Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nerde yaşıyorsun canım sen ???

teşekkür ederim maalesef bu ay böyle ağrılı geçiyor..sağlık olsun...

denicem balık yağını doktora gittiğimde danışayım...

Elbisen cok guzelmis canim :) Her yere giyilir bu :) Güle güle kullan!!!

Canım valla ben haftada 1 tartılmaya gayret ediyorum gerçi arada bazen dayanamayıp tartıldığım oluyo sonuçta yediğini biliyosan kilo almıcağınıda bilmen lazım bazen vucüt ödem yapıyo fazla çıkıyo onu görüp boşa mora bozmaya gerek yok bence
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok şükür şu yaşıma geldim nezaman adet olduğumu anlamam bilmem valla
Aynurum oh keyfine bak kuzum bu sene çok yoruldun sen

Kızlar biraz önce esramla görüştüm şükür dayısı iyiymiş ama hastanede tutuyolarmış kontrol amaçlı hepinize çok selamı var
Öpüldünüz...

kızlarrr günaydın demeliyim tünaydın mı abiki tünaydınnn :) işten yemeğe geldim hemen bakayım dedim sizlere yine bana cevaplar yazmışsınız çok sevindimmm bugün ikinci günümm ve sabah kalvaltımı bir kase kauflex ile yaptım ama öğlen eve kendimi zor attım ayaklarım falan titriyordu açlıktan ??? neyse öğlen geldimm köfte vardı bir de 2 kaşık pilav va tabiki tabiki salata şimdilik bunlara yedimm ama şeker tatlı ihtiyacım yine tavan yaptı offff bu beni çok zorlucak kayısı mı alsam kuru kayısı ?

bir de spor olayını dışarda yapamıyorum evde kendimce ama dans etmeyi seviyorumm kolbastı oynadımmm ne komikti ama ne yoruldummmm

inşallah yaptıklarım işe yarıyordur biran önce kilo vermek istiyorum ben de kilo çizelgemi yapayımmm da takip edelim sizinkilere bakıyorum çok çok iyi kilo vermişsinizzz ne kadar sürelerde kaç kilo verdinizzzz ????

Selamün aleyküm...

anacım işler hiç bitmiyo be yaa...üstümdede acayip tembellik var...taksit taksit yapıyorum herşeyii...perdelerim gene gözüme kara

kara görünmeye başladı ramazan öncesi bi yıkasam diyorum ütülemek zor geldiği için şimdilik erteliyorum...ama ramazanda

misafirim olur oyüzden halledicem sanırım....bayramda zaten ben evde olmuyorum...oyüzden hersene herkes bayram temizliği

yaparken ben ramazan öncesi yaparım...

sağol ablacım akşamları nekadar aç yatarsam okadar iyi oluyo mutlu oluyorum sabah tartının accıkta olsa eksi göstermesine...biraz

aysonu mağduru oluyorum galiba pazar falan yapamayınca hep kuru yemek zorunda kalıyorum ara öğün

yapamıyorum...abartmasamda eksilmiyorum işte...ama herşeye rağmen pes etmicem ablacım....

menunuz cok guzelllllll

eh işte ama teşekkür ederimm...

bizde seni çok seviyoruzzz

zeynepp

İyi geceler canım..
ben eve geldiğimizden beri hastayım..
Marmaris te deniz çok soğuktu,üşüttüm orada..
kafamı kaldırmadan ölece yatıyorum

yazın hastalığı da kıştan zor yaf

geçmiş olsun canım...

Ben de artı 1 dim bu sabah ama yine de dur diyemedim kendime malesef yarın daha iyi olur inşallah en azından evdeyim bol su içerim diyorum kardeşimgil de olacak ama

İyi geceler canım

inşallah gönlüne göre olur...bende bu hafta ufaktan spora başladım şimdilik sadece karnımdaki ve bacaklarımdaki acıyı dinliyorum

umarım zamanla faydasınıda görürüm....

ramazana 20 gün var...ufak çaplı bi kapışsakmı tekrardan belki bahaneyle 2 3 kilo veririz....bu seferde listeyi ben yapam dicem ama

hiç bilmiyorum ne yapılır nasıl yapılır...:26:

Son düzenleme:

Canım sabah kahvaltıdan sonra saat 10:00-10:30 gibi ara ögün yapmalısın biraz fındık yada badem olabilir meyve olabilir yani ne olursa bişey yemelisin yoksa öğlene kadar aç kalman doğru değil
Ayrıca dans etmekte tabi işe yarar sonuçta hareket etmen ter atman önemli
Nacizane bunlar benim fikirlerim canım yine sen kendini daha iyi bilirsin sonuçta

saol canım benim anacımda öyleymiş hiç bilmezmiş ben böyle oldum sağlık olsun...senin menün nasıl mesela kaç kalorilik hiç kaçmadım yapmadım demiştin sanırım baya işe yaramış...sporu ne kadar yapıyorsun?

her iddaa listesinde sonunculuğu temsil etsemde vazgeçmek yok varım diyorummm....20 günde 2-3 kg süper olur

uzun süre aç bırakma kendini ara öğünlerin olsun bide hareketli müzik eşliğinde oynamak iyi oluyo bende yapıyorum valla deli gibi tepiniyorum :)

sızın dedıgınız de mantıklı aslında

ben de regl donemını rahat gecırenlerdenım eskıden hıc sıfır agrım olurdu son yıllarda az oluyor o da benı etkılemeyecek kadar.

bugunku menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

ıse gelınce kahvaltı 7:30
bır domates
bır salatalık
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost az peynır ve maydonoz ıle.
ıkı tane buyuk erık
acık sekersız cay

ara: 500 ml su , 10 adet kıraz.

yemekten once 500 ml ılık su.

