şükür sabahları kaktığımda bitter çikolata 1 parça atıyorum ağzıma sadece okadar
Neyse çok konuştum emin ol kafanda bitirdiğin zaman bitiyo inşallah beraber çok güzel kilolar vericez
Meryem kuzum çok geçmiş olsun hava değişikliği benide hasta eder hemen rabbim şifa versin
Asuman abla, Zeynep, Yenam, Yasemin ablacım hemen silkelenin ve kendinize gelin bakıyım hııııı
Sakın beni yanlış anlamayın ben sizleri çok seviyom yaaaa
günaydıınnn
oohhh bu hafta sınav görevim olmadığı için çook rahatımmm
herifimi gönderiyom okula , bakıyom keyfimeee
hoşgeldin tatlımm ,güzel bi başlangıç yapmışsın ,azmin daim olsunn
Yenam ne yapıyorumki yazmaktan başka amacımız aynı haydi hedef ramazan dan önce 94-93 olmak kuzum
eneee al bir güçlü hatun daha asummmmm senki hemen toparlanırsınnn
zeynoö sen 2 veltcanla hemencik atarsın bak sen istikrarlısın 7 den sonrta birşey yemiyorsun bizlerin o şansıda yok saat düzeni.haydi kuzummmm
menunuz cok guzelllllll
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi gün diliyorum benim diyet Allaha çok şükür tam gaz devam ediyo bakalım cuma günü ne dicek tartı ben hergün tartılmıyorum tv de izlemiştim bi doktor sürekli tartılmanın + olarak çıkarabileceğini sölemişti
çünkü tartıya çıkmadan stres yapıyosunuz acaba kilo verdimmi diye ama o stres + olarak çıkmanıza sebep olabilir demişti
neyse çok uzattım öpüyorum hepinizi sizi seviyorum kızlar
Canım tekrar hoşgeldin aramıza bende tanıtayım kendimi 27 yaşındayım evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var ve bende senin gibi basa
başı muhasebe işine bakıyorum
Anlattıkların inan hiç yabancı gelmedi evlendiğimde 75 kiloydum ve sürekli abur cubur yemekten 105 kiloya çıktım sonra iniş çıkışlarım
oldu doğumdan sonra tam 117 kiloya kadar çıktım malesef şimdi çok şükür çoğunu gönderdim
Sana tavsiyem evde abur cubur bulundurmamaya gayret et benim çocuktan dolayı bişeyler oluyo ama onlara dokunmamayı ögrendim
çok şükür sabahları kaktığımda bitter çikolata 1 parça atıyorum ağzıma sadece okadar
Neyse çok konuştum emin ol kafanda bitirdiğin zaman bitiyo inşallah beraber çok güzel kilolar vericez
Meryem kuzum çok geçmiş olsun hava değişikliği benide hasta eder hemen rabbim şifa versin
Asuman abla, Zeynep, Yenam, Yasemin ablacım hemen silkelenin ve kendinize gelin bakıyım hııııı
Sakın beni yanlış anlamayın ben sizleri çok seviyom yaaaa
zeynepp
İyi geceler canım..
ben eve geldiğimizden beri hastayım..
Marmaris te deniz çok soğuktu,üşüttüm orada..
kafamı kaldırmadan ölece yatıyorum
yazın hastalığı da kıştan zor yaf
Ben de artı 1 dim bu sabah ama yine de dur diyemedim kendime malesef yarın daha iyi olur inşallah en azından evdeyim bol su içerim diyorum kardeşimgil de olacak ama
İyi geceler canım
kızlarrr günaydın demeliyim tünaydın mı abiki tünaydınnn :) işten yemeğe geldim hemen bakayım dedim sizlere yine bana cevaplar yazmışsınız çok sevindimmm bugün ikinci günümm ve sabah kalvaltımı bir kase kauflex ile yaptım ama öğlen eve kendimi zor attım ayaklarım falan titriyordu açlıktan ??? neyse öğlen geldimm köfte vardı bir de 2 kaşık pilav va tabiki tabiki salata şimdilik bunlara yedimm ama şeker tatlı ihtiyacım yine tavan yaptı offff bu beni çok zorlucak kayısı mı alsam kuru kayısı ?
bir de spor olayını dışarda yapamıyorum evde kendimce ama dans etmeyi seviyorumm kolbastı oynadımmm ne komikti ama ne yoruldummmm
inşallah yaptıklarım işe yarıyordur biran önce kilo vermek istiyorum ben de kilo çizelgemi yapayımmm da takip edelim sizinkilere bakıyorum çok çok iyi kilo vermişsinizzz ne kadar sürelerde kaç kilo verdinizzzz ????
saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?Canım valla ben haftada 1 tartılmaya gayret ediyorum gerçi arada bazen dayanamayıp tartıldığım oluyo sonuçta yediğini biliyosan kilo almıcağınıda bilmen lazım bazen vucüt ödem yapıyo fazla çıkıyo onu görüp boşa mora bozmaya gerek yok bence
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür şu yaşıma geldim nezaman adet olduğumu anlamam bilmem valla
Aynurum oh keyfine bak kuzum bu sene çok yoruldun sen
Kızlar biraz önce esramla görüştüm şükür dayısı iyiymiş ama hastanede tutuyolarmış kontrol amaçlı hepinize çok selamı var
Öpüldünüz...
