Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyiz bakalım, sağol canım.

kızlar merhaba
3 gündür gelemiyorum..
cumartesi soma da nişanımız vardı orda idk.pazar da nöbet vardı.
sabah nöbet çıkışı anneme ugradımberaber kahvaltı ettik öğleyin12 de geldim eve uyumuşum yeni uyandım 30 dakika calleknitisk diye hareket var ya onu yaptım off çok terletiyo 2.sini yaptım şimdi 3. sünü yapacağım azıcık dinleneyim dedim..
nişandı nöbetti annemde kahvaltı derken gitti benim kurallar yine off hergün yeni baştan

diyet; düşüp tekrar ayağa kalkmak ve tekrar yola aynen eskisi gibi devam etmektir.....
benim deyimimle canım:))))

benim eşim asker geziyoruz türkiyeyii 9 aydır muğla ortaca ilçesindeyiz

biz 4 yıl öncesine tatile hep sarıgermeye giderdik 5 sene falan gittik eşim halen orayı çok sever

oo çok geçmiş olsun sıcaklarda ateşlihastalıkta çekilmez allahım şifanı versin

ilknurcum çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

yenacım eşine çok geçmiş olsun

asuum inşallah kızının istediği gibi gelir sonuçlar vallaha dua ettim sınavdan önceki akşam allah sınava gireceklere akıl izan açıklığı versin diye inşallah tutar:)

meyra
cım senin atasözün bende söyle oluyo ben düşüyom düştüğüm yerde kalıyom tembelmiyim ne

Merhabalar güzeller
Bugün erken başladık güne sabah 8 de kalkıp hemen evden çıktık kayınvalideyi dişçiye götürdük sonra ona elbise aldık düğün için işimiz erken bitince kahvaltıyı kayınvalidede yaptık sonra kızları aldım eve geldik bunlar hep öğleden önce oldu sonrasında da bir uyuşukluk bastırdı hiç bişey yapamadım yemek de yok napsam bilemedim
Aynur kız düğünde fıstık olmuşsun sen maşallah

Insallah Nilüfercim cok tesekkür ederim canim arkadasim umarim senin esinde daha iyidir
Esram cok sagol kuzum ne güzel sende gezdin eglendin geri geldin bu aralar benimde kafa dagitmaya cok ihtiyacim var senin adina sevindim fistikim
Tesekkür ederim canimcim denerim sagollll
biz 4 yıl öncesine tatile hep sarıgermeye giderdik 5 sene falan gittik eşim halen orayı çok sever

oo çok geçmiş olsun sıcaklarda ateşlihastalıkta çekilmez allahım şifanı versin
Cok tesekkürler canim aynen öyle hemde hic cekilmiyor

Coook sagol pinarcim öpüyorum
......................................................................................
Aklimdayken Asummmmmm kizin icin herseyin hayirlisi olsun canimmmmm

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anammmm geri sayım başladı ya totoşum yer görmez oldu
Sabah pazara gittik kızkardeşimle ama hiç düzgün birşey bulamadım ( alacalı şeyleride annem pek beğenmez )
Bir saat dolaştıktan sonra kardeşimi evine bırakıp kızımın test kitabını almaya gittik.
Eve gelir gelmez komşu ablam kahve içmeye geline tabi uğrayamadım
Spor salonu üyeliğimi dondurmak için çıktım tekrar sonrasında ama saftirik ben üyelik kartımı yanıma almayı unutmuşum tabi işimi halledemeden totoşuma baka baka geri döndüm
Artık bir iki gün içinde birdaha gitmem lazım
Çarşamba sabahıda epilasyonumun son seansına gidiceğim erkenden
Valize bir iki parça kaldı konması gereken ondan sonra onlarla işim bitiyor ama daha yıkanması gereken bir posta renkli bir posta beyaz var yıkanacak :26:

Valla öldüm bittim hatta demin girdim KKya nasıl yorulduysam trafiktede inanın bilgisayar başında gözlerim kapanıyordu
Allahtan akşamlık yemek varda bari ordan yırttım Bu arada hesapta iki günlük detoks yapacaktım ama yalan oldu neyse yarın başlarım bende artık

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum mümkün mü acaba?

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz ....Aminnnnnnnn

Asumm sağol bebeeemmm

Eşim bilgisayarları almış geliyormuş, oh valla. Aynurum fotonu telden göremedim., akşama kadar kaldırma tamam mı cücüşüm :)

canım ben 105i gördüm , başladığımda 102 idim , son olarak 75.5 ile bitirdim bu işi

sonuca bakınca daha iyisi olabilirdi ama 30 kilo hafiflemek bile yetti bana , son 5i versemde olur vermesemde moduna girdimm

tebrık ederım sızı. basarınızı gormek benı cok umutlandırdı darısı basımıza ınsaallah

hosgeldın sımdıden canım.

eglenmıssın ne guzel. cok sevındım ohhhhhhh valla maasallah

sımdıden hayırlı yolculujklar ıyı eglenceler

oglunuza cok guldum valla yuzumu guldurdu tatlı bıdık yaaaaaaa

anladım cok gecmıs olsun tekrar. ınsaallah bundan sonrakı hamılelıklerınız cok rahat gecer. ALLLAH evladınızı bagıslasın mutlulugunuz daım olsun hep boyle

hımmmm anladım benım esım konyalı aılesının hepsı konya ve koylerınde. ben de aksaraydayım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…