Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Önerin icin sagol cnm
Henüz temelli gelemiyoruz ama düsünüyoruz cnm ilerde ne olur bilemem ama aramizda konusuyoruz bu konuyu
Esyalar izine geldigimiz zaman kullanmak icin bakalim dünden beri internetten mobilya sitelerini geziyorum

önemli degil canim :) Hakkim varsa helal olsun. Essaz sen hakkini helal et canim
Liste için her hafta ugrasiyorsun ellerine saglik
Yenacim seninde ellerine saglik, hakkini helal et.
Her hafta ugrasarak supersiniz vallahi :)

Herkese günaydıın :)
Birazdan kahvaltı hazırlayıp, ders çalışıcam. Bir de iki tane tiffany videosu yapıcam, karın ve bel inanılmaz güzel çalışıyor hem de çok eğlenceli

Günaydinnn. Ay merak ettim tiffany videosu yapicam demissin. Link paylasirmisin acaba? Belki bizimde isimize yarar :)

Yaaaa hafta sonu daha dogrusu cumartesi gunu aksam cooook kacamak yaptim :S Kizi annanesine biraktik. Esimle abur cubur aksami ilan ettik :S hemencik 1kilo almisim

ilknurrr kilimde hakkaten güzel modeller var çok pahalı istikbal ve bellona bana kaba geliyoo kilimde daha spor modeller bulabiliyosun

cecoo annen nin yaşadığı şoku merak ediyom yazmayı unutma bizeee merak ederiz valla

oglunuz ıyılesıyormus gozunaydın

bence ıstıkbal almayın cok pahalı. ben de buaralar kılım gozume cok takıldı cok ıyı kampayaları var ustelık.

Kizlar düsünceleriniz icin tesekkürlerr cok öptüm sizi
Bakalim hayirlisiyla Türkiyeye vardigimizda hepsini gezicem ama bütcemede uygun olmasi cok önemli tabiki

Tabi canım :)
The Bikini Abs Tiffany yazarsan youtube'a 7 dklık bi video çıkıcak.
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist yazarsan youtube'a 11 dklık bi video çıkıcak :)
Tiffany ortadaki zenci hatun :) Birçok videosu var ama ben bunları yapıyorum karın çalıştırdığı için :)

Tünaydinlar kizlarrrrr
Az önce doktordan geldim tabikide tahmin ettigim gibi bogazlarim iltihap yapmis ve ilerlemis
Antibiyotik verdi bitince hala gecmezse yine gel dedi :26::26::26:
Simdi kahvalti yapmaya gidiyorum ilacimida icicem haber vereyim dedim
Öptümmmm görüsürüzzzz

Tünaydın hatun kişiler.

Bugün çok sıcak bırası ilk defa bu kadar hissediliyor...
Ev öylesine dağınık ki..Boş günüm evi hemen toparlayıp. oğlanı yüzme kursuna kayıt için sağlık raporu vb.alacağım..

İilknurum ilaçlar hemen faydasını gösterir inşllah..Rahatladım inan doktora gitmene

--

daficiğim seni gördüğüme sevindim,özledik seni.

Son düzenleme:
Günaydın güzeller,

Gerçi ne günaydını gün bitti sayılır. Eşimi yolcu edince uyumuşum. Hala kendime gelemedim. Hemen tartıldım tabi o kadar yemeye 81.5 çıktım. Hafta sonu ete ve tatlıya doydum o kadar diyeyim :)

Düğün çok güzeldi. Nursena nın da dediği kadar var altın ve dolar olayı. Biz takı törenine kalamadan ayrıldık ama gelin 2 gün üstünde 2 kg altınla gezdi. Antep çok ilginç bi yer. Lüks yerlerinin fiyatını istanbulda etiler-sarıyerle yarışıyormuş. Sürekli şaşırarak gezdim ben. Yenam aşiret de varmış hala, çok modern yaşasalar da. Ben de çok şaşırdım ama antep de Türkmen aşiretleri fazlaymış. Pcler yapılırsa bugün foto eklerim inşallah.

İlknurcum geçmiş olsun, inşallah işe yarar ilaçlar.

Yenam senin de eşine geçmiş olsun, havalar hastalanmaya çok müsait hakikaten.

Asuman abla sınavın sonuçları iyi gelir beklediğinden inşallah. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bugün annemin kontrolu vardı, ona da iyi demiş doktor. Çok sevindim. Şimdilik benden havadisler böyle. Akşam gelir bilgisayarlar inşallah da rahat rahat konuşuruz.

selam millet......

dün yediğim etli ekmekler bugün iddamdan dolayı bende pişmanlık oluşturdu........
kızıyorum kendime ne vardı o kadar çok yiyecek diye
tamam ye de, çok aşırıya kaçmana gerek yoktu meyra........

iddam nedeniyle tartı gününe kadar çok dikkatli olmaya çalışcam artık bu hafta ve dünün getirisini yakmaya çalışcam bakalım.....
iddam olmasa bu kadar ciddi olmicaktım açıkçası kilo verme çabamda:)))
demek iddadaşlarmı gerek bize ne????

canım çay istedi daaa, gidiyimde bi çay demliyim kendime bari, gelirim yine.....

