Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar..inş herşey yolundadır...şükür bugün artık rahatlıkla yürümeye başladım...kremler işe yaradı ama bu bel sıkıntısı ciddi gibi kilo vermek tek çözüm ama alındığı gibi kolay olmuyor vermek:) okuldaki not işlemlerimizde bitti..sbs sınavı genel olarak zor olduğu görüşü hakimdi öğrencilerimde fakat ing sorularının geçen yıla göre daha makul ve kolay olduğunu düşünüyorum ...çalıştığım yer kenar mahalle ve çoğunun dersane imkanı olmamasına rağmen fena değil sonuçlar:) kilo durumuma gelince doğumdan beri yani yaklaşık 3 yıldır 96 ila 100 arasında tur atarak dolanan bir ben varım benden içeru:)
geçen hafta 97,7 iken sabah 96,6 idi... artık şaşırmıyorum:) çaba yoksa sonuç yok malum:) sağlık problemi yüzünden spor yok fakat su ve akşam yemekleri yolunda...inş sizler de çok iyisinizdir..grşmek dileği ile...

geçmişi tam inceleyemedim...inceleyince cevap yazmaya çalışacağım...öpüldünüz...

eneeee daha yeni geldim eve, yarım saat falan oluyo....
yoruldum yafff
dışarı yanıyo kızlar, acayip sıcak.....
yandım aynı zamanda....
neyse çok şükür hallettim dışarı işini.
daha evde de var tabiii
aman yeter şimdilik işlere ayırdığım vakit, birazda kendime vakit ayırıcam biraz şimdide, 1saat falan işte......
sizleri seviyorum

kızlar kendi mesajımı okudumda az önce; aynı fırat gibi yazmışım ben yaaa:)))))

orticanım nerelerdesiiiiin?
ne alemdesin?
nasıl gidiyo iddamız???
benimki orta diyim, bi yandan yiyorum 2gündür ama bi yandan hareket bol ve sabah akşam yeşilçayımı ihmal etmiyorum, bundan sonraki günler daha dikkat etmeye çalışcam bakalım........
artık olduğu kadar napıyım............ elimden geleni yapıyorum ben.........

meyra
cım senin atasözün bende söyle oluyo ben düşüyom düştüğüm yerde kalıyom tembelmiyim ne

yok kalmıyon kalkıyon, biraz geç kalkıyon sadece...... buraya biraz parmak bas istersen canım......

kız;
ne zaman gidiyon? ne kadar kalcan didim geçen mesajımda?
niye cevap yazmanda bana, beni beğenmiyormusun yoksa:26::26::26:

tsk ederım dua etmek, guzel dılekler bıle ınsana cok ıyı gelıyor
,

"dua müminin silahıdır" canım.....

Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşaallah canım.....
AMİN

İyi akşamlar kızlar,

Meyracım, nilgül'ün ablası benim arkadaşım
Çok tatlı ikisi de ve çok alçak gönüllüler..

eneeeee:)))))
pek sevindim ablacım yaaa:)))))

peki ablasının seside güzelmi ki acaba? biliyormusun?:)

Ben bugün az yedim..

yena buraya yumruk havaya..........
yena buraya yumruk havaya..........

çok geçmiş olsun canım ikinizede........:26:

kızına çok sevindim ablacım:)
ne güzel maşaallah........
darısı diğerine inşaallah hayırlısı ile.........

ve aleyküm selam.....
hoşgeldin bitanem:)))
aman anneciğinin yanında yediysen yedin, boşveeer onları, iyi olmuş bence......
öpüyorum kocamanından

Herkese merhabaa.
Diyetim tam gaz devam. Spora dün mutsuzluktan ara verdim. Bugün devam.
Elbisem hala gelmedi

üzülme canım yaaaa((

KiZlar ne yapiosunuz bos bi vakit buldum hal hatir sorayim dedim bakin burasi calistigim yer
spor yapamiorum ama yediklerime dikkat edebiliorum umarim dondugumde kilo almis olmam

inşaallah canım.....

