Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pomocum eğlendik valla, güzel geçti şükür.
Ben gitmeden sana burada uzun uzun cevap yazma, çok kalabalığız yetişemezsin diyecektim ki sen zaten kısaltmışsın cevapları :)

inşallah iyi gidiyordur diyet, güzel bir rakam bekliyorum senden bu hafta.

----------

Aynurum ben de niye göremiyorum diyordum :) ekle buraya da merak ederim cücüş :*

dunun tekrarı:

saat 2de yattım onıkıyı gecerken uyandım.

ıkı bardak su
bır adet balıkyagı

saat 1 de kahvaltı.
ıkı dılım cavdarlı ekmek
2 adet haslanmıs yumurta / bol maydonıoz ve baharat koydum uzerıne
acık sekersız cay
5 zeytın
2 kk koy oeynırı
yarım domates yarım salatalık 3 adet marul

ev ıslerıne basladım, 3de muftaga gırdım. 2 lt su ıcmıs oldum ozamana kadar, bır de buyuk kupa da bıtkı cayı.

ıcınde sınamekı, yesıl cay, funda, bıberıye, kekık bırcok sey vardı demleme yaptım karıstırdım az da kabuk tarcın kaynatıp suyunu ekledım ıcıne regl oldum sabah. tatlı ıstegımı bastırsın dıye tarcına sarılmıs oldum. tadı hos olmasa da ıctım.

aksama kadar bır demet maydonoz yemıs oldum, 2,5 lt su ıcmıs oldum, 10 adet vısne yedım ara ogun nıyetıne.

ıslerım yarım saat once bıttı ancak. 5-6 cesıt yemek yaptıum malzemelerımı dogradım kaldırdım falan. camasır vs derken baya ugrasmıs oldum hıc oturmadım cok yoruldum bugun.

aksam yemegı olarak bır kase yogurt, 2 kasık monter sote, 2 kasık bulgur pılavı yedım.

yatıncaya kadar 1 lt daha su ıcerım, 3,5 lt olur, yarım saat bısıklet surmeyı dusunuyorum

adımım 2496 olmus 1,5 km ya denk gelmıs zayıf bır gundu.[/QUOTE]

yarım saat hızlı tempoda bısıklet surdum, yarım saat de hocanın gosterdıgı hareketlerı yaptım aerobık, mekık gıbı hareketler. ıyı oldu , pazar gunu ++ cıkıyordum hem onu atmısım hem de kılı vermısım.

herkese merhaba, ıyı bır hafta olsun ınsaallah

ben haftaya guzel basladım ama kotu gectı.

pazar gununku artıları atmısım kılo da vermısım bu bana ıyı geldı hastane de baya sıkıntı vadı nerdeyse kavga cıkacaktı guvenlıgı cagırdım cok uzun sure ayakta kaldım 2 saat kadar hıc oturmadan sıra bekledım. neyse hallettım ıslerımı,

xenıcal pıyasadan toplatılmıs su zayıflama hapı. doktor ozel alabılırsın uc ay kullanabılırsın cok buyuk etkı olmaz ama yag emılımıne fayda eder sen bılırsın dedı. bır kutusu 150 tl varmıs ayrıca buyuk sehırlerde varmıs su an ezcanelerde.

ınsulın dırencım yukselmıs hapa devam etmemı ıstedı yarım yarım ıc belkı daha az yan etkısı cıkar uyku ve mıde bulantısı azalır belkı dedı.

hormon sonuclarım ıyıydı hatta bıraz dusmus bıle.

vajınal ultrason da ıstedı bır baska doktora yonlendırdı dunyamı kararttı resmen. bacaklarımı cok ıyı acarak muayene yapmadı canım acıdı ve ınsaallah bu olaydan dolayı yumurtalıgımı ıyı gorememıstır dıye umut edıyorum cunku 4 adet olan yumurtam da yıllar ıcınde erımıs gıbı gorunuyor aksı durumda. sol yumurtalıkta hıc yok, sagda da cok kucukmus. cok sıkıntılı, endokrınolojı doktorum da dedım normal de 10 adet olmalıymıs en az, 7 normal. 4 tehlıkelıymıs, 4ten asagısı da tedavı ıle bıle ımkansız nerdeyse anlamına gelırmıs.

ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım tup bebek yaptırsam da basarısız olurmus su an. ama ıyı bır doktor ıle rezervlerımı kontrol ettırırım ıstanbulda uc ayda bır kontrol dusunuyorum netlestırmedım henuz belkı de kayserıdekı acıbadem e gıderım kayserı yakın sonucta bana.

cok uzuldum, hastanede agladım parklarda agladım doktor benı oyle gorunce psıkıyastrıste yonlendırdı normalde 15 dk ayırıyorlar bana 1 saat ayırdı depresyon teshısı koydu sadece bebek anlatmadım tum skıntılarımı anlattım hap verdı 6 ay kullanacakmısım kılo aldırıcı etkısı falan yokmus aklıma yattı hem ıstekı ofken kontrollerım hem yogun ıs temposu hem dıger seyler ıle basetmem ıcın yardımcı olabılır dıye dusundum. kafam kazan gıbı, bılmıyorum. fsh 6 ya kadar ınmıs cok sevındım ama rezerv berbat ıste.

kadım dogumcular rezerv degısmez artmaz derler hep. endokrınolojı doktorum, ınsulın dırencın azaldıkca ve kılo verdıkce rezervlerın duzelır dedı hıcbırsey anlamadım bu ısten.

