Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bugün çoook kötü geçti menü açısından tutamıyorum kendimi Allahtan bu hafta listeye giremiyorum :) kesin artılardayım üüüüüffffff motivasyonum düşük ama toparlıcam inş

arkadaşlar bugün çoook kötü geçti menü açısından tutamıyorum kendimi Allahtan bu hafta listeye giremiyorum :) kesin artılardayım üüüüüffffff motivasyonum düşük ama toparlıcam inş

Sende ben gibisin :) Hadi bakalim motivasyonumuzu yükseltelim!!! Hep beraber vericez bu kilolari öyle yada böyle vericez!!!!

bugunku menum:

sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı

12 bucukta 7-8 adet eksı erık

1 de kahvaltı gıbı yaptım.

bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.

ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.

yarım domates bır salatalık

hazırlanıp cıkacagım yenı bır doktora gıdecegım muayene ıcın. cıkmadan bıraz vısne yerım. 1lt daha su ıcerım. dolmusla gıderım gıderken, ama donerken 1 saatten uzun yururum

aksam esımle yemegı yerım ve 8 de spora gıderım yıne 35 dk yururum 1 saat orda spor, donus 45 dk yuruyus derken bugun cok aktıf gecırmıs olurum.

heyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum Allah yüzünü güldürsün inş ...

Asuuu inersin bebeeem inersin , bak bu aralar iyi gidiorsun ,aynen devamm :KK66:)

peki ya sence ben umrede ne hale gelirim ?? herkes diyoki aman dikkat et , çok zayıflarsın hasta olursun diyolar , bende multivitamnlerimi , omegamı falan alıp gitcem
:KK34::KK34:

Şeyi düşünmüşsün canım Ramazan olunca gündüz zor olur tabii ama büyük ihtimalle sahura kadar ibadet eder uyumazsınız sabah namazından sonra uyunuz sanırım öyle olunca biraz daha rahat geçer gün herhalde
Nasıl olursa olsun Allah yardım ediyor canım orda yaşayanlar nasıl tutuyor her sene sonuçta
Ay çok imrendim çok sevindim pasaport işi de bitmiş maşallah Allah nasip edince nasıl da herşey tıkır tıkır işliyor
Bize de bol dua edersin canım

asumanzeynep ablacım istediğim elbise siyah, abartısız, kep töreni için giyilebilecek bir elbise.
Ama ya her şey çok 'teyze' elbisesi gibi, ya da her şey minicik, bacağım girmez içine :KK43:
Çok moralsizim aralıksız 1 saat ağladım gözlerim şiş, boğazım acıyor.
Umarım yarın o sipariş ettiğim elbise gelir de gözyaşlarım boşa gitmiş olur. Yoksa perşembe günü ankara kazan annemle ben kepçe arıcaz durcaz :KK43:
Sipariş ettiğim elbise de şuydu.
$image1xl.jpg

asumanzeynep ablacım istediğim elbise siyah, abartısız, kep töreni için giyilebilecek bir elbise.
Ama ya her şey çok 'teyze' elbisesi gibi, ya da her şey minicik, bacağım girmez içine :KK43:
Çok moralsizim aralıksız 1 saat ağladım gözlerim şiş, boğazım acıyor.
Umarım yarın o sipariş ettiğim elbise gelir de gözyaşlarım boşa gitmiş olur. Yoksa perşembe günü ankara kazan annemle ben kepçe arıcaz durcaz :KK43:
Sipariş ettiğim elbise de şuydu.
Eki Görüntüle 733124

İnşallah yetişir elbisen canım ama o kadar ağlama Ankara gibi yerde bulamazsan nerde bulacaksın gelmese de bulursun bence canını sıkma

İyi akşamlar güzeller...

Öylesine yorgunum ki oturacak halim yok..

Öğlene kadar işteydim. geldikten sonra yüzme kursuna gidip kayıt olduk...Sıcaklar beni mahfetti,çok etkileniyorum ;(
Sonrasın da yemek pişirme,taşırma işi..ev de olunca iş bitmiyor ki..

Esram geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize ve fazla üzülme kuzum..
ben de sürekli haber dinliyorum,izliyorum..Kaygılarım gün be gün artıyor maalesef...:KK5:

daficiğim,7 kardeş demişsin yaa..Herşeyin hayırlısı değilmi.? çoklar ama bir faydaları olmamış..Allah senden razı olsun canım,çok iyi etmişsin yardımcı olmakla...

Asucum,kızını tebrik ediyorum:nazar: ilk parasını alması beni bile duygulandırdı ve sevindirdi..

