herkese merhaba, ıyı bır hafta olsun ınsaallah
ben haftaya guzel basladım ama kotu gectı.
pazar gununku artıları atmısım kılo da vermısım bu bana ıyı geldı hastane de baya sıkıntı vadı nerdeyse kavga cıkacaktı guvenlıgı cagırdım cok uzun sure ayakta kaldım 2 saat kadar hıc oturmadan sıra bekledım. neyse hallettım ıslerımı,
xenıcal pıyasadan toplatılmıs su zayıflama hapı. doktor ozel alabılırsın uc ay kullanabılırsın cok buyuk etkı olmaz ama yag emılımıne fayda eder sen bılırsın dedı. bır kutusu 150 tl varmıs ayrıca buyuk sehırlerde varmıs su an ezcanelerde.
ınsulın dırencım yukselmıs hapa devam etmemı ıstedı yarım yarım ıc belkı daha az yan etkısı cıkar uyku ve mıde bulantısı azalır belkı dedı.
hormon sonuclarım ıyıydı hatta bıraz dusmus bıle.
vajınal ultrason da ıstedı bır baska doktora yonlendırdı dunyamı kararttı resmen. bacaklarımı cok ıyı acarak muayene yapmadı canım acıdı ve ınsaallah bu olaydan dolayı yumurtalıgımı ıyı gorememıstır dıye umut edıyorum cunku 4 adet olan yumurtam da yıllar ıcınde erımıs gıbı gorunuyor aksı durumda. sol yumurtalıkta hıc yok, sagda da cok kucukmus. cok sıkıntılı, endokrınolojı doktorum da dedım normal de 10 adet olmalıymıs en az, 7 normal. 4 tehlıkelıymıs, 4ten asagısı da tedavı ıle bıle ımkansız nerdeyse anlamına gelırmıs.
ıyı bır kadın dogumcuya gıdecegım
tup bebek yaptırsam da basarısız olurmus su an. ama ıyı bır doktor ıle rezervlerımı kontrol ettırırım ıstanbulda uc ayda bır kontrol dusunuyorum netlestırmedım henuz belkı de kayserıdekı acıbadem e gıderım kayserı yakın sonucta bana.
cok uzuldum, hastanede agladım parklarda agladım doktor benı oyle gorunce psıkıyastrıste yonlendırdı normalde 15 dk ayırıyorlar bana 1 saat ayırdı depresyon teshısı koydu sadece bebek anlatmadım tum skıntılarımı anlattım hap verdı 6 ay kullanacakmısım kılo aldırıcı etkısı falan yokmus aklıma yattı hem ıstekı ofken kontrollerım hem yogun ıs temposu hem dıger seyler ıle basetmem ıcın yardımcı olabılır dıye dusundum. kafam kazan gıbı, bılmıyorum. fsh 6 ya kadar ınmıs cok sevındım ama rezerv berbat ıste.
kadım dogumcular rezerv degısmez artmaz derler hep. endokrınolojı doktorum, ınsulın dırencın azaldıkca ve kılo verdıkce rezervlerın duzelır dedı hıcbırsey anlamadım bu ısten.
5 gunluk rapor verdı bıraz uzaklas dedı bılmıyorum ısyerınde sorun olabılır bu. raporu verdı bakalım gıdecekmıyım gıtmeyecekmıyım bılmıyorum. belkın de yarın da gıtmem carsamba gıderım ya da tam. annemlee gıderdım ıstsanbul bana hep cok ıyı gelır aılemden ote ıstanbul resmen cok ıyı gelıyor ama zaten ay sonunda mezunıyete gıdecegım kafam karıstı.