selam millet....
eşim evde yokken bi girip bakıyım dedim size yaklaşık 1saat önce kadar, etliekmek yaptırıp gelcekti eşim,
ben kkyı okuyup, alıntılara cevap yazana kadar eşim geldi
oyüzden pc öylece açık kaldı, alıntılara yazdığım cevaplarda öylece kaldı pcde yollayamadım.
neyse açıklamamı yaptım şimdi yolluyom artık hepsini bir
herkesi öpüyorum, görüşürüz
benden günün sözü;
"akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin........."
:128::128:
arada böyle yapabilmek lazıııım bence................
üzüldüm yaaa
ama herşeyin hayırlısı olsun inşaallah kızının hakkında asuman ablacım.....
belki böylesi hayırlıydı.....
öpüyorum
siloru ekledim sık kullanılanlara:)
güzele benziyo hakkaten, mantıya benzer gibi biraz, yaparım belki bi ara, sağol yenacım.....
tamam canım.
geçmiş olsun canım.....
oh oh maşaallah:)
eşinede sanada çok geçmiş olsun nilüfer ablacım
kendinize iyi bakın lütfen......
keşkeeeee.........
gözlerim arıyor onu......
canım temellimi geliyorsunuz türkiyeye artık?
birde benim favori markam-istikball, bu markayı öneririm.
tabi yaz canım yaaa, merak ederiz biz seni ama yazmazsannnnnn
birde ne zaman gidiyon?
ne kadar kalcan?
özlicem seni gerçekten canım
Kusura bakma canım hiç görmemiştim İnan ki hakkını helal et çok üzüldüm
Spor listesinde 2. Oldun o zaman herkese duyurulur:)
Geç gördüğüm için listeyi düzeltme şansım yok özür dilerim tekrar
Herkese günaydıın :)
Birazdan kahvaltı hazırlayıp, ders çalışıcam. Bir de iki tane tiffany videosu yapıcam, karın ve bel inanılmaz güzel çalışıyor hem de çok eğlenceli
ilknurrr kilimde hakkaten güzel modeller var çok pahalı istikbal ve bellona bana kaba geliyoo kilimde daha spor modeller bulabiliyosun
cecoo annen nin yaşadığı şoku merak ediyom yazmayı unutma bizeee merak ederiz valla
oglunuz ıyılesıyormus gozunaydın
bence ıstıkbal almayın cok pahalı. ben de buaralar kılım gozume cok takıldı cok ıyı kampayaları var ustelık.
Günaydinnn. Ay merak ettim tiffany videosu yapicam demissin. Link paylasirmisin acaba? Belki bizimde isimize yarar :)
Yaaaa hafta sonu daha dogrusu cumartesi gunu aksam cooook kacamak yaptim :S Kizi annanesine biraktik. Esimle abur cubur aksami ilan ettik :S hemencik 1kilo almisim
Tünaydinlar kizlarrrrr
Az önce doktordan geldim tabikide tahmin ettigim gibi bogazlarim iltihap yapmis ve ilerlemis
Antibiyotik verdi bitince hala gecmezse yine gel dedi :26::26::26:
Simdi kahvalti yapmaya gidiyorum ilacimida icicem haber vereyim dedim
Öptümmmm görüsürüzzzz
Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...
konyalımısınız ? konyada mı yasıyorsunuz ? etlıekmek dıyınce
Selam kızlar,
Dönüş için uçuşa geçeceğiz birazdan. Inşallah 3 saatte evde oluruz.
Yenam evet eşim sağdıçtı. Çok eğlenceli güzel bir düğündü. Damatın babasının halı fabrikası varmış, zaten düğün aşiret düğünüymüş. Başta nereye düştüğümü anlamayıp baya yadırgadım ama çok eğlendik sonradan. Yarın konuşuruz uzun uzun, hepinize iyi geceler canlar :)
İyi geceler ortican mesajını yeni okudum şimdi tartıldım 97.4 burcum akrep yükselen yay heyecan yaptım aayy Rezzan Kiraz sanki yorumlayacak gibi
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba?