oglene kadar toplam 1,5 lt olmus oldu.

oglen: bır tavuk baget ( fırında), 5 kasık pılav, yarım dilim karpuz sanırım. 4 adet kucuk parca dıyebılırım.

yemekten bıraz sonra; acık sekersız cay, 500 ml ılık su, bır domates, bır salatalık

ara: kayısı toplayacagım ısyerındekı bahceden. maydonoz yıyecegım su ıle.

aksama daır hıc bır plan yapmadım aksama dogru toklugum da full oluyor zaten buaralar. evde yemek var ama getırmıyorum bıle eskısı gıbı

bugun spora gıdemeyecegız arkadas bugun ara verıyormus ama yarın ve cuma gunu gıdecegız aksam. haftada 4 gun gıdecegız. kendım yuruyus ve spor dusunuyorum. ardından dus ve erkenden uyku. cumartesıden berı cok az uyudum yorgunum

Canım sabah kalkıyorum bi koca bardak su içiyorum ve kahvaltımı hazırlayıp iş yerine getiriyorum
2 dilim ekmek arasına biraz peynir
biber közlüyorum evde
domates salatalık kahvaltımı yapıyorum

ara meyve yada 5-6 adet form biskivü yiyorum

öğlen genelde koca bi tabak salata yiyorum
çünkü burdaki yemekler bana uymuyo genelde pilav ve makarna oluyo kızartma felan
salatanın yanına çorba olursa 1 kase çorba yiyorum yada yine evden ekmek arası peynir koyuyorum onu yiyorum

ara fındık veya kuru üzüm yiyorum
tabi araları kendime göre ayarlıyorum

akşam sebze yemegi salata ekmeksiz yiyorum

saat 10 gibide 1 bardak süt yada yoğurt yiyorum canım,

spor olarak işe gidip gelirken yürüyorum 1 saati geçiyo ayrıca ev içindeki koşturmamı saymıyorum

benim menü bu şekilde canım inşallah yardımcı olabilirim

uzun süre aç bırakma kendini ara öğünlerin olsun bide hareketli müzik eşliğinde oynamak iyi oluyo bende yapıyorum valla deli gibi tepiniyorum :)

hımmm ara öğün konusunda haklısınızz şimdide hafif bir açlık var gideyimm incir kayısı falan alayım lilomlu sıcak su içtim kızlarr activya nasıl ?? alsam mı ? ara öğün niyetine hem tuvalet sıkıntısına iyi geliyormuş ???

bu arada iş çok sıkıcı yaz da geldi hiç içerde durulmuyor yahuu sizin nasıl neler yapıyorsunuz ??????????

kızlar merhaba kusura bakmayın giremiyorum siteye ne zamandır burda işler yoğunlaştı yaz ayları başlayınca eğitimler falan feşmekan aranızda olmayı özledim diyet deseniz eh iç güveysinden hallice yani sizler nasılsınız vaktim old. girmeye çalışacağım unutmayın beni tamamı

benim içinde süper olur...listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar

kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi

adıma ama denicem...

benim içinde süper olur...listeyi becerebilcekmiyim bilmiyorum ama bir deniyeyim....ozaman katılmak isteyenler yarın öğleye kadar

kilosunu bildirsinler....ramazanın ilk günüde sonuçlara bakarız...ne dersiniz arkadaşlar...hedef 3 kilo diyorum...atıyorum gibi geldi kendi

adıma ama denicem..

slm..ben de katılmak istiyorum kabul ederseniz..bugün 97.4 idi kilo ama regl olcam 25 gibi yeme düzenim gene bozuldu..en azından ramazana kadar 2 kilo gitse inş:) şimdiden tşk...

yolcu hnm az önce alıntıyı yaparken bir hata oldu sizin yazdıklarınızı yanlış kopyalamışım kusuruma bakmayın emi:)

tekrar mrh..iki gündür düzenli yeme işini gene bozdum 2 sütlü tatlı ve bir dondurma kaçamağı var ne olcak böyle regl yaklaştığı için iştahmı artıyo bilmem:) yoksa bahane bulmada üstüme yok..

sporda dorun yok çünkü yapmıyorum:) ah ah ağlancak halime gül asuhan:)

bide benim sorunum mesela acıktım bir tabak patates yemeği yiyorum yanında hiç bişey olmadan acaba bu kilo sorununu etkilermi sizce?

ramazanda geçen yıl 3 kilo civarı vermiştim o kadar sıcaktı ki sadece ayran benim kurtarıcımdı sahuru kahvaltı türü yapınca bu sonucu almıştım...inş bu yılda böyle olur...ama ramazana kadar sıkmak şart değil mi:) kaçıyorum eşim yemeğe gelecek...bye...

ben varımmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar acil durummmm !!!!

nasıl moralim bozuk bir bilseniz foruma dün doksan küsür olduğumu yazmıştım ama epeydir tatılmadığımı söylemiştim yaklaşık iki aydır ah
ahhhh bu iki ay var ya bana yol u elektrik olarak değil kilo olarak dönmüş (

ne mi yaptım bu iki ay da ?

finallerim vardı akşam eve gekip odama girip uazanıp ders çalışıyodum acaip bir şekilde bu tam iki ay sürdü ve yemek için bile odadan çıkmıyorum paso kahve ( filtre şekersiz) ve çikolata falan iki ay hep böyle geçti sosyal hayatım bile yoktu hedefime ulaştım onur belgesi geliyor ama ben sadec onur belgei istemiştim bu kiloları değil

şu anki net kilommm üfffff 107.2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldımm moralim çok bozuk napayım şok diyet mi yapayım bir hafta sadece su mu içeyim offf offffffffffffffff yada gidip kendimimi atayım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…