doğum günün kutlu olsun canııııııım:)
daha nice mutlu huzurlu hayırlı sağlıklı günlere inşaallah tüm sevdiklerinle ve inşaallah hayırlısı ile gönlündekilerin gerçekleştiği anlarla......
öpüyorum seni

Eki Görüntüle 733691

dün gece sana baktım yazdın mı bişeyler diye yazmamıştın aklımda sen vardın uyumuşum o arada ve bir kız çocuğu gördüm rüyamda esmer ton ton çoook tatlı bir kızdı inş senindir :))

KiZlar ne yapiosunuz bos bi vakit buldum hal hatir sorayim dedim bakin burasi calistigim yer
spor yapamiorum ama yediklerime dikkat edebiliorum umarim dondugumde kilo almis olmam
Çok güzel bi yere benziyo orda olmak isterdim

Canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice senelere inşallah

bugun ben kendıme azıcık ızın verecegım cunku dogumgunum ama bolca yuruyecegım bırazdan dısarı cıkarım.

canım doğum günün kutlu olsun.Allah uzun ömürler versin:119::119::119:

SILA'dan sana geldin canımm

Oluruna bırak, her neyse geçer
Hayata zulmedip üzülmeye mi değer
Oluruna bırak, her neyse geçer
Gün doğsun hele bi', üzülmeye mi değer?
Üzülmeye mi değer?

Selam güzeller biraz okudum ve kaçıyorum mutfağa girme vakti.akşam cepten bakınırım.

Özlemcim sevgiler:2::2:

İyi akşamlar
Pomogranate doğum gününkutlu olsun nice seneler dilerim sağlıklı huzurlu ve mutlu inşallah

Son düzenleme:

kızlar kusura bakmayın bilgisayar bozulmuştu 3 gündür giremiyordum şimdi biraz spor yapayım sonra uğrayacağım

Bu hafta diyetim başarılı değildi hiç her gün yürüdüm ama bakalım
Hiç tartılmadım yarın da arkadaştayım işler kötü yani

slm kızlar nasılsınızzz ben geziyorum bol bol görümcemle benimde tartı güleceni sanmıyorumm +100 gr dı bu sabah yarın ne dicek bilemem

görümce pazara gidicek bende salı günü valiz hazırlar giderimm inşallah
çocuklarla nası gidicem bilemedim valla

yena izmir üzeri git dediler direk balıkesire gidersem ordan uzun olurmuş bakalım izmire ayak basacam ilk defa eşimde yok yanımda kaybolmam yollarda inşallah
izmir otagarından saat başı ayvalık dolmuşu varmış dediler bakalım bulurum inşallah otagarı falan bulamazsam acil yardım ararım seni artık:)))))))))))
işte bende böle diyet falan olmayıncada yazmadım buraya kızlarr

Son düzenleme:

Leyleği havada gördün sen herhalde yaz boyu tatil yapacaksın anlaşılan:)
+100 de bişey değilmiş ben bile daha fazlayımdır sanki
Yolda da kaybolmasın sen becerirsin eminim

Leyleği havada gördün sen herhalde yaz boyu tatil yapacaksın anlaşılan:)
+100 de bişey değilmiş ben bile daha fazlayımdır sanki
Yolda da kaybolmasın sen becerirsin eminim

yok kız 15 gün kalıp ayın başına döncem mecbur ramazanda başlıcak adam kalkamaz sahura falan sahura kadar burdayız yanii :))
aman sabahlar olmasın deriz artıkın

oh oh hadi iyi gezmeler canım...
valla benimde spor süper ama diyet çok fena.
bende maydonoz suyu falan içip hiç olmazsa ödem atayım derdindeyim ...bakalım koltuk altlarıma kadar şişim ..anam form çayı içtim aç karna 4 kayısı yedim yemekte acı biber yedim bende tık yok benim adam 1 kayısı yedi tuvaletten çıkmıyor

Pomogranate doğum günün kutlu olsun

sağlık mutluluk huzurla sevenlerinle ve sevdiklerinle yaşa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…