Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr selam ancak gelebildim daha doğrusu laptop eğitime gitti:KK43: pc siz kaldım daha yeni geldi ulaştımmm:) nasılsınız diyet nasıl gidiyo bakalım ben yarından itibaren daha hırsla başlamayı düşünüyorum bakalım nasipp:KK43: önce bi ödem attırayım pirinç lapası yapmayı düşünüyorum iki gün boyunca bu akşamda güzell bi salatayla geçiririm inşallah:) sizler napiyonuz

iyiyiz bakalım, sağol canım.

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
kızlar merhaba
3 gündür gelemiyorum..
cumartesi soma da nişanımız vardı orda idk.pazar da nöbet vardı.
sabah nöbet çıkışı anneme ugradımberaber kahvaltı ettik öğleyin12 de geldim eve uyumuşum yeni uyandım 30 dakika calleknitisk diye hareket var ya onu yaptım off çok terletiyo 2.sini yaptım şimdi 3. sünü yapacağım azıcık dinleneyim dedim..
nişandı nöbetti annemde kahvaltı derken gitti benim kurallar yine off hergün yeni baştan:KK14::KK14::KK14::KK14:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
kızlar merhaba
3 gündür gelemiyorum..
cumartesi soma da nişanımız vardı orda idk.pazar da nöbet vardı.
sabah nöbet çıkışı anneme ugradımberaber kahvaltı ettik öğleyin12 de geldim eve uyumuşum yeni uyandım 30 dakika calleknitisk diye hareket var ya onu yaptım off çok terletiyo 2.sini yaptım şimdi 3. sünü yapacağım azıcık dinleneyim dedim..
nişandı nöbetti annemde kahvaltı derken gitti benim kurallar yine off hergün yeni baştan:KK14::KK14::KK14::KK14:

diyet; düşüp tekrar ayağa kalkmak ve tekrar yola aynen eskisi gibi devam etmektir.....
benim deyimimle canım:))))

benim eşim asker geziyoruz türkiyeyii 9 aydır muğla ortaca ilçesindeyiz

biz 4 yıl öncesine tatile hep sarıgermeye giderdik 5 sene falan gittik eşim halen orayı çok sever
Tünaydinlar kizlarrrrr :KK3::KK3::KK3:
Az önce doktordan geldim tabikide tahmin ettigim gibi bogazlarim iltihap yapmis ve ilerlemis :KK50::KK50::KK50:
Antibiyotik verdi bitince hala gecmezse yine gel dedi :26::26::26:
Simdi kahvalti yapmaya gidiyorum ilacimida icicem haber vereyim dedim :KK34::KK34::KK34:
Öptümmmm görüsürüzzzz :KK16::KK16::KK16:

oo çok geçmiş olsun sıcaklarda ateşlihastalıkta çekilmez allahım şifanı versin

ilknurcum çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

yenacım eşine çok geçmiş olsun

asuum inşallah kızının istediği gibi gelir sonuçlar vallaha dua ettim sınavdan önceki akşam allah sınava gireceklere akıl izan açıklığı versin diye inşallah tutar:)

meyra
cım senin atasözün bende söyle oluyo ben düşüyom düştüğüm yerde kalıyom:KK43: tembelmiyim ne

Merhabalar güzeller
Bugün erken başladık güne sabah 8 de kalkıp hemen evden çıktık kayınvalideyi dişçiye götürdük sonra ona elbise aldık düğün için işimiz erken bitince kahvaltıyı kayınvalidede yaptık sonra kızları aldım eve geldik bunlar hep öğleden önce oldu sonrasında da bir uyuşukluk bastırdı hiç bişey yapamadım yemek de yok napsam bilemedim
Aynur kız düğünde fıstık olmuşsun sen maşallah :KK54:

Tünaydın hatun kişiler.:KK16:

Bugün çok sıcak bırası ilk defa bu kadar hissediliyor...
Ev öylesine dağınık ki..Boş günüm evi hemen toparlayıp. oğlanı yüzme kursuna kayıt için sağlık raporu vb.alacağım..