Hepinizi öpüyorum...:KK16:
sağol canım ecmain inşallah

yenacım kısmet olursa ben perşembe köye düğüne gidicem ordanda kumlaya geçebilirim birkaçgün kumlada kalıp ordaki evi temizleyeyim.kp iki gündür bizde kalıyor onuda köye götürücem bir süre yanımızda kalıcak sanırım. beni izinli yaz istersen

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese
Umarım keyifler yerindedir bende aynı bildiğiniz gibi
Annen yeni yeni ayaklaniyo emir grip bende reglim cok sancim var

selamun aleyküm..herkese merhaba...ben geldimmmmm:KK16::KK16::KK16:

Dün gece 1de ancak gelebildim eve son uçaktı rötar vardı.çok yorgunum ama çokta iyi geldi Samsun bana...

hepinizi çok özledim ilk günler takip ediyordum ama net paketim bitince maalesef okuyamadım.ilk fırsatta geçmişe dalıcam..

inşallah bir sorun yoktur her şey yolundadır....

evet ana evinde ve de köyde olunca baya baya yedim yani...özellikle meyve...dalından kiraz ve erik...ama dengelemeye çalıştım.akşamları az yedim filan belki 1 kg artım olabilir..tartılmadım bu sabah zaten orda suda içemedim felaket ödemim var.

benden haberler böyle...:KK54::KK54::KK54:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu ve az kalorili bi gün diliyorum
Benim işlerim çok yogun bu aralar malum ay sonu evrak işleri neyse öpüldünüz kızlar sizleri seviyorum :KK16::KK16::KK16:
selamun aleyküm..herkese merhaba...ben geldimmmmm:KK16::KK16::KK16:

Dün gece 1de ancak gelebildim eve son uçaktı rötar vardı.çok yorgunum ama çokta iyi geldi Samsun bana...

hepinizi çok özledim ilk günler takip ediyordum ama net paketim bitince maalesef okuyamadım.ilk fırsatta geçmişe dalıcam..

inşallah bir sorun yoktur her şey yolundadır....

evet ana evinde ve de köyde olunca baya baya yedim yani...özellikle meyve...dalından kiraz ve erik...ama dengelemeye çalıştım.akşamları az yedim filan belki 1 kg artım olabilir..tartılmadım bu sabah zaten orda suda içemedim felaket ödemim var.

benden haberler böyle...:KK54::KK54::KK54:

Canım hoşgeldin sefa geldin sevindim senin adına tatilinin güzel geçemesine kolay gelsin :KK34::KK34::KK34:

selam kızlar....
ay kızlar kaç gündür ayağım koşturmadan kesilmedi hiç:KK37:
hayırlısı bakalım yinede.......

geç yattım, geç kalktım, daha kahvaltımı birazdan yapcam.....

annemler kaplıcaya gitcekler 2-3günden, lazım bi kaç parça varmış onlara göndermem gereken, bugün ikindin olmadan kargoyla yollayım istedi kardeşim, kahvaltımı yapıp hemen çıkcam artık kargo için biraz sonra.

geçmişe daha tam bi bakamadım.......
bakarım artık bi ara...

esracım sen nerelere kayboluyon kızzzzzzz bi süreliğine..........:44::44::44:
hadi görüşürüz kızlar yine, öpüyorum.....

S.a kızlar ben geldim cok yogun gunler geciriyorum firsat buldukca okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyo zaten suandada bi cafede kardesimle beraber cay iciyoruz yeni telefon aldi bende siftah yapiyorum neyse musait zamanda tekrar yazarim opuyorum sizi allaha emanet olun... hee yenacim bu hafta beni izinli yazarmisin evde degilim tartilamicam yani....

KiZlar ne yapiosunuz bos bi vakit buldum hal hatir sorayim dedim bakin burasi calistigim yer
spor yapamiorum ama yediklerime dikkat edebiliorum umarim dondugumde kilo almis olmam

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 43
bugunku menum:

menu duzeltıldı

sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı

12 bucukta 7-8 adet eksı erık

1 de kahvaltı gıbı yaptım.

bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.

ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.

yarım domates bır salatalık

saat 2 gıbı dokotra gıttım asırı sıcakmıs yuruyerek gıtmedım terlı terlı varmayayım doktora dedım. gıdınceye kadar 1lt daha su ıcmıs oldum.

6 bucukta eve dondum

3 adet kofte, 7-8 catal patates kızartma,sogan ve 2nadet bıber kızartma, 3 kasık buklgur pılavı ve 5 kasık yogurt.

kofteyı yaglı kagıtta fırında yaptım, kızartmalarım da tefal da cok az bır yag ıle yapıyorum

yatıncaya kadar 1lt daha su ıcerım, bır bardak sut ıcerım ve gunu kapatırım

bugun sporum da yattı temellı gıbı gorunuyor evde bısıklet surmeyı dusunuyıorum bırazdan

olaylar ust uste geldı dun hıcbırsey yapasuım gelmedım ama bugun bolca yuruyecegım sılkelendım ınsaallah

heyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum Allah yüzünü güldürsün inş ...

cok kucuk uc tane gordu doktor, rıskım cok yuksekmıs ama dıyete odaklanmamı soyledı cunku guzel bır kıloda tup bebek tavsıye edıyor sımdı basarısızlık cok cok yuksek ıhtımal zaten dıyor. daha ıyı geldı bu habeler, ınsaallah daha ıyı haberler alırım zamanla.

tsk ederım cok sagolun ALLAH hepımızı guldursun ıns daıma.

merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır

sanırım buaralar ıstah sorunu yasıyoruz cogumuz.

bugun ben kendıme azıcık ızın verecegım cunku dogumgunum ama bolca yuruyecegım bırazdan dısarı cıkarım. 5 gunluk rapor bana cok ıyı geldı ıyı kı vermıs doktor raporu. bugun de ıse gıtmedım evde keyıf yapıyorum 4 bucuk gıbı cıkarım dolasırım ıslerımı hallederım aksam da esımle bırsey yaparız belkı.

menumu de yayınlarım gece.

esracıgım ozledım senı, gel ya, nerelerdesın sen

X