Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İYİ AKŞAMLAR HATUNLAR

umarım herkesler iyidir

Esram hoşgeldinnn.yediğin içtiğin senin gezdiklrini gördükelrini anlat bakalım :))))

İlknurcum cicilerini güle güle kullann canım

yarının yemeğini ayarladım ve yeni oturdum yeşil çay eşliğinde yazıp okuyorum eşim mesaideydi yeni geliyormuşşşş

hepiciğinizi öptüm kocamanındannn

sevgiyle kalın

yenam hala + 1 deyimmm pöfffffff

iyi akşamlar ablacım, valla özledim sizi yav :)

artıdaymışsın, sıkma canını. iki güne gider onlar yeşilçayla bence.

İyi akşamlar kızlar,

egedeniz le görüştüm nihayet..bir sorunu yokmuş çok şükür...Şu an Çeşme de annesindeymiş...
Dönüşüm muhteşem olacak dedi...Selamlarını iletti...

üfff şu kadının sesine bitiyorum......

Nilgül-Yazımı Kışa Çevirdin Leyla - YouTube
parça biraz hüzünlü ama.......

Meyracım, nilgül'ün ablası benim arkadaşım
Çok tatlı ikisi de ve çok alçak gönüllüler..

Hoşgeldin canım...bayağı yorulmuşsun..

bebeemm faceye eklediydim Asucum ordan bahsediyo , burayada eklerim cücüşümmm )

Benim de feysim yok umarım eklemişsindir buraya.

MErhaba canım,
üzülmekte haklısın ama hiçbirşey çözümsüz değil...Sen yine başka doktorlara da görün ve asla umudunu yitirme...
Raporunu da kullan derim. dinlenmek çok iyi gelecektir sana...İşyerin de sorun olmasına izin verme hiç birşey senin sağlığından önemli değil çünkü...
Özeller sömürü dünyası ;( her zaman daha fazlasını isterler çok iyi biliyorum..

bir de işine karışmak gibi olmasın ama xenical kullanma derim...
Sen zaten çok dengeli besleniyorsun,sporunu yapıyorsun bizimle paylaştığın kadarıyla..
Aşırı yağ almadığın için sorun yok...xenical yağlı ishalden başka işe yaramıyor biliyosun...

İyi günler de kullan çantan çok güzel..
maman da harika görünüyor.

Esracım bu sıralarsakin topik
Nursena da görümceyle gezmelerde
Yenacım barışı yüzmeye kayıt ettirdin mi
Ben bugün az mı çok mu yedim bilmiyorum ama yürüdüm yine en azından

Üzülme beterin beteri var..Ben + 2

gülüyorum ağlanacak halime ;(

Cumaya kaldı 3 gün gidecek onlar tamammı...Gel şöyle yamacıma üzülme sen.

sağlık raporu aldım, aidatını yatırdım dekontla gitmek gerekiyormuş çünkü..yarın kayıt için gideceğim...bugün yetişemedim...

Ben bugün az yedim..

Çok sıkılıyorum. Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Sanki bu kilo hep üstümde kalacak gibi geliyor. Çocuklugumdan beri şişman olduğum için heralde

ben de bugün ne yedim bilmiyorum Asuman abla. gün boyu iyiydim aslinda. dün geç saatte antepte tatlı bulamadık hediyelik diye baya üzülmüştüm. bi de benim şerbetli tatlılarla aram yok pek, eşim de sen pestil muskası al gelirken. yedim tabi. off ben çok yemeye başladım mı zor doyuyorum ya, sanırım kan şekeri yüzünden. yarın çok dikkat etmem lazım.

Esracım,

fotolar çok güzel..Burdan da söyleyeyim..

ben de geçen hafta kızımın son halini ekledim..aRtık genç kız görünümün de..
sen görmedin haber veriyorum

İYi geceler güzeller. şimdilik çıkıyorum sonra belki gelirim...