İilknurum ilaçlar hemen faydasını gösterir inşllah..Rahatladım inan doktora gitmene :KK66:

--

daficiğim seni gördüğüme sevindim,özledik seni.:KK16:
Insallah Nilüfercim cok tesekkür ederim canim arkadasim umarim senin esinde daha iyidir :KK16::KK16::KK16:
Günaydın güzeller,

Gerçi ne günaydını gün bitti sayılır. Eşimi yolcu edince uyumuşum. Hala kendime gelemedim. Hemen tartıldım tabi o kadar yemeye 81.5 çıktım. Hafta sonu ete ve tatlıya doydum o kadar diyeyim :)

Düğün çok güzeldi. Nursena nın da dediği kadar var altın ve dolar olayı. Biz takı törenine kalamadan ayrıldık ama gelin 2 gün üstünde 2 kg altınla gezdi. Antep çok ilginç bi yer. Lüks yerlerinin fiyatını istanbulda etiler-sarıyerle yarışıyormuş. Sürekli şaşırarak gezdim ben. Yenam aşiret de varmış hala, çok modern yaşasalar da. Ben de çok şaşırdım ama antep de Türkmen aşiretleri fazlaymış. Pcler yapılırsa bugün foto eklerim inşallah.

İlknurcum geçmiş olsun, inşallah işe yarar ilaçlar.

Yenam senin de eşine geçmiş olsun, havalar hastalanmaya çok müsait hakikaten.

Asuman abla sınavın sonuçları iyi gelir beklediğinden inşallah. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bugün annemin kontrolu vardı, ona da iyi demiş doktor. Çok sevindim. Şimdilik benden havadisler böyle. Akşam gelir bilgisayarlar inşallah da rahat rahat konuşuruz.
Esram cok sagol kuzum ne güzel sende gezdin eglendin geri geldin bu aralar benimde kafa dagitmaya cok ihtiyacim var senin adina sevindim fistikim :KK16::KK16::KK16:
hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:)

her ikiside evet canım:)

ayyyy uçak korkum var benim, hiç binmedim ama ona rağmen çok korkuyorum:KK43:
çokta binmek istiyorum ben uçağa....
sen korktunmu canım?
gerçi ilaçları varmış galiba, uyutucu falan, biliyomusun bu ilaç mevzunu canımcım?

tamam orticanım:)
meraktan sordumdu:)
akrepleri severiiiim:):KK16::KK16:

hadi bu hafta verelim şöyle güzel kilolar orticanım.............:KK8::KK8::KK8:

hoşgeldin canım sende bizim aramıza:)

çok geçmiş olsun dafi ablacım, Allah kolaylıklar ve şifalar versin inşaallah.....

o kadar kişi niye geldiki canım size??

kolay gelsiiiiiin......
darısıda banaaaaa, hatta kolayıda banaaaa:))))
derler ya kolayıda sana gelsin diye, o açıdan yani:)
:KK16::KK16::KK16:

Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah canım.....

tamam canım, hayırlısı olsun......

boğazın içinde tekrar geçmiş olsun canımcım....
adaçayını demleyip gargara yapmak boğaz iltihabına iyi geliyormuş, eğer denerim dersen:KK54:

canım bu 2videoda karnı çalıştırıyomu?
benimde çok ihtiyacım var karın bölgesi hareketlerine.....
çok teşekkürler ayrıca videolar için:KK16::KK16:

kolay gelsin ablacııııım........

hoşgeldin bitanem:)
:KK16::KK16:

düğünde güzel vakit geçirdiğine sevindim canımcım.......

