eneeee daha yeni geldim eve, yarım saat falan oluyo....
yoruldum yafff
dışarı yanıyo kızlar, acayip sıcak.....
yandım aynı zamanda....
neyse çok şükür hallettim dışarı işini.
daha evde de var tabiii
aman yeter şimdilik işlere ayırdığım vakit, birazda kendime vakit ayırıcam biraz şimdide, 1saat falan işte......
sizleri seviyorum
meyra
cım senin atasözün bende söyle oluyo ben düşüyom düştüğüm yerde kalıyomtembelmiyim ne
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anammmm geri sayım başladı ya totoşum yer görmez oldu
Sabah pazara gittik kızkardeşimle ama hiç düzgün birşey bulamadım ( alacalı şeyleride annem pek beğenmez)
Bir saat dolaştıktan sonra kardeşimi evine bırakıp kızımın test kitabını almaya gittik.
Eve gelir gelmez komşu ablam kahve içmeye geline tabi uğrayamadım
Snnnn
,tsk ederım dua etmek, guzel dılekler bıle ınsana cok ıyı gelıyor
İyi akşamlar kızlar,
Meyracım, nilgül'ün ablası benim arkadaşım
Çok tatlı ikisi de ve çok alçak gönüllüler..
Ben bugün az yedim..
ben yine hasta olmuşum, dün geceden kulak ve boğazım ağrıyordu. sabah kalktım ki uçuğum da çıkmış. eşim de hasta, boğazı şişmiş. yolculuk bize hiç yaramıyor valla. ben evcimendim de kocamı da öyle yaptım
bugün ütümü yapıp evi temizleyeyim az. bu aralar çok üşengeç oldum niyeyse. kurtulmak lazım bu ruh halinden.
Balkon keyfi tatlı geldikalkamadım bir türlü yerimden çayımı içtim şimdi kızım Türk kahvesi yapıyor onu da içeyim zaten güneş de gelir balkona o zamana kadar kızımın elinden ilk kahvem olacak değmeyin keyfime:)))
Büyük kızım ebru kursuna gidiyor biliyorsunuz Pazartesi bir ya okulunda ebru öğretecek ilkokul öğrencilerine
Çok mutlu ben de tabii ilk işini aldı daha önce bazı kurslarda hocasının yerine ve yanında tecrübe edinmişti bu ilk ciddi işi olacak ilk parasını kazanacak
selamun aleyküm..herkese merhaba...ben geldimmmmm
Dün gece 1de ancak gelebildim eve son uçaktı rötar vardı.çok yorgunum ama çokta iyi geldi Samsun bana...
hepinizi çok özledim ilk günler takip ediyordum ama net paketim bitince maalesef okuyamadım.ilk fırsatta geçmişe dalıcam..
inşallah bir sorun yoktur her şey yolundadır....
evet ana evinde ve de köyde olunca baya baya yedim yani...özellikle meyve...dalından kiraz ve erik...ama dengelemeye çalıştım.akşamları az yedim filan belki 1 kg artım olabilir..tartılmadım bu sabah zaten orda suda içemedim felaket ödemim var.
benden haberler böyle...
Herkese merhabaa.
Diyetim tam gaz devam. Spora dün mutsuzluktan ara verdim. Bugün devam.
Elbisem hala gelmedi
KiZlar ne yapiosunuz bos bi vakit buldum hal hatir sorayim dedim bakin burasi calistigim yer
spor yapamiorum ama yediklerime dikkat edebiliorum umarim dondugumde kilo almis olmam
merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır
sanırım buaralar ıstah sorunu yasıyoruz cogumuz.
bugun ben kendıme azıcık ızın verecegım cunku dogumgunum ama bolca yuruyecegım bırazdan dısarı cıkarım. 5 gunluk rapor bana cok ıyı geldı ıyı kı vermıs doktor raporu. bugun de ıse gıtmedım evde keyıf yapıyorum 4 bucuk gıbı cıkarım dolasırım ıslerımı hallederım aksam da esımle bırsey yaparız belkı.
cok kucuk uc tane gordu doktor, rıskım cok yuksekmıs ama dıyete odaklanmamı soyledı cunku guzel bır kıloda tup bebek tavsıye edıyor sımdı basarısızlık cok cok yuksek ıhtımal zaten dıyor. daha ıyı geldı bu habeler, ınsaallah daha ıyı haberler alırım zamanla.
tsk ederım cok sagolun ALLAH hepımızı guldursun ıns daıma.
Herkese merhabaa.
Diyetim tam gaz devam. Spora dün mutsuzluktan ara verdim. Bugün devam.
Elbisem hala gelmedi
Çok güzel bi yere benziyo orda olmak isterdimKiZlar ne yapiosunuz bos bi vakit buldum hal hatir sorayim dedim bakin burasi calistigim yer
spor yapamiorum ama yediklerime dikkat edebiliorum umarim dondugumde kilo almis olmam
merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır
sanırım buaralar ıstah sorunu yasıyoruz cogumuz.
bugun ben kendıme azıcık ızın verecegım cunku dogumgunum ama bolca yuruyecegım bırazdan dısarı cıkarım. 5 gunluk rapor bana cok ıyı geldı ıyı kı vermıs doktor raporu. bugun de ıse gıtmedım evde keyıf yapıyorum 4 bucuk gıbı cıkarım dolasırım ıslerımı hallederım aksam da esımle bırsey yaparız belkı.
menumu de yayınlarım gece.
esracıgım ozledım senı, gel ya, nerelerdesın sen
bugun ben kendıme azıcık ızın verecegım cunku dogumgunum ama bolca yuruyecegım bırazdan dısarı cıkarım.
slm kızlar nasılsınızzz ben geziyorum bol bol görümcemle benimde tartı güleceni sanmıyorumm +100 gr dı bu sabah yarın ne dicek bilemem
görümce pazara gidicek bende salı günü valiz hazırlar giderimm inşallah
çocuklarla nası gidicem bilemedim valla
yena izmir üzeri git dediler direk balıkesire gidersem ordan uzun olurmuş bakalım izmire ayak basacam ilk defa eşimde yok yanımda kaybolmam yollarda inşallah
izmir otagarından saat başı ayvalık dolmuşu varmış dediler bakalım bulurum inşallah otagarı falan bulamazsam acil yardım ararım seni artık:)))))))))))
işte bende böle diyet falan olmayıncada yazmadım buraya kızlarr
Leyleği havada gördün sen herhalde yaz boyu tatil yapacaksın anlaşılan:)
+100 de bişey değilmiş ben bile daha fazlayımdır sanki
Yolda da kaybolmasın sen becerirsin eminim
yok kız 15 gün kalıp ayın başına döncem mecbur ramazanda başlıcak adam kalkamaz sahura falan sahura kadar burdayız yanii :))
aman sabahlar olmasın deriz artıkın
slm kızlar nasılsınızzz ben geziyorum bol bol görümcemle benimde tartı güleceni sanmıyorumm +100 gr dı bu sabah yarın ne dicek bilemem
görümce pazara gidicek bende salı günü valiz hazırlar giderimm inşallah
çocuklarla nası gidicem bilemedim valla
yena izmir üzeri git dediler direk balıkesire gidersem ordan uzun olurmuş bakalım izmire ayak basacam ilk defa eşimde yok yanımda kaybolmam yollarda inşallah
izmir otagarından saat başı ayvalık dolmuşu varmış dediler bakalım bulurum inşallah otagarı falan bulamazsam acil yardım ararım seni artık:)))))))))))
işte bende böle diyet falan olmayıncada yazmadım buraya kızlarr