Selamün aleyküm...
anacım işler hiç bitmiyo be yaa...üstümdede acayip tembellik var...taksit taksit yapıyorum herşeyii...perdelerim gene gözüme kara
kara görünmeye başladı ramazan öncesi bi yıkasam diyorum ütülemek zor geldiği için şimdilik erteliyorum...ama ramazanda
misafirim olur oyüzden halledicem sanırım....bayramda zaten ben evde olmuyorum...oyüzden hersene herkes bayram temizliği
yaparken ben ramazan öncesi yaparım...
sağol ablacım akşamları nekadar aç yatarsam okadar iyi oluyo mutlu oluyorum sabah tartının accıkta olsa eksi göstermesine...biraz
aysonu mağduru oluyorum galiba pazar falan yapamayınca hep kuru yemek zorunda kalıyorum ara öğün
yapamıyorum...abartmasamda eksilmiyorum işte...ama herşeye rağmen pes etmicem ablacım....
eh işte ama teşekkür ederimm...
bizde seni çok seviyoruzzz
geçmiş olsun canım...
inşallah gönlüne göre olur...bende bu hafta ufaktan spora başladım şimdilik sadece karnımdaki ve bacaklarımdaki acıyı dinliyorum
umarım zamanla faydasınıda görürüm....
ramazana 20 gün var...ufak çaplı bi kapışsakmı tekrardan belki bahaneyle 2 3 kilo veririz....bu seferde listeyi ben yapam dicem ama
hiç bilmiyorum ne yapılır nasıl yapılır...:26:
kızlarrr günaydın demeliyim tünaydın mı abiki tünaydınnn :) işten yemeğe geldim hemen bakayım dedim sizlere yine bana cevaplar yazmışsınız çok sevindimmm bugün ikinci günümm ve sabah kalvaltımı bir kase kauflex ile yaptım ama öğlen eve kendimi zor attım ayaklarım falan titriyordu açlıktan ??? neyse öğlen geldimm köfte vardı bir de 2 kaşık pilav va tabiki tabiki salata şimdilik bunlara yedimm ama şeker tatlı ihtiyacım yine tavan yaptı offff bu beni çok zorlucak kayısı mı alsam kuru kayısı ?
bir de spor olayını dışarda yapamıyorum evde kendimce ama dans etmeyi seviyorumm kolbastı oynadımmm ne komikti ama ne yoruldummmm
inşallah yaptıklarım işe yarıyordur biran önce kilo vermek istiyorum ben de kilo çizelgemi yapayımmm da takip edelim sizinkilere bakıyorum çok çok iyi kilo vermişsinizzz ne kadar sürelerde kaç kilo verdinizzzz ????
Canım valla ben haftada 1 tartılmaya gayret ediyorum gerçi arada bazen dayanamayıp tartıldığım oluyo sonuçta yediğini biliyosan kilo almıcağınıda bilmen lazım bazen vucüt ödem yapıyo fazla çıkıyo onu görüp boşa mora bozmaya gerek yok bence
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür şu yaşıma geldim nezaman adet olduğumu anlamam bilmem valla
Aynurum oh keyfine bak kuzum bu sene çok yoruldun sen
Kızlar biraz önce esramla görüştüm şükür dayısı iyiymiş ama hastanede tutuyolarmış kontrol amaçlı hepinize çok selamı var
Öpüldünüz...
saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?
her iddaa listesinde sonunculuğu temsil etsemde vazgeçmek yok varım diyorummm....20 günde 2-3 kg süper olur
Canım sabah kahvaltıdan sonra saat 10:00-10:30 gibi ara ögün yapmalısın biraz fındık yada badem olabilir meyve olabilir yani ne olursa bişey yemelisin yoksa öğlene kadar aç kalman doğru değil
Ayrıca dans etmekte tabi işe yarar sonuçta hareket etmen ter atman önemli
Nacizane bunlar benim fikirlerim canım yine sen kendini daha iyi bilirsin sonuçta
uzun süre aç bırakma kendini ara öğünlerin olsun bide hareketli müzik eşliğinde oynamak iyi oluyo bende yapıyorum valla deli gibi tepiniyorum :)
saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?
her iddaa listesinde sonunculuğu temsil etsemde vazgeçmek yok varım diyorummm....20 günde 2-3 kg süper olur
benim içinde süper olur...listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar
kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi
adıma ama denicem...