annen içinde gerçekten çok mutlu oldum......:nazar::nazar::nazar:

sizinkilerde mi türkmen aşiretiydi merak ettim?
eğer evetse tabiki hepsi değilde geneli olarak sert bi mizaca sahiplermiydi canım onlar???
cevap yazarsan çooook mutlu olcam:):KK54:

fotolarıda bekliyom:):21:

gelinle damatta bir ömür çok mutlu olurlar inşaallah.......
AMİN
Tesekkür ederim canimcim denerim sagollll :KK34::KK34::KK34::KK16::KK16::KK16:
biz 4 yıl öncesine tatile hep sarıgermeye giderdik 5 sene falan gittik eşim halen orayı çok sever

oo çok geçmiş olsun sıcaklarda ateşlihastalıkta çekilmez allahım şifanı versin
Cok tesekkürler canim aynen öyle hemde hic cekilmiyor :KK50::KK50::KK50:
ilknurcum çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

yenacım eşine çok geçmiş olsun

asuum inşallah kızının istediği gibi gelir sonuçlar vallaha dua ettim sınavdan önceki akşam allah sınava gireceklere akıl izan açıklığı versin diye inşallah tutar:)

meyra
cım senin atasözün bende söyle oluyo ben düşüyom düştüğüm yerde kalıyom:KK43: tembelmiyim ne

Coook sagol pinarcim öpüyorum :KK54::KK54::KK54:
......................................................................................
Aklimdayken Asummmmmm kizin icin herseyin hayirlisi olsun canimmmmm :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Anammmm geri sayım başladı ya totoşum yer görmez oldu :KK1:
Sabah pazara gittik kızkardeşimle ama hiç düzgün birşey bulamadım ( alacalı şeyleride annem pek beğenmez :KK1: )
Bir saat dolaştıktan sonra kardeşimi evine bırakıp kızımın test kitabını almaya gittik.
Eve gelir gelmez komşu ablam kahve içmeye geline tabi uğrayamadım :KK1:
Spor salonu üyeliğimi dondurmak için çıktım tekrar sonrasında ama saftirik ben üyelik kartımı yanıma almayı unutmuşum :KK60: tabi işimi halledemeden totoşuma baka baka geri döndüm :KK60:
Artık bir iki gün içinde birdaha gitmem lazım :KK53:
Çarşamba sabahıda epilasyonumun son seansına gidiceğim erkenden :KK1:
Valize bir iki parça kaldı konması gereken ondan sonra onlarla işim bitiyor ama daha yıkanması gereken bir posta renkli bir posta beyaz var yıkanacak :26:

Valla öldüm bittim hatta demin girdim KKya nasıl yorulduysam trafiktede inanın bilgisayar başında gözlerim kapanıyordu :KK1:
Allahtan akşamlık yemek varda bari ordan yırttım :KK34: Bu arada hesapta iki günlük detoks yapacaktım ama yalan oldu :KK60: neyse yarın başlarım bende artık :KK34:

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba?

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz :KK34: ....Aminnnnnnnn

Merhabalar güzeller
Bugün erken başladık güne sabah 8 de kalkıp hemen evden çıktık kayınvalideyi dişçiye götürdük sonra ona elbise aldık düğün için işimiz erken bitince kahvaltıyı kayınvalidede yaptık sonra kızları aldım eve geldik bunlar hep öğleden önce oldu sonrasında da bir uyuşukluk bastırdı hiç bişey yapamadım yemek de yok napsam bilemedim
Aynur kız düğünde fıstık olmuşsun sen maşallah :KK54:

Asumm sağol bebeeemmm :KK16::KK16::KK16:

Eşim bilgisayarları almış geliyormuş, oh valla. Aynurum fotonu telden göremedim., akşama kadar kaldırma tamam mı cücüşüm :)

canım ben 105i gördüm , başladığımda 102 idim , son olarak 75.5 ile bitirdim bu işi :KK34::KK34::KK34:

sonuca bakınca daha iyisi olabilirdi ama 30 kilo hafiflemek bile yetti bana , son 5i versemde olur vermesemde moduna girdimm :KK9::KK9::KK9:

tebrık ederım sızı. basarınızı gormek benı cok umutlandırdı darısı basımıza ınsaallah

Selam kızlar,

Dönüş için uçuşa geçeceğiz birazdan. Inşallah 3 saatte evde oluruz.

