- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
esra, sen nerelere kayboldun,nıye gıttın anlamadım da, kotu bırsey mı oıldu dıyetten de bıraz sogumus gordum ızın ıstemıssın. yardımcı olabılecegımız bırseydır belkı,konusalım ıstersen.
evet canım hedefım kılo, gerısını kadere, nasıbıme bıraktım
canım anlaşılmayacak bi şey yok aslında. ülkenin genel hali ortada, insanların bir de meslektaşlarımın yaşadıkları artık çok gücüme gidiyordu. topikteki duyarsızlık da burada olmak istemememe yol açıyordu. biraz izin istedim. inşallah artık yavaş yavaş düzelir her şey ve hayat normale döner.
Meyracım canım sıkkındı ama yazarım ben yavaş yavaş yine :)
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Biliyorum bu saatte çoğunuz değil hepiniz muhtemelen derinnnnnnnn uyku halindesinizama yinede dayanamadım bir bakayım dedim
Bugün hayatımın en yoğun günüydü diyebilirim
Hesapta bugün sabahtan sizlere bakıp sonrada yavaş yavaş yatak odamdaki eskileri ayıracaktım ama daha ben komşumla sabah kahvemi içerken kızkardeşim aradı
Ağlamaklı bir sesle oğlunun bir gün evvel 3 - 4 kere kustuğunu bugünde ishal olduğunu çocuğun hiç birşey yemediğini anlattıEvdede pek bir şey kalmamış çocuklarla da çıkamıyor tabi Büyük kızı göndereyim o sana alışverişe çıkar yada çocukların başında durur sen gidip birşeyler alırsın dedim ama o yolu hiç yanlız göndermediğim için ( bir semt de olsa ötesi ) kabul etmedi ihtiyacı olduğu halde.
En sonunda itiraz kabul etmiyorum dedim ama eşimde aman birşey olur hem sende git çocuğu gör yatak odasını daha sonra yaparız birlikte diyince anında giyinip çıktım kızkardeşime gittim
Ufaklık hakikaten iki günde iyice bir deri bir kemik kalmış ( zaten çok zayıftı)
Giderken bir kaç birşey aldım ve ısrar kıyamat ( 4 tane leblebi, 10 tane cubuk kraker ve yarım çay bardağı gazoz içti) yin
Aaaa olurmu hiç öyle şey
Görmemişim canım bu ara yoğunluktan hemen üstün körü okuyordum geçmişi
Cuma öğlen 3 buçukta uçacağız inşallah14 gün kalıp 28inde döneceğiz Allahın izniyle :34. tabi büyük kız bir ay daha kalıp anannesiyle bayrama yakın gelecek almanyadan
Almanyada annemlerde net yok ama eğer komşusundan internet şifresini alabilirsem bir iki de olsa yazarım sizlereolmadı dışarda bir cafede falan bedava bulursam malum oralarda internet cafe olayı yok olaydı iyidi
Nursena ablacım gez gez bizim yerimizede gez ne güzel öpüyorumslm kızlar nasılsınızzz ben geziyorum bol bol görümcemle benimde tartı güleceni sanmıyorumm +100 gr dı bu sabah yarın ne dicek bilemem
görümce pazara gidicek bende salı günü valiz hazırlar giderimm inşallah
çocuklarla nası gidicem bilemedim valla
yena izmir üzeri git dediler direk balıkesire gidersem ordan uzun olurmuş bakalım izmire ayak basacam ilk defa eşimde yok yanımda kaybolmam yollarda inşallah
izmir otagarından saat başı ayvalık dolmuşu varmış dediler bakalım bulurum inşallah otagarı falan bulamazsam acil yardım ararım seni artık:)))))))))))
işte bende böle diyet falan olmayıncada yazmadım buraya kızlarr
içim biraz ferahladı size bakayım dedim :)
Allah huzuru tekrar tesis eder ülkemizde inşallah. hepimiz için hayırlısı...
Meyracım canım sıkkındı ama yazarım ben yavaş yavaş yine :)
Filizcim doktorun daha olumlu konuşmasına çok sevindim :) şimdi ilk hedefimiz fazlalardan kurtulmak...
Yenam ben geldim ama yine izinli olayım bu hafta. tartıyla aram yok pek. Öpüyorum seni
canım elbette anladım ama şöyle dusun,burda bırsey yazdıgımız an banlanıyoruz sonra gıremıyoruz foruma, bılıyorsun, cunku herkesın farklı goruslerı var. bır de ben bu konuya bıraz uzak durmak ıstıyorum ozellıkle. erdogan fanatıgı, gezı parkındakılere kufur eden bır koca, o gosterılere katılan bır aılem var. ben kendım sagcı degım erdogancı degılım her konuda objektıf olmaya calısan bırıyım ama arada kalmıs hıssedıyorum yeterınce kendımı. oyuzden elımden geldıgınce forumda bu konuya degınmıyorum kendı ıcımde fıkırlerım, uzuntulerım,kızgınlıklarım var kendı ıcımde yasıyorum yanı olayları.
ben kimseyi suçlamıyorum canım. sadece kafam başka şeylere takılmışken burada bulunamıyordum onu belirtiyorum. her aile o kadar kozmopolit ki. aslında idrak etmemiz gereken tam da bu. kimse kimsenin düşmanı değil, hepimizin bizden farklı düşünen hısım akrabaları var. neyse artık bi ölçüde çözülür inşallah her şey. yoksa çok can yanacak ne yazık...
pomogranate canım albüm yok senin kk kullanıcı panelinde, seni merak etmiştim:)
benimkini merak edersen benim albümde fotom var şuan:)
görme ve gösterme meraklısı meyra:))))))))
birde kızlar bu aralar 3demirbaşımızda izinli.....
bizi ama böyle hiç başsız bırakmayın
esracım bugün sende erkencisin:)
ne güzel bize
album yok ama sımdı topıgıme resım ekledım dun ısteyen arkadaslarım vardı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...enlerin-paylasim-alani-1320.html#post30789957
Albüm yapsan yüzünü de görürdük :)
yalnız spor işe yarıyor bence, alt beden çok ince. inşallah hepsinden kurtulursun canım zamanla.
evde yiyecek hiçbir şey... markete gideyim ben şimdi. görüşürüz yine kızlar
asıl sen erkencisin, inanılmayacak bi şey bu uykucu kedi seni :))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...enlerin-paylasim-alani-1320.html#post30789957
şaka yaptım zaten canımcım:)))
ayyy ne kalmış kıs:) 1güncük kalmış vuslata....
hadi hayırlısı canım.......
canım yaaa biz seni özleriz o ayrıda gitmişken 1ay kalsan daha iyi olurdu, ama tabi aile içi konular bunlar siz böyle uygun görmüşsünüzdür galiba eşinle birlikte.... hani senede 1kere gidiyosun galiba, yurtdışı birde, onda da 14gün değilde 1ay daha iyi olurdu diye düşündümde ben.....
orda da kendini sıkıntıya sokmadan bizede yazarsan çok seviniriz canımcım:)
özlicez seni çünkü.
şartlar el vermezsede sıkıntıya sokma kendini, biz beklerizde seni:))))
yiğeninede çok geçmiş olsun canım, biran önce toplar inşaallah kendini.....
sağlıklı beslenmekte bebekler ve çocuklar için bence çok çok çok önemli bi konu.