merhaba yenacım özledim sizi bende öpüyorum
hastamız perşembe günü ameliyat oldu zor bir ameliyattı iki günde ancak kendine gelebildi. şimdi iyi çok şükür. dün taburcu ettiler. yarın pansuman ve kontrolü vardı göndermedim köye. pansumandan sonra götürüp bırakırız evine bende biraz evime bir el atar dönerim.dün hastahaneden bize getirdik bugün doluydu burası ancak boşaldı.uyuyuncaya kadar biraz geçmişe bakayım
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben acayip yorgunum kızlar ayakta duracak halim yok valla dün evimde tam 25 kişi vardı gerisini siz düşünün artık dünden önceki yorgunluğumda cabası bişeyler yedim ama ne yedim onuda bilmiyorum doğrusu neyse bugün kaldığım yerden devam herşeye hepinizi öpüyorum kızlar
günaydınlarr
hoşbulduk arkadaslar saolun
temızlık yapmaya calısıyorum 2 odamı temızledım sımdı de yatak odasını temızlıyorum halı falan yıkıyacagım cuma gunu aksehıre gıdecegım 15 gun falan kalacagım annemlerde yine aynı kıloda gıdecegım işkence gibi
neyse ben kaıyorumm işler benı beklıyor perdelerı makınaya attım cam falan sılecegımm
hoşcakalınn
yaşım 27 boyum 1.72 kilom 88 diaz önce tartıldım 85 700 olmuşum 4 yıldır evliyim çocuğum yok (malesef) allah kısmet ederse seneye tüp bebek yaptırcaz o yüzden kilo vermem lazım sizlerinde yardımıyla bu işi başaracağımı düşünüyorum...
Önerin icin sagol cnm
Henüz temelli gelemiyoruz ama düsünüyoruz cnmilerde ne olur bilemem ama aramizda konusuyoruz bu konuyu
Esyalar izine geldigimiz zaman kullanmak icin bakalim dünden beri internetten mobilya sitelerini geziyorum
Tabi canım :)
The Bikini Abs Tiffany yazarsan youtube'a 7 dklık bi video çıkıcak.
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist yazarsan youtube'a 11 dklık bi video çıkıcak :)
Tiffany ortadaki zenci hatun :) Birçok videosu var ama ben bunları yapıyorum karın çalıştırdığı için :)
Tünaydın hatun kişiler.
Bugün çok sıcak bırası ilk defa bu kadar hissediliyor...
Ev öylesine dağınık ki..Boş günüm evi hemen toparlayıp. oğlanı yüzme kursuna kayıt için sağlık raporu vb.alacağım..
İilknurum ilaçlar hemen faydasını gösterir inşllah..Rahatladım inan doktora gitmene
--
daficiğim seni gördüğüme sevindim,özledik seni.
Günaydın güzeller,
Gerçi ne günaydını gün bitti sayılır. Eşimi yolcu edince uyumuşum. Hala kendime gelemedim. Hemen tartıldım tabi o kadar yemeye 81.5 çıktım. Hafta sonu ete ve tatlıya doydum o kadar diyeyim :)
Düğün çok güzeldi. Nursena nın da dediği kadar var altın ve dolar olayı. Biz takı törenine kalamadan ayrıldık ama gelin 2 gün üstünde 2 kg altınla gezdi. Antep çok ilginç bi yer. Lüks yerlerinin fiyatını istanbulda etiler-sarıyerle yarışıyormuş. Sürekli şaşırarak gezdim ben. Yenam aşiret de varmış hala, çok modern yaşasalar da. Ben de çok şaşırdım ama antep de Türkmen aşiretleri fazlaymış. Pcler yapılırsa bugün foto eklerim inşallah.
İlknurcum geçmiş olsun, inşallah işe yarar ilaçlar.
Yenam senin de eşine geçmiş olsun, havalar hastalanmaya çok müsait hakikaten.
Asuman abla sınavın sonuçları iyi gelir beklediğinden inşallah. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bugün annemin kontrolu vardı, ona da iyi demiş doktor. Çok sevindim. Şimdilik benden havadisler böyle. Akşam gelir bilgisayarlar inşallah da rahat rahat konuşuruz.
Meyracım ben de ilk bildiğim zamanlar huzursuz olurdum. Ama zamanla alışıyorsun. Otomobil yolculuğuna göre daha gergin bi ruh halin oluyor ama büyük rahatlık gerçekten. Bence kalkış ve iniş biraz sıkıntılı ama dayanamayacağın bir şey değil. Bence ilkini sakinleştirici ile denersen sorun olmaz :)
Evet bu aile de türkmen aşiretine mensupmuş. Aslında çok sıcakkanlılar ama insanların genelinde sert değil de farklı bir mizaç var. Ben çok sevdim oraları, belki bir gün yerleşiriz kısmette varsa
Sen de etli ekmek yemişsin, bayılırım ben de. Ben de bayılırım bamya çorbası, bıçak arası pide ve sacarası tatlısına
Kısmet olursa gelirim inşallah canım :)
Konya yemekleri hakikaten güzel oluyor. Bizim kuzenin eşi Karamanlı, oradan biliyorum. Muhabbet ten aç olduğum anlaşılıyordur :)