Yenam evet eşim sağdıçtı. Çok eğlenceli güzel bir düğündü. Damatın babasının halı fabrikası varmış, zaten düğün aşiret düğünüymüş. Başta nereye düştüğümü anlamayıp baya yadırgadım ama çok eğlendik sonradan. Yarın konuşuruz uzun uzun, hepinize iyi geceler canlar :)

hosgeldın sımdıden canım.

eglenmıssın ne guzel. cok sevındım ohhhhhhh valla maasallah

Selam kızlarrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim
Küçük cimcime sağ olsun rahat vermedi bugün yine
Sırnaşık kedinin teki hayır da denmiyor bütün gün evin içinde oyun oynadık ( saklanbaç hatta kör ebe )
Yarın sabahtan kızkardeşimle bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğim
Babama birşeyler almıştım bir iki şeyde anneme bakayım diye düşündüm hatun pahalı şeylere değer vermez pek ucuz olan daha makbuldür ona göre :KK60: kardeşimle bizim denyo gelinede birer parça birşey alayım diye düşünüyorum :KK1: daha doğrusu bana kalsa almazdım da geçen gün sırf ''hatır'' sormak için beni aradı eşimde yaw bak işte çocuk sana kendini hatırlatıyor belliki birşey bekliyor dedi ve mutlaka onlarada birşey almamı istedi :KK35:
Aslında kinci değilim ama işte bazen dellendiriyor beni :KK34: Neyse alayım bari bu seferlik bişey :KK1: 27 yaşında ama hala 7 yaşındaki çocuklar gibi her gidişimizde birşey bekler bizden :KK1: almayıncada bozulacağını bildiği için annemde marketten birşey alıp poşetini açıp aaa ablan bak bunu getirmiş diye numara yapar üzülmesin diye :KK60:
Bu seferlik gıcıklık yapmıyayım bari :KK1:
Hem baya bir dolaşmış olurum hemde eksikleri tamamlamış olurum
Birde yarın kızıma test kibabı almam lazım malum tatilde boş bırakmaya gelmez :KK1:

İnşallah net bulurumda ilk fırsatta haber veririm sizlerede :KK1: olmadı artık tatil dönüşü :KK1: roman yazarım :KK1:
Erkek kardeşimle geçen konuştuğumuzda oda diyet yaptığını söyledi hesapta geçen sene 106 kiloymuş ( ki bariz daha fazlaydı :KK1: ) 5 kilo verdim bile dedi :KK1: dedim peki şu an kaç kilosun :44: 99 diyince içimden len matematiğin küçükkende berbattı 106dan 5 çıkınca 99 mu olur diye ama tabi ona birşey demedim :KK1:
Rakip çıktı şimdi bana :KK1: bakalım benim çok daha sıkı sarılmam lazımki benden fazla kilo verirse anamın çenesinden kurtulamam :KK60:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz :KK34:

Evet canım Annemler Almanyada yaşıyorlar hala ya bende eşim ve çocuklarla 14 günlüğüne onların yanına gidiyorum :KK76::KK76:
Büyük kuzu uçağa alışık ama ufak kuzunun ilk uçak yolculuğu olucak :KK1: kaç gündür her gördüğü uçağın peşinden bağırıyor balkonda; heeeeeeyyyyy nereye gidiyorsun geri dön bizde amanyaya uçucağız diye :KK60:
Şimdi gülşen gibi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz Almanyaya gidiceğiz dimi diyor :KK60:

