Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena ve Zeynep demirbaşlarımız da iyice kayıplarda:)

nursena'nın görümceki var ama zeynep neden yazmıyor bilmiyorum...beğenip beğenip gidiyor..
Yoğunluktan olabilir...

ben geldim kuzularr :KK16::KK16::KK16:

not işlerim bu akşam sona eriyorr , hele bi biteydi , iyiydi :KK52::KK52::KK52::KK52:

e-okul çok yavaşmış galiba ablam da şikayetçi...

hayırlı akşamlar güzeller

hayırlı akşamlar yaseminciğim...
Gittimi artın..
Benim + 2 olan fazlalığım + 1 oldu :KK66:
Bakalım cumaya sabit kalsam razıyım...

İnşallah kilo almam bu hafta bu düzensiz beslenmeyle
Bizim iddaa da yalan oldu sanki veremedim ben 5 kiloyu:KK43:(

Evet yaaa hiçbirimiz - 5 olamayacağız sanırım...

Ben de az da olsa eksideyim şükür tabii
Ama Bayrama kadar yetmişlere inmem lazım benim

Asuuu inersin bebeeem inersin , bak bu aralar iyi gidiorsun ,aynen devamm :KK66:)

peki ya sence ben umrede ne hale gelirim ?? herkes diyoki aman dikkat et , çok zayıflarsın hasta olursun diyolar , bende multivitamnlerimi , omegamı falan alıp gitcem
:KK34::KK34:

nursena'nın görümceki var ama zeynep neden yazmıyor bilmiyorum...beğenip beğenip gidiyor..
Yoğunluktan olabilir...

e-okul çok yavaşmış galiba ablam da şikayetçi...

hayırlı akşamlar yaseminciğim...
Gittimi artın..
Benim + 2 olan fazlalığım + 1 oldu :KK66:
Bakalım cumaya sabit kalsam razıyım...

Evet yaaa hiçbirimiz - 5 olamayacağız sanırım...

e-okuldan öööööğğhhh geldi bildiğin Ö-OKUL oldu haaa :KK25::KK25::KK25:

canımız sağolsun Yenam ,gün gelir -5 ide görürüzz :KK76::KK76::KK76:

offfff kizlar offff. cumartesiden beri öküz gibi yiyorum yaaaa :KK43: Dün kardesimin yas günüydü ondan pasta falan yedim :S
kesin artilardayim... tartilmaya coook korkuyorum...
Yarin tekrar basliycam bakalim. Reglimde bitti, havuzada gidebilirim, ya ben galiba havuza gidemiyince psikolojim bozuluyor :KK70: ondan bu durumlara dusuyorum... Yarin gideyim su havuzuma özledim yawww =))

temmuz sonunda allahin izni ile 7li rakamlari görmek istiyorum...

Ha bu arada spor yaglari kasa çevirmez benim bildigim, sadece yaglari eritip kas yaparsiniz, oda ayni kaslara odaklanmaktan kaynaklaniyor. O yüzden spor yaparken orantili sekilde tüm kaslarimizi calistirmaya dikkat etmemiz gerekiyor :KK66:

cücüşüm ve gökçem iyi geceler siz görünüyonuz tek.mucks

iyi geceler kuzumm ,bende kaçıyorumm :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar pasaportum bu sabah ulaştı Mersine ,babam şirkete verdi :KK66:)
bende bugün 1 tane siyah ferace , ve biri su yeşili biri şeker pembesi olmak üzere 2 tane şal aldımm :KK34::KK34::KK34:

hazırlıklar başlasııınnn .....

iyi geceler kuzumm ,bende kaçıyorumm :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar pasaportum bu sabah ulaştı Mersine ,babam şirkete verdi :KK66:)
bende bugün 1 tane siyah ferace , ve biri su yeşili biri şeker pembesi olmak üzere 2 tane şal aldımm :KK34::KK34::KK34:

hazırlıklar başlasııınnn .....
bir anda ürperdim Allah herkese nasip etsin kuzum muck ben kaçar talı rüyalarrr herkesee

e-okuldan öööööğğhhh geldi bildiğin Ö-OKUL oldu haaa :KK25::KK25::KK25:

canımız sağolsun Yenam ,gün gelir -5 ide görürüzz :KK76::KK76::KK76:

Ö-okul :KK1::KK1::KK1::KK1:
yaratıcı tiçırım..:KK16:

teşekküe ederim yenam.aman aynurum annem hasta oldu geldi oralarda sen su tüketimini .ok yap oralarda

geçmiş olsun tatlım...

offfff kizlar offff. cumartesiden beri öküz gibi yiyorum yaaaa :KK43: Dün kardesimin yas günüydü ondan pasta falan yedim :S
kesin artilardayim... tartilmaya coook korkuyorum...
Yarin tekrar basliycam bakalim. Reglimde bitti, havuzada gidebilirim, ya ben galiba havuza gidemiyince psikolojim bozuluyor :KK70: ondan bu durumlara dusuyorum... Yarin gideyim su havuzuma özledim yawww =))

temmuz sonunda allahin izni ile 7li rakamlari görmek istiyorum...

Ha bu arada spor yaglari kasa çevirmez benim bildigim, sadece yaglari eritip kas yaparsiniz, oda ayni kaslara odaklanmaktan kaynaklaniyor. O yüzden spor yaparken orantili sekilde tüm kaslarimizi calistirmaya dikkat etmemiz gerekiyor :KK66:

Canım havuzu bırakma sen...vakit buldukça çimmeye git :KK66:
Çok özeniyorum sana yüzme diyosun,havuz diyosun.:KK9:

Ö-okul :KK1::KK1::KK1::KK1:
yaratıcı tiçırım..:KK16:

geçmiş olsun tatlım...

Canım havuzu bırakma sen...vakit buldukça çimmeye git :KK66:
Çok özeniyorum sana yüzme diyosun,havuz diyosun.:KK9:

Ah iste su regl olayi varya, bitiriyor beni!!! Her ay böyle oluyor ya... Havuzdan uzaklasinca moral sifir oluyor :)
yarin artik ögle tenefüsünde diyeyim artik :KK70: hemen kosa kosa giderim havuza, okula 5dk mesafelik bir yerde havuz ondan iyi oluyor :)

X