arkadaşlar bugün çoook kötü geçti menü açısından tutamıyorum kendimi Allahtan bu hafta listeye giremiyorum :) kesin artılardayım üüüüüffffff motivasyonum düşük ama toparlıcam inş
bugunku menum:
sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı
12 bucukta 7-8 adet eksı erık
1 de kahvaltı gıbı yaptım.
bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.
ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.
yarım domates bır salatalık
hazırlanıp cıkacagım yenı bır doktora gıdecegım muayene ıcın. cıkmadan bıraz vısne yerım. 1lt daha su ıcerım. dolmusla gıderım gıderken, ama donerken 1 saatten uzun yururum
aksam esımle yemegı yerım ve 8 de spora gıderım yıne 35 dk yururum 1 saat orda spor, donus 45 dk yuruyus derken bugun cok aktıf gecırmıs olurum.
Sende ben gibisin :) Hadi bakalim motivasyonumuzu yükseltelim!!! Hep beraber vericez bu kilolari öyle yada böyle vericez!!!!
Asuuu inersin bebeeem inersin , bak bu aralar iyi gidiorsun ,aynen devamm)
peki ya sence ben umrede ne hale gelirim ?? herkes diyoki aman dikkat et , çok zayıflarsın hasta olursun diyolar , bende multivitamnlerimi , omegamı falan alıp gitcem
asumanzeynep ablacım istediğim elbise siyah, abartısız, kep töreni için giyilebilecek bir elbise.
Ama ya her şey çok 'teyze' elbisesi gibi, ya da her şey minicik, bacağım girmez içine
Çok moralsizim aralıksız 1 saat ağladım gözlerim şiş, boğazım acıyor.
Umarım yarın o sipariş ettiğim elbise gelir de gözyaşlarım boşa gitmiş olur. Yoksa perşembe günü ankara kazan annemle ben kepçe arıcaz durcaz
Sipariş ettiğim elbise de şuydu.
Eki Görüntüle 733124
İnşallah yetişir elbisen canım ama o kadar ağlama Ankara gibi yerde bulamazsan nerde bulacaksın gelmese de bulursun bence canını sıkma
sağol canım ecmain inşallahİyi akşamlar güzeller...
Öylesine yorgunum ki oturacak halim yok..
Öğlene kadar işteydim. geldikten sonra yüzme kursuna gidip kayıt olduk...Sıcaklar beni mahfetti,çok etkileniyorum ;(
Sonrasın da yemek pişirme,taşırma işi..ev de olunca iş bitmiyor ki..
Esram geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize ve fazla üzülme kuzum..
ben de sürekli haber dinliyorum,izliyorum..Kaygılarım gün be gün artıyor maalesef...
daficiğim,7 kardeş demişsin yaa..Herşeyin hayırlısı değilmi.? çoklar ama bir faydaları olmamış..Allah senden razı olsun canım,çok iyi etmişsin yardımcı olmakla...
Asucum,kızını tebrik ediyorumilk parasını alması beni bile duygulandırdı ve sevindirdi..
Hepinizi öpüyorum...
selamun aleyküm..herkese merhaba...ben geldimmmmm
Dün gece 1de ancak gelebildim eve son uçaktı rötar vardı.çok yorgunum ama çokta iyi geldi Samsun bana...
hepinizi çok özledim ilk günler takip ediyordum ama net paketim bitince maalesef okuyamadım.ilk fırsatta geçmişe dalıcam..
inşallah bir sorun yoktur her şey yolundadır....
evet ana evinde ve de köyde olunca baya baya yedim yani...özellikle meyve...dalından kiraz ve erik...ama dengelemeye çalıştım.akşamları az yedim filan belki 1 kg artım olabilir..tartılmadım bu sabah zaten orda suda içemedim felaket ödemim var.
benden haberler böyle...
bugunku menum:
menu duzeltıldı
sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı
12 bucukta 7-8 adet eksı erık
1 de kahvaltı gıbı yaptım.
bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.
ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.
yarım domates bır salatalık
saat 2 gıbı dokotra gıttım asırı sıcakmıs yuruyerek gıtmedım terlı terlı varmayayım doktora dedım. gıdınceye kadar 1lt daha su ıcmıs oldum.
6 bucukta eve dondum
3 adet kofte, 7-8 catal patates kızartma,sogan ve 2nadet bıber kızartma, 3 kasık buklgur pılavı ve 5 kasık yogurt.
kofteyı yaglı kagıtta fırında yaptım, kızartmalarım da tefal da cok az bır yag ıle yapıyorum
yatıncaya kadar 1lt daha su ıcerım, bır bardak sut ıcerım ve gunu kapatırım
bugun sporum da yattı temellı gıbı gorunuyor evde bısıklet surmeyı dusunuyıorum bırazdan
olaylar ust uste geldı dun hıcbırsey yapasuım gelmedım ama bugun bolca yuruyecegım sılkelendım ınsaallah
heyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum Allah yüzünü güldürsün inş ...