Bakalım inşallah kokmaz yada fazla huysuzluk yapmaz :KK1: Büyük kız daha 12 günlükken ilk binmişti ve sonraki gidişlerinde de hiç korkmuyordu sadece sıkılıyordu :KK1:

İnşallah bizede jübile yapmak nasip olur :KK1: daha yolumuz uzun ama olsun :KK34: darısı başımıza :21:

sımdıden hayırlı yolculujklar ıyı eglenceler

oglunuza cok guldum valla yuzumu guldurdu tatlı bıdık yaaaaaaa

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben acayip yorgunum kızlar ayakta duracak halim yok valla dün evimde tam 25 kişi vardı gerisini siz düşünün artık dünden önceki yorgunluğumda cabası bişeyler yedim ama ne yedim onuda bilmiyorum doğrusu neyse bugün kaldığım yerden devam herşeye hepinizi öpüyorum kızlar :KK54::KK54::KK16::KK16:

Amşn canım sağol ama hastalığımın sebebi kilo değil bünyesel bişey :KK34::KK34:

Hoşgeldin aramıza azmin daim olsun :KK16::KK16::KK16:

Asuman ablacım kızın için hayırlısı olsun inşallah bizde geçtik o dönemlerden zor bi psikoloji gerçekten :KK16::KK16:

İnşallah yasemin ablacım bütün amacım o zaten tatile kadar biraz verirsem daha rahat olurum en azından :KK16::KK16:

Sizlerde hoşgeldiniz aramıza azminiz daim olsun inşallah :KK3::KK3:

anladım cok gecmıs olsun tekrar. ınsaallah bundan sonrakı hamılelıklerınız cok rahat gecer. ALLLAH evladınızı bagıslasın mutlulugunuz daım olsun hep boyle

hoşgeldin tatlım sende bizim aramıza:)

her ikiside evet canım:)

ayyyy uçak korkum var benim, hiç binmedim ama ona rağmen çok korkuyorum:KK43:
çokta binmek istiyorum ben uçağa....
sen korktunmu canım?
gerçi ilaçları varmış galiba, uyutucu falan, biliyomusun bu ilaç mevzunu canımcım?

tamam orticanım:)
meraktan sordumdu:)
akrepleri severiiiim:):KK16::KK16:

hadi bu hafta verelim şöyle güzel kilolar orticanım.............:KK8::KK8::KK8:

hoşgeldin canım sende bizim aramıza:)

çok geçmiş olsun dafi ablacım, Allah kolaylıklar ve şifalar versin inşaallah.....

o kadar kişi niye geldiki canım size??

kolay gelsiiiiiin......
darısıda banaaaaa, hatta kolayıda banaaaa:))))
derler ya kolayıda sana gelsin diye, o açıdan yani:)

Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah canım.....

tamam canım, hayırlısı olsun......

boğazın içinde tekrar geçmiş olsun canımcım....
adaçayını demleyip gargara yapmak boğaz iltihabına iyi geliyormuş, eğer denerim dersen:KK54:

canım bu 2videoda karnı çalıştırıyomu?
benimde çok ihtiyacım var karın bölgesi hareketlerine.....
çok teşekkürler ayrıca videolar için:KK16::KK16:

kolay gelsin ablacııııım........

hoşgeldin bitanem:)
:KK16::KK16:

düğünde güzel vakit geçirdiğine sevindim canımcım.......

annen içinde gerçekten çok mutlu oldum......:nazar::nazar::nazar:

sizinkilerde mi türkmen aşiretiydi merak ettim?
eğer evetse tabiki hepsi değilde geneli olarak sert bi mizaca sahiplermiydi canım onlar???
cevap yazarsan çooook mutlu olcam:):KK54:

fotolarıda bekliyom:):21:

gelinle damatta bir ömür çok mutlu olurlar inşaallah.......
AMİN

hımmmm anladım benım esım konyalı aılesının hepsı konya ve koylerınde. ben de aksaraydayım zaten.

X