Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh hadi iyi gezmeler canım...
valla benimde spor süper ama diyet çok fena.
bende maydonoz suyu falan içip hiç olmazsa ödem atayım derdindeyim ...bakalım koltuk altlarıma kadar şişim ..anam form çayı içtim aç karna 4 kayısı yedim yemekte acı biber yedim bende tık yok benim adam 1 kayısı yedi tuvaletten çıkmıyor
bugün tv de dinledim kabız olanlar her gün aynı saate wc ye çıksın ve karnını sağa doğru ovarak yardımcı olun boşaltma için bağırsak en hassas organımızmış onu devamlı sevin dedi kabızlık çok zorr ya benim kayınvalidem günde 4 çıkar kilo sorunu yok onun için ama devamlı su içer sabah çayı demler demliğin altında kalan suyu bardaklara koyar 3 bardak sıcak su içer adet eedinmiş yazın bile soğuk su içmez ılık su içer herşeyin başı suuu
bugün tv de dinledim kabız olanlar her gün aynı saate wc ye çıksın ve karnını sağa doğru ovarak yardımcı olun boşaltma için bağırsak en hassas organımızmış onu devamlı sevin dedi kabızlık çok zorr ya benim kayınvalidem günde 4 çıkar kilo sorunu yok onun için ama devamlı su içer sabah çayı demler demliğin altında kalan suyu bardaklara koyar 3 bardak sıcak su içer adet eedinmiş yazın bile soğuk su içmez ılık su içer herşeyin başı suuu
Günaydınlar herkese
Umarım keyifler yerindedir bende aynı bildiğiniz gibi
Annen yeni yeni ayaklaniyo emir grip bende reglim cok sancim var
kız;
ne zaman gidiyon? ne kadar kalcan didim geçen mesajımda?
niye cevap yazmanda bana, beni beğenmiyormusun yoksa:26::26::26:
yok kalmıyon kalkıyon, biraz geç kalkıyon sadece...... buraya biraz parmak bas istersen canım......
kız;
ne zaman gidiyon? ne kadar kalcan didim geçen mesajımda?
niye cevap yazmanda bana, beni beğenmiyormusun yoksa:26::26::26:
,
"dua müminin silahıdır" canım.....
Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşaallah canım.....
AMİN
eneeeee:)))))
pek sevindim ablacım yaaa:)))))
peki ablasının seside güzelmi ki acaba? biliyormusun?:)
yena buraya yumruk havaya..........
yena buraya yumruk havaya..........
çok geçmiş olsun canım ikinizede........:26:
kızına çok sevindim ablacım:)
ne güzel maşaallah........
darısı diğerine inşaallah hayırlısı ile.........
ve aleyküm selam.....
hoşgeldin bitanem:)))
aman anneciğinin yanında yediysen yedin, boşveeer onları, iyi olmuş bence......
öpüyorum kocamanından
üzülme canım yaaaa((
inşaallah canım.....
doğum günün kutlu olsun canııııııım:)
daha nice mutlu huzurlu hayırlı sağlıklı günlere inşaallah tüm sevdiklerinle ve inşaallah hayırlısı ile gönlündekilerin gerçekleştiği anlarla......
öpüyorum seni
Eki Görüntüle 733691
Çok güzel bi yere benziyo orda olmak isterdim
Canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice senelere inşallah
canım doğum günün kutlu olsun.Allah uzun ömürler versin:119::119::119:
SILA'dan sana geldin canımm
Oluruna bırak, her neyse geçer
Hayata zulmedip üzülmeye mi değer
Oluruna bırak, her neyse geçer
Gün doğsun hele bi', üzülmeye mi değer?
Üzülmeye mi değer?
İyi akşamlar
Pomogranate doğum gününkutlu olsun nice seneler dilerim sağlıklı huzurlu ve mutlu inşallah
dün gece sana baktım yazdın mı bişeyler diye yazmamıştın aklımda sen vardın uyumuşum o arada ve bir kız çocuğu gördüm rüyamda esmer ton ton çoook tatlı bir kızdı inş senindir :))
Pomogranate doğum günün kutlu olsun
sağlık mutluluk huzurla sevenlerinle ve sevdiklerinle yaşa inşallah
içim biraz ferahladı size bakayım dedim :)
Allah huzuru tekrar tesis eder ülkemizde inşallah. hepimiz için hayırlısı...
