Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ınsaallah canım herseyı en ıyı sekılde uygulamaya calısıyorum ınsaallah faydası olur.

ben farkettım canım, sen yoktun ama benı yanlız bırakmadılar hatta lısteye aldılar hemen. normal sohbetler ettık az az tanısma gıbı, ben de menulerımı falan duzenlı yazdım, bır gırıp bır daha ugramayan bırı olarak gorunmek ıstemedım.hepınıze cok tsk ederım bana cok ıyı gelecegınızı dusunuyorum ben de, hem kalabalık hem benzer kılolar hem bu kılolardan asagılara ınmıs basarılı ınsanlar. umut dolduruyor kesınlıkle ınsanı.

ayyyyy bebeklerı mı oldu demek. ne mutlu yaaaaaaa. darısı hepımızın basına ınsaallah. cok sevındım , ya esra sen bana bugun nasıl ıyı geldın, baskaları dıyınce olmuyor da benzer saglık benzer uzuntu benzer seylerı yasayan ınsanlardan umut almak gercekten cok guzel oluyor. sızler dısında bugun ıkı arkadasım da cok destek oldular sagolsunlar. anneme aglayamadım baskasına gıtmedım telefonda ve burda sızlere sıgındım ınternet ortamı ama ınsanı cancıgerınden yakın oluyor ıste boyle.

fruma bıle gırmeyı dusunmuyordum esra gunduz. sonra dedım kı sen hayatındakı hersey zor kazandın senın hayatın daıma zordu eeeee bebek de zor gelsın ama gelsın. sen elınden gelen herseyı yap mucadelene devam et kımseyı dınleme ınsaallah olacak bebegın dıye dıye telkınde bulundum kendıme. yoksa ılk kez bukadar kendımı kapatmaya yonelecegımı farkedıyordum kı bır anda durdum sukur.

amın canım cumlemıze. hem kendı uzerımden hem sızlerden kasvetı almak ıcın bu konuyu kapatıyorum bılgı paylasımı vs olunca konusuruz ama daha fazla sıkmayayım kımseyı. menumu de yazayım guzel adım attım bugun tabanlarım agrıdı hatta ama olsun hersey saglık ıcın hersey bebıs ıcın

ben de peynır yapmalıyım, bulasık makınasını da bosaltmam lazım. yarın ıse gıdecem mı o da mechul, bır garıp oldum. menumu de yazıp cıkarım bırazdan.

işlerini hallet de gitmezsen yarın girersin canım. eşin gel iş yoğun derse git bence, olmadı öğleden sonra çıkarsın. biliyor musun ben aylardır kafama göre bir iş arıyorum ve evde olmak bana hiç iyi gelmiyor. sürekli kendi kendimi dinleyip sorun arıyorum. sen de çok yoruluyorsun biliyorum ama evde olsan daha çok bunalırsın, şişman olduğumuz için kırılan özgüven çalışmayınca iyice bitip tükenir. neyse sen işlerini hallet de dinlen biraz, konuşuruz yine.

Teşekkürler destekleriniz için. Umarım pes etmem bu kez
Bu arada fotograflarına baktım clutch, çok güzel incelmişsin maşallah

pes etmek yok. Meyranın bugün dediği gibi, düşünce hemen kalkıp yeniden başlamak lazım.

çok teşekkürler, daha yolum var. ama Allah'a şükür verdiğim emeklerin karşılığını alıyorum. inşallah hep beraber inceliriz bundan sonra.

bu arada inceldiğimi eşimin uyarısıyla uçakta emniyet kemeri bağlarken daha iyi anladım. önceden, yani 92 kgken kemer neredeyse yetmeyecek gibiydi ayarladığımda şimdi 15-20 cm artıyor ayarlayınca. öyle büyük mutluluk ki... inşallah hepimiz normal insan boyutuna geliriz. böyle yerlerde daha çok rencide oluyor çünkü kilo yüzünden insan.

Ah ahh zaten o rencideler mahvediyor beni. Aslında iyi de oldu onları bu ara bolca yaşamış olmam. O kadar şey üst üste geldi ki, yeter artık dedim. Vermek zorundayım bu fazlalıkları.
O 15-20 cm ne kadar mutlu edici :)

cücüş kına gecesinde kırıkhan diye bi türküye halay çektiler, inanılmazdı. sabahtan beri dön kırıkhan diye dilime dolandı :) ilke kez dinlemiştim halbuki. sen biliyon mu onu

cücüş kına gecesinde kırıkhan diye bi türküye halay çektiler, inanılmazdı. sabahtan beri dön kırıkhan diye dilime dolandı :) ilke kez dinlemiştim halbuki. sen biliyon mu onu

biliyom tabisi bebeem ,ben adana geliniyiimmm

dön kırıkhan dön kırıkhan dön dön kırıkhan dön kırıkhan ddööönnn

ama eğlenceli bi halaydır kendisileriii :))

ısler sakın canım buara. oyuzden sanslıyım.

ayrıca haklısın da ben doktora taaaa ozamanlar sordum calısmamak sana ıyı gelmez cunku sosyal ve akraba cevren yok kendını cok dınlersın sureklı bebek dusunursun dedı nıtekım kendımı 2011 yılından berı ıse cok verdım cocuga daha uzulerek gectı yıllarım. stres bas dusman, o da oyle. ozel ısteyım sımdı cıksam gerı donus zor, kucuk sehır ıs bulmak zor, bunun sadece maddıyatı yok gelecegı de dusunmek yaslılıgı dusunmek lazım emeklılık acısından. benım ortamım ıyı olsa ama, ısten ayrılıyorum cunku buranın stresı benı cok hırpaladı dıyetıme ve sporuma cok engel oldu hayırlısı bakalım artık ortak bır yol bularak devam edecegım hayatıma.