Beni de alır mısınız aranıza?
Dün sabah tartıldım 96.5 kiloyum 23 yaşındayım, yeni mezun oldum üniversiteden. Artık değişim istiyorum, destek istiyorum, motivasyon istiyorum...

hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:)

konyalımısınız ? konyada mı yasıyorsunuz ? etlıekmek dıyınce

her ikiside evet canım:)

ayyyy uçak korkum var benim, hiç binmedim ama ona rağmen çok korkuyorum
çokta binmek istiyorum ben uçağa....
sen korktunmu canım?
gerçi ilaçları varmış galiba, uyutucu falan, biliyomusun bu ilaç mevzunu canımcım?

İyi geceler ortican mesajını yeni okudum şimdi tartıldım 97.4 burcum akrep yükselen yay heyecan yaptım aayy Rezzan Kiraz sanki yorumlayacak gibi

tamam orticanım:)
meraktan sordumdu:)
akrepleri severiiiim:)

hadi bu hafta verelim şöyle güzel kilolar orticanım.............

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba?

hoşgeldin canım sende bizim aramıza:)

çok geçmiş olsun dafi ablacım, Allah kolaylıklar ve şifalar versin inşaallah.....

o kadar kişi niye geldiki canım size??

kolay gelsiiiiiin......
darısıda banaaaaa, hatta kolayıda banaaaa:))))
derler ya kolayıda sana gelsin diye, o açıdan yani:)

Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah canım.....

tamam canım, hayırlısı olsun......

boğazın içinde tekrar geçmiş olsun canımcım....
adaçayını demleyip gargara yapmak boğaz iltihabına iyi geliyormuş, eğer denerim dersen

canım bu 2videoda karnı çalıştırıyomu?
benimde çok ihtiyacım var karın bölgesi hareketlerine.....
çok teşekkürler ayrıca videolar için

kolay gelsin ablacııııım........

hoşgeldin bitanem:)

düğünde güzel vakit geçirdiğine sevindim canımcım.......

annen içinde gerçekten çok mutlu oldum......

sizinkilerde mi türkmen aşiretiydi merak ettim?
eğer evetse tabiki hepsi değilde geneli olarak sert bi mizaca sahiplermiydi canım onlar???
cevap yazarsan çooook mutlu olcam:)

fotolarıda bekliyom:)

gelinle damatta bir ömür çok mutlu olurlar inşaallah.......
AMİN

Off off hiç ders çalışamıyorum
Şimdi Leslie ile 5 mile yürüyüş yapıcam sanırım. Çalışmıyorum bari boş zamanım bi işe yarasın

Meyracım ben de ilk bildiğim zamanlar huzursuz olurdum. Ama zamanla alışıyorsun. Otomobil yolculuğuna göre daha gergin bi ruh halin oluyor ama büyük rahatlık gerçekten. Bence kalkış ve iniş biraz sıkıntılı ama dayanamayacağın bir şey değil. Bence ilkini sakinleştirici ile denersen sorun olmaz :)

Evet bu aile de türkmen aşiretine mensupmuş. Aslında çok sıcakkanlılar ama insanların genelinde sert değil de farklı bir mizaç var. Ben çok sevdim oraları, belki bir gün yerleşiriz kısmette varsa

Sen de etli ekmek yemişsin, bayılırım ben de. Ben de bayılırım bamya çorbası, bıçak arası pide ve sacarası tatlısına

ay yeni farkettim seni soru yağmuruna tutmuşum ayağının tozuyla:)
çok sağol cevaplar için, hakkını helal et canımcım...

uçak içinde hayırlısı olsun bari benim için diyim şimdilik:)
gerçekten çok rahatlık bencede...

hımmmm konya yemeklerini biliyoruz desene:)))
buyur gel banada hepiciğinden yapayım sana canımın içi.....

Kısmet olursa gelirim inşallah canım :)

Konya yemekleri hakikaten güzel oluyor. Bizim kuzenin eşi Karamanlı, oradan biliyorum. Muhabbet ten aç olduğum anlaşılıyordur :)

Kısmet olursa gelirim inşallah canım :)

Konya yemekleri hakikaten güzel oluyor. Bizim kuzenin eşi Karamanlı, oradan biliyorum. Muhabbet ten aç olduğum anlaşılıyordur :)

ay canım beniiiim kıyamam........
yemek konusunu kapatalım baride yaralarımız depreşmesin iyice değilmiiii:)

her zaman beklerim buyur gel canım benim.....

evet konyanın yemekleri bencede güzeller, tam muzur yemekler

muhabiriniz Aynur okuldan bildiriyooo :)))

pcyi getirdim , vınn da yanımda , oohh miss , öğrenci yok , ortam in cin playing ball havasındaa

kızlarrr selam ancak gelebildim daha doğrusu laptop eğitime gitti pc siz kaldım daha yeni geldi ulaştımmm:) nasılsınız diyet nasıl gidiyo bakalım ben yarından itibaren daha hırsla başlamayı düşünüyorum bakalım nasipp önce bi ödem attırayım pirinç lapası yapmayı düşünüyorum iki gün boyunca bu akşamda güzell bi salatayla geçiririm inşallah:) sizler napiyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…