Meyracım canım sıkkındı ama yazarım ben yavaş yavaş yine :)
Filizcim doktorun daha olumlu konuşmasına çok sevindim :) şimdi ilk hedefimiz fazlalardan kurtulmak...
Yenam ben geldim ama yine izinli olayım bu hafta. tartıyla aram yok pek. Öpüyorum seni
herkese gunaydınnnnnnnnnnn
cok guzel bır gun dılıyorum hepınıze.
ben cumartesıden berı ıse gelmemıs olmanın garıplıgını yasıyorum raporum var halen ama esımın ısrarı ıle geldım ıse. hem eve kapanmamı ıstemıyor hem patronlardan cekınıyor. eve kapanmak oysakı bana nasıl ıyı gelıyor etrafımda zar zar calan telefonlar,ınsan gurultusu, fotokopi-yazıcı gurultulerı yok, ıs stresı yok,esımı sureklı gormedıgım ıcın ozlem de oluyor. ama gel de anlat ısteeeeeeee ona.
dun aksama kadar evdeydım hareketsızdım dıyebılırım kendımı dınledım yayıldım dusundum, aksama dogru guzelce hazırlandım ve dısarı cıktım yuruyerek merkeze gıttım 45 dk yurumusumdur, spor kursuma da ugradım henuz step-aerobık ıcın hoca bulunmamıs ama gruptakı ısteklı arkadaslar bız erkek hoca ıle fıtness calısacagız bos durmak ıstemıyoruz demısler ben de telefonunu aldım konustuk arkadasla. esım turbanını acmamak kaydıyla olur dedı ama okadar sporu turbanla yapamam haberı olmadan acacagım mecburen. aksam cok sakın oluyor kendı halınde 4 erkek oluyor calısan, bır de erkek hoca ve bız uc bayan oluruz daha once calıstık nezıh duzgun bır ortamdı.son 15 dk ınıp mekık-sıkılastırma hareketlerı yapacagız hocadan ogrendıgımız. boyle planladık bugun carsı ıslerım var gıdemeyecegım ama cumartesı gıderım uyarım plana.
dun guzel bır aksam oldu, esım yemek yerken ben portakal suyu ıctım yemek yemedım pasta yıyecegım dıye.ardından cay ve kucuk dılım bır pasta yedım. yıne yuruduk esımle, cay bahcesıne benzeyen bıryer var evımıze yakın.guzel canlı muzık var dıye oraya gıtmek ıstedım 11 ekadar ordaydık guzel oldu. kendıme dogumgunu sarkısı bıle ıstedım.
menume gelınce;
kahvaltı:
ac karnına ıkı bardak su + bır balık yagı
saat 1 de kahvaltı
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
ıcıne koy peynırı ve domates koydum
ceyrek maydonoz
1 kk ek peynır
bır bardak süt
bır salatalık
evden cıkıncaya kadar 1,5lt daha su ıctım 5 e kadar.
bır kucuk kase kiraz yedım
aksam 6 bucuk gıbı bır dılım pasta ve cay
500 ml su
acık havada otururken cay ve yarım sıse normal soda.
dun hem de resmı olarak evlılıkyıldonumuzdu, dugunumuze de az kaldı gercı 21 hazıran. esım hedıyemı onceden almıstı baharda,guzel bır altın bıleklık ıstemıstım. ben de nese olsun dıye ona mınıcık bır yesıl araba aldım oyuncak, bır de esmaül hüsna ezberlermek ıstıyordu, kartela gıbı kucuk buldum aldım.
evdekı defterıme yazdım ama su an net hatırlamıyorum 11600 adım oldu sanırım, 113 dk olarak gosterıyordu,5,5 km /350 kalorıydı sanırım.