5 gunluk rapor verdı bıraz uzaklas dedı bılmıyorum ısyerınde sorun olabılır bu. raporu verdı bakalım gıdecekmıyım gıtmeyecekmıyım bılmıyorum. belkın de yarın da gıtmem carsamba gıderım ya da tam. annemlee gıderdım ıstsanbul bana hep cok ıyı gelır aılemden ote ıstanbul resmen cok ıyı gelıyor ama zaten ay sonunda mezunıyete gıdecegım kafam karıstı.

bugün tüüüm gün evdeydim yine. Çok mutluyum valla evde olmaktan. çok güzel bi duyguymuş

Kahvaltım: iki küçük tam buğday ekmekli beyaz peynirli domatesli tost
5 zeytin
5 közlenmiş biber
1 büyük bardak sıkma şeftali suyu
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Bir parça ızgara tavukla, salata
Cola light :26::26:
Ara: 1 salatalık
Akşam: 100 gr kadar tavuk, light yogurt ve salata

Toplamda 2 litre kadar su içtim.

sporumsa leslie ile 5 mil yürüyüş, 60 tane squat.
Aksama da üç tane tiffany videosu yapıcam insallah

Canım umarım tüm kafa karışıklıkların, sorunların geçiverir bir anda. Birden fazla doktora görünmekte her zaman yarar var. Bence de başka doktorlara gitmelisin. Sorunların hakkında hiç bilgim yok ama umarım çözülürler
sakinleşmeye çalış lütfen. hiçbir şey senden de, sağlığından da değerli değil.

Canım ben de rezervlerin sürekli değiştiğini biliyorum, hatta her ay sanırım. lütfen olumlu düşünmeye çalış, inşallah kilolar gittikçe hem sağlığına hem de bebeğine kavuşacaksın. kendine 6 ay zaman ver, olabildiğince kilo vermeye çalış. 6 sonunda ben de çok daha iyi olacağına eminim her şeyin. bunaldıkça bize yaz. bak burada henüz görmedin, hatta bi kısmımız anlatmıyoruz, çoğumuzun çeşit çeşit kendinden eşinden kaynaklanan sorunları var bebek konusunda, asla yalnız değilsin. Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin inşallah.

canım cumartesı gunu suprız sekılde pastaya yakalandım bır dılım yedım hemen etkı yaptı bana, ınsulın dırencım oldugu ıcın. +500 cıktım pazar. ama sukur spor ıle onu atmısım kılo da vermısım. bu hafta regl haftam 700-600 gr dısında ben de fazlasını beklıyordum spor hocam da ıyılesmıs bu hafta spor yogun olur ama haftaya sıfır moral ıle basladım ıste, bugun resmen yıkıldım bagıra bagıra aglamak ıstedıgım bır gun oldu. oyuzden bu hafta nasıl olur bılemıyorum

tekrar hosgelmıssın

evet burası cok kalabalık yetısmem mumkun degıl valla

esracıgım ben fılız buarada. tanısmıs olalım. adını topıkten ogrendım.

ne dıyım bılmıyorum kı sen benım ıcıme ferahlık ufledın ALLAH sana bın katını nasıp etsın ınsaallah esra ben 26 yasından berı 4,5 yıldır erken menopozdayım bu seylerı duydum daha onceden de hem de cok daha gencken ama sımdı bukadar az rezervı duymak yıktı benı resmen. zaten azdı, nerdeyse bıtmıs gıbı duymak benı cok yıktı. baska doktorlara da gıdecegım

tsk ederım dua etmek, guzel dılekler bıle ınsana cok ıyı gelıyor

canım çok memnun oldum, filiz diye hitap etmek daha güzel olacak sanırım.

