merhaba arkadaşlar..inş herşey yolundadır...şükür bugün artık rahatlıkla yürümeye başladım...kremler işe yaradı ama bu bel sıkıntısı ciddi gibi kilo vermek tek çözüm ama alındığı gibi kolay olmuyor vermek:) okuldaki not işlemlerimizde bitti..sbs sınavı genel olarak zor olduğu görüşü hakimdi öğrencilerimde fakat ing sorularının geçen yıla göre daha makul ve kolay olduğunu düşünüyorum ...çalıştığım yer kenar mahalle ve çoğunun dersane imkanı olmamasına rağmen fena değil sonuçlar:) kilo durumuma gelince doğumdan beri yani yaklaşık 3 yıldır 96 ila 100 arasında tur atarak dolanan bir ben varım benden içeru:)
geçen hafta 97,7 iken sabah 96,6 idi... artık şaşırmıyorum:) çaba yoksa sonuç yok malum:) sağlık problemi yüzünden spor yok fakat su ve akşam yemekleri yolunda...inş sizler de çok iyisinizdir..grşmek dileği ile...
geçmişi tam inceleyemedim...inceleyince cevap yazmaya çalışacağım...öpüldünüz...
geçen hafta 97,7 iken sabah 96,6 idi... artık şaşırmıyorum:) çaba yoksa sonuç yok malum:) sağlık problemi yüzünden spor yok fakat su ve akşam yemekleri yolunda...inş sizler de çok iyisinizdir..grşmek dileği ile...
geçmişi tam inceleyemedim...inceleyince cevap yazmaya çalışacağım...öpüldünüz...