sandalyeler var ya plastık ben de onlara gıcık oluyorum ınsanın etını kesıyor utandırıyor da ınsanı. maasallah ıncelmıssın ne guzel. devamı fazla fazla gelsın ınsaallah

biliyom tabisi bebeem ,ben adana geliniyiimmm

dön kırıkhan dön kırıkhan dön dön kırıkhan dön kırıkhan ddööönnn

ama eğlenceli bi halaydır kendisileriii :))

evet ya, çok eğlenceliydi. bi tarafta adamlar ya ya ya diye bağırıyor, kadınlar peşine zılgıt çekiyor. kadın erkek karışık oynadılar. bi de mini elbiseli bi abla vardı, çakma katty pery :) gece boyu gelinden rol çaldı, en çok da o coştu o halayda

ah canım ah.. inşallah kafan biraz rahatlar kilo vermen hızlanınca. o zaman daha az kafaya takar, geleceğe güven duymaya başlarsın inşallah.

ben de sandalye kıracağım diye çok korkardım, hala da var biraz. ne çok örseleniyoruz... ama kurtulacağız inşallah.

Çok sıkılıyorum. Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Sanki bu kilo hep üstümde kalacak gibi geliyor. Çocuklugumdan beri şişman olduğum için heralde

bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum hiç kilo veremicekmişim gibi ama burada birbirimize destek olup vericez inançlı olmak lazım...

bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum hiç kilo veremicekmişim gibi ama burada birbirimize destek olup vericez inançlı olmak lazım...

Evet doğru söylüyorsun.
Vallahi spor yapmaktan ter içinde kaldım bugün yine, umarım sonuçlar güzel olur.
Yaptıklarım da daimi olur :)
Bir de artık herkes o kadar alıştı ki bu şişman halime, sanırım bir gün zayıflasam ben dair kimse inanamayacak zayıf bir elizaeth'in varlıgına :)

kafayı başka şeylerle meşgul etmek iyi geliyor insana benimde çocuğum olmuyor ve diyet yaparak kafamı dağıtıyorum bir nebze olsun allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin

ben sana inanıyorum neden bilmiyorum ama başaracaksın bence.kendine şişko deme bir kaç kilocuk fazlan var sadece :)))

kafayı başka şeylerle meşgul etmek iyi geliyor insana benimde çocuğum olmuyor ve diyet yaparak kafamı dağıtıyorum bir nebze olsun allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin

ıs benı fazlasıyla mesgul ettı dıyete bıle basladım dunyayı unutmusum oysa uc yılda cok yol katetmıs olurdum ısyerınde cıkan yemekler, stres, esımle beraber calısıyor olmak vs. yanı getırısındn cok goturusu oldu bana aslında. bundan sonra hayırlısı olsun ınsaallah

sıze de dıyette basarılar dılıyorum ınsaallah bebegınız olur en kısa zamanda. ALLAH kımseyı cocuksuz bırakmasın

Diyete yeni başlayan arkadaşlarım size tavsiyem spor işini çok abartmayın azdan başlayıp artırarak devam edin
Haftada 1-2 gün ara verin

ben sana inanıyorum neden bilmiyorum ama başaracaksın bence.kendine şişko deme bir kaç kilocuk fazlan var sadece :)))

ihihi her on kiloyu bir kilo sayarsak birkaç kilocuk evet
Canımm.. Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok moral veriyosun :)
Umarım sen de tez zamanda kurtulursun lanet yağlardan ve bebegini de saglıkla kucagına da alabilrsin
Kaç yıllık evliydin canım?

ben cok ıyıydım canım hatta bebek cıkarmıstım bıle. zaman zaman ıstıyor ve uzuluyordum ama pozıtıftım once dıyet ardından bebıs dıyordum bebıs kendılıgınden gelecek tedavıye bıle gıtmeyecegım dıye dusundumk sureklı, dururuma ragmen. ıste bugunku doktor benı cok sarstı var bunda da bır hayr dıyorum

esracıgım, sana ozaman da kanım cok kaynamıstı bız ıletısımı nıye kesmısız ya ben bır 6 ayı senı tanıyamadan gecırmısım cok buyuk kayıp gercekten. tsk ederım ALLAH razı olsun hersey ıcın. sen ıcımı ferahlatın umut verdın dınledın yazdın ALLAH gonlune gore versın canım.

ınsaallah hrsey cok guzel olacak hepımız ıcınnnnn.

bugunku menum:

sabah ac karnına ve su bıle ıcmedım 11 e kadar tahlıl oldugu ıcın.

11 de kahvaltı gıbı bırseyler buldum hastanede sukur.

500 ml su
1 tatlı kasıgı cılek recelı
bır haslanmıs yumurta
uc dılım normal ekmek, ıcını cıkardım
bır kk kadar tulum peynır
5 adet yesıl zeytın
yarım kadar domates
acık sekersız cay

ancak bunları buldum her taraf tost ya da kebabtı valla

500 ml su
7-8 adet yesıl erık aksama dogru.

5de eve geldım 15 adet vısne yedım 1 lt su ıctım.

aksam 7 de yemek

500 ml su

bır kase yogurt
3 dılım fırında kabak mucver ( cok maydonoz koydum ıcıne, peynır,sogan,sarımsak, yumurta, az un derken cok guzel oldu kek gıbı uc dılım yedım )

ara yapmadım, 500 ml su ıctım

sımdı de 500 ml su ıcıp, bır bardak da sut ıcerım yatarım

adımsayar yanımda degıl 12bın adıma yakın adım atmısım bugun, tam olarak yazarım yarın. ek baska bırsey yapmadım. ayaklarım mahvoldu zaten sureklı ayakta durdum ozellıkle ılk randevu kuyrugunda 2 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…