Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

erken gelırsem, yemekten once gırer sıze yazarım, ama olmadı ya gece ya yarın sabah yazarım saat 10 da evde olacagım cunku bugun

hepınıze cok guzel bır gu dılıyorummmmmmmmm

Aminnn canim coook sagol :) Insallah dedigin gibi citi piti olurum okul bitene kadar :)

sağol canım. hava değişikliği çok etkiliyor gerçekten. bi de giderken biraz gönülsüz ve stresliydim. sanırım hepsi üst üste geldi...

Esracım kaçırmışım ben mesajını geçmiş olsun kuzum ikinizede
Hava değişikliği hasta ediyor malesef bikaç gün dinlen bakalım

sağol Asuman ablacım.. inşallah düzelir en kısa zamanda.

selam kızlar,

çakılıp kaldım oturduğum yere. moralim çok bozuk. adliyede bir sürü avukat polisler tarafından darp edilmiş, yerlerde sürüklenmiş, tutuklanmış... fotoğraflara bakamıyorum. sinirden oturdum ağladım. Allahtan tek dileğim hepimiz için bu sınavı bi an önce bitirmesi. çok canlar yanacak malesef...

ben bi süre gözükmeyeceğim. bu mesaja cevap yazmazsanız da sevinirim, uyarı almayalım sonra :) hepiniz hoşçakalın...

Of kızlar moralim çöktükçe çöküyor.
Mezuniyet törenim için sipariş ettiğim kıyafet hala gelmedi Perşembeye kadar gelmezse tadilat da yaptıramam
Dua ediyorum bir an önce gelsin diye

selam millet.....
bugün çok yoğun bir gündü benim için....
halada öyle:)
kkya bile yeni girebildim
gündüz halam oturmaya geldi bana, onun koşturması hazırlığı falan, sonrada pazara gittim koştur koştur.
daha 1saattir falan oturdum işte.
birazdan yine ortalığı toplicam, mutfakta biraz işim var işte.....
geçmişe daha hiç bakamadım, bi ara bakıcam artık.
herkesleri öpüyorum, benim şimdi çıkmam lazım yine....
inşaallah sizlerde iyisinizdir....
görüşürüz kızlaaaaar

İyi akşamlar güzeller...

Öylesine yorgunum ki oturacak halim yok..

Öğlene kadar işteydim. geldikten sonra yüzme kursuna gidip kayıt olduk...Sıcaklar beni mahfetti,çok etkileniyorum ;(
Sonrasın da yemek pişirme,taşırma işi..ev de olunca iş bitmiyor ki..

Esram geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize ve fazla üzülme kuzum..
ben de sürekli haber dinliyorum,izliyorum..Kaygılarım gün be gün artıyor maalesef...

daficiğim,7 kardeş demişsin yaa..Herşeyin hayırlısı değilmi.? çoklar ama bir faydaları olmamış..Allah senden razı olsun canım,çok iyi etmişsin yardımcı olmakla...

Asucum,kızını tebrik ediyorum ilk parasını alması beni bile duygulandırdı ve sevindirdi..

Hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
kızlar ıyı aksamlar

esracıgım ne uyarısı, nereye gıtmesı ya anlamadım.

bu olaylar, haberler benım de cok canımı sıkıyor ne olacak bılmıyorum valla. ızlemesen olmuyor ızlesen olmuyor

tadım yok bu aksam zaten. spor hocası cıddı sakatlanmıs kurs ya ertelenecek ya ıptal ıolacak moralım cok bozuldu

Bizimki cadde üstü ama bişekilde kapatıyorum ben rahat oturuyoruz iyi oluyor gerçekten
Kızlarım 14 ve 16 yaşlarındalar canım
Of kızlar moralim çöktükçe çöküyor.
Mezuniyet törenim için sipariş ettiğim kıyafet hala gelmedi Perşembeye kadar gelmezse tadilat da yaptıramam
Dua ediyorum bir an önce gelsin diye
İnşallah zamanında gelir de yetiştirebilrisin mezuniyetine
Ben de çok duygulandım onun için iyi bir tecrübe olacak en önemlisi bu yaşta bişeyler yapabilmesi çok güzel bence de
Barışın kursu da hayırlı olsun canım
Ben de kızları kayınvalideme bırakıp geldim annem ve kızkardeşim de ordalar zor kaçtım bırakmıyorlar beni eşim de gel diyor arada kalıyorum
Bu hafta çok düzensiz oldu her gün yürüdüm ama hep saçma sapan yedim bugün de bir ısırık poğaça kek 1 dilim de sütlü tatlı yedim yemesem annem kayınvalidem kızıyor
Perşembe de arkadaş çağırdı bu sefer de gitmesem olmayacak tam tartı öncesi yandım valla

hımmmmm anladım,

maasallah ıkız gıbılerdır ne guzel. ALLAH bagıslasın

bugunku menum:

sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı

12 bucukta 7-8 adet eksı erık

1 de kahvaltı gıbı yaptım.

bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.

ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.

yarım domates bır salatalık

saat 2 gıbı dokotra gıttım asırı sıcakmıs yuruyerek gıtmedım terlı terlı varmayayım doktora dedım. gıdınceye kadar 1lt daha su ıcmıs oldum.

6 bucukta eve dondum

3 adet kofte, 7-8 catal patates kızartma,sogan ve 2nadet bıber kızartma, 3 kasık buklgur pılavı ve 5 kasık yogurt.

kofteyı yaglı kagıtta fırında yaptım, kızartmalarım da tefal da cok az bır yag ıle yapıyorum

yatıncaya kadar 1lt daha su ıcerım, bır bardak sut ıcerım ve gunu kapatırım

bugun sporum da yattı temellı gıbı gorunuyor evde bısıklet surmeyı dusunuyıorum bırazdan

aksam esımle yemegı yerım ve 8 de spora gıderım yıne 35 dk yururum 1 saat orda spor, donus 45 dk yuruyus derken bugun cok aktıf gecırmıs olurum.

Hayırlı akşamlar herkese.
Ben hala çok kötüyüm. Elbisem hala gelmedi
Dışarıda da güzel büyük beden elbiseler bulamadım hiç. Eğer yarın da gelmezse ne yapacagımı gerçekten bilemiyorum :26:
Ankara'da güzel büyük beden elbiseler satan yerler bilen var mı?

Canım accort var Kızılay'da orda var büyük beden. İzmir caddesinde karton ekol vs var gez bak bi istersen ne tarz bişey istediğini bilemediğim için ilk aklıma gelenleri söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…