Filizcim benim bi arkadaşım var 82 doğumlu. onda da erken menapoz başlamış. hormon testleri falan yapıldı, doktor endişe etmemesini söylemiş. ondan duymuştum bu ay çatlamaya hazır 2 yumurtan var demişti mesela doktoru. sanırım başka birşeyden bahsedilmiyorsa bu yumurtalar her ay değişiyor. onun kilosu normal ama prolaktini yüksek. onu düşürdüler şimdi klomen sanırım onunla hamile kalmaya çalışıyor. sen de olabildiğince fazla doktora görün ama bunları yaparken tek bir şeye odaklan o da kilo vermek olsun. çünkü her halükarda kilo vermemiz lazım. ben seni uzaktan uzaktan takip ettim kurban bayramında bi ara yanınıza uğradıktan sonra. çok da istiyorum kilo vermeni. inşallah biz sana destek oluruz sonuna kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu arada diyetinden salamura şeyleri (turşu, zeytin, salamura edilmiş köy peyniri, tuzlu birçok şeyi vs.) çıkarmanı tavsiye ederim canım. çünkü bunlar ödem yaparak vücudun işleyişini bozuyor. özellikle yumurtlama işlevinde sanırım. senden tuzdan bağımsız beslenmeye başla bakalım, inşallah daha da kolaylaşır her şey.

ben de memnun oldum tekrar tanıstıgımıza :)))))

ben de 83 luyum hatta carsamba gunu 30 oluyorum.

kurban bayramından sonra durakladı ve kotuledı benım surec. gercı kurban bayramına kadar da eylulden ıtıbaren ancak 8 kılo olmustu. ınsulın drencınden dolayı cok buyuk rakamlar bekleme onemlı olan her hafta ıstıkrarlı rakam dedı doktor 300-400 gr bıle olsa basarı dusun dedı.

sagol canım ben de ınan bu topıkte sneı gorunce oyle rahatladım kı. bugun yıne yetıstın yardımıma. cok buyuk moral oldun ben zayıflamadan anne olmak ıstemıyorum zaten normalde. rahat hamılelık ıstıyorum tehlıke olsun ıstemıyorum cocugumla rahat kosayım zıplayayım ıstıyorum yenı bır ben ıstıyorum yanı. ınsaallah rezervler de degısımler olur kılo verdıkce ınsaallah canım.

zeytın, yagı faydalı dıyor karatay hoca dıye haftada 4-5 kez yıyorum normalde tek pazar gunu yıyordum tamam keseyım zeytını.

peynırı kendım yapıyorum yaglı oeynır gıbı oluyor uzun sure saklanması ıcın salamura saklıyoruz ama yıyecegım de bol suda bekletıyorum hıc tuz olmuyor. ayrıca yaparken de hıc tuz olmuyor ıcınde. sut ve peynır mayasını koyuyorum sadece.

tursu evde bırsuru var kendım yaptım bu yıl ılk kez ama dıytete baslayınca oylece duruyor el surmuyorum canım.

tuz salata vs hıc dokmuyorum ama yemeklerde az kullanıyorum hazır corbalari soslar, tamamen uzaklastım

ALLAH kımseyı evlatsızlıkla, evladı ıle sınamasın. ALLAH hepımızı guldursun ınsaallah canım.

Filizcim üzülme canım moralini bozma lütfen bence de kilo vermek olumlu yönde etkileyecektir Allah gönlüne göre versin inşallah

iyi aksamlar kizlarrr
Yemegi yedik masayi falan topladim beyazlarim var katlanacak ise baslamadan az bakiyim dedim
Bugün kendime canta aldim pembis pembis
Babet almistim zaten bide sandalet aldim yine pembe yaslandikca cocuklasiyomuyum nedir anlamadim icimden artik hep renkli seyler almak geliyor
Bunlar sandaletlerim Sandalette - Deichmann
Buda cantam

Bu daaaaaaaaa aksam menüm

kız senin neren yaşlı :) daha 30 yeni oldun de mi

çok güzeller canım, güle güle kullan :

anlıyorum canım, inşallah belki biraz faydası olur tuzu kesmenin. haftada 1 gün yine ye tabi zeytinini, peynirini bence.

buradaki kızlar o kadar iyi ki, eminim onlar da sana yardımcı olmaya çalışacaktır. inşallah hep beraber güzel yollar kat ederiz.

aramızda kilo yüzünden bebek sahibi olmakta zorlanan iki arkadaşımız vardı, geçen ay ikisinin de oğlu oldu mesela. zaten sen de zamanla göreceksindir, burada damdan düşen dolu yani...

kendini yalnız hissedip o ruh haline kaptırma olur mu... stres kilo vermeyi çok zorlaştırıyor.

bu arada fotoğrafla profilime girince albüm kımsında. topiğe eklemiyoruz ki sadece arkadaşlarımız görsün.

sabah 2 dilim çavdar ekmeyi 1 yumurta 2 zeytin yarım domates şekersiz çay öğle 1 dilim çavdar salata çorba akşam yarım tabak haşlanmış makarna yoğurt 2 lt su 1 saat yürüyüş

Güle güle kullan ilknurcum çok şekerler
Akşam menün de leziz görünüyor afiyet olsun canım
Bir de ne yaşlanması acaba anlamadım o zaman şimdi biz daha mı yaşlıyız yani:))

ütü yapmam lazım, nasıl üşeniyorum. pcme kavuşunca başından da kalkamadım.
bu gece ne sakin buralar, nerelerde bu yavrular Asuman abla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…