Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Biliyorum bu saatte çoğunuz değil hepiniz muhtemelen derinnnnnnnn uyku halindesiniz
ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim
Bugün hayatımın en yoğun günüydü diyebilirim
Hesapta bugün sabahtan sizlere bakıp sonrada yavaş yavaş yatak odamdaki eskileri ayıracaktım ama daha ben komşumla sabah kahvemi içerken kızkardeşim aradı
Ağlamaklı bir sesle oğlunun bir gün evvel 3 - 4 kere kustuğunu bugünde ishal olduğunu çocuğun hiç birşey yemediğini anlattı
Evdede pek bir şey kalmamış çocuklarla da çıkamıyor tabi
Büyük kızı göndereyim o sana alışverişe çıkar yada çocukların başında durur sen gidip birşeyler alırsın dedim ama o yolu hiç yanlız göndermediğim için ( bir semt de olsa ötesi ) kabul etmedi ihtiyacı olduğu halde.
En sonunda itiraz kabul etmiyorum dedim ama eşimde aman birşey olur hem sende git çocuğu gör yatak odasını daha sonra yaparız birlikte diyince anında giyinip çıktım kızkardeşime gittim
Ufaklık hakikaten iki günde iyice bir deri bir kemik kalmış ( zaten çok zayıftı
)
Giderken bir kaç birşey aldım ve ısrar kıyamat ( 4 tane leblebi, 10 tane cubuk kraker ve yarım çay bardağı gazoz içti
) yine bunada şükür tabi
Ordan eşimin Anannesine geçtik kızlarla eşimde geldi tabi ( gitmeden bir görüşelim dedik )
Eve gelir gelmezde yatak odasına giriştim saat 9a kadar
TAm oh çok az işim kaldı onuda yarın yaparım derken Arkadaşımız aradı müsaitseniz geleceğiz diye
hadiiiiiiiiiii 20 dakika içinde kalan işlerimide okadar hızlı bir şekilde bitirdim ki resmen kan ter içinde kaldım
Hemen üzerimi değiştirdim ve gece saat 1e kadar misafir ağırladım
Çok yoruldum ama iyiki geldiler
hatta gelirken Golden Retriever Köpeklerinide getirdiler
Servis aralarında devamlı onu sevdim
Benim küçük cadı zaten Karamele aşık
hatta eve gitti diye baya bir ağladı
Karamel bizde kalsaymış işte niye gitmiş falan diye ağlayarak uyudu
Gerçekten çok çok güzel birşey ve keşke imkanım olsaydıda bende yavruyken bir Golden alabilseydim ama işte ev müsaait değil
Neyse yine Roman oldu yazdıklarım
SAbah ahanda ceco gelmiş dersiniz yine
Bende şimdi son yıkanan çamaşırlarımı asayımda yatayım bari ( misafir gelince anında sepetle yatak odasına atmıştım balkonda oturursak diye malum yağmur yağıyor arada dışarı asamadım
)
Hepinize tatlı rüyalar
Kocaman öpüyorum ve sabah inşallah uzun uzun sohbete geliryorum
Günaydınlar herkese
Umarım keyifler yerindedir bende aynı bildiğiniz gibi
Annen yeni yeni ayaklaniyo emir grip bende reglim cok sancim var
Canım emire çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce iyileşir
sanada tabi geçmiş olsun
kız;
ne zaman gidiyon? ne kadar kalcan didim geçen mesajımda?
niye cevap yazmanda bana, beni beğenmiyormusun yoksa:26::26::26:
Aaaa olurmu hiç öyle şey
Görmemişim canım bu ara yoğunluktan hemen üstün körü okuyordum geçmişi
Cuma öğlen 3 buçukta uçacağız inşallah
14 gün kalıp 28inde döneceğiz Allahın izniyle :34. tabi büyük kız bir ay daha kalıp anannesiyle bayrama yakın gelecek almanyadan
Almanyada annemlerde net yok ama eğer komşusundan internet şifresini alabilirsem bir iki de olsa yazarım sizlere
olmadı dışarda bir cafede falan bedava bulursam
malum oralarda internet cafe olayı yok
olaydı iyidi