Muskaların için de antep fıstıkmı var dı.?

sağlık raporu aldım, aidatını yatırdım dekontla gitmek gerekiyormuş çünkü..yarın kayıt için gideceğim...bugün yetişemedim...

Ben bugün az yedim..

tebrik ederim

Sanki bu kilo hep üstümde kalacak gibi geliyor. Çocuklugumdan beri şişman olduğum için heralde

öyle hissetme, kendine biraz zaman ver ve vücuduna güven. kilo alabilecek kadar doğru çalışabiliyorsa giriş çıkış sistemin doğru girdilerle kilo verebileceğini unutma

LÜtfen üzülme,mutsuz olma...hayat o kadar kısa ki üzülmeye değmiyor inan...
Kilolarla vedalaşmak bizim elimiz de..
Yalnız değiliz birlikte üstesinden geleceğiz inşallah...

dur hemen bakayım fıstığa, dizideki ikizine daha çok benzemiş mi acaba

çok teşekkür ederim canım

iyi geceler bu arada, öperim

resımler cok guzel. maasallah sıze.

sen benı gormek ıstersen topıkte vardı bırkac hafta once. ben cok sık eklerım album yaparım ben de belkı ya da buraya eklerım

görmek isterim tabi Filizcim. ama sizin topik baya ilerlediyse orda bulmak zor olur. bence sen de albüm yap, albümü sadece arkadaşlarının görebileceği şekilde düzenleyip istersen silebiliyorsun. ama forum sayfalarındakileri ziyaretçiler de görüyor ve silmek mümkün olmuyor.

canım ben herkesı ıkı uc cocuklu dıye dusunuyordum okadar cok cocuk konusu gecıyor kı, hatta sınavlar,hastalıklar. buılmıyordum yanı. ınsaallah hepımızın bebıslerı olur. buarada bılerek konusmayan arkadasların da uzuntusunu depreştırmıstım oldum bugunku yıkım gıbı doktor ıle. kusuruma bakmayın lutfen

cok tsk ederım zaten normalde burda tedavı olmadım doktorum ıstanbulaydı ve yenıdentup bebek dusununce yıne baska doktor bulacaktım adamakıllı yenıden muayene olacagım baska doktorlara.

ben de kullanmayı dusunuyorum esım ıskolık bırı cok da cekıngen. raporlu bıle olsam patronlarımıza soylemeye cekınır sıkıntı yapacak dıye rahat degılım.evde yok su an, bır konusalım bakalım gece.

aman bana ozel deme. bu ıs benım sonum oldu resmen, stresı ıle, es ıle calısması ıle vs derken. stresı mahvettı benı.

xenıcal ıcın sımdı bılgı aldım bırcok ulkede toplatılmıs metabolızmayı bozmus. tamamen vazgectım zaten. yaglı zarten yemıyorum.

ıs karısma olarak asla dusunmeyın lutfen. tavsıyelerınız cok degerlı benım ıcın. sız zaman ayırıp okuyup cevap ve gorus paylasmıssınız bılakıs cok mutlu oldum

senin bir suçun yok ki canım, herkes kaderini yaşıyor. inşallah kabullenmesi zor olmayan şeyler yazmıştır Allah hepimizin kısmetine. bi noktadan sonra can sağlığı olsun da gerisi boş diyor insan. sen de bunu düşün olur mu, biliyorum düşündüğünü ama rahatlamana yardımcı olur belki...

ütü yapmam lazım, nasıl üşeniyorum. pcme kavuşunca başından da kalkamadım.
bu gece ne sakin buralar, nerelerde bu yavrular Asuman abla :)

ben de peynır yapmalıyım, bulasık makınasını da bosaltmam lazım. yarın ıse gıdecem mı o da mechul, bır garıp oldum. menumu de yazıp cıkarım bırazdan.

Teşekkürler destekleriniz için. Umarım pes etmem bu kez
Bu arada fotograflarına baktım clutch, çok güzel incelmişsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…